2008 Aralık Anneleri

herkese merhaba.kızım ve ben iyiz çok şükür,dün akşam çok hastaydım.boğazım heryerim ağrıyordu,bebeğime bakacak dermanım bile yoktu.çok korktum onada eçecek diye.eşim sağolsun sıcak çorba içirdi zorla da biraz kendime geldim gece.göğüslerim bile yuuşacık olmuştu.bugünde sağlık ocağına gittim ilaç verdi dr.şimdi iyim çok şükür de kızıma gçmezz inş.hastalık yani grib.,
aman kızlar dikkat edin,etrafda salgın var.

kızlar benim yavruşumun kirpikleri büyümemiş,gözlerinin içinde mini mini.ya onun gözüne batar mı,yanar mı.savunmazsız yavruşlar söylemeyezlerde dertlerini.

iyi akşamlar kızlar anca fırsat bulabildim nasılsınız bugün kızımı yıkadık yarın bcg aşısı var çok korkuyorum ateşlenir diye dua edin arkadaşlar kızım hafif atlatsın 3 aşı olacak 1 koldan 2 bacaktan sağ ve sol bacaklarına 1er adet çok üzülüyorum ama sağlığı için mecbur olacak

ah yavrum inş.kolay atlatır be annesi.inş.ateşi çıkmaz yaa.benimde çok korktuğum aşı o.mecbur yaptırcaz zerenciğim ne yapalım.ateşlenmelerine çok çok dikkat etmeliyz aşı oldukdan sonra.

evet ilkimcim bir atlatsak insanın yavrusu canından değerli oluyor inan şuanda içim acıyor çoooook seviyorum kızımı kıyamıyorum yarın bende ağlarım o ağlarken

annelik böyle işte kızlar ya..
o ağladı ben ağladım aşı olurken..
bi de bir tane değil ki ya..
3 tane..
delik deşik oluyor yavrucaklar..

gözlerinde şıpır şıpır yaşlar aktı kuzumun.
eve gidene kadar göğsüme yaslayıp sakinleştirmeye çalıştım.
içini çeke çeke uyuyakaldı göğsümde.

Allahım bu yavruların acılarını göstermesin bize..
hep dua ediyorum,Allahım ona verme bana ver diye..

Merhaba kızlar.Gündüz yazdım uzun uzun ama internette mi bilgisayarda mı anlamadım bir sorun var dı ve yazdıklarımı gönderemeden sayfadan attı.Kızla uğraşmaktan da yazamadım bir daha.İki posta da misafir gelince ancak bu saatte kızım uyuduktan sonra emziren anne çayımdan yudumlarken yazma fırsatı buluyorum.

Dün gece yine 4 saatlik uykusuna daldı kuzum.Arada mızıldayıp gözünü açmadan emiyor ve uyuyor.2-3 saatlik uykulara dalıyor neredeyse öğlene kadar.Sadece arada kaka yapacak olursa 1-1buçuk saat gözleri açık ıkınıyor ve kaka yaptığında her zamanki gibi gülücükler saçıyor.

Aşıyı hatırlatmayın kızlar.Şubat ayının gelmesini sırf bu yüzden istemiyordum.Perşembe günü bizim aşımız da.Ateşlenmesin bebeklerimiz.

Gold'cum oğluşun pek yakışıklı olmuş maşallahHem de fanatik

İlkim'cim geçmiş olsun canım.Umarım tamamen atlatmışsındır ve bir daha hasta olmazsın.Hava dengesiz tabii.Bi sıcak bi soğuk.
Ben evi hergün havalandırıyorum.Sıcak tutacağım diye evin havasız kalmasını istemiyorum.Bir de yeterince nem olmadığı zaman benim burnum kanıyor.Kan burnumun içinde kuruyup kalıyor.Çok rahatsız edici.Bu yüzden sık sık buhar makinesini açıyorum.Zaten bebek için de gerekli.

3 numara bez kullanıyoruz şu anda.İkiz paketin yarısı duruyor şu anda.Sanırım bitinceye kadar 4 numaraya geçmek zorunda kalacağız.yavrum bugün anneannesinin kucağında bir kakaladı,çorabına kadar kirlenmiş.Yetmiyor sanki bu bez de.Hem 2 numarayı bırakma sebebimiz bu bezde de görülmeye başladı:Bacaklarında lastik izleri çıkıyor.

Kızım henüz agu demedi ama ağlarken ınga sesini çıkarıyor bazen.Çok gülüyorum o sese.Karikatürlerde ıngaa yazarlar ya bebek ağlamasına,benim kızım da karikatürlerdeki gibi ağlıyor diye çok ilginç geliyor:))Arada sanki anne sesini çıkarıyor gibi.Ama sanırım tesadüfen çıkıyor o ses.Artık konuşabilse de anne gazım var,çişim geldi,acıktım falan diyebilse.Derdini anlatabilse.O da olacak inşallah.

