- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.221
canım ben 9 aylık koca göbişime rağmen araba kullandım hem çocuğu okula bırakmam gerekiyodu hemde fazla yürümeye gelemediğim için pratik geliyodu ve çok şükür hiç bir tehlikede yaşamadım arabaya binip inmek konusu hariç tabi:))
misafir konusuna gelince benim akraba çevrem kalabalık nurgüncüm eş dost derken sağolsunlar gelene gelmede denmiyor birde ben misafirimi bebeğim olsada en iyi şekilde ağırlamak istediğimdenmidir nedir bebiş doğdu doğalı misafir gelince ister istemez panik oluyorum:))
9. aya kadarmı amanın:1shok: koca direksiyonu nasıl kullandın koca göbiştin..hatırlıyorum 8. ayımda falandım bir gün anahtarı aldım şoför koltuğuna oturdum daha doğrusu oturamadım koca dötten ve göbekten..kaydirigubbakcemile3
maşallah kızlar bebeklerinize
inşallah bende görürüm 6 saat uykuları biz halen 3 saatte bir uyanıyoruz
kızlar bezde kaç numara kullanıyorsunuz şu anda
ben 3 numaraya geçmiştim
burda indirim yapan bir market var
biraz depolayım dedim ama arkadaşlarım 3 den az al 4 e çabuk geçeceksin diyo
hazır indirim varken 3 den alayım dedim ama kaç tane alsam
aranızda hiç 4 numara kullanan var mı:uhm:
nurgüncüm anladım kadarı ile senin oğluşunda benim kızım gibi duvardaki nesnelerle pek bi alakadar ama bizim cadı henüz sessiz sedasız pür dikkat bakıyor agu bile demedi henüz...sizinki ne alemde annesi?
fascım sana katılıyorum bebeklerimiz herşeyimiz tabiki ama onlara kapıldık herşeyi unuttuk örneğin ben eşim akşam film izlerken dediki beni unutmuştun dedi o an anladımki adama sarılmıyorum bile ne zamandır varsa yoksa kızım ölçüyü tutturmam gerekli sanırım
benim oğlanda aralıksız 5-6 saat uyuyanlardan ama ben gece kaldırayım diyorum bazen aç aç nası uyuyoki diyorum demekki bi tek benimki değilmiş ama benimki uykucu gündüzleride uyumak istiyo :) off bu arada meleğimi bırakıp işe başlamama çok az kaldı son 7 günüm malum okullar açılıyo off off
artık beslemek için uyandırmanıza gerek yok.1. ay kontrolümüzde dr umuz söyledi.büyüme hormonu uykuda salgılandığı için uykusu ne kadar sağlıklı ve düzenli olursa okadar iyiymiş.sadece ilk bir kaç hafta beslemek için uyandırmak gerekirmiş.gerçi kendileri acıktığında uyanıyorlar zaten mızıklayarak da olsa tam uyanmadan emip uykuya devam ediyor benim kızım.aslında sadece benim uykum bölünüyor o kesintisiz 7 8 saat uyuyor herhalde.gaz çıkarmada falan uyanmıyor.
hele geçen gün elektrik kesildi ben uyandım kızım baktım mışıl mışıl uyurken uykusunda meme arıyor bu arada uyuyalı 5 saat olmuş.hiç uyanmadan emzirip geri yatırdım
herkese iyi akşamlar kızlar.kızım şimdi uyudu bende biraz sizlere takılayım dedim.benim kızım da gece 1 defa kalkıyor uyku süresi uzamaya başladı.geceleri 4 4,5 saat uyuyor ama gündüz daha fazla uyanık kalıyor bu da beni yoruyor devamlı kucakta kalmak ve onunla konuşmamı istiyor.ishalimiz biraz azaldı gibi galiba benim hatam biz birden dışarı çıkmaya başladık.bende hamileliğimin sonuna kadar araba kullandım.şimdide kızımla gezmelere çıkıyoruz.
dün toplu bir misafirliğe gittik.ya nazardan gerçi ben nazara pek inanmazdım ama zeynepten sonra inanır oldum yada kalabalıktan falan korktu akşam çok ağladı ki benim kızım ağlayan mızıklayan bir bebek değildir.ama dün arkadaşlar kızıma sanki 4 aylık gibi dediler gözleri yeşile döndü gözlerine laf ettiler.ancak bildiğim duaları okuduktan sonra uyudu.
bir de bebekleriniz agulamaya başladımı biz de daha yok ben çok merak ediyorum ona öğretecem diye yakında ben agulayarak konuşacam
mihenk benim kızda aynı şekilde gece yatarken yarımda bi emziriyorum gece 1 defa ya kalkıyo yada sabah kalkıyo6 da emziriyorum uykuya devam maşallah bebişlerimizeoğlumdan çok çekmiştim hiç uyumazdı geceleri ama maşallah tekrar kızıma siz hariç kimseye demiyorum kaydirigubbakcemile3korkuyorum nazara gelecek diye durmuyo huysuz diyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?