- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.321
selam annişler nasılsınız?
Epeydir giremedim umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.Epeydir giremedim Annemler, amcamlar, dayımlar geldi memleketten oldukça yorucu bir hafta geçirdik.
Misafirlerimizi gönderdikten sonra da benim rahatsızlığım tekrarladı gece yarısı acile gittik serum vs... 5 saat emzirme dedi oğlum zaten 5 sattir uyuyor nasıl 5 saaat daha beklerim mecburen mama aldık nöb. ecz. den. Mama vermek çok zoruma gitti. Memede uyumaya alışkın olan oğlum mama ile uyuyamıyor. Sabah ta tekrar doktora gittik tekrar ultrason çekildi safra kesesinde iltihap teşhisi koydular Genel cerraha yönlendirildik o da ameliyat olman gerekiyor dedi karaciğer enzimlerim çok yükselmiş riskli duruma giriyor dedi karar veremedik ilaç yazdırıp birkaç gün idare edelim dedik. Eve geldim oğlumu kucağıma aldım ona bakıp bakıp ağladm ben seni nasıl bırakırım diye.senağlama Bugün de başka bir cerraha gittik o da ameliyat dedi ama bebeğim olduğunu söyleyince 1 hafta takibe alalım eğer karaciğer enzimleri düşmez yükseleye devam ederse ameliyatı öne alablirz dedi. Biraz daha içim rahatladı. Şimdi dua ediyorum inşallah ilaçlar enzimleri düşürür de ameliyatı bir süre daha erteleriz. :Saruboceq::Saruboceq::a015:
Ne olur siz de dua edin. Oğlum daha çok küçük. :ecrin_bebek:
hymcim canım çok çok geçmiş olsun..seni çok iyi anlıyorum bende 40 ın içinde rahatsızlanmıştım doktor ameliyat demişti..o anda sadece bebeğimi düşündüm ve çok ağladım seni çok iyi anlıyorum..rabbime çok şükür ilaç tedavisi cevap verdi ve atlattım..Rabbine bol bol dua et inşallah ilaçla düzelir..düzelmezse bile sağlık olsun Allah yavrularımıza zeval vermesin gene gelen bize gelsin..
kutaylincim canım geçmiş olsun çok şükür bebişine sağ salim kavuşmuşsuz..bizimde bugün kalça usg miz çekildi çok şükür bir sorun çıkmadı..korkma artık aşılar hemen hemen hiç ateşyapmıyor..artık ithal hepsi sadece tedbirli ol ve ateş düşürücü iste doktordan..
nurgüncüğüm geçmiş olsun kuzumuza,kıyamam yaa.inş.iyidir
kutaylin bebeğin neden küvezde kaldı canım
ceyremciğim benim kızın maşallahı var gündüzcü çok uyuyor,devamlı uyumakda yani.sonrası gece nöbeti canım.aralarda besliyorum tabi,devam aynen.bu arada ben mama vermiyorum ama.mamayı buzlukdan çıkardıktan sonra,sıcak suya koyma.ılık olsun gayet.
ilkim ben doğumuma 2 gün kala acilen hemoroid operasyonu geçirdim dikiş atıldı arka bölüme ve 2 gün sonrada suyum ggeldi acilen hastaneye gittik ama beni doğuma almamak için direndiler ..ve 20 saat normal doğum sancısı çektim en sonunda bebek atışlarının azalması ve sancılarımın tawana vurması nedeniyle beni spiral sezeryana aldılar, uyuşmamı bile beklemeden kestiler tabi çektiğim acıyı siz düşünün :1no2: ve yawrum boydan boya kaka halinde çıktı,yani anne karnında çok fazla kalmasından birkaç kez kakasını yemiş buda tüm solunum yollarını tıkamış 3 gün bitkisel hayattaydı doktorların hiç ümidi yoktu ama yawrucum güçlü çıktı ve bu sawaşı kazandı 3 günün sonunda uyandı ve tamamen iyileşene kadar 10 günü bekledik.şimdi çok iyi maşallah ama unutulmayacak anılar bıraktı babasına ve bana...
saatlerdir ağlıyor benim kuzum da..
doğduğundan beri ilk kez bu kadar huysuz..
aşı yerimiağrıyor bilmiyorum.
şimdi sakinleşti.
deliricektim resmen :bbo:
nurgün çok geçmiş olsun şükür rotavirüs ü sanırım her doktor yapmıyo bazısı tavsiye etmiyo bazısı ediyo napıcağmı bilemedim bu konuda umarım ateşlenmez geçmiş olsun sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?