2008 Aralık Anneleri

zerencim bebekler dönem dönem bu tür gerginlikler yaşayabiliyor benim kızımda 2 gün sorunsuzsa 3.gün illaki uyumuyor ve uyutmuyor!!!hemde bu günleri nasıl ayarlıyorsa hep misafirim olduğu güne denk getiriyor ve ben de isyanları oynuyorum tabii...

bende dışarı çıkmaya daha korkuyorum üşütür diye ama havalar bir ısınsın eve kimse sokamaz bizi kızımla gezeceğiz babamız istediniz yere götürürüm diyor

valla watercım ben senin bu mesajını ve bunun gibi birkaç mesajını görünce gipta etmiştim... hayalimde ki lohusa sendin valla topla kendini yıkma hayallerimizi -tatlicadiarzu-

lilyum merhaba canım,
sen bana birkaç gun evvel uyurken bebişin nefesini dinle yazmışsın, dar vakitlerde nete girip yazılanları biraz yalap şap okuduğumdan yeni gördüm, ne demek istemiştin cnm?

bende dışarı çıkmaya daha korkuyorum üşütür diye ama havalar bir ısınsın eve kimse sokamaz bizi kızımla gezeceğiz babamız istediniz yere götürürüm diyor

aynen katılıyorum zerencim hayırlısı ile yaz gelse artık...ama oğlum için üzülüyorum yazık yarı yıl tatilinde çok fazla gezemiycek geçen yıl bu zamanlar neredeyse hergün dışarıdaydık

aynen katılıyorum zerencim hayırlısı ile yaz gelse artık...ama oğlum için üzülüyorum yazık yarı yıl tatilinde çok fazla gezemiycek geçen yıl bu zamanlar neredeyse hergün dışarıdaydık

yazın onun içinde farklı bir tatil bulursun canım telafi edersin abi olmuş büyümüş maaşallah ama evet yazı hiç bu denli beklememiştim gelsin diye

lilyum merhaba canım,
sen bana birkaç gun evvel uyurken bebişin nefesini dinle yazmışsın, dar vakitlerde nete girip yazılanları biraz yalap şap okuduğumdan yeni gördüm, ne demek istemiştin cnm?

nefesini dinle derken hırıltı yada anormallik varmı yokmu anlamında demek istemiştim Allah muhafaza doktorlara çok güven olmuyor tekrar etmesin...tekrar çok geçmiş olsun canımm unutma bebeğinin en iyi doktoru sensin...

Son düzenleme:
selam hatunlar..benim oğlanda çok kusmaya başladı bu ara..bence doyduğunu anlamıyor emdiği fazla sütü kusuyor..gaz olayımızda yavaş yavaş düzelmeye başladı nasıl mutluyum anlatamam..çokkk bakımsız hissediyorum kendimi saç bile taramıyorum makyaj malzemelerimin yerini bile unutmuş vaziyetteyim..artık şu ruh halinden çıkmak 2009 model olmak istiyorum..:lepi:
bende evde çok sıkılıyorum ayın 3 ünü bekliyorum yavrumun aşı günü benimde dışarda arabadada olsa gezme günümgamyoncuiremsu..yaz gelsin kocam günlük bi yere gidicez diyor nasıl iple çekiyorum anlatamam.hihoyyyt.

söylemesi ayıp biz hala kocimle açılışı yapamadık ..korkuyorum acıcak diye zaten öncedende acırdı..eski hormonlarımı geri istiyorummmm:asigim:senağlama

Selam anneler bizde bebişimizle ancak ev gezmesı yapıyoruz babanesıne halasına ve teyzeme gıttık havalara guven olmaz hasta olmasın bebısler :ecrin_bebek:

bırsey sorucam rota asısını yaptırdınız mı

kızlar benimkisi sadece merak daha öncede konuşmuştuk ama bebeişlerin kimliklerini doğduğu güne mi aldınız yoksa 2009 a mı bende 2009 olsun istiyodum ama son anda doğduğu güne karar verdik sizde durum nası

nurgülcüm 3 ünde bizimde aşımız var hayırlısıyla atlatsak senin hormonlara ne oldu kız?
ben ve kocişim c.tesi akşamı bir davete gittik 1 saat kalabildim ama herkez çok güzelsin dedi saçlara 2009 model verdim kısalttım makyaj falan derken gerçekten hoştum birde şu kalan kilolardan kurtulursam tamamdır
benim kızda çok emerse kusuyor önceden 1 memem yeterken şimdi 2 memeyide istiyor emmek valla saklama sütle nasıl baş ederiz bilmiyorum

