2008 Aralık Anneleri

betül bebek keyfine düşkün olacağa benzer annesi...neyseki sevmiş cicisini ama çok fazla içinde kalmasın ki sıkılmasın bu defa hiç oturmak istemeyebilir..

goldcum ne kadar güzel ifade etmişsin canım. bu kadar olur yani..
bhk cım maşallah betül kızıma. senin için çok büyük rahatlık olmuştur. ayakta sallama olayı müthiş bel ağrısı yapıyormuş. sonuöta sen de kalkar işini yaparsın..

sorma bacım sivilce meselesi:asigim: (anladın sen onu) ama açılşı yaptık sonunda:lepi: korktuğum kadarda olmadı..şu ara sivilcelerin sıkı takipçisim -tatlicadiarzu-

büyük moral bozukluğu yaşıyorum 2 kilo almışım malesef bütün kilolara gitti derken :1no2:benim oğlan gece sütüm çok biriktiği için tek memede doyuyo ama gündüz al birine geç öbürüne resmen savaş halindeyiz..cokacimcoook

hym 60 benimde 25 gün bitti ve 36 gün tekrar başladı ilk gün bayağı çoktu normal bi adet gibi 2 gün pembemsi 3gün bitti anneme sordum normal dedi 40 başı denirmiş ve normal adet gibiymş ve 40 başı o

canım gule gule kullan, en guzel ruyalar betülcüğün olsun... Bende de stork dondolino var, babannemiz hediye almistı sanırım aynısının farklı markası... Cok ufak, anlamaz diye daha hiç sallamadık ama sizler sallamaya baslamışsınız biz de dun 1 aylık olduk, artık anlarız belki sallanmaktan.. Salonda duruyor, salona geldiğimizde onda uyuyoruz.. Bir aparatı var daha sonrada mama sandalyesine donusuyormuş...

herkese iyi akşamlar bhk cım güle güle sağlıkla kullanın beşiğinizi inan ilk bebeğim olsa bende alırdım gerçekten çok güzel ve kullanışlı görünüyor
eminecim hoşgeldin sağlığına kavuştun ne güzel allah tekrarından korusun
dorucum sizdede durum aynıymış bol kaka bol bez desene bu arada oğluşun süper çok yakışıklı ve utangaç mütevazi bir bakışı var sen balıkesirlimisin ben orada doğup buyudum ve çokta özledim memleketimi özellikle höşmerim tatlısını hani halin girişinde sağ yandaki dükkanda satılıyorya eskiden otobüs durakları vardı yakınında hala aynımı bilmiyorum birde çarşısında yan yana çekirdekçiler varya orada satılşan siyah minik çekirdekleri özledim sende amma boğazlımışsın deme aklıma geldi birden

bizde bugün aşılarımızı olduk verem,karma ve pnömokok yavrum çok ağladı ben kızımı tutamadım aşı olurken hemşire ablaları tuttu ama tüm gün kendi kendime kızdım sen cahilmisin diye neden kendim tutmayıpta başkasının kucağına verdiğim için hayıflandı.Bi dahakine kendim tutacağım.Başkasına güvenmektense kendim tutarım daha iyi.En azıdan suçluluk hissetmem.Eve gelince ağrı kesici verdim
ağrıyı hissetmedi.Neyse ki atlattık.Bi dahaki aşıya 2 ay var.Biraz büyümüşüz de ,ona sevindik.
Herkese iyi akşamlar.Aşı olacak tüm beişlre de allah kolaylık versin diyorum

kızlar merhaba nasılsınız bugün süt sağıp saklıyım dedim ama kızım aç kaldı sanırım o gün boyu emerken bu iş olmayacak işe başlayıncada 3 ögün mama alacak yavrum akşamları süt vereceğim sanırım üzüldüm ama mamayla beslenmek durumunda kızım hayırlısı

ne var ne yok bekim bacularım.kızımı dışarı çıkardım bugün teyzeleri,eczaneye gidelim dedik arabamızı da aldık.yarı yolda başladı ağlamaya.panik yaptım tabi ben,geri dönüyorduk evimize.butik dükkanı olan arkadaşım vardı,hemen girdik dükkana.orda emzirdim uyudu allahtan.
kızımın bugün burnu çok tıkalıydı kızlar.gözleride çapaklanmaya başladı bayağı.gittim serum damla aldım.rahatladı kuzum.
perş.günü gitcem dr.çapaklanma olayı canımı sıkmaya başladı

Son düzenleme:
HYM60 benim kanamam 36 günde bitmişti..
42 günde tekrar başladı.
ama bu sefer lekelenme gibi değil baya adet gibi.
normal adet sürem kadar sürdü.
ben de adet olduğuma hükmettim..

teşekkürler bhk. Bakalım benimki ne kadar sürecek...

hym 60 benimde 25 gün bitti ve 36 gün tekrar başladı ilk gün bayağı çoktu normal bi adet gibi 2 gün pembemsi 3gün bitti anneme sordum normal dedi 40 başı denirmiş ve normal adet gibiymş ve 40 başı o

çelikcim desene ben de aybaşı olmadan önce 40 başı olmuşum kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım hayırlısı. Nasıl çabuk hamile kalırmışız yaa şimdi de daha çoook dikkat mi edeceğiz :uhm: Zaten bizim daha süremiz var doktorumuz 2 ay bekleyeceksiniz demişti daha dolmadı 2 ay. Bizimki de sabırsızlıkla bekliyor delikafadulden

günaydın tatlı aralık anneleri nasılsınız bakim biz iyiyiz kızımla az önce emzirdim uyudu bu arada hemen oğlumla kendime kahvaltı hazırladım kahvaltı yaprken de boş durmıyım topiğe yazıyım dedim

selam kızlar,
emoşcum hoşgeldin canım tekrar aramıza
işe başlıcak anneler ben sizin için cok üzülüyorum ama inanın ki yüce mevlam sabrını şefkatini sizden esirgemez
kızlar benim kızım üstünün değiştirilmesinden nefret ediyo heryeri kusak oluyo değiştireyim diyoruz apartman ayağa kalkıyo basbas bağırıyo fındık kadar boyunla benimle kavga ediyo görmeniz lazım onu giydirdikten sonra savaştan cıkmış gibi oluyoruz valla delikafadulden

merhaba arkadaşlar
kızlar aranızda söylemesi ayıp ishal olan var mı-tatlicadiarzu-acaba barsak dengemi mi bozdum
kabız olmayım derken
oğluşumun kakası azaldı bide günde 1 kere onu da az yapıyo kabız değil ama
aman anlamadım
aayy hergün bişey çıkıyo yaawwlaelaelaelaelae

günaydın kızlar kızım bugün 2 ayını doldurdu canım kuzum benim ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin kızıma dilerim
süt işi aynen sağmakla baş edilmez kızım mamaya başlıycak mecburen hayırlısı dün sağdım tüm gece meme ucum sızladı anlatamam benimde kızımın altını alırken ve banyo sonrası giydirirken kavga halindeyiz tüm bina sesimizi duyuyordur ufacık ama sesi maaşallah kızımın

Hoşgeldin Emine'cim.Eren paşa da iyidir inşallah.

Benim kız da soyunmak ve giyinmekten pek hoşlanmıyor ama sabrediyor yavrum.Giydirme aşaması uzarsa o zaman mızıldanmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…