2008 Aralık Anneleri

ben 20 günlükken kuaföre gidip kat attırmıştım sacıma.
ancak ona yetti vaktim..
ama değişiklik istiyorum ben de..

ben 20 günlükken kuaföre gidip kat attırmıştım sacıma.
ancak ona yetti vaktim..
ama değişiklik istiyorum ben de..

doğru diyorsun uzun süre kuaförde kalamıyor insan bende 40 çıkınca acele gidip hemen kestirdim birde biraz kilom kaldı o nedenle kıyafetlerimi değiştirdim yeni kıyafetler aldım kimini diktim annem kızıma bakarken yani saçım ve giyim tarzım değişti

ben tek bi hırka aldım sadece ..
başka da bişey almıcam.
kilolarımdan kurtulup,eskilerinin içine giricem :jeyyar:

Ben doğum sonrası evde ilk yaptığım banyodan sonra anneme saçlarımı kestirtmiştim.O değişikliğe girmiyor pek.Zor kuruttuğum için kestirmek istemiştim.Hasta olmayayım diye yani.Süslenip güzelleşmeyi beceremiyorum artık sanırım.Pek içimden de gelmiyor.Koca göbeğimle süslensem ne yazar.Ben öyle düşünüyorum ama karamsar ruh halinde olduğumu sanmayın.Aynaya pek bakmıyorum ve mutluyum.Anneyim:)

edolına canım tabiki bizler çooook güzeliz anneyiz ama ben artık birazda eski halime dönmekten yanayım güzel kızımın güzel annnesi

edolına canım tabiki bizler çooook güzeliz anneyiz ama ben artık birazda eski halime dönmekten yanayım güzel kızımın güzel annnesi

Kendimi hiç eski halim gibi hissetmiyorum.Belki de ondan böyle düşünüyorum.Kızım dışarıda gezecek kadar büyüdüğünde birlikte süsleniriz ve ben de toparlanmış olurum belki.Benim derdim kendimde değişiklik yapmak değil aslında.Gezmek istiyorum ben.Kafe restoranlara gitmek,dışarıda olamak...Aaahh ahh...

aynı fikirler bendede var ama kendimede zaman ayırmak istiyorum tabiki eskisi kadar çok değil her anımda kızım olsun istiyorum havalar ısınsın diye hiç bu kadar hasretle beklememiştim ısınsın kızımla her yere gideceğim:)

selam tatlı annişler
kızım hakkındaki yorumlarınız için teşekkür ederiz.
kelebeğim geçmiş olsun canım ama ben de arkadaşlara katılıyorum. hasta olana gelme lütfen diyebilmeliyiz. sonra tertemiz vucutlarına mikroplar bulaşıyor yavrucuklarımızın. kıyamıyor insan.
ben doğumdan sonra bugune kadar gecen sürede eski kilomun altına düştüm:) kıyafetlerimin hepsine giriyorum ama sarkık bir göberk var. onu da ayrılmaz parçam haline gelen korsem ile kamufle edebiliyorum. sadece pantolonlarımı giymek beni rahatsız ediyor nedense. eterkle sanki daha rahat ediyorum. saçlarımı da hamileliğimin son ayında kestirmiştim. bi daha da kuaför yüzü görmediler gariplerim. ama zaen nedense içimde öyle bir değişiklik yapma hevesi de yok. edoş ve zerencim size gezme konusunda katılıyorum. bir an önce havalar ısınsın ve sahil, park, bahçe gezelim istiyorum. alışveriş merkezlerinden nefret eden ben nefsimi buralarda köreltmek zorunda kalıyorum. sanki oradaki tüm elektrikli aletlerin elektrikleri benin vucudumda toplanıyor gibi hissediyorum. çok geriliyorum.
bu arada kızım uyumuyor. yatagında aguu diye heyecanla naralar atıyor:) ee o uyumuyorken ben de biraz takılayım dedim. akşam üstü 3 le 5 arası kestirmiştik birlikte. çok da uykum yok sayılıyır.. neyse bizden havadisler bu kadar. öptük sizi şekerler

