2008 Aralık Anneleri

doldu canım 2. ayımız..
2 aralık doğumluyuz biz.
3 aşı birden olduk.
zınk zınk zınk!

canımdan can gitti resmen..

ewet hiç sorma mahvoldum ağlarken sadece ellerini tutup sarılabildim kuzuma..bizde 2 aşı olduk karma pnomokok birde damla olan aşı rotavirüs.. asıl aşı verem aşısı o koldan yapılıyor salı günü yapılacak.. meleğin betülün hangi gün oldu aşıyı kolunda şişme kanama ateş vs oldumu..

2 bacak bir kol..
niye hepsini birden aynı gün yapmak zorundalar ki...

pazartesi sabah olduk biz aşımızı.
Allaha şükür ateş,şişme kanama vs olmadı.
sadece bugün öğlenden beri cok huysuz ve sürekli ağladı neredeyse..
gazı da yok..
ben kol ağrısından şüphelendim.
Allahım onların acılarını bize verse keşke de bunların canı yanmasa..:1no2:

Maşallah 3. gününüze girmişsiniz artık ateş olmaz Allahın izniyle ama kolda şişme kabuklanma olabilir.. sanırım meleğinin kolu ağırıyor annesi dondurucudan buz alıp havluya sar ve biraz koluna uygula rahatlar...ağrı kesici veriyormusun ?Aslında bizde bugün verem aşısını yaptıracaktık ama ana sağlığı verem aşısı için salı günü gelmemizi verem aşısının bir tek o günlerde yapıldığını söyledi ..iyikide öyle olmuş..eve geldiğimizde keşke yaptırabilseydik dedik ama ilerleyen sattlerde iyiki bir arada olmadı diye şükrettik..2 saatten fazla aralıksız ağladı teyzesi 1 saattir uyuyor 03 de ilacını içiricem bekliyorum başında

ay canlarım benim ya,kıyamam onlara ve size.içim parçalandı ya.ben ne yapcam nasıl dayanacam ki acaba.bide annemde yok yanımda,yine tesellim olurdu.rabbim ateşlerden korusun meleklerimizi

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,sadece yawruma her baktığımda şükrediyorum:Saruboceq: bizimde bu gece nedensiz huysuzluğumuz vardı bütün gece uyusun diye mücadele verdim ama yook nerde sabaha kadar ninniller söyledik,bıcır bıcır konuştuk ..daha yeni yatıcam inşallah bu sefer uyanmazda uyurum birazcık..bütün aşılarını olan bebişlere geçmiş olsun her aşıda biraz daha büyüyorlar acılarıda ona göre büyüyor,hepsini kocaman öpüyoz kutayımla..

merhaba kızlar
birazcık geçmişi okudum
kutaylin allah yardımcınız olmuş oğlunuzu size bağışlamış çok geçmiş olsun
senayarda sende hoş geldin
bhk geçmiş olsun canım benim bende çok korkmaya başladım aşı gününden kıyamam meleklerimize
edolina iştahım benimde çok arttı acayip yiyorum kilo vermeyi bırak alacağım tatlılar uçuşuyo gözümün önünden inşallah senin aşı günün sorunsuz geçer

arkadaşlar bişey soracağım
ben kanamam 38. gün bitti sonra 46. gün yine başladı ama az az rengi kırmızı ama adet kanaması gibi değil 4 gün geldi
şimdi ben adet mi oldum yoksa 40 ın devamı mıydı
emzirdiğim için bu kadar çabuk adet olmayı beklemiyordum şaşırdımm :uhm:

coğumuz aynı seyi yaşıyoruz galiba ademelcim..
benim de 36. gün bitip,42. gün tekrar başlamıştı.
hem de baya normal kanama olarak.

buna kırkbaşı derler falan dediler ama ben heralde adettir vs diyip ibadetlerimi yapamamıştım.
insanın hiç içine simmeyen bir durum:bbo:
o geçti 2 hafta sonra benim tekrar kanamam oldu.
şimdi normalim Allaha şükür..
bakalım ne kadar sürecek -tatlicadiarzu-

2 haftaya bir kanama mı:1shok:9 ayın acısı böyle çıkacak sanırım
dr sarçoğlunun soğan kürü var yapsam mı dedim
aslında benim hamile kalmama herkes şaşırmıştı
polikistik over var bende onu düzene sokuyormuş cesaret edemedim
doğum sonrası dr um geçmemiş demişti doğum kontrol hapı kullanmam lazımmış
ııığğ nefret ediyom o haplardan
aaayy soğan kürünü yapsam mı yapmasam mı

biraz bekle bence ademelcim.
en azından bir kaç ay daha sürer gibi geliyor bana düzelmesi.

biraz bekle bence ademelcim.
en azından bir kaç ay daha sürer gibi geliyor bana düzelmesi.

sağol canım
ben yeniden o iğrenç hapları içmek istemiyorum
13 yaşımda verdiler o hapları bana şimdi düşününce bile psikolojim bozuluyo
inşallah düzelir
sağol tatlıma.s.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bebekleri aşı olan anneler inşallah bebekleriniz cabucak iyileşir ben sizden önde oldugum için aşılarını daha önce yaptırmıştım benim kuzucugumda cok ağlamıştı 1 ay sonra yine var offffffffffff ya aklıma geldi kötü oldum gene

günaydın kızlarr bebişlerin uyanık kalma süreleri ne kadar sizde ortalama günde kaç saat uyuyo sizinkiler benimki çok uyuyo gibi gelioda sizi merak ettim bide emmeden sonra kusma oluyomu

arkadaslar dun bebesım ası oldu cok agladıya :teselli:surubu ıcınce duzeldı bugun ıyı allahıma sukur atlattık heralde ama bır anne ıcın cok kotuydu ınsallah hepınız atlatırsınız kendınıze ve bebıslere opucuk :teselli:

günaydın kızlarr bebişlerin uyanık kalma süreleri ne kadar sizde ortalama günde kaç saat uyuyo sizinkiler benimki çok uyuyo gibi gelioda sizi merak ettim bide emmeden sonra kusma oluyomu

gün içinde 1-2 saat uyuyor geceleri ise 2-3 saatte bir emmek için kalkıyor canım

Son düzenleme:
canım yaa. çok kötü oldum, ablana Allah sabırlar versin. ne denir ki rabbim kimseye yaşatmasın.. aman sen kendine dikkat et tatlım.. allah sabırlar versin çok üzüldüm

ahhhh canım ya co üzüldüm senağlamaallah ablana sabırlar versin sende cok üzülme dicem ama elden ne gelir dikkat et sütün kesilir canım

arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.

İlkimcim başınız sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim ablana sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum benim ablamda ikiz tüp bebeklerini 1 er hafta arayla kaybetmişti. Çok zor bir durum. Sen kendine dikkat et ilkim bebeğin sana çok ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…