- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.121
kızlar bu arada şu sleeper denen olay süper bir icatmış.
uyanık olunca kucak dışında başka bir yerde asla durmayan kızım yarım saattir bakına bakına duruyor sleeper da..
ben de başına geçtim,gülmekten öldüm :)
şimdi de gözlerini kapattı,uyucak sanırım..
bayıldım yaa,asrın icadı
nurgülcüm 3 ünde bizimde aşımız var hayırlısıyla atlatsak senin hormonlara ne oldu kız?
ben ve kocişim c.tesi akşamı bir davete gittik 1 saat kalabildim ama herkez çok güzelsin dedi saçlara 2009 model verdim kısalttım makyaj falan derken gerçekten hoştum birde şu kalan kilolardan kurtulursam tamamdır
benim kızda çok emerse kusuyor önceden 1 memem yeterken şimdi 2 memeyide istiyor emmek valla saklama sütle nasıl baş ederiz bilmiyorum
40 başı olan kadın daha kolay hamile kalırmış
kızlar bu arada şu sleeper denen olay süper bir icatmış.
uyanık olunca kucak dışında başka bir yerde asla durmayan kızım yarım saattir bakına bakına duruyor sleeper da..
ben de başına geçtim,gülmekten öldüm :)
şimdi de gözlerini kapattı,uyucak sanırım..
bayıldım yaa,asrın icadı
hg canım senii çooook özledik emoş
herkese iyi akşamlar bhk cım güle güle sağlıkla kullanın beşiğinizi inan ilk bebeğim olsa bende alırdım gerçekten çok güzel ve kullanışlı görünüyor
eminecim hoşgeldin sağlığına kavuştun ne güzel allah tekrarından korusun
dorucum sizdede durum aynıymış bol kaka bol bez desene bu arada oğluşun süper çok yakışıklı ve utangaç mütevazi bir bakışı var sen balıkesirlimisin ben orada doğup buyudum ve çokta özledim memleketimi özellikle höşmerim tatlısını hani halin girişinde sağ yandaki dükkanda satılıyorya eskiden otobüs durakları vardı yakınında hala aynımı bilmiyorum birde çarşısında yan yana çekirdekçiler varya orada satılşan siyah minik çekirdekleri özledim sende amma boğazlımışsın deme aklıma geldi birden
eşim balıkesirli canım ama 16 yıldır buralardayım neredeyse, üniversiteyi burada okudum, sonra balıkesirli biriyle evlenip yerleştim, ama son yıllarda gelmediysen balıkesir çok değişti, hal yıkılmak üzere, otobüs durakları garajın olduğu yerde, yeni garaj şehir dışında, çekirdekçilerden de bir tek ajlan kalmış durumda
bende hergün süt sağayım diyorum ama oğlan hepsini bitirdiği için olmuyor , o yüzden ben şimdiden bir ay sonra kullanmak için mama bakmaya başladım zaten, işe başladıktan sonrada pek sütüm olacağını sanmıyorum, işim çok stresli çünkü , o ortamda süt sağmak morali yüksek tutmak çok zorkızlar merhaba nasılsınız bugün süt sağıp saklıyım dedim ama kızım aç kaldı sanırım o gün boyu emerken bu iş olmayacak işe başlayıncada 3 ögün mama alacak yavrum akşamları süt vereceğim sanırım üzüldüm ama mamayla beslenmek durumunda kızım hayırlısı
HYM60 benim kanamam 36 günde bitmişti..
42 günde tekrar başladı.
ama bu sefer lekelenme gibi değil baya adet gibi.
normal adet sürem kadar sürdü.
ben de adet olduğuma hükmettim..
hym 60 benimde 25 gün bitti ve 36 gün tekrar başladı ilk gün bayağı çoktu normal bi adet gibi 2 gün pembemsi 3gün bitti anneme sordum normal dedi 40 başı denirmiş ve normal adet gibiymş ve 40 başı o
canım artık aranızda olcam inş.eminecğim herkes iyi burda.sen nasılsın tatlım.toparladın mı kendini.nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?