- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.381
kutaylin , edam_y sab simplex damlayı denediniz mi?
gün içinde 1-2 saat uyuyor geceleri ise 2-3 saatte bir emmek için kalkıyor canım
arkadaşlar ablam bebeğini kaybetti.ben çok kötü haldeyim ,sütüm kesilcek diye korkuyorum.
nurgüncüm senin nezdinde tüm aşılanan bebişlerimizede geçmişler olsun tekrar..canım yazdıklarını okurken sanki haftaya yaşayacaklarımı okumuş gibi oldum .oğlum aşı olduğunda hatırlıyorumda çok ağlamıştım kolunu kıpırdatamıyodu yavrum..haftaya ne yapıcam bilmiyorum rabbim hepimize kolaylıklar nasip eylesin...
canım aynı sorun bizdede var
sanırım erkek bebeklerde daha cok oluyo bu gaz
cünkü kız bebek anneleri daha rahat gibi geliyo bana
bilmiyorum belkide yalnış düşünüyorummm
bugün bizde havayı güzel görünce dıraşı çıkalım istedim,güzelde geçti ama 2.çocuğum olmasına rağmen kendimi pek bir acemi hissettim dışarıda...
kutaylin canım çok zor günler atlatmışsın ama geçmiş çok şükür rabbim evladınada sanada sağlık versin inş....
saolun kızlar diyecek bişi yok biliyorum.çaresiz telefonlardan haber alıp duruyorum,elim kolum bağlı.gidemem yanına kucağımda yiğenini görüp daha kötü olcak.evde dolanıp duruyorum.su içiyorum devamlı sütüm kesilmesin diye.ağlamamak elde değil.ablamın bu 5.kızlar bebeğini kaybedişi.neyse sizleride üzmiyim.dularınız yeter
kutaylin , edam_y sab simplex damlayı denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?