2008 Aralık Anneleri

maşallah kızlar bebeklerinize
inşallah bende görürüm 6 saat uykuları biz halen 3 saatte bir uyanıyoruz

kızlar bezde kaç numara kullanıyorsunuz şu anda
ben 3 numaraya geçmiştim
burda indirim yapan bir market var
biraz depolayım dedim ama arkadaşlarım 3 den az al 4 e çabuk geçeceksin diyo
hazır indirim varken 3 den alayım dedim ama kaç tane alsam
aranızda hiç 4 numara kullanan var mı:uhm:

9. aya kadarmı amanın:1shok: koca direksiyonu nasıl kullandın koca göbiştin..hatırlıyorum 8. ayımda falandım bir gün anahtarı aldım şoför koltuğuna oturdum daha doğrusu oturamadım koca dötten ve göbekten..kaydirigubbakcemile3

doğumdan bir gün öncede kuzenimle alışverişe çıkmıştık:)) neredeyse koca göbiş direksiyona değivericeyodu ama oğluma hamileykende doğuma kadar kullanmıştım nurgüncüm ,biraz deli cesareti biraz mecburiyet diyorum ben:)

nurgüncüm anladım kadarı ile senin oğluşunda benim kızım gibi duvardaki nesnelerle pek bi alakadar ama bizim cadı henüz sessiz sedasız pür dikkat bakıyor agu bile demedi henüz...sizinki ne alemde annesi?

ademelcim ben 3. numaraya geçtim. fazla 2 paket al derim şimdilik arkadaşın doğru söylemiş çabuk 4 e geçiyorlar..

merhaba kızlar,sanırım ben hasta oluyorum.heryerim ağrıyor,boğazlarım acıyor yutkunurkrn çok kötü oluyorum.ne yapcam ben ya,yarın kızımı kontrole götürcem,bende bi görünyim hemen.nerden çıktı bu şimdi ya.buna hamd olsun yinede
sizler nasılsınız,bebişlerde iyidir umarım

nurgüncüm anladım kadarı ile senin oğluşunda benim kızım gibi duvardaki nesnelerle pek bi alakadar ama bizim cadı henüz sessiz sedasız pür dikkat bakıyor agu bile demedi henüz...sizinki ne alemde annesi?

aynen öyle canım her tarafı görmek için o kadar çok acele ediyorki gözleri bir o tarafa bir bu tarafa bakıyor çok gülüyoruz o haline.. agumuz ufak ufak başladı ..ben eşşeğine baktığında transa geçtiğini düşünüyorum pürr dikkat aynen

ilkimcim geçmiş olsun cnm..üşüttünmü yoksa..bendede vardı parol aldım sıkı giyindim limon içtim bol bol çok şükür atlattım.inşallah seninkide başlamadan geçer

selam kızlar cocuklar kocayıda unutturuyor vallaha ben adamı coktan unuttum:lepi:

nurgüncüm edoşum lilyumcum tezeleri çook teşekkür ederiz desteğiniz için arkadaşıma gittik oğluşumla bayağı eğlendik kendimi daha iyi hissediyorum şimdide eşime yaptığım işkencelerin pişmanlığını yaşıyorum o bana hep olumlu yaklaşıyo seni çok seviyorum falan diyo yardımcı oluyo aslında çok sevmeme rağmen nefret duyuyorum sanki şimdide pişmanım niye böyleyim ben

bide kaynatam bugün gezmeye gitmeme izin vermiyodu sütünü sağ bırak sen git dedi kayınvalidem niye bırakayım ya uyurken bile özlüyorumda arabayla gittik geldik zaten çocuktan önce çok iyidilerde şimdi bi acayip oldular sabrediyorum belkide ben yanlış anlıyorumdur
kötü niyetleri yok biliyorum ama sanki ben çocuk hiç bi şey bilmiyorum onlar kızları oğulları mükemmel ne yapsam eleştiriyolar karşı çıkıyolar hiçbi zaman istemediğim bişey olursa anlaşamazsak üzülürüm açıkçası

bnimde ehliyetim var ama çok iyikullanamıyorum araba kullanan bayanlarada hayranım hamileyken aldım ehliyeti hamileyim diye pek kullanmadım şimdide cesaret edemiyorum eşim doğumhediyesi araba aldı bana çokgüzel bişey değil 96 renault spring ama en azından çalışırken rahat rahat gelir oğlumu görürüm diyorum

