- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.281
ya kızlar malum ben zaten kilolu hamile kalmıştım 13 kilo almıştım hamilelik boyunca dogumdan sonra cok zayıflamıştım 19 kilo vermiştim ama şimdi gene cok kilo aldım eski kilomdayım ama malum göbek var korse giyiyorum göbeği öyle yok ediyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum kendimi tutmaya çalışıyom ama malesef olmuyo bu sefer sütüm gelmiyo zaten cok fazla sütüm yok kızıma anca yetiyo hoş yetiyomu onuda bilmiyorum her saat başı emziriyorum benim kızım memeye yapışıyo resmen yemeği cok yiyorum bu sefer kilo alıyorum napıcamı şaşırdım sizde de varmı böyle şey
valla benim göbek duruyor görenler hep aynı espiriyi yapıyorlar birini içerde unutmuşlarmış. hahahaaa çok komik. napayım kolaymı geri vermek 30 kiloyu( süt verme bitince görsünler beni eski halime geleceğim inşallah.
sende kilolarını takma zeynep, sonra verirsinkaydirigubbakcemile5
sağol canım iyi kızlar. bugün uykulu günleri :) bazı günler hiç uyumuyorlarki genelde öyle. bazende tüm gün uyuyorlar. sadece acıkınca uyanıyorlar.
bu nedenle hiç giremiyorum nete. işe başlayınca hergün burdayım artık :))
sizde iyisinizdir inşallah. kocaman öpüyoruz emirhanı ve seni :))
ya kızlar malum ben zaten kilolu hamile kalmıştım 13 kilo almıştım hamilelik boyunca dogumdan sonra cok zayıflamıştım 19 kilo vermiştim ama şimdi gene cok kilo aldım eski kilomdayım ama malum göbek var korse giyiyorum göbeği öyle yok ediyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum kendimi tutmaya çalışıyom ama malesef olmuyo bu sefer sütüm gelmiyo zaten cok fazla sütüm yok kızıma anca yetiyo hoş yetiyomu onuda bilmiyorum her saat başı emziriyorum benim kızım memeye yapışıyo resmen yemeği cok yiyorum bu sefer kilo alıyorum napıcamı şaşırdım sizde de varmı böyle şey
ahh dünür ahh bende eski kilomunda altına düştüm diye havalanıp gezentilik yapıyordumsengözlerimebaksanab..3 kilo birden alıca oturdum..napalım diyet yok az yemek yok melekler için..göbekte anca 1 senede inermiş...senağlama..benim 3 aylık hamiş gibi göbişim var..içerde birimi varmı sesimi duyan varmı diye eşim göbişime vuruyo..bende sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook
canım iyi olmanıza sevindim artıksen işe başlarsın sık sık girersin kk daki havadisleri senden alırız ..malum bizler gene bebek başında olucaz(..emirhanda gayet iyi yarın aşımız var şimdiden telaş içindeyim umarım zerenciğimin başına gelen bizim başımıza gelmez yoksa yonarım o hemşireyi..emirhanda seni ve kızları çok öpüyo teyzesi
üüüfffffffffffffffffff aynen ya eski kıyafetlerim oluyo ama göbek fışkırıyo resmen delircem mevlüt için elbise almıştım yiyemiyorum neden yağlar fışkırıyo resmen ben burdayım diye
canım sen aşısını yaptırmadan önce fitil felan koydunmu
ateşi cıkmasın diye yapıyolarmışş
biizmde 15 gün sonra da merak ediyormm
herhangi bişey yapanlar varmı?
bizimde aşı günümüz yaklaşıyor!!!!
tüm bebişlerimiz kolaylıkla atlatsın inş...
bu arada kızlar bişey sorcam ,bebişlerinizin göz rengi olması gereken muhtemel renge döndümü ..bizimki dönmedimi yoksa anne babasından farklı renk temi olacak bilemedim...
kızlar serra'mın ateşi bir ara çok yükseldi üstündekileri çıkardım 1 tulumla bıraktım incecik birde şurubunu verdim şimdi düştü biraz babasıyla konuşuyor şuand açok huysuzdu bugün haylada öyle biran önce dolsun şu 24 saat üfffffff 24 saat geçince korkma dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?