- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.581
bize özel hastanede ishal aşısı demişlerdi.
aynı sey mi acaba :uhm:
3 doz oluyormuş.
biz yaptırmadık...[/QUOT
evet canım ishal aşısı o
ben tek doz olduğunu sanıyordum demek ^dozmuş
bende yaptırırmıyım şu an bilmiyorum:::
hadi gözünüz aydın canım şu rota virüsü aşısını yaptıracakmısınız bazıları iyi bazıları gereksiz diyorlar ama bende karar veremedi hoş ben karar verene kadarda vakti geçermiş
aptamil marka burdada var ama biz hipp markayi organik oldugu icin tercih ediyoruz cok sukur oglumada iyi geliyor bugun olctu ebemiz kilosunu 5100 gr olmus minik kuzum 14 subatta 40imiz cikacak cok sukur kilosuda boyuda yerinde hipp tavsiye ederim imkaniniz varsa tabi biz burda hipp marka mamayi 7.5 euroya aliyoruz icinde iki paket oluyor 1 hafta bile yetmiyor tabi size gore 15 tl yapiyor ama sizdede baya pahaliymis ya allah yardimciniz olsun valla allahtan bizim cocuk paramiz var onla bezi mamasi islak mendili kiyafet parasi cikiyor turkiyede parasi olmayanlarin allah yardimcisi olsun diyorum baska bisey demiyorum cocuk yapmak baya masraf gercekten
kızlar merhaba hasta bebeklerimize acil şifalar diliyorum kıyamam hiç bir bebek keşke hasta olmasa çok üzülüyorum duyunca bende işe gideceğim ya stres arttı bende şuanda kızımı yıkadık ayaklarımda sallayıp uyutuyorum mamaya tepki vermedi kızım maaşallah gazda yapmadı yavruma
Ben doğum sonrası evde ilk yaptığım banyodan sonra anneme saçlarımı kestirtmiştim.O değişikliğe girmiyor pek.Zor kuruttuğum için kestirmek istemiştim.Hasta olmayayım diye yani.Süslenip güzelleşmeyi beceremiyorum artık sanırım.Pek içimden de gelmiyor.Koca göbeğimle süslensem ne yazar.Ben öyle düşünüyorum ama karamsar ruh halinde olduğumu sanmayın.Aynaya pek bakmıyorum ve mutluyum.Anneyim:)
loracım bende kızıma hipp veriyorum gerçekten çok hoş kokusu tadı var:) kızıma ortak çıkacam şaka bir yana ithal bir mama pahalı ama olsun kızıma herşeyin en iyisi haktır
loracım almanyada doğum ve bebek parası adı altında hatırı sayılır bi miktar annelere ödendiği için sanıyorum anneler bu miktar ile mama vermeye daha eğilimliler eminim bizim ülkemizde de böyle bir uygulama olsa idi çoğu anne anne sütü az ise hemen pes edip mama vermeye devam ederlerdi diye düşünüyorum ben..sezeryan konusu ise bence tam bir muamma çünkü orada herkes sağlık güvencesi ile hastaneye gidiyor dolayısi ile normal doğuma yönlendirmeleri bence politik bir rant meselesi ki bizim ülkemizde de nedense sigorta sistemi özele taşındığından buyana nedense hastanelere sezeryan sayılarını ısrarla düşürmeleri konusunda uyarılar geliyor....
bence kişisel fikrim tabiki sezeryan da mama ile beslenmede birer alternatif sayılmalı ve gerekli ise faydalanmalı ve öcü gibi görünmemeli..
ayrıca eski sağlığınıza kavuşmanıza da çok sevindim canım..
bhkciğim gözün aydın.bidahaki aşıya kadar sağlıkla büyüt bebeğini inş.
loracğım türkiyede malesef böyle.durumu iyi olmayanlara allah yardım etsin.
günaydın anneler
benim kızım bugün sabah 5'ten beri beni emmiyor meme ağzına değince etini koparmışcasına ağlıyo gözlerinden yaşlar geliyo
memeye pekmez sürdüm verdim gene ağlıyo emme pozuzyonunu alınca resmen cığırıyo cocuk mamada almıyo açlıktan kefledi kızım delircem ne yaptıysam olmadı sabahta dogru düzgün emmedi zaten hemen uyudu memede şimdi açlıktan basbas bağırıyo sol gögsüm davul gibi şişti ağrı yapmaya başladı neyapcam ben ya nasıl emzircem bu kızı
Gazı mı var acaba Zeynep'cim?Ama çok olmuş yemeyeli.Arayabileceğin doktor yok mu?
hangi marka yiyorsun bende deyecegim sütüm yeterli degilsenağlamamerhaba kızlar..
umarım herkes iyidir.
benim de bugün bir sürü işim var.
kızımın çamaşırları makinaya atılacak,çorba yapılacak,
ütü yığılı,temizlik beni bekliyor,
bir de cumadan önce bavul hazırlanması gere..
ama hala uyutamadım yaramazı...
saatlerce emmeye başladı benimki yine:bbo:
kızlar bu arada bişey söyliyim.
ben 3 gündür kahvaltıda sindirim sorunumdan dolayı sütle yulaf ezmasi yiyorum.
ve sütüm bayabi arttı.
ben ona yordum cünkü başka değişik hiç bişey yiyip içmiyorum..
aklınızda bulunsun.
hem sindirim için ideal,hem tok tutuyor,hem kilo yapmıyor,
bir de sütü artırıyorsa..
ohoo daha ne olsun :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?