herkese iyi akşamlar kızlar.kızım şimdi uyudu bende biraz sizlere takılayım dedim.benim kızım da gece 1 defa kalkıyor uyku süresi uzamaya başladı.geceleri 4 4,5 saat uyuyor ama gündüz daha fazla uyanık kalıyor bu da beni yoruyor devamlı kucakta kalmak ve onunla konuşmamı istiyor.ishalimiz biraz azaldı gibi galiba benim hatam biz birden dışarı çıkmaya başladık.bende hamileliğimin sonuna kadar araba kullandım.şimdide kızımla gezmelere çıkıyoruz.
dün toplu bir misafirliğe gittik.ya nazardan gerçi ben nazara pek inanmazdım ama zeynepten sonra inanır oldum yada kalabalıktan falan korktu akşam çok ağladı ki benim kızım ağlayan mızıklayan bir bebek değildir.ama dün arkadaşlar kızıma sanki 4 aylık gibi dediler gözleri yeşile döndü gözlerine laf ettiler.ancak bildiğim duaları okuduktan sonra uyudu.
bir de bebekleriniz agulamaya başladımı biz de daha yok ben çok merak ediyorum ona öğretecem diye yakında ben agulayarak konuşacam

ha nbu arada ben de 3 numara bez kullanıyorum.pişikler için neler yapıyorsunuz.ben nıvea nın pişik kremini kullanmaya başladıktan sonra pişikler de başladı.şimdi sadece molfix be ve molfix ıslak mendil kullanıyorum bir de hergün iki üç saat altını açık bırakıyorum hiçbir şeyi kalmadı yani krem falan yok

benim oğlanda aralıksız 5-6 saat uyuyanlardan ama ben gece kaldırayım diyorum bazen aç aç nası uyuyoki diyorum demekki bi tek benimki değilmiş ama benimki uykucu gündüzleride uyumak istiyo :) off bu arada meleğimi bırakıp işe başlamama çok az kaldı son 7 günüm malum okullar açılıyo off off

artık beslemek için uyandırmanıza gerek yok.1. ay kontrolümüzde dr umuz söyledi.büyüme hormonu uykuda salgılandığı için uykusu ne kadar sağlıklı ve düzenli olursa okadar iyiymiş.sadece ilk bir kaç hafta beslemek için uyandırmak gerekirmiş.gerçi kendileri acıktığında uyanıyorlar zaten mızıklayarak da olsa tam uyanmadan emip uykuya devam ediyor benim kızım.aslında sadece benim uykum bölünüyor o kesintisiz 7 8 saat uyuyor herhalde.gaz çıkarmada falan uyanmıyor.
hele geçen gün elektrik kesildi ben uyandım kızım baktım mışıl mışıl uyurken uykusunda meme arıyor bu arada uyuyalı 5 saat olmuş.hiç uyanmadan emzirip geri yatırdım

mihenk benim kızda aynı şekilde gece yatarken yarımda bi emziriyorum gece 1 defa ya kalkıyo yada sabah kalkıyo6 da emziriyorum uykuya devam maşallah bebişlerimize oğlumdan çok çekmiştim hiç uyumazdı geceleri ama maşallah tekrar kızıma siz hariç kimseye demiyorum kaydirigubbakcemile3korkuyorum nazara gelecek diye durmuyo huysuz diyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar anca fırsat buldum misafir falan derken bugünde bitti yazdıklarınızı okudumda benim kız sanırım birtek gece uyumayan gündüz yine iyi uyuyor sayılır gündüz uyutma diyorlarda nasıl uyutma oldugu yerde kapıyor gözlerini yavrum gecede nöbetçiyiz şuandada yeni keyfimiz olan ayakta sallama durumu var uyur gibi ama beşiğe geçince açıyor gözlerini kızım dün akşamda uykusu var belli beni görünce uyuyor yatıyorum tam başlıyor aglamaya komediydi görseniz çok nazlı diyor herkez kızıma

bebişin iyileşmesine çok sevindim tekrar geçmiş olsun
evet nazar olabilir ama bence bebikler birden çok kalabalık ortama girince huzursuzlanip yorulabiliyorlar nasıl bizler çok yorgunken daha bir uyuyamazsak onlar da oyle... beni de 40 mevlutu dusunduruyor, mevlut sonunda bebişin herkesin kucagına verilip sallanmasını istemiyorum kayınvalideme birtek hoca sallasa olmaz mı dedim delirmişim gibi baktı delikafadulden

canım bende her sorana huysuz diyorum dert yanıyoruma.s
ama benim oğlum misafir gelince öyle bir uslu oluyor ki ben bile tanıyamıyorum
tabi kimsede dediğime inanmıyor
misafir gidince de başlıyo ortalığı ayağa kaldırmaya
nazar değmesinden bende çok korkuyorum

aralık bebeişleri ne güzel annelerini hiç üzmüyo maşllah kırbirkere arada gaz sıkıntısı dışında herşeygüzel çok şükür allah herkesiin evladına evlatlarına iyilik sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…