- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.501
loracığım üzme kendini
zaten sen anladığım kadarıyla oldukça güçlü bir kişiliğine sahipsin inşallah düzenin yeniden otururkaydirigubbakcemile5
tesekkur ederim ademelcim yok simdi uzulmuyorum cok sukur atlattik biz sikintilarimizi.hayatimiz normale dondu cok sukur.ilgin icin sagol canimin ici.ay simdi misafirde cekilirmi yahu kafayi koyup uyumak var ama nerdee benim oglan mesela artik uzun sure uyudugu nadir oluyor hele gece 3.30 a kadar gozlerini kapatmiyor birgun ben birgun esim nobet tutuyor cok alisti kucaga kerata yerinde uyumak istemiyor uykusunun bile kucakta istiyor nasil gidecek boyle bilmem artik allah yardimcim olsun ne deyim
loracım aslında battaniyeyle sallamaya hiç alıştırmak istememiştim ama mecbur kaldık
benim oğluşum çok gazlıydı hiç durmuyordu ayakta sallıyoz durmuyor beşinde sallıyoz durmuyor kucaga alıyoz durmuyor ne yapsak durmuyordu sanki etinden et koparıyoduk bu yüzden battaniylede salladık .an geldi onda bile durmuyordu.şimdi şükür sab simlex gaz ilacını kullandık baya işe yaradı yavrum şimdi daha huzurlu hatta battaniyle sallanmayı unuttu gibi bişey.zaten hiç istemiyodum öle sallamak ama mecbur kalınca insan yeterki bebiş ağlamasın diye herşeyi yapıyor.
canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
sen iyi olmalısın ki bebğe bakasın
oğlun sağlıklı olsunda mama yesin boyu kilosu nasıl oğlumuzun
kizlar bu arada bebisleriniz icin kimler ne hediye getirdi dökün bakayim ortaya hadeee
edolinacım bebek askısı dediğin kanguru değil di mi:uhm:
edoşum afiyet olsun diyim.
bizede arkadaşlarım,eşimin arkadaşları altın takdılar.komşular yelek hırka,ciciler biciler almışlar sağolsunlar.
anneciğim ve babacığım birer altın ve künye almışlar.kayınvalidem çeyrek takdı sadece.
hepsinden allah razı olsun yinede
edoş dönenceyi sevdi demekki kızın ne güsel ya.ay onları tutmaya yakalamya da başlıcaklar yirim o elleri ya.
bugün daha bi toparlamış uyandım.günlerdir ablacığım için morelim berbattıı kızlar.hayat durmuştu sanki,ama bana muhtaç kızım var.onun sayesiyle toparlandım.hayat işte acısıyla tatlısıyla devvam ediyor.öpüyorum hepinizi
selam kızlar bugün kızım maaşallah uyuyor acaba mamadanmı diyorum annemde uyku hapımı var diye dalga geçiyor:) neyse kızım iyi olsunda başka dilegim yok cuma günü işyerine gidip evraklarımı alıp sigortaya gideceğim kızımla ilk uzun ayrılımız olacak pazarteside işbaşı yapacağım canım sıkkın o nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?