2008 Aralık Anneleri

ya kızlar malum ben zaten kilolu hamile kalmıştım 13 kilo almıştım hamilelik boyunca dogumdan sonra cok zayıflamıştım 19 kilo vermiştim ama şimdi gene cok kilo aldım eski kilomdayım ama malum göbek var korse giyiyorum göbeği öyle yok ediyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum kendimi tutmaya çalışıyom ama malesef olmuyo bu sefer sütüm gelmiyo zaten cok fazla sütüm yok kızıma anca yetiyo hoş yetiyomu onuda bilmiyorum her saat başı emziriyorum benim kızım memeye yapışıyo resmen yemeği cok yiyorum bu sefer kilo alıyorum napıcamı şaşırdım sizde de varmı böyle şey

valla benim göbek duruyor görenler hep aynı espiriyi yapıyorlar birini içerde unutmuşlarmış. hahahaaa çok komik. napayım kolaymı geri vermek 30 kiloyu ( süt verme bitince görsünler beni eski halime geleceğim inşallah.
sende kilolarını takma zeynep, sonra verirsinkaydirigubbakcemile5

aynen canım haaa göbek duruyo sen dogum yapmadınmı diyorlar
eee napayım gitmiyo göbek

canım iyi olmanıza sevindim artıksen işe başlarsın sık sık girersin kk daki havadisleri senden alırız ..malum bizler gene bebek başında olucaz (..emirhanda gayet iyi yarın aşımız var şimdiden telaş içindeyim umarım zerenciğimin başına gelen bizim başımıza gelmez yoksa yonarım o hemşireyi..emirhanda seni ve kızları çok öpüyo teyzesi

ahh dünür ahh bende eski kilomunda altına düştüm diye havalanıp gezentilik yapıyordumsengözlerimebaksanab..3 kilo birden alınca oturdum ..napalım diyet yok az yemek yok melekler için..göbekte anca 1 senede inermiş...senağlama..benim 3 aylık hamiş gibi göbişim var..içerde biri varmı sesimi duyan varmı diye eşim göbişime vuruyo..bende sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

üüüfffffffffffffffffff aynen ya eski kıyafetlerim oluyo ama göbek fışkırıyo resmen delircem mevlüt için elbise almıştım yiyemiyorum neden yağlar fışkırıyo resmen ben burdayım diye

inşallah yarını rahat geçirirsiniz. biz atlattık çok şükür, 2 ay rahatız.

işe başlayınca çıkmam artık burdan anlatırım tüm havadisleri size :)

üüüfffffffffffffffffff aynen ya eski kıyafetlerim oluyo ama göbek fışkırıyo resmen delircem mevlüt için elbise almıştım yiyemiyorum neden yağlar fışkırıyo resmen ben burdayım diye

sen yine iyisin zeynepciim eski kıyafetlerin oluyormuş,

benim pantolonlar basenlerden yukarı çıkmıyorsositososito

yakında işe başlayacağım giyecek hiçbişeyim yok,

bu halime bişeyde almak istemiyorum.

neyseki kardeşlerimin gyisileri oluyor biryere giderken kendi gardropum yerine onlarınkini karıştırıyorum :mymeka:

canım sen aşısını yaptırmadan önce fitil felan koydunmu
ateşi cıkmasın diye yapıyolarmışş
biizmde 15 gün sonra da merak ediyormm
herhangi bişey yapanlar varmı?

anlaşılan oki bizde net rengi görmek için beklemek durumundayız hoş ne olursa olsun önemli değil ama merak işte...
zeacım ikizlerin göz renkleri farklı olursa her yerde ayırt etmekte kolay olur:))

bende merak ediyorum..benim emirhanım doğduğunda göz rengi koyu maviydi .1 ay sonra mavi yeşil karışımı bişiy oldu..şimdi koyu yeşil gözleri o kadar güzelki bakmaya doyamıyorum..hele cin gibi gözleri fıldır fıldır bakarken..inşallah değişmez rengi..gerçi sağlıklı sıhhatli olsunda Allahın gönlüne güç gitmesin çokta mühim değil

