2008 Aralık Anneleri

hymcim canım çok çok geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum bende 40 ın içinde rahatsızlanmıştım doktor ameliyat demişti..o anda sadece bebeğimi düşündüm ve çok ağladım seni çok iyi anlıyorum..rabbime çok şükür ilaç tedavisi cevap verdi ve atlattım..Rabbine bol bol dua et inşallah ilaçla düzelir..düzelmezse bile sağlık olsun Allah yavrularımıza zeval vermesin gene gelen bize gelsin..

kutaylincim canım geçmiş olsun çok şükür bebişine sağ salim kavuşmuşsuz..bizimde bugün kalça usg miz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı..korkma artık aşılar hemen hemen hiç ateşyapmıyor..artık ithal hepsi sadece tedbirli ol ve ateş düşürücü iste doktordan..

nurgün çok geçmiş olsun şükür rotavirüs ü sanırım her doktor yapmıyo bazısı tavsiye etmiyo bazısı ediyo napıcağmı bilemedim bu konuda umarım ateşlenmez geçmiş olsun sağlıkla inşallah

kızlar birkaç sorum var ama lütfen cevaplayın bebeişleriniz günde ortalama kaç saat uyuyo uyanık kalma süreleri ne kadar mesela birde dondurucudan sağarak sakladığınız sütü ne şekilde eritip veriosunuz yani sıcaklığını nası ayarlıosunuz

inşallah herşey gönlünün istediği gibi olur canım,üzme kendini ve bana sorarsan mutlaka başka bir doktorun daha fikrini al derim ...ben doktorlara çok fazla güvenmiyorum çünkü muhtemelen herbiri farklı tedavi ve teşhis koyuyorlar...tekrar geçmiş olsun

çook şükür dediğin gibi yawruma kavuştum,inan o zor günlerde gözün kimseyi görmüyor Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq: sizede çok geçmiş olsun darısı başımıza, şu cuma gelsede biran önce atlatsak inşallah dediğin gibi ateşsiz atlatırız,hangi ateş düşürücü iyidir acaba bu doktorlara çok güven olmuyor

nurgüncüğüm geçmiş olsun kuzumuza,kıyamam yaa.inş.iyidir
kutaylin bebeğin neden küvezde kaldı canım
ceyremciğim benim kızın maşallahı var gündüzcü çok uyuyor,devamlı uyumakda yani.sonrası gece nöbeti canım.aralarda besliyorum tabi,devam aynen.bu arada ben mama vermiyorum ama.mamayı buzlukdan çıkardıktan sonra,sıcak suya koyma.ılık olsun gayet.

ilkim ben doğumuma 2 gün kala acilen hemoroid operasyonu geçirdim dikiş atıldı arka bölüme ve 2 gün sonrada suyum ggeldi acilen hastaneye gittik ama beni doğuma almamak için direndiler ..ve 20 saat normal doğum sancısı çektim en sonunda bebek atışlarının azalması ve sancılarımın tawana vurması nedeniyle beni spiral sezeryana aldılar, uyuşmamı bile beklemeden kestiler tabi çektiğim acıyı siz düşünün :1no2: ve yawrum boydan boya kaka halinde çıktı,yani anne karnında çok fazla kalmasından birkaç kez kakasını yemiş buda tüm solunum yollarını tıkamış 3 gün bitkisel hayattaydı doktorların hiç ümidi yoktu ama yawrucum güçlü çıktı ve bu sawaşı kazandı 3 günün sonunda uyandı ve tamamen iyileşene kadar 10 günü bekledik.şimdi çok iyi maşallah ama unutulmayacak anılar bıraktı babasına ve bana...

ilkim benim oğlan sürekli uyumak istiyor bie maşallah gece 12-1 gibi yattımı sabah kalkıyo 7 de 8 de neredeyse 6-7 saat bazen 8 saat uyanmadan uyuyo bana çok normal gelmiyo bu ama bakalım bu hafta doktora sorucaz hiç acıkmıyomu acaba hatta bazen ağlıyoda benmi duymuyorum diyom (maşşallah oğluma ne diyeyeim )

kutaylin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum canım.20 saat dile kolay ya,niye böyle eziyet ettrdiler sana.nasıl dayandın ya helal olsun,ah yavrum aferin ona sımsıkı tutunmuş hayata,.allah uun ömürler versin canım yavrunave sana.umaım benim yiğenimde bu savaşdan galip gelir.her sn her dk aklım onda.rabbim korusun
ceyremciğim acıktığını göstermiyor belli etmiyor mu bebeğin.

Kutaylin,Senayarda hoşgeldiniz.