Sütünüzle kalın şeker anneler.

Son düzenleme:
edoşşşş kıs ne işin var bu saatte burda anam,kızında uyyomuş get yat.benimki kucağımda sabahı bekliyoz.gözümden uyku akıyyyyyy

bizimde aşı günümüz yaklaşıyor!!!!
tüm bebişlerimiz kolaylıkla atlatsın inş...
bu arada kızlar bişey sorcam ,bebişlerinizin göz rengi olması gereken muhtemel renge döndümü ..bizimki dönmedimi yoksa anne babasından farklı renk temi olacak bilemedim...

kızlar merhaba sabah aşımızı olduk ayyyyy hemşireye sinir oldum kolunu 3 kere deldi beceremedi kızdım bu seferde çok hareketli bebek dedi sen dikkatet dedim çocuğum morardı dedim çok şükür atlattıkateşi olmaz umarı çok şükür 2 ay rahatız sağlık ocağı doktoru gelişimi iyi dedi perşembede kendi doktoruna götüreceğim yavrumu içini çeke çeke uyudu yavrum kıyamam ona ben

canım bu konuyu bende cok merak ediyorum
çünkü eşiminde gözleri yeşil benimde
ama oğluşumun ki henüz net değil
sanırım 6 aya kadar bekliyeceğiz

canım sen aşısını yaptırmadan önce fitil felan koydunmu
ateşi cıkmasın diye yapıyolarmışş
biizmde 15 gün sonra da merak ediyormm
herhangi bişey yapanlar varmı?

biz yavrularımızın gözünden akan bir damla yaşla kahroluyoruz onlar beceriksizce 3 keremi deldi koluklava: sinir oldum bende şimdi. yavrum nasıl acımıştır canı kimbilir.
bizde geçen hafta yaptırdık aşıları. cemre çok ağladı :çok üzgünüm: eve geldikten bir kaç saat sonrada birden bir ağlamaya başladı yavrum içim parçalandı. 1 saat ağladı doğduğundan beri böyle ağlamamıştı. birazda ateşlendi. doktoru aradım. zaturre aşısından dolayı olabilirmiş. daha önce ateş düşürücü şurup ve fitil vermişti. şuruptan içir dedi çok rahatsızlanırsa fitili verirsin dedi. şurubu içirdim. sakinleşip uyudu yavrum.
inşallah sizin yavrucuklar huzursuzlanmadan geçirirler aşı günlerini

benimde baharın gözü doğduğu günden beri kahverengi, cemrenin ise mavi gri gibi bir renk. merak ediyorum acama rengi ne olacakŞeniz

selam aralık anneleri
ilkim canım cok geçmiş olsun canım dünürüm maşallah sende araba canavarı olmuşsun,zerencim sende ben gibi gece kuşusun galiba,goldcum teşekkür ederim ama benim kız babasının fotokopisi bana benzeyen sadece dudakları var canım.
cumartesi günü kuzumu rotavürüsü aşısını yaptırdım yaptırdığıma pişman oldum nerdeyse kızım hepten huysuz oldu hiç durmuyor sürekli ağlıyor geceleride sürekli uyanıyo ne güzel seviniyordum biraz düzelmişti geceleri uyuyordu gündüzleri ise kendi kendine sesler cıkarıp gülüyordu bende işimi yapabiliyordum ama şimdi sürekli ağlıyo tam uyudu diyorum hemen başlıyor ağlamaya ayyy sizce iyimi yapmışım aşı yaptırmakla yoksa kötümü ben cözemedim sanki benim kız gitti yerine ilk zamanlarki huysuz kızım geldi napıcamı şaşırdım iyicekafamçokkarıştı

zeynepciim rota virüsü aşısını doktora sordum " piyango bileti al çıkarsa gel" dedi, ne demek bufisfisfis
aşıyı vurdurmana gerek yok dediğini anladım ama niye acaba? nedenini soruyordumki araya başka konu girdi soramadım. vurdurmayacağım ben.

canım benim dr vurdurmamız gerektiğini söyledi aşı kartı hazırladı sağlık ocağınada sordum ordakilerde vurdurursan iyi olur dedi bende vurdurdum canım

Selam kızlar.
Zeren'cim ben o hemşireye iğne sokardım herhalde.Ne o öyle üç defa delmek.Aptal insan yaa.
Zea doktorun pek espriliymiş.ben de rotavirüs yaptırmak istemiyorum duyduklarımdan sonra.Olmasa da olur bir aşıymış.
Zeynep'cim iyi mi kötü mü yaptım diye düşünüp moralini bozma bence.Olmuş artık nasıl olsa.En kısa zamanda cimcimen sakin haline döner umarım.

Yattım İlkim'cim.Zorla da olsa yattım.Sabah 8 mesai başı yaptık gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…