2008 Aralık Anneleri

günaydın ve güsel hafta sonları herkese.benim kızımda 3de uyandı 4de uyudu.6da uyandı,7de uyudu.
memişler tabi slikon topa benziyo geceleri.
kızlar ben molfiksden memnun kalmadım.huggıes almadım busefer deneyim dedim,sızıntı yaptı 2defa.

memleket işte..
neresi olursa olsun,insanın gözünde tütüyor...

ben adetleri falan hiç bilmem,uygulamayı da pek sevmem..
garip bi insanım ben

lilyumcum ve ilkimcim desteğiniz için teşkkürler..yaz bi gelsin evde oturup kocayımı bekleriz be nerde sabah orda akşam ederiz oğlumla arabayıda alırız elinden sengözlerimebaksanab

loracım canım çok geçmiş olsun yazdıkların beni çok etkiledi..desteğin için çok sağol..bu kadar kısa sürede meger ne çok şey atlatmışsınız..inan metanetine hayran kaldım örnek alınası kadınsın vesselam..inşallah bundan böyle sağlıklı ve mutlu günler yaşarsınız .malesef kocalar bazen görmek istemiyorlar eşlerinin içinde bulundukları durumu..sopa istiyorlar..klava:

fascım canım okurken çok güldüm inek benzetmesi bir harikakaydirigubbakcemile3..moral oldun ilaç gibi geldin sağol ciğerim a.s...paylaşıma gerek kalmayan olaylarda oluyor malesef canım..herşey ortada durumlar söze pek hacet bırakmıyor..göremediği zamanlarda elbette konuşuyorum bazen sadece gözlerinin içine bakmakla yetiniyorum..o kadar yorgunumki o kadar aklımdaki kelimeler karışıkki toparlayıpta konuşmaya mecalim yok o yüzden susuyorum paylaşmıyorum anlamasını bekliyorum..inşallah bu suskunluğun sonu hayırlara çıkartır beni..bazen eli arkada giriyor odaya aha diyorum çiçek böcek hediye bişi aldı diyorum gözlerim kocaman açılıyor ama eli boş çıkıyor..şimdi eşime desem bunu hiçmi yapmıyorum diye kendini savunur o yüzden susuyorum..aslında haksızda değil yılbaşında hediyelerle geldi eve hem oğluna hem bana..ama işte biz kadınlar sevgi arsızıyız..

gece sütüm gelmeye başladı azar azar kuzum sevinçtenmidir sinirdenmidir süt ağzına değince nasıl çığlık attı anlatamam..tabii akşam eşimde bu durumu görünce hatalarını anlamaya başladı .esasen umrumda değil artık hiç bişiy ister anlasın ister anlamasın yavrum o kadar muhtaçki bana. oğlumla ikimize bir koza örüp içine girsek oğlum büyüyene kadar hiç çıkmasak ordan.. kimse bizi üzemese diyorum uff gözlerim doldu genesenağlama

Son düzenleme:
merhaba bayanlar nasılsınız nurgülcüm daha geçmişi okuyamadım hayırdır tatlım iyisiniz değilmi yeğenimle sen üzme kendini hiç birşey için sakın sana muhtaç ufacık bir melek var unutma

nurguncum bence haline sukret ben esimle yedi yıldır beraberim bana en son 5 yıl once dogum gunumde bi tisort almıstı ne cicek ne bişey dogum yaptım bi gul bile vermedi bende senin gibi susmayı tercih ediyorum artık boylesi daha kolay galiba

zerencim iyyiz canım sağol.canım sıkıldı üzüldüm çok ama iyiyim şimdi ..gene bi ara konuşuruz canım..mamaya başladım başlamak denirse inatla reddediyor .emmek istemiyor biboronun başlığını değiştirdik gene emmiyor..en son çay kaşığıyla vermeye başladım midesi bulanıyor istemiyor ama aç kalmasından iyidir..

watergirl senin kocanda pek cimriymiş canım ya 5 yıl çok uzun bir süre..gerçi hediye çiçek böcek değilki benim derdim ..derdimi anlaması ve dert yaratanları uzaklaştırmasını istiyorum çevremden..bazen ondan bile uzak kalmak istiyorum canım dediğim herşeyden önce tuttuğum aşık olduğum adamdan..ilginç triplere girdim dur bakalım inşallah bu gidişle boşamam kocayı..

nurgünn canım çok dolmuşsun sen
bence sakin kafayla eşinle konuş
yoksa bir patlamada birbirinizi çok kırabilirsiniz
tamiri daha zor şeyler olur allah korusun
yavrun minicik böyle üzülüp onu da üzme annesi
huzurlu mutlu günler seninle olsun canıma.s.

