2008 Aralık Anneleri

lilyumcum ne güzel valla biz yapamadık onu benim kız hep kucak istiyor iki beşiği var ama o ya kucakta yada ayaklarımızda sallanıp uyumak istiyor

zerencim bilmiyorum bu benim başarım mı yoksa genlerlemi alakalı..çünkü bende oldukça uysal bir bebekmişim hatta babam hala seni nasıl büyüttük hatırlamıyorum der bana:)) ama eşimde bir o kadar huysuz bir bebekmiş...kızımın beşiği yatak odamda böyle alıştırmam oğlumun dersleri açısından da oldukça iyi oldu hatta şuan bile doyurdum bıraktım birazdan başlar cıyaklamaya:))
canım iş konusunda bence hiç huzursuz olma çünkü annen bakıyor meleğine ..bence için son derece rahat olsun...

kıyılmaz tabiki tahmin edebiliyorum hatta ilk kez çalışmadığım için bu derece mutluyum ama şuda bir gerçekki gözün arkada kalsaydı getirisi ne olursa olsun bırakıp gidemezdin ..o yüzden bence çok şanslısın belki bir iki hafta zorlanacaksın ama daha sonra rutine girecektir herşey canım üzme kendini...serra nın doğum resmini görmüştüm hastanenin sitesinde maşallah pek bi tatlı annesi annenesi ona senden daha iyi bakar hiç endişelenme sen.

kızımla uyumuşum ne güsel buda gece yeter bana.kendisi halen uyuyor yavru kuşum.mirmirmirmir
fascığım allah nazarlardan saklaın çk tatlı kızın çok.
edoşcuğum harika bişiymiş senin için de çok rahat olur
zerenciğim takma kafana bukadar.lilyumun dediği gibi annen çok çok iyi bakacakdır emin ol.gözün arkada kalmayacak

İLKİMCİM canım yeni okudum ve çok üzüldüm ablana allah sabırlar versin tabiki sanada canım başınız sağolsun allah ilkim bebeğe sağlık versin inş:
FAScım kızına maşallah yaa pek sevimli dil çıkarışına bayıldım
BHKcım memeleket hasreti gerçektende dayanılmaz oluyor özelliklede bizim gibi doğum arefesi sendromlarını yaşarken bebeklere odaklı yaşadığımız için sanki çok daha fazla özlem duyuyoruz aileye ve memlekete inş: sağlıkla gider ziyaretlerinizi yaparsınız
LİLYUMcum valla sen ne güzel alıştırmışsın öyle yedir içir yatır kendi kendine dursun bisde nerdeeeee o kucak senin bu kucak benim kollarımız helak oluyor valla bizim kızı avutacaz derken:
ZERENcim bebeğine maşallah canım mamadan dolayı uyuyor olabilir malum biraz daha fazla tok tutuyor mamalar çalışınca tabiii mamaylada büyümek zorunda kalıyor bebekler olsun canım biz evdeykende mama takviyeli büyüyoruz:
LORAcım seninde toparlanıp rutin hayatına geri dönmene sevindim canım yağız bebeğe ve sana sağlık diliyorum
EDOŞŞŞcum okuduğuma göre fazla sütmü depoluyorsun maşallah valla valla yakın olsak talipcin olurdum canım anne sütü gibisi varmı kızında büyümüş çok sevimli olmuş vitrinlerdeki manken bebekler gibi ne güzelde yatıyor bebek askısında öyle rabbim sağlık versin tüm bebişlere

bense kızımı hasta ettim hiç konduramadığım grip mikrobu benim kızımıda yakaladı evde griplide yok ama biryerlerden kapmış doktor kesinlikle kalabalık ortamlara sokmamamı evede cocuklu ve gripli misafir kabul etmememi söyledi sanki ben gelcem diyene gripliysen gelme diyebilecekmişim gibi ama çok dikkat etmek lazım özelliklede öpmemek ve öptürmemek
bugün kızımın cektiği eziyeti ve gözyaşlarını gördükçe bende ağladım kendime kıza kıza minicik kollarından kan aldılar ve ciğerlerinde bir şey varmı diye film çektiler ama yavrum hem korkusundan hemde can acısından helak oldu allahtan sadece boğazlarındaymış virüs aşağılara inmemiş tabiii ilk antibiyotiğimizide almış olduk hiç ilaç kullanma taraftarı olmayan ben çok üzüldüm şifa olur inş:
arkadaşlar evinizde hasta olmasanızda arada buhar yapıp havayı nemlendirin doktorun bana ilk söylediği şey kuru ve sıcak odada bulunmamak ve bebekleri öptürmemek hatta kalabalık ortamlarda tutmamak: bu hastalık bana ders oldu artık cok daha fazla dikkat edecem evdekilere bile şimdiden ambargo koymaya başladım şu yasak bu yasak diye bebişlerin dili yokki derdini anlatabilsinler

herkese sağlık ve iyi akşamlarrr dileriz hasta kızım ve ben:::

kelebeğim çok saol.geçmiş olsun eylülümüze.nekadar sakınsak korusakda olan oluyor işte.benim bi komşu vardı,baktım kızımı öpüyor yanaklardan.uyardım bikere daha yaptı busefer kızdım.daha da öpemiyor.