HYM60 Umarım ameliyatın sorunsuz geçer.Allah beterinden korusun de ve şükret canım.İnsan ister istemez duygulanıyor tabii ki.Dualarımız seninle.Çok geçmiş olsun.

İlkim'cim ucuz atlatmışsın.Cüzdanı bulmuşsun bak.Ben de şaşkın ördek gibi oluyorum alışverişe çıktığımız zaman.Ben henüz bırakıp gitmeye cesaret edemedim ama yanımdayken bile acıkıp ağlayıverirse diye çabucak yapıyorum alışverişi.Tabii eve gelince birsürü almayı unuttuğum şey çıkıyor.

Zeynep'cim ben de hamileliğimdeki gibi sürekli yeme isteğindeyim.Bir de doğru düzgün yesem her neyse.Saçma sapan atıştırıp duruyorum.Özellikle de tatlıya son sürat devam.

Zea'cım hadi sen ikiz doğurdun,bana içeride diğer bebeği bıraktık diyordu doktorum.Hala 15kg fazlam var.Dile kolay 24kg almıştım.Göbek 6 aydan önce inmezmiş.Onu geçtim dediğin gibi hiçbir eski pantolonum bacağımdan yukarı çıkmıyor.Hamileliğimde giydiğim şeyleri giyiyorum ben hala.Genelde de eşofman tarzı şeyler zaten.Zayıflıcaz inşallah.Meleklerimiz süte doysun,ona da sıra gelir elbet.

selam kızlar hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim..bir ara ateşi 37 dereceyi gösterdi Emirhan ın.. nasıl ağladı nasıl onu ilk kez bu kadar çok ağlarken gördüm..içim binbir parçaya bölündü hiç bu kadar korkmamıştım göz yaşlarımı tutamadım paramparça oldum eşimde kızdı ağlama diye bende sinirlendim ve dedimki yüreğimi çıkartıp sana taksam o yürek acısıyla kendini duvarlara vurursun dedim o yüzden bana ağlama demeyi bırak dedim..gözleri doldu kocamın sanırım beni anlamaya başladı..en son canımız annanemizin yöntemiyle yavrumu susturabildik battaniyenin arasına koyup salladık.. o kadar karşı olduğum bir şey ama Emirhanım birden sustu ve uykuya daldı..Annecim teşekkürler seni seviyorum iyiki varsın iyiki yanımdasın senin kıymetini anlamak için anne olmam gerekiyormuş..her yaşta sana ihtiyacım varmış demek anne olmak yetmiyor çocukluktan çıkmaya..ben annede olsam hala annemin çocuğuyum..sanırım sabaha kadar oturucaz annemle Emirhan beyin baş ucunda beklicez ..babamızı zor yatırdık oda oturucaktı bizimle..haftaya daha ağır bir iğnesi var verem aşısı koldan yapılıyor ve ağrısı günlerce sürüyor şişiyor kanıyor kabuk bağlıyor o zaman ne yapıcaz bilmiyorum..şimdi içini çeke çeke uyuyor kuzum Allah yar ve yardımcısı olsun yavrumuzun ve bizim..

off gözümden yaslar geldi okurken...
çok geçmiş olsun hepinize...

Kutaylin çok zor bir sınavdan geçmişsiniz bebeğinizle.Allah bundan sonra sağlık versin inşallah.
Ateşi çıkan bebek anneleri geçmiş olsun.Bizim aşımız yarın.Saat geceyarısını geçtiğine göre bugün yani.Off çok orkuyorum ben.Sanki benim canım yanacakmış gibi.

edolina cım sağol canım inşallah sizde rahat ve sorunsuz atlatırsınız artık yarın gecede sen nöbetçi olacaksın yavrunun başında

saatlerdir ağlıyor benim kuzum da..
doğduğundan beri ilk kez bu kadar huysuz..
aşı yerimiağrıyor bilmiyorum.
şimdi sakinleşti.
deliricektim resmen :bbo:

saatlerdir ağlıyor benim kuzum da..
doğduğundan beri ilk kez bu kadar huysuz..
aşı yerimiağrıyor bilmiyorum.
şimdi sakinleşti.
deliricektim resmen :bbo:

bhk cım sizdemi karma ve verem aşısı oldunuz ama sizin 2. ayınız dolmamıştı daha:uhm:

doldu canım 2. ayımız..
2 aralık doğumluyuz biz.
3 aşı birden olduk.
zınk zınk zınk!

canımdan can gitti resmen..

ceyremcim ben aşı takviminde yazan (özel olsun olmasın) bütün aşıların yapılması gerektiğini düşünüyorum..sonuçta rotavirüs ishal aşısı ve 0-2 yaş arası bebeklerde çok tehlikeli..gene senin ve eşinin kararı tabii bu benim düşüncemşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…