2008 Aralık Anneleri

aman gulbeyzacim battaniyeyle sallama niye alistirmissinki oyle biseye.benim oglumunda uykulari duzensiz aslinda cok duzenliydi bu hafta biraz degismeye basladi sanirim gce ucbucukta yattik sabah sekize kadar normalinde gece 1de uyuruz 4-5 gibi sabah uyaniriz mamamizi yer geri yatariz ben sutumu veremiyorum hep yok hemde habire mastit oluyorum bide gogus ucum yok yapay gogus ucuyla emziriyodum ama yetmiyodu tabi benim oglus cok obur masallah deyimde 2-3 gunde 1 paket mama bitiryoruz okadar yani aman yesinde cani sagolsun minigimin

ben sutumu veremiyorum hep yok hemde habire mastit oluyorum bide gogus ucum yok yapay gogus ucuyla emziriyodum ama yetmiyodu tabi benim oglus cok obur masallah deyimde 2-3 gunde 1 paket mama bitiryoruz okadar yani aman yesinde cani sagolsun minigimin

loracım aynı dertten muzdaribim bende
benimde oğluşum emmedi beni
mecburi mamaya başladık bizde 2-3 günde bir mama alıyoruz yetmiyoo
ama tabiki sağlıkları yerinde olsunda onların canları sağ olsun
ama emziren anneler cok şanslılar

evet gercekten emzirenler cok sansli ama olsun bizimkilerinde sagliklari yrinde ya cok sukur seninki kac kilo suan canim bide hangi mamayi veriyosun sen

evet cnm gercekten cok pis bisey su mastit insanda derman birakmiyor hem yanmak hemde usumek cok kotu oluyodu en sevmedigim seydi benim atesim en son 39.7 ye kadar yukseldi antibiyotikle gecti o yuzden bugunden itibaren sutu tamamen kesmeye karar verdim zaten bisey geldiygi yok ya dogru durust mastit olan gostum tamamen bitti zaten tek gogusu sagip veriyordum ondanda ciksa ciksa gun boyu 100 cc bile cikmiyor bide gogus ucumda olmayinca iskence haline donuyor hem benim hem oglum icin zaten gun boyu mama yiyor bu kadar sut verebildigimede sukrediyorum ne yapayim saglikli olsunlarda tosunlar o yeter kismetimiz bu kadarmis

merhaba güzel anneler.
Yazdıklarınızı üzülerek okudum.Ben de kötü günler geçirdim ama aklıma her geldiğinde şükrettim.Sağlıklı bir bebeğim olduğu için,eşim yanımızda olduğu için,eşimin işleri iyiye gittiği için.ailemiz birarada olduğu için...En kötü hissettiğim anda bile şükrettim.Belki sizler kadar kötü geçmedi lohusalığım ama hep beterin beteri vardır diye düşündüm.
Allah hepimize sabır versin.

Fas'cım gezmeler kızın uyku düzenini bozdu demek.Gündüz çok sessiz olmayın bence.Ses olsun mutlaka.Uyanırsa uyansın.Gece uyumaya tekrar alışmalı diye düşünüyorum.

Öptüm hepinizi bebişlerinizlea.s.

loracım aslında battaniyeyle sallamaya hiç alıştırmak istememiştim ama mecbur kaldık
benim oğluşum çok gazlıydı hiç durmuyordu ayakta sallıyoz durmuyor beşinde sallıyoz durmuyor kucaga alıyoz durmuyor ne yapsak durmuyordu sanki etinden et koparıyoduk bu yüzden battaniylede salladık .an geldi onda bile durmuyordu.şimdi şükür sab simlex gaz ilacını kullandık baya işe yaradı yavrum şimdi daha huzurlu hatta battaniyle sallanmayı unuttu gibi bişey.zaten hiç istemiyodum öle sallamak ama mecbur kalınca insan yeterki bebiş ağlamasın diye herşeyi yapıyor.

canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
sen iyi olmalısın ki bebğe bakasın
oğlun sağlıklı olsunda mama yesin boyu kilosu nasıl oğlumuzun

selam kızlar burası ne kadar sessiz böyle. Bebeğine mama veren anneler acaba bebeklerin kakası ne renk? Ben mamayı ara sıra veriyorum. Ben hasta olunca almıştım ziyan olmasın diye veriyorum ama mamayı içince kakası yeşil oluyor. Hemde baya koyu yeşil. Sizce mama iyi gelmiyor mu? vermemeli miyim acaba?? Cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar kızıma mamayı vermeye başladım bugün ilk gün 2 kere 30ml olarak verdim yarım ölçek hergün yavaş yavaş yükselecek mlsi ama biberon yavruma tuhaf geldi:) nuby nin biberonunu aldım onla verdim chıccoda var bakalım deneyecem hangisiyle rahat ederse kızım

selam kızlar yarın malum işe başlıyorum okullar açılıyo minik oğluşum ananeyle ve sağdığım sütlerle tek başına kalıcak çok mutsuzum ama en azından emin ellerde öğle aralarıda gelemicem sanırım okulum şehire uzak hayırlısı sizler ne güzel evdesiniz şimdilik

canım kolay gelsin zor olacak bende 1 haftasonra işe başlıyorum ne güzel senin sütün yetiyor ben kızıma ben yokken mama verecem

günaydın annelerim...

