- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.461
bhk manisa çok güzel bir il allah kovuştursun inşallah
arkadaşımın düğünü için kalmıştım 2-3 gün
öğretmen evini biliyorum sadece gelin saçı orda yapılmıştı diğer yerleri pek bilmiyom nerelere gittik hatırlayamadım:1no2:
bir de kına gecesi adetini hiç unutamam gece yarısı elimizde darbuka tencere bağıra bağıra şarkı söyleyerek alkış tutarak camileri gezdik:roflol:süperdi yaa
günaydın kızlar..
canlarım ya o kadar değişik başladım ki güne.
iyi mi yoksa kötü mü desem bilemiyorum.
amaşükür duyguları içindeyim orası kesin.
gece rüyamda kızımı ve canım kadar sevdiğim yeğenlerimden birini kaybettiğimi gördüm.
aniden ikisi de kucaklarımızda ölüyorlar.
sanki saatlerce sürdü rüya ve ben uyanamadım.
saat 4 gibi uyandım.
ve nasıl şükrettim anlatamam.
hemen kızımın başucuna gidip yarım saat kadar hüngür hüngür ağladım.
ne kadar da hayatımın merkezindeymiş meğer..
ben ara ara hep eşimle başbaşa olduğumuz,beraberce cok güzel vakit geçirdiğimiz anları özleyip duruyordum.
ama yok..
artık kızımsız olamazmış.
onsuz biz diye bişey yokmuş.
öyle iyi anladım ki...
Allahım sevdiklerimizin,özellikle de eşlerimizin ve bu minik meleklerin acılarını göstermesin bizlere inş.
merhaba kızlar nasılsınız bu gece kızım güzel uyudu 1 kere kalktı emdi yine uyudu ama sabah öyle bir agladıki uyanırken korktum yataktan nasıl fırladım anlatamam neyseki birşeyi yokmuş beni görünce sustu erken diyorlar ama bence kızım bana aşırı düşkün olacak halimizi görseniz nazar değmesin kızıma diye hep duacıyım
çok uzattım canlarım ama bide şu kanıya vardım nurgüncüm bhk cım ve loracım sanırım bu yaşadıklarımız hormanal doğumdan sonra eşe nefret duygusu oluşa biliyormuş en kısa zamanda kurtuluruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?