2008 Aralık Anneleri

ceyrem benim bebeğim gündüzleri az uyuyor 2-3 kere 1 saat kadar uyuyor
geceleride 2-3 saatte bir uyanıp emmek istiyor gazı çok olduğundan tekrar uyuması zaman alıyo
sanırım gece uykusunu çok alamıyor yavrum o yüzden gündüzleri de uyuyor
sadece banyo yaptıktan sonra 4 saat uyuyor
şanslı bir annesin 6 saat uykuyu ben daha görmedim hamilelliğin son zamanlarını da sayarsam aylardır en uzun uykum 3 saat

bugün bizde havayı güzel görünce dıraşı çıkalım istedim,güzelde geçti ama 2.çocuğum olmasına rağmen kendimi pek bir acemi hissettim dışarıda...
kutaylin canım çok zor günler atlatmışsın ama geçmiş çok şükür rabbim evladınada sanada sağlık versin inş....

nurgüncüm senin nezdinde tüm aşılanan bebişlerimizede geçmişler olsun tekrar..canım yazdıklarını okurken sanki haftaya yaşayacaklarımı okumuş gibi oldum .oğlum aşı olduğunda hatırlıyorumda çok ağlamıştım kolunu kıpırdatamıyodu yavrum..haftaya ne yapıcam bilmiyorum rabbim hepimize kolaylıklar nasip eylesin...

bir haftadır giremedim özlemişim burayı, salı günü doğum günümdü o sebeple memleketten ablam ve yeğenlerim geldi, bütün hafta onlarla ilgilendi, o arada bende bir soğuk algınlığı atlattım, ama şimdi iyiyim çok şükür, bu arada ben hala adet olmadım aranızda adet olanlar varmı, birde artık benim oğluşum bana karşılık veriyor, karşısına geçip gülünce o da gülüyor, ben agu diyince o da agu diye bağırıyor, bugünde ben ıkınıyormuş gibi sesler çıkarınca o da çıkardı çok güldüm,

gün içinde 1-2 saat uyuyor geceleri ise 2-3 saatte bir emmek için kalkıyor canım

benimki gündüzleri iki saat uyuyup iki saat uyanıyor, gece ise uykusu 4 saati buluyor genelde

arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.

başınız sağolsun canım, Allah sabrını verir umarım

bebeği aşı olan herkese geçmiş olsun, benim oğlan 3 aşı olduğu gün aşıları olurken çok az ağlamıştı, sonrasında da hiç ateşlenmedi, ama biraz huzursuz oldu, bu arada doktorumuzda eğer ateşlenirse önce çocuğun kıyafetlerini azaltmamı, evin sıcaklığını düşürmemi, ıslak bezle silmemi, düşmemesi durumunda şurup vermemi, gene düşmezse fitil vermemi söylemişti, Allaha şükür hiçbirine gerek kalmamıştı, bir de bizim verem aşımızın yeri hala kabuklanmadı, gerçi sağlık ocağındakiler kabuklanmanın iki ay içinde olacağını söylediler
Ayrıca işe başlamama 17 gün kaldı kabus gibi

lilyumcum cnm inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız aşı gününü..bebeklerin canı acıyo annelerin yüreği..şimdi kuzum bacaklarını kendine doğru çekip mink ağzını büzüp yüzüme bakıyo..sanki acıdığını söylemeye çalışıyo..birde her sese her gürültüde sıçrıyor korkup ağlıyor yavrum çok etkilendi aşıdan..

dorucum doğum günün kutlu olsun ailen ve sevidklerinle beraber nice uzun mutu sağlıklı yıllar diliyorum..

edam_y cim nurse harveys denedinmi bende işe yaradı tavsiye ederim..inşallah bir an önce kuzunun gaz sorunları biter..merak etme cnm 2 ay sonunda azalmaya başlıyor inşallah sizinde öyle olur

bugün havayı güzel görünce bizde havalandık ama iyimi ettim kötümü bilmiyorum..alışveriş merkezindeydik bugün,kızımın arabasını almadım üşendim doğrusu kanguruda taşıdım gelen geçen gören maşallah dedi:)) cadı kızıma ama şimdi pek bi huzursuz hava mı çarptı nazarmı aldı bilemiyorum şimdi zor zahmet uyudu.
iyi dileklerin için teşekkür ederiz nurgüncüm dilerim öyle olur...

