2008 Aralık Anneleri

Hepinize iyi dilekleriniz için tteşekkür ederim inş. ameliyatı oğlum biraz daha büyüyünceye kadar erteleyebilirim.

Aşı olan tüm bebeklere geçmiş olsun. Olacaklara da ateşsiz geceler diliyorum. Bizim aşı için 14 günümüz var ama kara kara düşünüyorum şimdiden.

ilkim başınız saolsun gerçekten çok üzüldüm,senin çok güçlü olman lazım ablanın sana ihtiyacı var,bu tür durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor...Allahım ilk baş ablana sonra sizlere sabır versin...

saolun kızlar diyecek bişi yok biliyorum.çaresiz telefonlardan haber alıp duruyorum,elim kolum bağlı.gidemem yanına kucağımda yiğenini görüp daha kötü olcak.evde dolanıp duruyorum.su içiyorum devamlı sütüm kesilmesin diye.ağlamamak elde değil.ablamın bu 5.kızlar bebeğini kaybedişi.neyse sizleride üzmiyim.dularınız yeter

öncelikle ilkimcim canım başınız saolsun.allah ablana ve hepinize sabırlar versin
merhaba kızlar uzun zamandan beri yazamadım oğlum olunca

şimdi fırsat bulunca yazayım dedim.

yazamammın sebebi oğluşum çok gazlı hiç fırsat vermiyor bana ve yanlız olmam

evde oğlumla birlikte 2kızımda olunca hayat daha da zorlaşıyor

aslında sadece şu an bebişimiz tam düzene girdinde herşey normal olacak tabi

oğluşum hep yanında istiyor beni geceleri hiç uyumuyor genelde sabah 7veya 8de yatıyoruz.gündüzde uyudunda kıpır kıpır uyanma modunda neyse bunada şükür diyorum tabi

ev işi misafir derken gün bitiyor.benim oğluşumda gülmelere başladı agular çok güzel

kızlar inşallah düzenli girmeye çalışırım.

umarım sizler ve bebkleriniz iyidir

rabbim sağlık sıhat gazsız günler versin

canım Allah sabır versin size başınız sağolsun

canım aynı sorun bizdede var
sanırım erkek bebeklerde daha cok oluyo bu gaz
cünkü kız bebek anneleri daha rahat gibi geliyo bana
bilmiyorum belkide yalnış düşünüyorummm

oyyy kıyamam neden 5. ki?neden böyle oluyor merak ettim..ama her defasında aynı acıyı yaşamak ne kadar zor:1no2: aman sende kendine dikkat et çok şükürki bebeğin senin yanında ve onun senin sütüne ihtiyacı var annesi

malesef gaz sorunumuz bizde de çok var hatta kabızlığımızda oluyor yawrum yapana kadar mafoluyor, zaten geceleri uyuyamama sebebimiz gazımız denemediğim şey kalmadı bakalım ne zaman kurtulcazdelikafadulden

ilkimcimm canım yapma senağlama çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Allahım geri kalanlara sabırlar versin sende yavrunu düşün kendini yıpratma sütün kesilir Allah korusun..:1no2:

malesef gaz sorunumuz bizde de çok var hatta kabızlığımızda oluyor yawrum yapana kadar mafoluyor, zaten geceleri uyuyamama sebebimiz gazımız denemediğim şey kalmadı bakalım ne zaman kurtulcazdelikafadulden

canım gaz sorununu hala cözememiş durumdayım
ama kabızlık için 1 çay kaşığı zeytin yağı içirirsen anında faydasını görebilirsin

senağlama
arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.

başınız sağolsun canım
inan çok üzüldümsenağlama
allah sabır versin kabullenmesi çok zor bir kayıp
hele ki 5. bebek
allahım ablana sabır versin
telefonla bile olsa yanında olmaya çalış canım
sende kendine dikkat et evde sana muhtaç bir melek var çünküa.s.

Biz de aşımızı oldukk.Biraz huysuzlanıyoruz şimdi.Hemşire ateşi çıkarsa şurup içirirsin.Genelde ateşlenmiyorlar.Bunlar ithal aşılar falan dedi ama içirsem mi ki kızlar?Prespektüste de aşı sonrası ateşi olursa yazıyor.Calpol şurup.Ay ağlıyor kuzum..

canım onlar ağrı kesici ateş düşürücü
ağrısı olduğundan huzursuzdur
içir bence ağrısı gitsin kıyamam hem olması muhtemel bir ateşi de engeller
rahatlar uyur kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…