- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.261
canım benim dr vurdurmamız gerektiğini söyledi aşı kartı hazırladı sağlık ocağınada sordum ordakilerde vurdurursan iyi olur dedi bende vurdurdum canım
Aman Zea'cım işini doğru yapsın da,huysuz muysuz önemli değil.
Ben de sağlığı için gerekli olmasa yaptırmazdım aşıları.Ben de büyük cesaretle tutuyorum falan ama içim gidiyor vallahi.
Nasıl ikiz kızlar bakalım?
kızlar merhaba sabah aşımızı olduk ayyyyy hemşireye sinir oldum kolunu 3 kere deldi beceremedi kızdım bu seferde çok hareketli bebek dedi sen dikkatet dedim çocuğum morardı dedim çok şükür atlattıkateşi olmaz umarı çok şükür 2 ay rahatız sağlık ocağı doktoru gelişimi iyi dedi perşembede kendi doktoruna götüreceğim yavrumu içini çeke çeke uyudu yavrum kıyamam ona ben
sağol teyzesi iyiler kızlar büyüyorlar, hergün huy değiştiriyorlar :)) şu anda bahar kucağımda uyuyor, cemrede uyanacak sesler çıkarmaya başladı :)
siz nasılsınız bebişimiz nasıl?
geçmişi okuyamıyorum zaman kıtlığı malum, ne olup bittiğinden bihaberim. inşallah herkes iyidir bi anlatıver bana canım sorun yok dimi,
günlerdir giremedim nete:çok üzgünüm:
zeacım hoşgeldin yoktun kaç gündür kızlar nasıl bakalım ..ilkimcim ablanın bebeği nasıl oldu kaç gündür soramıyorum unutuyorum inşallah iyidir..
nurgüncüğüm ablam evinde de.bebeği hastanede küvezde halen.bekliyoruz sağ sağlim çıkmasını.ablamsa morel yönünden berbat,kilosunu sorun etmiyoruz,bebeğin nst ye girdiğinde kalp atıı yavaşlamıştı,zaten suyu30 ainmişti.solunum azlığı vardı,telaşımız bu.inş.çıkar sğ sağlim bu savaştan yiğenim.
saol canım ilgin içina.s.
saolun kızlar ya.sizin desteğiniz de bana çok morel veriyor.
zeynepciğim 33+2 haftasında doğum yaptı.suyu çok azdı
zeacım hoşgeldin yoktun kaç gündür kızlar nasıl bakalım ..ilkimcim ablanın bebeği nasıl oldu kaç gündür soramıyorum unutuyorum inşallah iyidir..
İyiyiz canım Allah'a şükür.Haklısın vaktin olmuyordur iki cimcimeyle.
Aralık bebeklerinin hepsi arada bir gaz problemleri ve gece uyumamaları dışında iyiler.İlkim grip olmuş şimdi iyileşiyor.Gold mastit olup ateşlendi iyileşti.Böyle annelerde ufak tefek sağlık sorunları çıksa da bebekler bomba gibi maşallah.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...008-aralik-bebeklerinin-en-guzel-pozlari.html
Zea'cım Aralık bebeklerinin fotolarına bak.Gerçi konuyu başka yere taşıdılar ama fotolar duruyor.
oyyy maşallah hepsine, hepsi birbirinden güzel maşallah. canlarım benim.
bu konuları taşımaları çok kötü yaa. kaçırıyorum biçok şeyi. sanki çok zamanımız var konu arayacak((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?