- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.241
iyi akşamlar kızlar anca fırsat bulabildim nasılsınız bugün kızımı yıkadık yarın bcg aşısı var çok korkuyorum ateşlenir diye dua edin arkadaşlar kızım hafif atlatsın 3 aşı olacak 1 koldan 2 bacaktan sağ ve sol bacaklarına 1er adet çok üzülüyorum ama sağlığı için mecbur olacak
bizimde aşı günümüz yaklaşıyor!!!!
tüm bebişlerimiz kolaylıkla atlatsın inş...
bu arada kızlar bişey sorcam ,bebişlerinizin göz rengi olması gereken muhtemel renge döndümü ..bizimki dönmedimi yoksa anne babasından farklı renk temi olacak bilemedim...
kızlar merhaba sabah aşımızı olduk ayyyyy hemşireye sinir oldum kolunu 3 kere deldi beceremedi kızdım bu seferde çok hareketli bebek dedi sen dikkatet dedim çocuğum morardı dedim çok şükür atlattıkateşi olmaz umarı çok şükür 2 ay rahatız sağlık ocağı doktoru gelişimi iyi dedi perşembede kendi doktoruna götüreceğim yavrumu içini çeke çeke uyudu yavrum kıyamam ona ben
kızlar merhaba sabah aşımızı olduk ayyyyy hemşireye sinir oldum kolunu 3 kere deldi beceremedi kızdım bu seferde çok hareketli bebek dedi sen dikkatet dedim çocuğum morardı dedim çok şükür atlattıkateşi olmaz umarı çok şükür 2 ay rahatız sağlık ocağı doktoru gelişimi iyi dedi perşembede kendi doktoruna götüreceğim yavrumu içini çeke çeke uyudu yavrum kıyamam ona ben
bizimde aşı günümüz yaklaşıyor!!!!
tüm bebişlerimiz kolaylıkla atlatsın inş...
bu arada kızlar bişey sorcam ,bebişlerinizin göz rengi olması gereken muhtemel renge döndümü ..bizimki dönmedimi yoksa anne babasından farklı renk temi olacak bilemedim...
zeynepciim rota virüsü aşısını doktora sordum " piyango bileti al çıkarsa gel" dedi, ne demek bufisfisfis
aşıyı vurdurmana gerek yok dediğini anladım ama niye acaba? nedenini soruyordumki araya başka konu girdi soramadım. vurdurmayacağım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?