- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.201
slm kızlar.gece kızım 3e kadar çok kötü ağladı,ne yapcağımı şaşırdım.allah hepimize kolaylık versin.
ablam doğum yaptı,1900 kiloda bebeği küvezde.sabahdan beri sersem haldeyim aldığım haberle.ablamın sütü gelmiyormuş,bebekde solunum yetersiliği varmış.kızlar ne olur dua edin,duanıza çok ihtiyacım var.yaşar mı bebeği ablamın.çok morelim bozuk,bebeğime bile bugün çok bitkin halde bakınıyorum.en büyük tesellim o.
Bir de oyuncak mevzunda birseyler yazmak istiyorum bir arkadasım önerdi özellikle yurtdısında çok sık uygulanıyormuş; bir oyuncak ayı ya da kuzu v.s. ilk aylardan itibaren bebeğin yatağına konuluyormus ve sadece geceleri ona bakarak onunla konuşarak uyuması sağlaniyormus ama bu oyuncak sadece uyuyacagı zaman ortaya çıkarılıyormuş böylece baska bir ortamda uyuması gerektiğinde bebek oyuncağı oldugundan yabancılık çekmeden, huysuzluk yapmadan uyuyormuş hatta 6.7. aylarında direkt oyuncağı görmesi uykuya motive olmasına yeterli oluyormuş
iyi bir uygulama bence...
lilyumcum ben bebek doğduğundan beri bütün misafirlerimi annem ve kayınvalidem sayesinde ağırladım..yoksa hem ev temizle hem pasta börek yap..mümkün değil ben yanlız başaramam..heleki uykusuz gecenin ardından..
hamileliğimin 5 ayından bugüne kadar araba kullanmıyorum bazen eşime diyorum sen çocuğu al arkaya geç azıcık kullanıyım diye olmaz diyor..işime hergün arabayla gidip geliyordum. acemi şoför muamelesi yaptı bana çok kızdım..şimdi sizleri duyunca cesaret aldım..artıkın oto koltuğu almalıyım ..çekilen ankara oğlumla ben geliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?