2008 Aralık Anneleri

canım benim dr vurdurmamız gerektiğini söyledi aşı kartı hazırladı sağlık ocağınada sordum ordakilerde vurdurursan iyi olur dedi bende vurdurdum canım

şifa olsun canım, doktor dediyse yaptır tabi, bizimki vurdur deseydi bende yaptırırdım. gereksiz dediği için yaptırmayacağım, valla gerek olmasa diğer aşılarıda yaptırmam dayanamıyorum ağlamalarına ama mecbur sağlıkları için:ecrin_bebek:

sorma edoş pek esprili ve huysuz doktorumuz, kendi ilk günden dedi zaten huysuz dedeyim ben diye. alışığız yani.

Aman Zea'cım işini doğru yapsın da,huysuz muysuz önemli değil.
Ben de sağlığı için gerekli olmasa yaptırmazdım aşıları.Ben de büyük cesaretle tutuyorum falan ama içim gidiyor vallahi.
Nasıl ikiz kızlar bakalım?

sağol teyzesi iyiler kızlar büyüyorlar, hergün huy değiştiriyorlar :)) şu anda bahar kucağımda uyuyor, cemrede uyanacak sesler çıkarmaya başladı :)

siz nasılsınız bebişimiz nasıl?

geçmişi okuyamıyorum zaman kıtlığı malum, ne olup bittiğinden bihaberim. inşallah herkes iyidir bi anlatıver bana canım sorun yok dimi,
günlerdir giremedim nete:çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun umursamaz hemşireler kendi yavruları olsa öylemi yaparlar..

yarında bizim aşımız var..artık anasağlığındaki aşılar ithal 2 bacak 1 kol yerine tek enjektörde yapılıyor..pnomokok aşısınıda yaptırıcaz 1 ignede öyle olucak yavrum..şimdiden düşünüyorum inşallah ateşi çıkamaz çok canı yanmaz diye dua ediyorum..

zeynepcim rotavirüsü yaptırmakla iyi yaptın yarın bende yaptırıcam ishal aşısı ve çok önemli bir aşı ..elifnazın huysuzluğu normal annesi ağrısı geçince eski düzenine girer inşallah..

Son düzenleme:

İyiyiz canım Allah'a şükür.Haklısın vaktin olmuyordur iki cimcimeyle.
Aralık bebeklerinin hepsi arada bir gaz problemleri ve gece uyumamaları dışında iyiler.İlkim grip olmuş şimdi iyileşiyor.Gold mastit olup ateşlendi iyileşti.Böyle annelerde ufak tefek sağlık sorunları çıksa da bebekler bomba gibi maşallah.

zeacım hoşgeldin yoktun kaç gündür kızlar nasıl bakalım ..ilkimcim ablanın bebeği nasıl oldu kaç gündür soramıyorum unutuyorum inşallah iyidir..

zeacım hoşgeldin yoktun kaç gündür kızlar nasıl bakalım ..ilkimcim ablanın bebeği nasıl oldu kaç gündür soramıyorum unutuyorum inşallah iyidir..

nurgüncüğüm ablam evinde de.bebeği hastanede küvezde halen.bekliyoruz sağ sağlim çıkmasını.ablamsa morel yönünden berbat,kilosunu sorun etmiyoruz,bebeğin nst ye girdiğinde kalp atıı yavaşlamıştı,zaten suyu30 ainmişti.solunum azlığı vardı,telaşımız bu.inş.çıkar sğ sağlim bu savaştan yiğenim.
saol canım ilgin içina.s.

canım benim ya cok geçmiş olsun ablan morelini yüksek tutsun umarım tez zamanda iyileşir yegenin ablan kaç aylık dogum yaptı canım

zerenciğim geçmiş olsun inşallah ateşi olmaz
ben niye 3 kere batırmış onu anlayamadım kası mı bulamadı desem :uhm:neyseee
geçmiş olsun tekrar

ilkimcim en kısa zamanda şifalar diliyorum canım Allah meleğinizin yardımcısı olsun

sağol canım iyi kızlar. bugün uykulu günleri :) bazı günler hiç uyumuyorlarki genelde öyle. bazende tüm gün uyuyorlar. sadece acıkınca uyanıyorlar.

bu nedenle hiç giremiyorum nete. işe başlayınca hergün burdayım artık :))
sizde iyisinizdir inşallah. kocaman öpüyoruz emirhanı ve seni :))

sağol canım bilgiler için.

ilkim ve gold geçmiş olsun tatlı anneler. acil şifalar diliyorum.

bebeklerede maşallah, hep böyle sağlıklı olsunlar inşallah.

oyyy maşallah hepsine, hepsi birbirinden güzel maşallah. canlarım benim.

bu konuları taşımaları çok kötü yaa. kaçırıyorum biçok şeyi. sanki çok zamanımız var konu arayacak ((

Evet canım.Konuları taşımaları sinir bozucu.Bu arada senin açtığın konu benzeri birkaç konuyu da taşıdılar.Hepsini takip edemediğimiz gibi kimse paylaşımda bulunmuyor öyle olunca.

Bu arada gezenti arkadaşım Fas yok ortalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…