- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.101
tesekkurler valla öyle ama ben çok eli ayağına karısmış bir durumdayım :))
günaydın tatlı aralık annelerim...
inş herkes iyidir..
biz de 8bucuk gibi kızımla uyandık.
kahvaltılarımızı yaptık.
şimdi ayağımda sallana sallana uyuyor cimcimem.
daha doğrusu uyumaya çalışıyor.
bugün dayımız bize otomatik sallanan,müzikli ana kucağı göndermiş,onu bekliyoruz kargodan.
çok heyecanlıyız.
bakalım beğenecek mi prensesimiz
şimdiden güle güle kullanın...
sallamaya erken başlamışsın bhk cim..walla ben şimdilik sallamıyorum kendi kendine uyuyor prensesim umarım böyle devam eder hatta geçen gün arkadaşım benim işim var diye susturmak için pış pış yapmak istemiş kuzumun midesi bulandı:))
süprizzzzzherkese merhaba.biz de çok güzel uyuduk bugün.tembellik yaptık ohh-tatlicadiarzu-
benimki de sallanmaya alıştı kızlar.sallamayınca uyumuyor pamuğum.olsun ne yapalım.
bhk bende 5.aya oğru felan kendi yatağında uyuması için elimden gleni yapcam.şimdi ayrılamıyoruz birbirimizden.eşim salonda yatıyor,biz kocaman yatağı kaplıyoruz.beşiğinde bile ara sıra yatıroyorum.
bende düşündüm bir ara sleeper i.ama gerek yok benim için.bhkciğim güle güle kullanın,tatlı tatlı uyut kızını:1hug:
merhaba canlarım umarım herkes iyidir.a.s.
günaydın aralık anneleri herkes iyidir inş.
bizim açtığımız konuları neden taşıyorlar yaaa aradığımı bulmak için sayfa sayfa gezmem gerekiyorsanki vakit varda aramaya birde sizleri benimsemişimya başkalarıyla yazışmak tuhaf geliyor bazı bebekler kabızlıktan dertliyken bende çok kaka yapmasından dertliyim günde 5 6 defa kaka yapıyoruz biz hemde sulu suluçamaşırlarına cıkaracak diye ödüm kopuyo bazen
bizimde uyku sorunumuz var benim kızım kucağımda ve göğsümdeyse uyuyor diğer halde kesinlikle uyku yok ve uykusuzluktan ne yapacağını sapıtıp sürekli huysuzlanıyor kollarım sürekli onu taşımaktan iflas etmiş durumda.
bugün verem aşımızla karma aşımız yapılacak birde pnömokok aşısı var onuda bugün yaparlarmı bilmiyorum inş. kolay atlatırız.kızım aşı olurken içim parçalanıyor resmen ama herşey onların sağlığı için değilmi.
herkese selamlar rahatsızlıkları olanlarada acil şifalar diliyorummm.
merhaba canlarım umarım herkes iyidir.a.s.
evet yaa eski goldgelb den eser bulamıyorum ben hayırdır!!! fiziki görüntüyle alakalı sıkıntı varsa bence çok fazla takılma buna çünkü zamanla dikkat edersen daha hoş oluyor ...
fiziksel yönü olsa da .daha çok bebeğin kaygisi, hergun yeni birşey çıkıyor ve ben kendimi çok yetersiz, beceriksiz hissediyorum zaman zaman... İkinci bebeği buyutmek nasıl? Daha soğukkanlı mısın.. Bu sanki bir bilgisayar oyunu ve bebeğin dönemleri geçtikçe level atlamış gibi oluyoruz yani aynı oyunu ikinci kez oynamış gibi olunca daha mı kolay?
Bilmem ifade edebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?