birkaç gündür giremedim,baya yazılar birikmiş..en çokta hasta olan bebişlere üzüldüm kıyamam onlara inşallah düzelirler..annelerimizde bunalıma girmişler ama çok şükürki atlatmışlar,malesef o bunalımı bende yaşıyorum arada saolsun eşim anlayışlı çıkıyor ve arada beni sahile götürüyor yemek yemeğe falan gidiyoruz,o 2 saat bile yetiyor, bu dönemde en çok şey malesefki eşlerimize düşüyor bazen bu onlarıda bunaltıyor,onlar ne yazıkki bizim kadar ince düşünemiyorlar bence bunu kabullenmeli ve onlardan daha az şey beklersek daha çok mutlu olabiliriz...inşallah en kısa zamanda bu dönemleri atlatırızyerimseniben

cuma günü kutayımın 2.ay aşıları oldu fakat karma aşısı alerji yaptı ve bitanemin kolu bembeyaz oldu ve kabardı acele hemşire doktoru çağırdı ve alerji aşısı vuruldu aradan 3-4 dakika geçmedi yawrum derin bir uykuya daldı,burnunu sıkıyoruz sarsıyoruz ama ne yaptıysak kendine gelmedi doktor bizi özel bir odaya aldı ve gözlem altında kalmasını söyledi yawrum nerdeyse 3 saat kadar ne yaptıysak kendine gelmedi tabii babası ile benim yaşadıklarımızı düşünün yawrumu 2.kez kaybedeceğimi düşündümsenağlama kısa man sonra gözlerini açtı ve doktorunumuza haber verdik oda bu gece hastanede kalmamız gerektiği söyledi ...yawrum kendine gelmişti yaa başka ne isterdim..ertesi gün çıktık fakat 2 gün çok huzursuzdu hep ağladı..maşallah bugün kendine geldi eskisi gibi annesine gülücükler saçtı çooookk şükür ,şimdide uyuyor bitanem ama bu sefer beni uyku tutmuyordelikafadulden blender seti alıcam onu araştırıyorum ayy ne zormuş kafam karıştı

yatayim bare yoksa kutay uyanıcak ben hala uyumamış olucam,iyi geceler güzel anneler ve bebişleri..

günaydın herkese.benim kızım dikdi gözlerini baknıyor etfafa şuan.bense yarı uykulu bakim dedim kim var kim yok.ist.çok yağışlı ve soğuk.kaldık evde kızlar,gezmekmiş dışarı çıkmakmış nerdeeee.

günaydın anneler
her yerde yağmur yağmış burda kar
soğuk havalar geldi gene

kutaylin o allerji iğnesi çok uyku yapar yetişkinler bile uyur
çok şükür atlatmışsınız

bende saçımı kestirdim kısa iyi oluyo

yeni kıyafet almadım kış ayının olmasının avantajını kullanıyorum
hamile pantolonumun belini iyice daralttım üzerine de uzun bir kazak hallediyorum
bende eski kilomdayım ama göbekten bişey olmuyo sinir oluyorum
havalar ısınana kadar halen giremezsem kıyafetlere o zaman alacam

