- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.481
merhabalar kızlar
nasılsınız bebişlerimiz nasıl
herkeze hayırlı huzurlu pazarlar diliyorum
benim oğluşumda yavaş yavaş düzene girmeye başladı
aman maşallah diyeyim.ben iyi diyince değişiyor çünkü
bizimde uykularımız hiç düzenli değil.
2kişi battaniyeyle sallama yapıyorduk şükür onu unutturduk gibi bişey inşallah bida istemez inan
kollarımız kopuyordu sallarken
güzel pazarlar hepinize tüm bebişleri öptümmmmm
ben sutumu veremiyorum hep yok hemde habire mastit oluyorum bide gogus ucum yok yapay gogus ucuyla emziriyodum ama yetmiyodu tabi benim oglus cok obur masallah deyimde 2-3 gunde 1 paket mama bitiryoruz okadar yani aman yesinde cani sagolsun minigimin
loracım aynı dertten muzdaribim bende
benimde oğluşum emmedi beni
mecburi mamaya başladık bizde 2-3 günde bir mama alıyoruz yetmiyoo
ama tabiki sağlıkları yerinde olsunda onların canları sağ olsun
ama emziren anneler cok şanslılar
kızlar merhaba
birkaç gun girmedim hepinis ne kadar dolmuşsunuz böyle...okurken çok uzdunuz beni( hanginize ne yazsam şaşırdım... gurbetlik gercekten çok zor, Allah kolaylık versin canlarım.. Bhk cım memlekete gitmenize çok sevindim, sizin oralar daha sıcaktır hem, üşütmezsiniz betüş'ü hiç düşünme :))
Nurguncum bebeği biberon almayan bir arkadasım vardı bugun onlara gittik bir biberon almış markası "nuk" şekli aynen anne memesi gibi şok oldum birtek onu kabul etmiş bebeği istersen bir bak...
Ben neo baby gripe mixture diye bir gaz ilacı kullanıyorum.. kullanıyorum dediysem (doktor lazım olursa diye yazmıştı) 2 kez kullandım gece 3'e kadar bir uyumayınca bunu "hımmm sanırım gazı var" deyip (şuursuz anne) verdim hemen uyudu -tesadüf mü bilmem- tamamen bitkisel, nette de guzel yorumlar yapmışlar..
Kusma sorununa bende bir ara cok takmıştım..Ben gogsumu sağipta biberonla da süt veriyorum; biberonla kusmayıp, meme verdiğimde çok kusuyor... zannediyorum hava yutuyor işin sırrı mutlaka gazını çıkaracaksınız.. Bir de bazı bebekler biraz obur oluyormuş, yiyebileceğinden daha çok yiyip fazlasını kusuyormuş.... benim bir arkadasımın kızı kan kusmuş, kusmaktan boğazı tahriş olmuş ama doktor demiş ki kustuktan sonra keyfi yerindeyse sorun yok.. Doktorlar kilo alıyorsa kusmayla ilgili hiçbişi demiyorlar, artık kafaya takmayın :)))
Loracım canım yasadıklarına çok uzuldum ama şimdi iyi olmanıza çok sevindim... Demek sende benim gibi iki kez mastit oldunne fena değil mi? İnsan eroin komasına girmiş gibi oluyor...
Sütü azalan arkadaslar bol bol sıvı tüketin ben gunde 4-5 litre su içiyordum baska hiç bişi değil bu yuzden sütüm azdı mastit oldum... Doktor bana resmen sıvıyı kes dedi... Bir de işin sırrı dinlenmek birakın işi gücü bebek bir saat mi uyudu, yatın siz de uyuyun, evi silmek hiç önemli değil,
bize süt lazim ama şunu da unutmayın sütün kesilmesi dünyanın sonu değil; süt alan bebekler büyüdü de mama yiyenler büyümedi mi? hepinisi opuyorum :))
aman gulbeyzacim battaniyeyle sallama niye alistirmissinki oyle biseye.benim oglumunda uykulari duzensiz aslinda cok duzenliydi bu hafta biraz degismeye basladi sanirim gce ucbucukta yattik sabah sekize kadar normalinde gece 1de uyuruz 4-5 gibi sabah uyaniriz mamamizi yer geri yatariz ben sutumu veremiyorum hep yok hemde habire mastit oluyorum bide gogus ucum yok yapay gogus ucuyla emziriyodum ama yetmiyodu tabi benim oglus cok obur masallah deyimde 2-3 gunde 1 paket mama bitiryoruz okadar yani aman yesinde cani sagolsun minigimin
selam kızlar yarın malum işe başlıyorum okullar açılıyo minik oğluşum ananeyle ve sağdığım sütlerle tek başına kalıcak çok mutsuzum ama en azından emin ellerde öğle aralarıda gelemicem sanırım okulum şehire uzak hayırlısı sizler ne güzel evdesiniz şimdilik
e seninki kac kilo suan canim bide hangi mamayi veriyosun sen
selam kızlar burası ne kadar sessiz böyle. Bebeğine mama veren anneler acaba bebeklerin kakası ne renk? Ben mamayı ara sıra veriyorum. Ben hasta olunca almıştım ziyan olmasın diye veriyorum ama mamayı içince kakası yeşil oluyor. Hemde baya koyu yeşil. Sizce mama iyi gelmiyor mu? vermemeli miyim acaba?? Cevaplarsanız sevinirim.
selam kızlar yarın malum işe başlıyorum okullar açılıyo minik oğluşum ananeyle ve sağdığım sütlerle tek başına kalıcak çok mutsuzum ama en azından emin ellerde öğle aralarıda gelemicem sanırım okulum şehire uzak hayırlısı sizler ne güzel evdesiniz şimdilik
canım ben en son yaklaşık bir ay önce gtiimde toplam 1kilo 200 gr almıştı
bu ay ne oldu bilmiyorum aşıya gidince öğrenecem artık
kilo alımı iyi yani
ben milupa aptamil kullanıyorum mama olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?