kızlar merhaba
birkaç gun girmedim hepinis ne kadar dolmuşsunuz böyle...okurken çok uzdunuz beni ( hanginize ne yazsam şaşırdım... gurbetlik gercekten çok zor, Allah kolaylık versin canlarım.. Bhk cım memlekete gitmenize çok sevindim, sizin oralar daha sıcaktır hem, üşütmezsiniz betüş'ü hiç düşünme :))
Nurguncum bebeği biberon almayan bir arkadasım vardı bugun onlara gittik bir biberon almış markası "nuk" şekli aynen anne memesi gibi şok oldum birtek onu kabul etmiş bebeği istersen bir bak...
Ben neo baby gripe mixture diye bir gaz ilacı kullanıyorum.. kullanıyorum dediysem (doktor lazım olursa diye yazmıştı) 2 kez kullandım gece 3'e kadar bir uyumayınca bunu "hımmm sanırım gazı var" deyip (şuursuz anne) verdim hemen uyudu -tesadüf mü bilmem- tamamen bitkisel, nette de guzel yorumlar yapmışlar..
Kusma sorununa bende bir ara cok takmıştım..Ben gogsumu sağipta biberonla da süt veriyorum; biberonla kusmayıp, meme verdiğimde çok kusuyor... zannediyorum hava yutuyor işin sırrı mutlaka gazını çıkaracaksınız.. Bir de bazı bebekler biraz obur oluyormuş, yiyebileceğinden daha çok yiyip fazlasını kusuyormuş.... benim bir arkadasımın kızı kan kusmuş, kusmaktan boğazı tahriş olmuş ama doktor demiş ki kustuktan sonra keyfi yerindeyse sorun yok.. Doktorlar kilo alıyorsa kusmayla ilgili hiçbişi demiyorlar, artık kafaya takmayın :)))
Loracım canım yasadıklarına çok uzuldum ama şimdi iyi olmanıza çok sevindim... Demek sende benim gibi iki kez mastit oldun ne fena değil mi? İnsan eroin komasına girmiş gibi oluyor...
Sütü azalan arkadaslar bol bol sıvı tüketin ben gunde 4-5 litre su içiyordum baska hiç bişi değil bu yuzden sütüm azdı mastit oldum... Doktor bana resmen sıvıyı kes dedi... Bir de işin sırrı dinlenmek birakın işi gücü bebek bir saat mi uyudu, yatın siz de uyuyun, evi silmek hiç önemli değil,
bize süt lazim ama şunu da unutmayın sütün kesilmesi dünyanın sonu değil; süt alan bebekler büyüdü de mama yiyenler büyümedi mi? hepinisi opuyorum :))

canlar selamlar
iyi geceler. iyi uykular. bizim uykularımız yok yaklaşık 5 gündür gecemiz ve gündüzümüz karışmış durumda. gündüzleri çarşamba ve perşembe hariç gezmelerdeydik ve tatlı kızım komple uyuyarak geçirdi gezmeleri.. ama saat 12:00 olunca açtı gözlerini. ağlasa gazı var ya da karnı aç diycem ama gülücükler atınca uykusunun olmadığı kanısına vardım. sabaha 06:00 ya kadar uyumadı. agular gugular arada emişmelerle geçti.. Ama Allaha çok şükür ben ki hiç uykusuzlupa dayanamayan biriydim, dimdik ayaktaydım bütün hafta. inanılmaz enerjik ve hareketliydim. bence mucizevi şekilde annelere güç veriyor Allah.
dün gece en sonunda 01:00 gibi uyuyabildi kızcağızım sabah 07:00 de teyzemiz geldi aydından. hep birlikte biraz özlem giderdikten sonra 11:00 e kadar uyumuşuz. sağolsun kızım izin verdi. babamızın istanbulda işi vardı, bizde teyzamizle birlikte gezmelere gittik gene. ilk defa alışveriş merkezi dışında çarşıda gezdik. bahardan kalma bir gün vardı. hava karardıktan sonra biraz serinler gibi oldu zaten biz de alışveriş merkezine girmek üzereydik. onu da öyle hallettik. çok güzel bir gün geçirdik. eve gelirgelmez uyudu kızım ama şimdi gene uyandı. uyumasını bekliyoruz. çok can sıkıcı birşey bu çünkü gece nromal insanlar gibi davranamıyorsun. ışık tv açamıyorsun, sessizce sabırla uyumasını bekliyorsun. ne zaman gecer bu durum bilemiyorum. kimisi uyku düzeni kurmaya başlamalısın diyor . kimisi erken, ne zaman uyumak isterse uyut sakın uykusuz bırakma diyor. anlamadım gitti valla. ne yapsam ki bi akıl verin

mrb kızlar bakıyorum sizdede durumlar vahim bende eşimi çok sevmeme del gibi aşık olmama rağmen şuan varsamyoksa oğlum o olsada olur olmasada bazen ne istiyosun diyorum adam benlede oğlumlada ilgili beni sevindirmek için bişeyler yapıyo çikolata alıyo ev işlerine yardım ediyo vs ama yaranamıyo zorluyorum kendimi ama ne bi içten gülüş ne tatlı bi öpücük verebiliyorum sorsa ne cevap vereceğimi bile bilmiyorum
ama içime oturdu hastanede bana çiçek almaması eve eli boş gelmek çok koydu söylediğim halde benden 4 ay önce arkadaşım doğum yapmıştı hastaneye gitmiştim eşi çok güzel bi çiçek yaptırmıştı sende bana yaptırırsın demi demiştim sonraaaaa benden 25 gün önce görümcem doğum yaptı gecenin 10 unda açık çiçekçi aradık çok güzel bi çiçek yaptırdık ama biz öyle jestler göremedik maalesef

