2008 Aralık Anneleri

tesekkurler valla öyle ama ben çok eli ayağına karısmış bir durumdayım :))

evet yaa eski goldgelb den eser bulamıyorum ben hayırdır!!! fiziki görüntüyle alakalı sıkıntı varsa bence çok fazla takılma buna çünkü zamanla dikkat edersen daha hoş oluyor ...

şimdiden güle güle kullanın cicinizi...
sallamaya erken başlamışsın bhk cim..walla ben şimdilik sallamıyorum kendi kendine uyuyor prensesim umarım böyle devam eder hatta geçen gün arkadaşım benim işim var diye susturmak için pış pış yapmak istemiş kuzumun midesi bulandı:))

benimki kendi kendine uyumuyor malesef.
biraz kucağa da alıştırdık biz malesef,sanırım ondan kaynaklanıyor.

5. ayı bekliyoruz alıştırmak için.
hem havalar da düzelecek,odasında yatabilecek inş.
şimdi ne zman isterse o zaman uyuyor hanım efendi.
parmağında oynatıyor bizi.
..

herkeslere merhaba
sbah 07:00 de babamızı işe uğurladık. sonrasında bir güzel uyumuşuz minnoşumla.. arada bir kere de emmeye kalktı kızım. ben uyanalı saatler oldu ama bizim kızda tık yok maşallah. ben de uyansın da oynayalım diye gözünün içine bakıyorum.
bhkcım hayırlı olsun beşiğiniz. biz de sleeper alalım demiştik. eşimin uyumadığı için sallanan bebeklere karşı inanılmaz bir fobisi var da:) hamileyken e-bebek in mağazasında görüp vazgeçmiştik. çünkü aklımıza fisher price ın akvaryum salıncapı düşmüştü. çok beğendik ve onu almaya karar verdik. tam da alacağımız gün bir tanıdık o salıncaktan onlarda oldugunu ve bize verebileceklerini söyledi. 250 lira civarı olunca gözümüz kapalı kabul ettik. sizinki hangisinden, kullanın bakalım fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsan seviniriz. bizim daha elimize ulaşmadı, kullanmadık ama ben nedense tereddütlüyüm. çünkü ona alışmasını istemiyorum. ben işim gereği sürekli dışarıda olan biriyim. o salıncağa alışıp başka bir yerde uyumamasını düşünemiyorum.. nasıl olsa şimdi bazen kucağımda mememde bazen de kendi kendine uyuyor meleğim.. bozmak istemiyorum düzenini...

benimki de kendi kendine uyusa hiç denemezdim ama olmuyor işte :çok üzgünüm:

bizimki bundan:

bakalım,inş işimize yarar..

yarar yarar merak etme. internette çok methini okudum araştırma yaparken. güzel tatlı uykular diliyoruz size.. dediğim gibi tecrübelerini paylaş bizimle lütfen..

süprizzzzzherkese merhaba.biz de çok güzel uyuduk bugün.tembellik yaptık ohh-tatlicadiarzu-
benimki de sallanmaya alıştı kızlar.sallamayınca uyumuyor pamuğum.olsun ne yapalım.
bhk bende 5.aya oğru felan kendi yatağında uyuması için elimden gleni yapcam.şimdi ayrılamıyoruz birbirimizden.eşim salonda yatıyor,biz kocaman yatağı kaplıyoruz.beşiğinde bile ara sıra yatıroyorum.
bende düşündüm bir ara sleeper i.ama gerek yok benim için.bhkciğim güle güle kullanın,tatlı tatlı uyut kızını:1hug:

saol ilkimcim:1hug:

5 dk önce geldi kargomuz..
inş güzel güzel uyuruz:Saruboceq:

