- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.361
arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.
arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.
saolun kızlar diyecek bişi yok biliyorum.çaresiz telefonlardan haber alıp duruyorum,elim kolum bağlı.gidemem yanına kucağımda yiğenini görüp daha kötü olcak.evde dolanıp duruyorum.su içiyorum devamlı sütüm kesilmesin diye.ağlamamak elde değil.ablamın bu 5.kızlar bebeğini kaybedişi.neyse sizleride üzmiyim.dularınız yeter
öncelikle ilkimcim canım başınız saolsun.allah ablana ve hepinize sabırlar versin
merhaba kızlar uzun zamandan beri yazamadım oğlum olunca
şimdi fırsat bulunca yazayım dedim.
yazamammın sebebi oğluşum çok gazlı hiç fırsat vermiyor bana ve yanlız olmam
evde oğlumla birlikte 2kızımda olunca hayat daha da zorlaşıyor
aslında sadece şu an bebişimiz tam düzene girdinde herşey normal olacak tabi
oğluşum hep yanında istiyor beni geceleri hiç uyumuyor genelde sabah 7veya 8de yatıyoruz.gündüzde uyudunda kıpır kıpır uyanma modunda neyse bunada şükür diyorum tabi
ev işi misafir derken gün bitiyor.benim oğluşumda gülmelere başladı agular çok güzel
kızlar inşallah düzenli girmeye çalışırım.
umarım sizler ve bebkleriniz iyidir
rabbim sağlık sıhat gazsız günler versin
saolun kızlar diyecek bişi yok biliyorum.çaresiz telefonlardan haber alıp duruyorum,elim kolum bağlı.gidemem yanına kucağımda yiğenini görüp daha kötü olcak.evde dolanıp duruyorum.su içiyorum devamlı sütüm kesilmesin diye.ağlamamak elde değil.ablamın bu 5.kızlar bebeğini kaybedişi.neyse sizleride üzmiyim.dularınız yeter
malesef gaz sorunumuz bizde de çok var hatta kabızlığımızda oluyor yawrum yapana kadar mafoluyor, zaten geceleri uyuyamama sebebimiz gazımız denemediğim şey kalmadı bakalım ne zaman kurtulcazdelikafadulden
Biz de aşımızı oldukk.Biraz huysuzlanıyoruz şimdi.Hemşire ateşi çıkarsa şurup içirirsin.Genelde ateşlenmiyorlar.Bunlar ithal aşılar falan dedi ama içirsem mi ki kızlar?Prespektüste de aşı sonrası ateşi olursa yazıyor.Calpol şurup.Ay ağlıyor kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?