2008 Aralık Anneleri

çok iyi anlıyorum canım havalar ısınsın rahatlıyacağız inşallah
işe de gitmeyecem istifa etmeye karar verdim gezecem oğlumla:teytey:

bende geçen gün eşimle girdik birbirimize
zaten bütün gün uğraştım geç geldi banyosu geç kaldı sonra banyodan sonra hep uyuyan çocuk uyumadı
ben uyutmaya çalışıyom o naptı tv nin karşısında kucağında pc ayakları da uzattı ooohhh paşalar gibi
ben bir patladım artık dayanadım neymiş benim yorgun olduğumu farketmemiş
klava:
ertesi gün de biz bu aralar çok kavga ediyoz çok streslisin dedi bana
al bir kavga daha
iyi anlatmış mıyım çok bunaldığımı:roflol:

bhk cım canım benim sana katılıyorum kesinlikle baba olmak varmış dediğim zamanlar çok oluyor ama anneliğin tadı başka. şimdi sana ne kadar sıkıntı yapma desem de biliyorum faydası olmayacak ama minik tatlı meleğine baktıkça onun sana muhtaç gözlerle yalvarır gibi bakışını gördükçe tüm öfken azalıveriyor ona kızamıyorsun bile.tabi babanın horul horul uyuması insana batmıyor değil.bir de insanın yanında kimsesi olmadımı daha bir zor geliyor.ne bileyim annem olsaydı yada küçük bir kız kardeşim olsaydı keşke diyorum tek erkek kardeşim var ona kızıyorum sen niye kız olmadın diyeklava:ama yapacak bir şey yok.bizler güçlü olmak zorundayız meleklerimiz için.

biz de evleneli beri ilk kez tatsısız gibi geliyor artık bana.
başbaşa vakit geçirememek cok büyük sıkıntı.
eve gelmek istemiyor gibi geliyor sanki,bilmiyorum belki de benim kuruntum.:bbo:

tamam ben eşime hiç kıyamam,yorgun geliyor zaten eve.
bi de onun kucağına cocuğu tutuşturmayı hiç istemiyorum.

ama benim de yorulduğumu anlamıyor hiç.
cocuk bakmaya ne var ya falan diyor şaka yollu.
ama saatlerce kucakta tutmak,hele ağlıyorsa o strese dayanmak mahvediyor insanı.
bunları hiç söylemiyorum eşime sızlanıyorum,naz yapıyorum sanıcak diye..

yok ya anlamıyorlar işte..
onlara sorarsan anne olmak kolay,baba olup işe gitmek zor olan...

mihenkcim sorma,annemle aynı sehirde olmak için nelerimi feda etmezdim..
benim de sadece erkek kardeşim var,o da burda değil.
ben ona bile razıyım.
zaten gelinimizle kardeş gibiyiz.
destek olurduk birbirimize..
ama nerdeee?

sadece ona buna karışıp laf sokan bi eltim var o kadar...

ademelcim hepimiz aynıysak demekki biz de var problem geçen gün misafirin yanında birbirimize surat astık misafir gidince de biraz bağırıştık sonra da her zamanki kadın kaprisi doğumdan sonra sana bir haller oldu deyip yatak odasının kapasını kapatıp kızmla yattım.bu lafa çok içerlemiş aman ne özürler sonra sonrası yine aynı

neyse ben cok doluyum anlamışsınızdır.
daha fazla söylenmiyim.
hazır kızım da uyuyorken biraz ağlıyım rahat rahat açılırım en azından.
bu fırsat bile her zaman olmuyor...

canım yaa yine de ağlama mesir meydanını düşün spilin eteklerindeki kır kahvesini düşün mutlu ol dicem ama gerçi bunları düşündükçe benim gibi hüzünlenirmisin bilmiyorum

aahh canım benim mutlu geliyordur tabii evine
böyle şeyler düşünüp üzme kendini
gurbet ellerde onlardan başka destekcimiz yok birazda ondan oluyo herşeyi onlardan bekliyoruz
aslında bende eşime kıyamam ama akşama adapte ediyom kendimi sanki akşam olunca duracak benim oğlan
eşim gelecek akşam oturup beraber tv izleyeceğiz ( o bile lüx oldu )
sabah huzursuzluğna katlanıyo insan ama akşam huzursuzlanınca pilim bitiyo sanırım destek istiyo insan
ben veriyom kucağına hasret giderin diyom
ama o arada dinlenemiyom ki hadi git mutfağı topla yada başka bir ev işi-tatlicadiarzu-
sorun herşeye yetişmeye çalışmakta sanırım biraz rahat olsam evi 2 gün toplamasam
o da olmuyor bende şaşırdım vallalaelaelaelaelae

