2008 Aralık Anneleri

anaaa
kız zeynep nerden çıktı ayol.. anam almanya niree ben nire. hic sevmem kara ülke... ama mısır bence çok çok taneli bişiy ya. kısmet demek nasip demektir bence kız kesin.. iki dakka ayakta rüya tabiri de yaptım yaa. helal valla.. canım sen gel bana ben sana mısır patlatmayı bırak börekler açarım yahu...

ayyy ne bileyim kız ama ömrümde öyle güzel mısır yemedim ben nerden cıktıysa sonra bide seninle akraba cıktık iyimi ama almanyayada benim kıza emzik almaya gitmişiz sanki türkiyede yok ta öyle ama gögüslerim fena şişti acısından duramadım
teşekkür ederim canım yemiş kadar oldum

kızlar kimse yokmu biz kızımla nöbetçiyiz yavrum aşıdan sanırım çok huysuz uykusu var ama uyuyamıyor

hepinize merhabalar Aralık anneleri,bende aralık annesiyim,uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ama zaman bulupta yazamadım benide aranıza alırsanız bende sizlerle ve bebişlerimizle yaşadıklarımızı paylaşmaktan mutluluk duyarıma.s.

herkese günaydın kızımla.bugünkü yoklama bizden.:teytey:
zerenciğim ah kıyamam kzına.atlattınız çok şükür,yavrum huysuz olmaması elinde mi.biz tetanoz oldukda kolumuzun ağrısına dayanamadık.onlar ne yapsın

kutaylin aramızda seni görmekden hoşnut oluruz tabi.hoşgeldin bebeğinle,yavrularımızn bi arkadaşı daha oldugamyoncuiremsu

zerencim canım inşallah ilk 24 saati sorunsuz atlatmışsınızdır..biraz ateşi çıktı demişsin umarım iyidir serram..bakalım bizim içinde büyük gün bugün şimdi babamızı bekliyoruz gelince meleğimin koluna bacağına uff yaptırmaya gidicez:a015:..

kutaylin hoşgeldin canım senide aramızda görmekten mutluluk duyarız paylaşımlarını bekliyoruz:1hug:.

zeynep dünür kız gece gece kalktın mısır patlattın hemi. kız azıcıkta bana yollasaydın ya uyuz kariiiÇok üzgünüm çoook..zaten diyin diyin bi yollamiyinn hep böyle oliyy..

ilkimcim bende senin gibi düşünüyorum ben bile 1 kere tetenoz oldum acısına dayanamadım kaç gün kolum kalkmadı 2. dozunuda korktum yaptırmadım..ahh yavrum ya sezeryana gideceğim gün bile bu kadar korkmadım ben..:çok üzgünüm:Rabbim evlatlarımıza yardım et..:Saruboceq:

bebeklerine aşı yaptıran anneler çok çok geçmiş olsun bizimde haftaya nasipse bebeişler çok huysuzlandımı ateş falan yapar diyolar öyle oldumu kızlar bizde tedarikli olalım ilaç falan verdinizmi aşı yaptıran paylaşırsa seviniriz

biz de aşı ateş yapmadı cok şükür.
pazartesi, sabah olmuştuk aşımızı,bu sabah hariç huzursuzluğu da olmamıştı.
belki aşı yeri acıdı bugün bilmiyorum..
ucuz atlattık diyebiliriz...

ilkim ve nurgün paylaşımınız için çok teşekkürler..bizimde cuma günü kalça usgmiz ve aşılarımız olacak,sizlerden okuduğum kadarıyla ateş yapmasından çok korkuyorum inşallah bebişlerimizin canı çok yanmaz, gerçi benim yawrum 10 gün küvezde kaldı ve çok iğne yedi o yüzden ona hiç kıyamıyorum:çok üzgünüm:

selam annişler nasılsınız?
Epeydir giremedim umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.Epeydir giremedim Annemler, amcamlar, dayımlar geldi memleketten oldukça yorucu bir hafta geçirdik.
Misafirlerimizi gönderdikten sonra da benim rahatsızlığım tekrarladı gece yarısı acile gittik serum vs... 5 saat emzirme dedi oğlum zaten 5 sattir uyuyor nasıl 5 saaat daha beklerim mecburen mama aldık nöb. ecz. den. Mama vermek çok zoruma gitti. Memede uyumaya alışkın olan oğlum mama ile uyuyamıyor. Sabah ta tekrar doktora gittik tekrar ultrason çekildi safra kesesinde iltihap teşhisi koydular Genel cerraha yönlendirildik o da ameliyat olman gerekiyor dedi karaciğer enzimlerim çok yükselmiş riskli duruma giriyor dedi karar veremedik ilaç yazdırıp birkaç gün idare edelim dedik. Eve geldim oğlumu kucağıma aldım ona bakıp bakıp ağladm ben seni nasıl bırakırım diye.senağlama Bugün de başka bir cerraha gittik o da ameliyat dedi ama bebeğim olduğunu söyleyince 1 hafta takibe alalım eğer karaciğer enzimleri düşmez yükseleye devam ederse ameliyatı öne alablirz dedi. Biraz daha içim rahatladı. Şimdi dua ediyorum inşallah ilaçlar enzimleri düşürür de ameliyatı bir süre daha erteleriz. :Saruboceq::Saruboceq::a015:
Ne olur siz de dua edin. Oğlum daha çok küçük. :ecrin_bebek:

merhab kızlar. ya ben yazıyorum yazıyorum cvp yok. bende aralık annesiyim son günü oğluşum büyüyo. biz daha aşı yaptırmadık sarılık aşıları yapıldı. pazartesi kırkımız çıkacak inşallah. hepinizin yavrularını allah size bağışlasın sağlıkla büyütürsünüz inşalah tabi bende :)

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin inşallah biranönce iyileşirsinde oğluşunla iyi vakit geçirirsin. söz dua edicem senin için

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm yaa.allaH şifa versin canım,daha beterinden korusun.

canım hayırlı olsun bebeğin.hşg.aramıza sende

hym60 bence güçlü ol bebeğinde bundan etkileniyor,senin düşüncen..ben biran önce iyileşicem ve çocuğumu emzirmeye dewam edicem olsun..benimde dualarım sen ve bebeğinle..

kutaylin senayarda armaıza hoşgeldiniz.hym60 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama moralini yüksek tutbebğin için ama bana sorarsan ameliyattan kaçma biran önce olmaya bak.allah korusun daha fazla ilerleyip safra kanallarını tıkamöasın.sonuçta kaçmak çözüm değil öyle yada böyle olacaksın ki biran önce ol kurtul.bir de şimdi safra kesesi ameliyatları çok kolay kapalı yöntemle hiç hissetmiyorsun bile.annem yürüyerek odasına inmek istemişti biz ayıp olmasın diye müsaade etmedik.işallah kolaycacık geçirirsin:Saruboceq:

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
buraya ne oldu böle ya bomboş topiğimiz sessizleşti
kızım çok huysuz bugün ya banyo yaptırdıktan sonra özellikle şimdi rezene yapıyorum
belki rahatlar kuzucuğum

merhabalar,akşam üstü pazara koştum geldim.alt kat komşuma bıraktım kızımı,tabi ben alışverişi bi solukda nasıl yaptım bilemedim.telaşdan cüzdanımı tezgah üstüne koymuşum,bir baktım cüzdanım yok.eyvahh dedim.pazardaki 1-2tane satıcılarda tanır beni.herzaman devamlı aldığım satıcı.abla dedi kesin sen tezgah üzerine koymuşsundur.kızıma çorap baktım çok hoşuma gitmişti.2tane alayım dedim,meğer orda unutmuşum.ay bir telaş ki sormayın.eve geldim kapıdan kızımın sesini duydum,ağlıyordu.acıkmış kuzum

ceyremcim sağol canım bugün karma pnomokok ve rotavürüs (damla) aşılarını yaptırdık.verem aşısını haftaya salı yaptırıcaz kuzum nasıl ağladı aşı olurken şimdi çok huysuz sanırım bacakları ağırıyor malum ikisindende uff oldu..doktor önce calpol yazdı ama ben calpol istemedim yerine tylol yazdı igneden 1 saat öncede verilebilinir ben iğneden sonra verdim şimdiye kadar ateşi çıkmadı .. sabaha kadar ayakta olucam 30 dakkada bir ateş kontrolüm olacak..inşallah yavrumun ateşi çıkmaz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…