bizgüzel bir haftasonu geçirdik çok şükür.
moralim baya düzeldi şükür.
cumayı da cıkarırsam,cumartesi anneciğimin babacığımın yanında olucam inş..:lepi:

hünaydın arkadaşlar.2 gün giremedim.cumartesi günü manisa dan arkadaşlarım bebek görmeye geldiler.telefon ettiklerinde gelirken annemi de getirin demiiştim sağolsun onlar da kırmayıp getirmişler.yazık anneme kıyamadım ilk torun ya hiç kızımı elinden bırakmadan gitti.ne bizimle ne de misafirlerle hiç ilgilenmedi.normalde yolculuğu hiç sevmeyen kadın günübirlik ta manisadan buraya geldi gitti.kıyamam yaaa

günaydın arkadaşlar
yorgun bir gece geçirdim benim sıpa uyumadı şimdi yorgunluktan sızmak üzere
o uyuyana kadar merhaba demek için geldim
uyusun başlıyo maraton
evi toparla öğle yemeği akşam yemeği yap ( eşim öğle yemeğine eve geliyo da)
sonra oğlan tekrar uyanır
artık ne kadar yetiştirebilirsem dün yorgunluktan bişey yapamadım bende kendime tatil verdim
biraz uzandım aama aksilik uyuyamadım bu seferde hazır babamız evdeydi
neyse kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

loracığım üzme kendini
zaten sen anladığım kadarıyla oldukça güçlü bir kişiliğine sahipsin inşallah düzenin yeniden otururkaydirigubbakcemile5

edam_y sende üzülme oldu mu
bebekler sağlıklı olsunda mamayla büyüsünler

gülbeyza inşallah tekrar sallamaya gerek kalmaz seni çok iyi anlıyorum
yeter ki ağlamasın diye bizde çok uğraştık bizde salladıkkaydirigubbakcemile2
ama biz damlayı erken öğrendik o yüzden alışmadı şimdi canı nasıl isterse öyle uyuyor
bazen benim kucağımda bazen yattığı yerde kendi kendine gerçi sızıyo desem daha doğru olur mesala şimdi sızmak üzere

bhk tatlım inşallah rahatça gider gelirsiniz
benim kuzenim 2 aylık bebekle 12 saat yol gitti acıktıkça uyanmış onun haricinde hep uyumuş
arabada kendi kendine gazı da çıkmış çok rahat oluyo sende git diyorda işte eşimin izni mayısta bende tek başıma gidemem

ceyrem allah kolaylık versin ama bak anneciğin bakacakmış
ben bakacak aileden biri yok diye istifa edeceğima.s
bu kadar küçükken yabancıya vermeye gönlüm razı olmadı
nasipte varsa tekrar başlarım zaten en azından yaz bitsin ilk 8 ay çok önemliymiş

diğer arkadaşlarda hepinizi öptüma.s.

Son düzenleme:
eşim aradı şimdi akşama misafir gelecekmiş
kıvrayım ben haftasonu evi mahvettik
çok çalışmam gerek çoookkkkafamçokkarıştı

e seninki kac kilo suan canim bide hangi mamayi veriyosun sen

canım ben en son yaklaşık bir ay önce gtiimde toplam 1kilo 200 gr almıştı
bu ay ne oldu bilmiyorum aşıya gidince öğrenecem artık
kilo alımı iyi yani
ben milupa aptamil kullanıyorum mama olarak

canım normalde sarı ama bazen üşüttüğümüz zaman yeşil oluyoo
yeşil olunca üşütmüştür demek miş(bilmiyorum öğle duydum)
mamanın iyi geldiğine inanıyorum yavruma tvsiye ederim
tabi anne sütünüz yetmiyosa............

canim ya ne kadar zor olacak simdi senin icin ama yinede ogluna bakacak biri varmis bak bunada sukur millet bakicilara emanet etmek zorunda kaliyor allah kolaylik versin cnm

canım ben en son yaklaşık bir ay önce gtiimde toplam 1kilo 200 gr almıştı
bu ay ne oldu bilmiyorum aşıya gidince öğrenecem artık
kilo alımı iyi yani
ben milupa aptamil kullanıyorum mama olarak

masallah cnm allah nazar degirmesin isallah yavruna mama olarakta dogal olani tercih etmeni tavsiye ederim benim ogluma verdigim mama turkiyeyede gelmis adi hipp.dogal bir mama organik yani anne sutunede cok yakin bi bakarsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…