kızlar ayıptır söylemesi ben açılışı yapalı bayağı oldu, kırkımızda ,
kusma meselesine gelince benimki doğduğundan beri her gaz çıkardığında, hıçkırık tuttuğunda veya fazla geldiğinde kusuyor, bazen sadece su kusuyor, bazende peynir gibi, ama geçen ay 1700 gr aldığı için bu kusmasına kafayı takmıyorum, ama doktora sorduğumda çocuğu asla yatar pozisyonda emzirmemem gerektiğini dik konumda emzir ve emme bitince on dakika o pozisyonda tut dedi, şimdi öyle deniyorum daha az kusuyoruz sanki,
birde benimde işe başlamama 28 gün kaldı, süt sağıp biriktirmek istiyorum ama benim canavarım 2,5 saate bir emiyor ve gögüslerimdeki bütün sütü bitiriyor, o yüzden sağmaya birşey kalmıyor hiç, o yüzden işe başlamama 15 gün kala bir öğün mama verip o öğünü sağmayı düşünüyorum, zaten hesapladım işteyken eğer gecikmez ve süt iznimi kullanabilirsem 300 ml süt lazım o kadar sütü çıkarmamın mümkün olduğunu hiç zannetmiyorum ama hayırlısı artık

kızlar benimkisi sadece merak daha öncede konuşmuştuk ama bebeişlerin kimliklerini doğduğu güne mi aldınız yoksa 2009 a mı bende 2009 olsun istiyodum ama son anda doğduğu güne karar verdik sizde durum nası

ben doğduğu gün yani 25 kasımda aldım kimliğini , zaten öyle olması gerektiğine inanıyordum

Dorucum dik nasıl emziriyorsun? ben yastığa yatırıyorum acaba ustune eğilince karnına baskı mi oluyor? Bir de hastayken hep dimdik biberon verdim tıkanmasın diye oyle mi alişti acaba?

kızlar ya bebeklerinizdeki kabızlık problrmi yok oldumu benim kızım 4 gün üzerine yaptı oda ben yağladım filan aha bugün 2. gün tık yok yine offfff içim gidiyo ya olmadı sabah dr arayıp soracam oğlumda kabız oluyodu şurup vermişti adını tam hatırlıyamıyorum

tesekkurler valla öyle ama ben çok eli ayağına karısmış bir durumdayım :))

Dorucum dik nasıl emziriyorsun? ben yastığa yatırıyorum acaba ustune eğilince karnına baskı mi oluyor? Bir de hastayken hep dimdik biberon verdim tıkanmasın diye oyle mi alişti acaba?

goldcum arkamı iyi yaslayacağım bir yere oturuyorum, kolumun üzerine yatırıyorum ve dizlerimi kendime çekip alttan destekliyorum, ayaklarını da aşağı doğru sarkıtıyorum hafif bir oturur pozisyonda oluyor, bugün sadece bir kez kustu ve hiç gaz çıkarmama gerek kalmadı bu bizim için muzice resmen

günaydın aralık anneleri herkes iyidir inş.
bizim açtığımız konuları neden taşıyorlar yaaa aradığımı bulmak için sayfa sayfa gezmem gerekiyorsanki vakit varda aramaya birde sizleri benimsemişimya başkalarıyla yazışmak tuhaf geliyor bazı bebekler kabızlıktan dertliyken bende çok kaka yapmasından dertliyim günde 5 6 defa kaka yapıyoruz biz hemde sulu suluçamaşırlarına cıkaracak diye ödüm kopuyo bazen
bizimde uyku sorunumuz var benim kızım kucağımda ve göğsümdeyse uyuyor diğer halde kesinlikle uyku yok ve uykusuzluktan ne yapacağını sapıtıp sürekli huysuzlanıyor kollarım sürekli onu taşımaktan iflas etmiş durumda.
bugün verem aşımızla karma aşımız yapılacak birde pnömokok aşısı var onuda bugün yaparlarmı bilmiyorum inş. kolay atlatırız.kızım aşı olurken içim parçalanıyor resmen ama herşey onların sağlığı için değilmi.
herkese selamlar rahatsızlıkları olanlarada acil şifalar diliyorummm.

günaydın tatlı aralık annelerim...
inş herkes iyidir..
biz de 8bucuk gibi kızımla uyandık.
kahvaltılarımızı yaptık.
şimdi ayağımda sallana sallana uyuyor cimcimem.

daha doğrusu uyumaya çalışıyor.

bugün dayımız bize otomatik sallanan,müzikli ana kucağı göndermiş,onu bekliyoruz kargodan.
çok heyecanlıyız.
bakalım beğenecek mi prensesimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…