bazen diyorum çok mu önemli ama ne yapayım çok hayal etmiştim hiç kimse o düşünceliliği göstermedi canım oğlum hafta sonunu bekleseydi canım arkadaşları doğumuma gelecekti onlar kesin getirirdi sağolsunlarhepsi oğluşuma altınlarını taktılar cicilerini aldılar ayrıca bana annelik hediyesi getirdiler işte onların düşünceliliğini eşiminde göstermesini istiyorum

offf offfffff 14 şubatta bana prensesler gibi davransın beni çok şımartsın istiyorum

çok uzattım canlarım ama bide şu kanıya vardım nurgüncüm bhk cım ve loracım sanırım bu yaşadıklarımız hormanal doğumdan sonra eşe nefret duygusu oluşa biliyormuş en kısa zamanda kurtuluruz inş

günaydın kızlar..

canlarım ya o kadar değişik başladım ki güne.
iyi mi yoksa kötü mü desem bilemiyorum.
amaşükür duyguları içindeyim orası kesin.

gece rüyamda kızımı ve canım kadar sevdiğim yeğenlerimden birini kaybettiğimi gördüm.
aniden ikisi de kucaklarımızda ölüyorlar.
sanki saatlerce sürdü rüya ve ben uyanamadım.

saat 4 gibi uyandım.
ve nasıl şükrettim anlatamam.
hemen kızımın başucuna gidip yarım saat kadar hüngür hüngür ağladım.
ne kadar da hayatımın merkezindeymiş meğer..

ben ara ara hep eşimle başbaşa olduğumuz,beraberce cok güzel vakit geçirdiğimiz anları özleyip duruyordum.
ama yok..
artık kızımsız olamazmış.
onsuz biz diye bişey yokmuş.
öyle iyi anladım ki...

Allahım sevdiklerimizin,özellikle de eşlerimizin ve bu minik meleklerin acılarını göstermesin bizlere inş.

çok haklısın canım
amin inşallah canım inşallah :Saruboceq:

allaha binlerce kez şükürler olsun yanımızdalar sağlıklılar yaa
sıkıntı bunaltı vız gelir tırıs gider bize

merhaba kızlar nasılsınız bu gece kızım güzel uyudu 1 kere kalktı emdi yine uyudu ama sabah öyle bir agladıki uyanırken korktum yataktan nasıl fırladım anlatamam neyseki birşeyi yokmuş beni görünce sustu erken diyorlar ama bence kızım bana aşırı düşkün olacak halimizi görseniz nazar değmesin kızıma diye hep duacıyım

merhaba kızlar.kardeşim gitti memlekete.yine yalnız kaldım.ama biricik kızım var o benim herşeyim
bhkciğim bu görmüş olduğun rüya seni bulunduğun sıkıntıdn biraz alıpta hafifletmiş.çok güsel rüya görmüşsün,rabbim uzun ömürler versin kızına ve yiğenine

kızlar bu bunalımdan kurtulcaz inş.bende içindeydim çünkü,nefret duygusu bana da gelmişti bir ara.düngece çok sinirlendim eşime,zaten bu ara hiçbişiyi kaldıramıyorum.biri bişi dese patlıcak düzeydim.şükürler olsun kızım yanımda o var.
erkeklerin bu vurdumduymazlığı sinir ediyor beni.

zerenciğim maşallah canım nazar değmesin aranızdaki bağa.beimki 5de uyudu yine.şimdi büyük insan gibi paşa paşa uyuyor.

merhabalar kızlar

nasılsınız bebişlerimiz nasıl

herkeze hayırlı huzurlu pazarlar diliyorum

benim oğluşumda yavaş yavaş düzene girmeye başladı

aman maşallah diyeyim.ben iyi diyince değişiyor çünkü

bizimde uykularımız hiç düzenli değil.

2kişi battaniyeyle sallama yapıyorduk şükür onu unutturduk gibi bişey inşallah bida istemez inan

kollarımız kopuyordu sallarken

güzel pazarlar hepinize tüm bebişleri öptümmmmm

olabilir celikcim allahtan ben hicbirsekilde kin tutamayan biriyim o yuzden kocamla yarim saat bile küs kalamiyorum benim esimde kendini affettirecek cok sey yapti sagolsun simdi eski haline geri dondu aslinda esimdeki asabiyet birazda annemden.pek anlasamiyorlar gibi.bazen arada kaliyorum mesela benim annem sigara icer esimde bunu kaldiramiyor benim balkonumda yok evim bahceli disarisi soguk oldugu icin bahceye inemiyor o yuzdende banyo penceresini actirip ictiriyorum ama kokusu yinede geliyor esimde gelemiyor sigaraya ogluna cok onem veriyor.ama yinede hatirim icin susuyor sagolsun annemde gidince isallah duzenim iyice oturur bakalim hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…