arkadaslar sut mavisi diye birşey var bebiklerin gercek göz rengi süt vermeyi birakınca ortaya çıkacak...
zea cım ozledik seni valla ayrica göbek esprisi iyiymiş..
bende 20 kilo almış biri olarak ne kadar kilo verirsem vereyim şişkoyum, sadece pijama giydiğim evden dışarı çıkmadığım için bunun farkında değilim o ayrııı :)) mevlutte ne giyeceğim hiç bilmiyorum zeyno senin elbiseyi ödünç yollasana bana delikafadulden delikafadulden

selam tatlı annişler
maşallah aşılar olunmuş.. bizim15 şubatta 2. ayımız doluyor fakat 25 şubatta gelin aşı için dedi sağlık ocağındaki ebemiz. neden böyle dedi anlamadım valla.. neyse 15inde doktora gidince sorarız bakalım.. ben aşıya nasıl gitcem çok merak ediyorum. yavrumun ağlamasına hiç kıyamıyorum, bu da ağır bir aşı olacakmış, inşallah çok ağlamaz canımın içi..
geçmişi ancak okuyabildim, fakat tek tek cvap yazmayayım.zira yorgunluktan konsantre olamıyorum hiçbirşeye. çok fena geziyoruz bugünlerde. hakikatten biraz suyunu çıkardık desek yeridir. sabah kahvaltı ile başlıyor gezmelerimiz, akşam 5 gibi eve dönerek bitiyor. e kızımın bir an önce bu tempoya alışması lazım.. evden çıkmadığımız gün de misafir ağırlıyoruz evimizde.. yarın mesela yine birsürü misafirimiz var. kızım uyusa da pastamı böreğimi yapsam bari diye düşünüyorum. eşim de evde yok o burda olsa oynarlardı..
göz rengi konusunda 1 yaşına kadar değişebildiğini duymuştum. bizim kızın halis muhlis kahverengi.. elaya kaçan bir tonu var tıpkı babasınınki gibi.. zaten başka bişiy beklemiyordum, sürpriz olmadı yani..
bişiy sorucam. doğumdan sonra unutkanlık başladı bende.. şöyle ki ben süper hafıza olarak bilinirdim, geçmişe dair en ufak ayrıntıları bile hatırlayan acaip bişiydim ben.. fakat şimdi yakın geçmişteki ayrıntıları bırakın ana konuları bile bazen kaçırabiliyorum. bi b 12 testi yaptırıcam bakalım nasıl ama çok bozuluyorum bu duruma yani..
hepinizi öpüyoruz özlemle..

Son düzenleme:
ööle valla bacım.. gezmeden duramıyom napiim. kızım da bana benzicek mecburen. seçme şansı yok yani:)
güzel ilkim kızım nasıllar. kokla gıdısından benim için..

kızlar serra'mın ateşi bir ara çok yükseldi üstündekileri çıkardım 1 tulumla bıraktım incecik birde şurubunu verdim şimdi düştü biraz babasıyla konuşuyor şuand açok huysuzdu bugün haylada öyle biran önce dolsun şu 24 saat üfffffff 24 saat geçince korkma dedi doktor

aşıdan dolayı mıydı ateşi zerencim.. geçmiş olsun. inşallah düşer bir an önce ateşiniz

evet fascım aşıdan ateşi birde aşırı huysuz anlatamam canı acıyor kolaymı kıyamam kızıma

ayy canım yaa. kıyamam.. beni şimdiden tasası sardı, daha var aşımızın vaktine ama düşünmeden edemiyorum. zerencim verem aşısı dışında ne aşısı yapılıyor. ben bu konulara bayaa bi uzak kalmışım..

fascım verem zatüre yani agır hastalıklar için bu aşı ikincisi 4 aylık olunca yapılıyor yine 3 aşı oluyor

kız fas gecen seni rüyamda gördüm
hayır diyelimde
almanyada oturuyormuşsun bende sana gelmişim oturmaya sen bize mısır patlattın bende bir güzel yedim rüyamda sonra bir kalktım rüya ama nasıl mısır kokuyo aman dedim gece gece yat dedim sonra unuttum sen benim gögüslerim bir şişti ölcem gece 5 gibi patlattım mısırı yedim rahatladım valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…