Son düzenleme:
ilkimcim ne denir bilimiyorum ama başınız sağolsun allah ssabırlar versin.
aşısı olan tüm bebişlerede geçmiş olsun diyorum bizim daha iki haftamız var ama şimdiden endişelenmeye başladım.
dorucum doğum günün kutlu olsun allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin işallah.
ama benim kızım daha agu demiyor ona öğreticem diye ben agulamaya başladım sizin bebkleiniz ne zaman başladı agulamaya.
bu arada babası kızımı çok öperek sevdiği için şimdi öpücük sesine gözlerini sıksık kırpıştırıp başını çevirerek tepki veriyor bu da bizim çok hoşumuza gitti ilk öğrendiği oyun diye devamlı yaptırıyoruz kızcağıza

canım aynı sorun bizdede var
sanırım erkek bebeklerde daha cok oluyo bu gaz
cünkü kız bebek anneleri daha rahat gibi geliyo bana
bilmiyorum belkide yalnış düşünüyorummm

bencede kesin doğru düşünüyosun canım.çünkü benim 2kızım daha var onların bebkliklerinde ben hiç gaz sorunu yaşamamıştım çok rahat bir bebklik geçirmiştik.ama şimdi oğluşumda daha zor geçiriyoruz erkek bebkler gazlı oluyor sanırım
bide sanırım bize evde krallık yapıyolar bize her dediklerini yaptırıyolar
ademel arkadaşımız sölemiş sab simlex damlayı o damladayı bende başladım kullanmayı gerçekten işe yarıyor sende dene bitanem

lilyum çok saol şükür atlattık ,Allahım hepimizin çocuğuna sağlık versin inşallah

ahhh..benimde bugün içim gitti dışarı çıkmak için ama kilyosta oturuyoruz şehir içine inmem için özel araban olması gerekiyor,arabada eşim de ,bende dört gözle eşim gelse diye bekliyorum

canım allah sabır versin. çok ama çok üzüldüm
allah geride kalanları sabır versin.

kutaylin , edam_y sab simplex damlayı denediniz mi?

edam_y zeytinyağını denedim ama sanırım onada bağışıklık kazandı yawrum artık işe yaramıyor,hatta poposunada hep zeytinyağ sürüyorum

ademel o damlayı sık sık duyuyorum ama daha hiç denemedim,yarın doktora gidince sorucam olmazsa son çare onuda deneyeceğim:çok üzgünüm:

Nöbetteyim kızlar.Şimdiye kadar ateşi falan çıkmadı kızımın Allah'a şükür.
Fas'cım bebeklerimizin aylık gelişimleri konunu bir gözden geçirsen diyorum.Bebeklerimiz 2 aylık olmaya başladı.Yeni rakamlar da gelmeye başladı artık.Listeyi görelimlimlim..

herkeslere günaydın tatlı aralık anneleri hayırlı cumalar diliyorum
aşılarını olan kuzuların kollarından bacaklarından öpüyorum. ben nasıl dayanıcam aşı olduktan sonra, kara kara düşünüyorum şimdiden

liste ile ilgili 1-2 kişi bişiyler yazdı.. o halde herkesler o halde bebiklerinin 2. ay gelişimlerini bildirsin lütfen.. ama lütfen sadece kilosunu yazmayın. hem kilo hem boy bildirin. list yarı dolu yarı boş olunca hiç de güzel görünmüyor.. hepiniziöpüyoruz sevgi ile..

günaydın anneler...
ben yine bunalım takılıyorum.
bu haftaiçi baya zor geçti benim için.
umarım haftasonu rahatlayabileceğimiz ortam olur kızımla..
yoksa cidden cok sıkıntılıyım...

günaydın arkadaşlar
edolina inşallah sorun çıkmamıştır tatlım
bhk bende çok sıkıldım delikafaduldendışarı çıkmak istiyorum ama salgın var diye korkuyorum
allah korusun daha aşı da olmadı neyse eşim durumu farketti bu akşam bir arkadaşımıza oturmaya gideceğizkaydirigubbakcemile
hiç değilse evden dışarı çıkacağım

walla ben haftasonları daha cumartesi sabahtan öyle bir ağlıyorum ki,
eşimin anlamamasına imkan kalmıyor :bbo:
bütün hafta resmen doluyorum..
hele dün saatlerce kucağımda taşıdım.
öyle bunaldım ki..

salondan cıkamayınca yemeği unutmuşum yandı.
çorba desen artık sarıp sarmalayıp mutfağa beraber gittik kızımla.
tek elle yaptım.

eşim de yorgun gelip 9bucukta uyuyunca ben iyice fenalaştım.
kızı zor uyuttum.
uyutur uyutmaz da başka bi odaya gidip bağıra bağıra ağladım.
rahatladım biraz..

baba olmak vardı ya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…