kelebegim cok tesekkur ederim canim benim gecmis olsun kiyimam ben eylule benim yagizda cok kotu bir grip atlatmismisti aman dikkat et cnm benim doktor oksuruk surubu ve damla vermisti eger eviniz kaloriferliyse kaloriferin uzerine surekli islak bir bez koy cnm boylece evin nemini alir ben oyle yapiyorum arada unutsamda tabi umarim eylul bebekte hemen iyilesir cnm tekrar gecmis olsun minigimize

saol canım yaa o densiz komşulardan her yerde var desene geçen gün kayınvaldemde gün vardı çıkmasam olmazdı benim komşuda geldi ama nasıl körkütük hasta neredeyse sobanın içine girecek o denli hasta galiba ondan bizede geçti mikrop benim miniğimi buldu yani hasta olduğunamı yanayım röntgen çekilecek diye radyasyon aldığınamı yanayım o narin kollarında kan alıcaklar diye damar ararken kızımın dakikalarca ağlamasınamı ilaç kullanmak zorunda kalışımızamı aslında hata birazda bende baktım zarar gelecek onun hatırı bunun hatırı diye göz yummamam gerekirdi ama olan oldu işte inş biran önce iyileşiriz sizede sağlıklı günler canım ilkim bebeğe öpücükler uzaktan uzağa ama kokulu cinsinden öpücük hemindeŞeniz şutarafagitti

loracım saol canımsizede geçmiş olsun doktor bizede antibiyotik ve burun spreyi verdi umarım geçirir evim sobalı canım üstünde sürekli su bulunuyor ve ayrıca soğuk buhar makinamda var arada onu çalıştırıyorum faydası oluyor yağız bebeğede uzaktan uzaktan kokulu öpücükler Şeniz şutarafagitti

Kelebeğim kızım iltifat için teşekkür ediyor.40 günlükken çekilmiştik fotoyu.

İlkimcim rahat oluyordu gerçekten ama artık içinde sıkışıyor.Uyanırsa rahatsız olup ağlamaya başlıyor çünkü kıpırdayamıyor.Anlayacağın artık kullanamıyorum.İlk zaman soğuktan korumak için de çok iyi olmuştu.

Kelebeğim çok geçmiş olsun meleğine.Bence hasta olanlara gelmeyin demelisin.Büyük insanların gribi çabuk geçebiliyor ama bebeklerin atlatması bizden daha zor oluyor.Bebeğe mikrop bulaşsın istemiyorum iyileşince beklerim diyebilirsin.

Neyse ki bizim tanıdıklarımız o konuda hassaslar.Grip oldum gelemiyorum diyorlar.Birkaç kişi o yüzden gelmedi.Hastalıkları geçince geliyorlar.Öpme konusunda da annem ve kız kardeşim dışında öpmeye cesaret eden çıkmadı.Sanırım benim çok titiz görünmemden kaynaklı.Annem bile ilk zamanlar çok korkuyordu ben kızıyorum diye.Artık öpüyor.Her gün banyo yaptırmamızı bahane ederek nasıl olsa yıkanacak deyip öpüyor torununu hergün.Artık birşey diyemiyorum.

Süt konusuna gelince,eğer sütün yetmiyorsa,istersen sana sütü erimeden gönderebilirim.Biraz daha depolayayım da.Çok da uzak değilsin bana.Sonuçta aynı şehirdeyiz.Lavaboya dökmekten iyidir.Düşünürsen özelden mesaj yazabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar çok yoruldum bugün oğlumda gündüz uyumadı hiç
gece de doğru dürüst uyumamıştı şimdi yaklaşık 2 saattir uyuyo
misafir varken uyudu güzel güzel
ayyy bu çocuk hep böyle yapıyo misafirin yanında çok sakin oluyo huysuz diyorum kimse inanıyo korkuyorum nazar değecek diye
çok yoruldu kıyamıyorum uyandırmaya bir uyansa banyo yaptıracağım
saatte geç oluyo 12 den sonra bizim kaloriferlerde söner hemen uyanmazsa bugün kalacak banyosu
hadi oğlum uyanda yıkasın annen seni

hasta olan bebeklere acil şifalar dilerim inşallah en kısa zamanda iyileşirler
bende çok korkuyorum salgın varmış ya
burası çok fena bugün acayip rüzgar esiyo fırtına geliyo sanırım
işe başlayacak anneler allah sabır versin bebekleriniz emin ellerde ama anneanne demek anne yarısı demek
fas senin kızın o ağzını yerim ben allah nazarlardan saklasın
edolina senin kızında çok tatlı maşallah 41 kere maşallah
ilkim inşallah iyisindir tatlım hoşgeldin
lora düzeninin oturduğuna çok sevindim canım allah hiç birimizin ağzının tadına bozmasın inşallah
unuttuğum var mı, varsa da kusuruma bakmayına.s.

sanırımbütün bebkler bugün banyo yaptım bende oğluşum az önce yıkadım sonrada emiştik şimdi uyuyor inşallah gecede uyur.
kaçgündür iyi iyi derken dün gece hiç uyumadı oğluşum burdada yağmur var

Ademel'cim sağol canım.Hepimizin bebekleri güzel ve sağlıklı maşallah.
Biz bugün banyo yapmadık.Uyku halinde ve gazlı,kusuklu bi garip kızım bu akşam.
Burada da hava yağmurlu.
İlkim,Gülbeyza selam anneler!

oy oy..
hamileykeb bu saatlerde bakardım da kimse olmazdı..
şimdi yeni düzen edindirdi bu minikler bize :jeyyar:

hepinizi öpüyorum....

anneler birşey soracagım kendinizde hiç yenilikler yaptınızmı ben saçımı baya kısa kestirdim ohhhhhh çok rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…