Son düzenleme:
ah o kötü gazlarklava:bugün gece kızımı uyutmadı.dün ben klava:kötükedihüsosüt içmiştim maalesef yavrum 2 saatte bir uyandı biz bacaklarından destekleyerek gazını çıkardık geri uyudu şimdi yorgunluktan yavrucak uyuya kaldı

aahh annem aaahhh
ne zormuş gurbet ellerde anne olmak ve senin yanımda olmamansenağlama
yine çok şükür sağlıklısın benimle olduğunu hissettiriyorsun bana sesinle bile olsa
çok özledim herkesi çokdelikafadulden
keşke olsaydı bir kız kardeşim ama yok
sivasta kaldım tek başıma
soğuktan korkmadan gezeceğim bir alışveriş merkezi bile yok:çok üzgünüm:
hepimiz aynıyız bhk canım
kendi nazlanmam mızmızlanmam diye düşünme
hem bu dönem çok hassas onlar alttan alacak artık napalım-tatlicadiarzu-

evi toplamasan d aolmuyorki malum bebek görmeye çat kapı bir geliveriyor.

aayy sorma korkulu rüyam
nefret ederim zaten çat kapı misafirden
benim oğlan hep 2 saate bir uyanır o pis gaz yüzünden neyse sağlıklı olsunda
geçecek bu günlerde geçecek
olumlu düşünelim olumlu olsun

gerçi kapkara bir hava akşam vakti gibi burası
ama mutlu olmak lazım nasıl olacaksa-tatlicadiarzu-
oğluş uyanıyo:asigim: maraton başladı

yok yokkk karar verdim
inşallah nasip olursa diğer bebeğimi nisan mayıs gibi doğuracam
yaza biraz büyüyecek bütün yaz gezecem
hepinizi öptüm anneler kendinize çok iyi bakına.s.
ve tabi meleklerinize de

benimki uyandı emiştik ama gazımız duruyor şimdi o çıkacak.ha bu arada yarın annem geliyor:dance:1 günlük ama olsun oda yeter

canım yaa yine de ağlama mesir meydanını düşün spilin eteklerindeki kır kahvesini düşün mutlu ol dicem ama gerçi bunları düşündükçe benim gibi hüzünlenirmisin bilmiyorum

ayy inanmıyorum yaa..
sen nerden biliyosun benim manisalı olduğumu,kır kahvesini falan..

içim gitti yaa..
şimdi kızımı arabasına bindirip kır kahvesine gitmekiçin nelerimi vermezdim...

ayy inanmıyorum yaa..
sen nerden biliyosun benim manisalı olduğumu,kır kahvesini falan..

içim gitti yaa..
şimdi kızımı arabasına bindirip kır kahvesine gitmekiçin nelerimi vermezdim...

ben de manisalıyım 8 yıl ssk da çalıştım 1,5 yıl oldu buraya geleli.mania topiğinde görmüştüm.sorma ne güzel olurdu arabayla şöyle bir vali parkına doğru yürüuüş yapmak

[
edam_y cim nurse harveys denedinmi bende işe yaradı tavsiye ederim..inşallah bir an önce kuzunun gaz sorunları biter..merak etme cnm 2 ay sonunda azalmaya başlıyor inşallah sizinde öyle olur[/QUOTE]

canım onuda denedik malesef bizde pek işe yaramadı
su an 1.5 aylığız bakalım 4. ayda gaz sancıları geçerdiyolar
sabırsızlıkla 4. ayımızı bekliyoruz..

Çok üzgünüm çoookkızlar yapmayın aglamayın ya sızlere üzülmek yakısmıyor bunlarda hep gececek yarın yavrularımız buyuyecek bugunlerın tadını cıkaralım onlarla bol bol zaman gecerelım
ben annemın degerını dogumdan sonra daha ıyı anladım yanımda 1 hafta kalabıldı ama hafta sonları gelmeye calısıyo zaman buldukca ınsana bır destek oluyor sanslıyım anneannem var ne zaman cagırsam gelıyo esımŞenizde elınden gelenı yapıyor

bunalımda olan arkadaşlar boş verin yaaa
bugünlerde geçeeçek
tabiki zorr helede yalnızsanız daha zor
aynı şeyleri bende yaşıyorumm
sadece gelecekle avutuyorum kendimi
bugünlerde gelip geçerrrrr
yeterki kalpteki sevgiler azalmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…