birkaç gündür giremedim,baya yazılar birikmiş..en çokta hasta olan bebişlere üzüldüm kıyamam onlara inşallah düzelirler..annelerimizde bunalıma girmişler ama çok şükürki atlatmışlar,malesef o bunalımı bende yaşıyorum arada saolsun eşim anlayışlı çıkıyor ve arada beni sahile götürüyor yemek yemeğe falan gidiyoruz,o 2 saat bile yetiyor, bu dönemde en çok şey malesefki eşlerimize düşüyor bazen bu onlarıda bunaltıyor,onlar ne yazıkki bizim kadar ince düşünemiyorlar bence bunu kabullenmeli ve onlardan daha az şey beklersek daha çok mutlu olabiliriz...inşallah en kısa zamanda bu dönemleri atlatırızyerimseniben
cuma günü kutayımın 2.ay aşıları oldu fakat karma aşısı alerji yaptı ve bitanemin kolu bembeyaz oldu ve kabardı acele hemşire doktoru çağırdı ve alerji aşısı vuruldu aradan 3-4 dakika geçmedi yawrum derin bir uykuya daldı,burnunu sıkıyoruz sarsıyoruz ama ne yaptıysak kendine gelmedi doktor bizi özel bir odaya aldı ve gözlem altında kalmasını söyledi yawrum nerdeyse 3 saat kadar ne yaptıysak kendine gelmedi tabii babası ile benim yaşadıklarımızı düşünün yawrumu 2.kez kaybedeceğimi düşündümsenağlama kısa man sonra gözlerini açtı ve doktorunumuza haber verdik oda bu gece hastanede kalmamız gerektiği söyledi ...yawrum kendine gelmişti yaa başka ne isterdim..ertesi gün çıktık fakat 2 gün çok huzursuzdu hep ağladı..maşallah bugün kendine geldi eskisi gibi annesine gülücükler saçtı çooookk şükür ,şimdide uyuyor bitanem ama bu sefer beni uyku tutmuyordelikafadulden blender seti alıcam onu araştırıyorum ayy ne zormuş kafam karıştı
yatayim bare yoksa kutay uyanıcak ben hala uyumamış olucam,iyi geceler güzel anneler ve bebişleri..