- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.301
anaaa
kız zeynep nerden çıktı ayol.. anam almanya niree ben nire. hic sevmem kara ülke... ama mısır bence çok çok taneli bişiy ya. kısmet demek nasip demektir bence kız kesin.. iki dakka ayakta rüya tabiri de yaptım yaa. helal valla.. canım sen gel bana ben sana mısır patlatmayı bırak börekler açarım yahu...
selam annişler nasılsınız?
Epeydir giremedim umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.Epeydir giremedim Annemler, amcamlar, dayımlar geldi memleketten oldukça yorucu bir hafta geçirdik.
Misafirlerimizi gönderdikten sonra da benim rahatsızlığım tekrarladı gece yarısı acile gittik serum vs... 5 saat emzirme dedi oğlum zaten 5 sattir uyuyor nasıl 5 saaat daha beklerim mecburen mama aldık nöb. ecz. den. Mama vermek çok zoruma gitti. Memede uyumaya alışkın olan oğlum mama ile uyuyamıyor. Sabah ta tekrar doktora gittik tekrar ultrason çekildi safra kesesinde iltihap teşhisi koydular Genel cerraha yönlendirildik o da ameliyat olman gerekiyor dedi karaciğer enzimlerim çok yükselmiş riskli duruma giriyor dedi karar veremedik ilaç yazdırıp birkaç gün idare edelim dedik. Eve geldim oğlumu kucağıma aldım ona bakıp bakıp ağladm ben seni nasıl bırakırım diye.senağlama Bugün de başka bir cerraha gittik o da ameliyat dedi ama bebeğim olduğunu söyleyince 1 hafta takibe alalım eğer karaciğer enzimleri düşmez yükseleye devam ederse ameliyatı öne alablirz dedi. Biraz daha içim rahatladı. Şimdi dua ediyorum inşallah ilaçlar enzimleri düşürür de ameliyatı bir süre daha erteleriz. :Saruboceq::Saruboceq::a015:
Ne olur siz de dua edin. Oğlum daha çok küçük. :ecrin_bebek:
merhab kızlar. ya ben yazıyorum yazıyorum cvp yok.bende aralık annesiyim son günü oğluşum büyüyo. biz daha aşı yaptırmadık sarılık aşıları yapıldı. pazartesi kırkımız çıkacak inşallah. hepinizin yavrularını allah size bağışlasın sağlıkla büyütürsünüz inşalah tabi bende :)
bebeklerine aşı yaptıran anneler çok çok geçmiş olsun bizimde haftaya nasipse bebeişler çok huysuzlandımı ateş falan yapar diyolar öyle oldumu kızlar bizde tedarikli olalım ilaç falan verdinizmi aşı yaptıran paylaşırsa seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?