- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.081
ee ilkimcim ben kendimi toparlanmıs hissediyoum uc kilo fazlam kaldı bu hafta sonu saclarımı boyatıcam tam bir temizlik yapıp sıfır kilometre olucam artık dayanamıyorum pijama pijama bıktım valla saldım cayıra mevlam kayıra bide benim sınavlarımda vardı bugun bitti huzura kavustum artık aynalarla barısma vakti
bende dışarı çıkmaya daha korkuyorum üşütür diye ama havalar bir ısınsın eve kimse sokamaz bizi kızımla gezeceğiz babamız istediniz yere götürürüm diyor
aynen katılıyorum zerencim hayırlısı ile yaz gelse artık...ama oğlum için üzülüyorum yazık yarı yıl tatilinde çok fazla gezemiycek geçen yıl bu zamanlar neredeyse hergün dışarıdaydık
lilyum merhaba canım,
sen bana birkaç gun evvel uyurken bebişin nefesini dinle yazmışsın, dar vakitlerde nete girip yazılanları biraz yalap şap okuduğumdan yeni gördüm, ne demek istemiştin cnm?
kızlar benimkisi sadece merak daha öncede konuşmuştuk ama bebeişlerin kimliklerini doğduğu güne mi aldınız yoksa 2009 a mı bende 2009 olsun istiyodum ama son anda doğduğu güne karar verdik sizde durum nası
kızlar ayıptır söylemesi ben açılışı yapalı bayağı oldu, kırkımızda ,
kusma meselesine gelince benimki doğduğundan beri her gaz çıkardığında, hıçkırık tuttuğunda veya fazla geldiğinde kusuyor, bazen sadece su kusuyor, bazende peynir gibi, ama geçen ay 1700 gr aldığı için bu kusmasına kafayı takmıyorum, ama doktora sorduğumda çocuğu asla yatar pozisyonda emzirmemem gerektiğini dik konumda emzir ve emme bitince on dakika o pozisyonda tut dedi, şimdi öyle deniyorum daha az kusuyoruz sanki,
birde benimde işe başlamama 28 gün kaldı, süt sağıp biriktirmek istiyorum ama benim canavarım 2,5 saate bir emiyor ve gögüslerimdeki bütün sütü bitiriyor, o yüzden sağmaya birşey kalmıyor hiç, o yüzden işe başlamama 15 gün kala bir öğün mama verip o öğünü sağmayı düşünüyorum, zaten hesapladım işteyken eğer gecikmez ve süt iznimi kullanabilirsem 300 ml süt lazım o kadar sütü çıkarmamın mümkün olduğunu hiç zannetmiyorum ama hayırlısı artık
nefesini dinle derken hırıltı yada anormallik varmı yokmu anlamında demek istemiştim Allah muhafaza doktorlara çok güven olmuyor tekrar etmesin...tekrar çok geçmiş olsun canımm unutma bebeğinin en iyi doktoru sensin...
Dorucum dik nasıl emziriyorsun? ben yastığa yatırıyorum acaba ustune eğilince karnına baskı mi oluyor? Bir de hastayken hep dimdik biberon verdim tıkanmasın diye oyle mi alişti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?