çok şükür büyük sorunlarımız yok ama çatlaklar kilolar vs vs birikiyo stres ortamı var ama efe nin suratına bakınca unutuyorum

eren paşa nsl sen nslsın canım

evdesin demi

canım 5-6 kez diyorsun, benimki bazen 8 bile buluyor, her bezimiz kakalı , bazen altını açtığımda yapıyor ve her tarafı batırıyor, birazcık geç açsam bacaklarından uğruyor resmen, üstünü değiştirmekten helak oluyorum,
benim oğlanda ya memede uyuyor ya da ana kucağında sallayarak uyutuyorum
bizim aşı günümüzde hiç problem olmadı Allaha şükür, ateş filan yapmadı, çok az huzursuzlandı ama o da başka günlerdekinden fazla değildi inan, o yüzden aklını rahat tut

merhaba canlarım umarım herkes iyidir.a.s.

hoş geldin canım, umarım sende iyisindir, aramızda daha sık görürüz seni

ademelciğim kırkınız hayırlı olsun canım.
eminecim hoşgeldin iyi olmana çok çok sevindim

Bizim de 40'ımız çıktı.Bugün 41 günlük olduk. 41 kere maaşallah (tüm bebeklere )

Bu aralar ben de rahatsızım midem ağrıyor geceleri hiç uyuyamıyorum. iki kere acile gittik serum iğne yapıp gnderiyorlar. Dün de oğlumu babaannesine bırakıp gastroenteroloji uzmanına gittik ilk önce safra kesesinde taş ya da iltihap olabilir dedi ayrıntılı ultrason istedi. Çok moralim bozuldu. Bugün de ultrasona gittim çok şükür birşey çıkmadı. sanırım ülser başlangıcı varmış. İlaç verdi. İnş. geçer.

Bişiy daha soracağım benim kanamam biteli 10 gün olmuştu ama 39. günümüzde tekrar başladı. başladığınad biraz fazlaydı şimdi azaldı ama genede var. Szlerde de böyle bir sorun oldu mu? Acaba neden böyle oldu?

Bu hafta dedemiz ve anneannemiz gelecek. O yüzden nete sık giremem. arada okuyup kaçarım sanırım.

Hepiniz bebişlerinize iyi bakın. Oğlumla öpüyoruz sizleri...

HYM60 benim kanamam 36 günde bitmişti..
42 günde tekrar başladı.
ama bu sefer lekelenme gibi değil baya adet gibi.
normal adet sürem kadar sürdü.
ben de adet olduğuma hükmettim..

evet yaa eski goldgelb den eser bulamıyorum ben hayırdır!!! fiziki görüntüyle alakalı sıkıntı varsa bence çok fazla takılma buna çünkü zamanla dikkat edersen daha hoş oluyor ...

fiziksel yönü olsa da .daha çok bebeğin kaygisi, hergun yeni birşey çıkıyor ve ben kendimi çok yetersiz, beceriksiz hissediyorum zaman zaman... İkinci bebeği buyutmek nasıl? Daha soğukkanlı mısın.. Bu sanki bir bilgisayar oyunu ve bebeğin dönemleri geçtikçe level atlamış gibi oluyoruz yani aynı oyunu ikinci kez oynamış gibi olunca daha mı kolay?
Bilmem ifade edebildin mi?

kızlar bu arada şu sleeper denen olay süper bir icatmış.
uyanık olunca kucak dışında başka bir yerde asla durmayan kızım yarım saattir bakına bakına duruyor sleeper da..
ben de başına geçtim,gülmekten öldüm :)

şimdi de gözlerini kapattı,uyucak sanırım..
bayıldım yaa,asrın icadı

çok güzel ifade etmişsin çünkü tamamen öyle daha relax daha güvenli veeee en önemlisi daha soğukkanlı,ama bu tür kaygılar normal canım...sonuçta oyuncak bebek değil hayattaki belkide en değerli varlıklarımız..ama ben yine tecrübeme dayanarak daha soğukkanlı ve çok çok fazla titizlenmeden büyütülen bebeklerin daha sorunsuz ve uzun vadede ayakları yere sağlam basan karakterde olduklarını söyleyebilirim..sende kendinle barışık ol ve kendine güven ki bebeğine daha faydalı olabilesin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…