Herkese günaydınnn zorlu geçen gecenin ardından neyseki uyudu kızım ama sabaha kadar odayı turladık ateşimiz düşsün diyekızım şurupta içemiyor direk öğürüp kusuyuyo bende yarım fitil atarak düşürebildim ateşini her ne kadar fitil kullanmayı istemesemde mecburen attık popişeÇok üzgünüm çoook antibiyotiği bile memede bir yudum süt biraz şurup gibi kandırarak içiriyorum nazlı kızım dahada bir nazlandı ama olsun yeterki iyileşsin:iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz:bizim burada komşular çat kapı geliverirler bazen aaaa napıyon evdesin dimi derlerde bir yandanda içeriye dalarlar sen hasta olduğunu gördüğün halda sen hastasın geri git diyemessin el deliye biz akıllıya hasret meselesi:densizden bol bişey yok valla
kutaylin sizede geçmiş olsun canım atlatmışsınız hadi bünye meselesimi acaba bu bazı aşılar böyle yan etki yapıyorsa dikkatli olmak lazım bizim aşı olduğumuz yer sağlık ocağı hastane ortamı değilki hemen müdahele etmek gerekiyor böyle durumlarda siz hastanedemi yaptırıyorsunuz aşıları
ayyy o kıyafet sorunu bendede var hala eski kıyafetlerime sığamıyorum sığdıklarımdada tüm vücudum mayalı poaça hamuru gibi sağdan soldan fışkırıyor durum vahim yani
üç beş günde bir tartıya çıkıyorum belkim biraz kilo vermişimdir diye ama nafile tartı sanki yüzüme küfreder gibi aynı yerde altmış dörtü gösteriyor vermem gereken bir altı kilom var en azından eeehhh inş: veririm umut meselesi(bil:kalvyesi hala arızalı rakamları yazmıyor)bende yazıyla yazdım
bende bazen çok sıkıldım diye eşime isyan ediyorum eşimsa daha gecenlerde markete gittikya diyorklava: adam market alışverişini gezmekten sayıyor bense beraber dolaşıp bi;rşeyler yapmaktan bahsediyorum ama anlayan yokki
aslında bakıyorumda toplum olarak gezme anlayışımız değiştimi ne tüm gün ve hafta sonları tüm büyük marketler insan kaynıyorgaliba çoğunluk bizim gibi hem gezme hem alışveriş yapıyor
neyse kızım ağlıyor herkese sağlıklı bir gün diliyorum öpücük göndermeyelim grip sizede gelmesin:

günaydınlaaar
uyku nedir bilmiyorum artık. kızım sabaha karşı 06:00 gibi uyudu. ne olacak halimiz bilmiyorum. gündüzleri kızımı gezmelere götürüyorum ki sesi duyup gunduz sansın diye. evde ikimiz olsak sessizlikten gece sanabilir. ama yok kalabalığa girince beni utaandırıyor bu minnoş. ne yaparım ne kadar dayanırım bu uykusuzluga bilmiyorum valla.. Allah yardımcım olsun..
ben sağlık ocağında yaptırıyorum aşılarımızı. doktorumuz sağlık ocağında yaptırın dedi. gercekten de ordaki ebeler bence bebeğin canını daha az acıtıyorlar. hastanede topuk kanı alınırken ciyak ciyak ağlattılar yavrumu. ama sağlık ocağında gık sesini duymadım prensesimin. c.tesi kontrolümüz var bakalım neler olacak.. kutaylin canım çok geçmiş olsun.

kelebeğim şimdi okudum çok geçmiş olsun kuzuna canım... haklısın canım ortalık densiz insan kaynıyor ben kendimce bir çare buldum gibi,kendini bu anlamda dizginleyemeyen kişilerle gidiş geliş yapmıyorum artık..çünkü bebeğin ve benim ruh halim şu anda herşeyden daha önemli hatta daha cumartesi günü mahalleden bi tanıdık aşağıdan zile bastı kim o dedim diyafondan benim evdemisin bebek görmeye geliyorum dedi ve çıktı yukarı ..ben pijamalarla evim de çok derli toplu değil ..geldi bende sinirden fazla yüz vermedim bi kahve yaptım yanına ıvır zıvır ...bu saatten sonra onunlada fazla görüşeceğimi sanmıyorum kaldıki ben karşı komşuma bile geçsem önce haber veriyorum ...

kutaylincim çok üzüldüm ama neyseki atlatmış prensin aman onlara birşey olmasın da .....

gece uykusuzluğundan bende nasibimi fazlaca alıyorum ama sanırım bünyem alıştı 2 yada 3 saat uykuya beni eskisi kadar rahatsız etmiyor uykusuzluk ..olsun bunada şükür çünkü bunlar tatlı yorgunluklar ve hepsi geçecek.

benimde eski kıyafetlerim olmuyor malesef.şimdilik bişi de almıyorum,zaten nasıl alayım evden çıkamıyorum.yaz gelsin havalar ısınsında ozaman alcam ciciler.saçımı kestirmek istiyorum çok uzadı bıktım artık.ama kızımı nasıl bırakcam kime bırakcam.

kızlar merhaba hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum kıyamam hiç bir bebek keşke hasta olmasa çok üzülüyorum duyunca bende işe gideceğim ya stres arttı bende şuanda kızımı yıkadık ayaklarımda sallayıp uyutuyorum mamaya tepki vermedi kızım maaşallah gazda yapmadı yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…