2008 Aralık Anneleri

bhk sizede geçmiş olsun,sonuçlar için gözünüz aydın..

bende sevgililer günü hediyesiyle uğraştım dünden beri dışarıya çıkamadığım için haliyle netten araştırdım deri cüzdan aldım üzerine gümüşle ismi yazılıyor birazcık tuzlu ama napalım inşallah beğenirr,ayhh nefret ediyorum şu özel günlerden lülülülülülü

siz birşeyler aldınız mı eşlerinize arkadaşlar?

günaydın tatlı anneler,
kızları doyurdum uyuttum, geçtim pc başına :)

rahatsızlanan bebişlere acil şifalar diliyorum. en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah. şu aşı günleri benimde kabusum (

yine uzun süre giremedim sayfalar birikmiş maşallah :)))

bi geriyi okuyayım kızlar uyanmadan :))

hadi gözünüz aydın canım şu rota virüsü aşısını yaptıracakmısınız bazıları iyi bazıları gereksiz diyorlar ama bende karar veremedi hoş ben karar verene kadarda vakti geçermiş

rotavirüsü aşısını bende doktora sordum yaptırayımmı diye "piyango bileti al çıkarsa gel" dedi yasakkelime yaptırma demek istedi zannımca :)

yaptırmayacağız biz. :1closedeyes:

maşallah bebişine loracıım,

bende aptamil kullanıyorum 3 günde 900 grlık kutuyu bitiriyoruz -tatlicadiarzu-
çocuk parası almanız ne güzel çok şanslısınız,
burda herşey ateş pahası, tek kişi çalışanla zor çocuk büyütmek:bbo:

zerenciim ben dün sabah erkenden çıktım evden, işe gittim, aylardır ilk defa tek başıma bu kadar uzun çıktım evden, iyi gelmedi desem yalan olurkaydirigubbakcemile5 bebeklerimi emin ellere bırakmanın verdiği güvenle, saat 4'e kadar tüm işlerimi hallettim, izinlerimi aldım, çocukları SSKya kayıtettirdim, biraz mağazaları dolaştım, çok iyi geldi valla.
bu arada mağazalarda kendime uygun hiç bişey bulamadım (( bu halimle bişeyler almak içimden gelmedi hiç. şimdilik kardeşlerimin giysileriyle idare ediyorum nasılsa. birde anne olunca böyle oluyor demekki hep bebeklere bişeyler almak istiyorum, direk bebek bölümlerine gittim onlara vede tabi eşime bişeyler aldım. kendime bir çorap bile alamadım içimden gelmedi hiç-tatlicadiarzu-

birazda havam değişti, işe başlayacağım için çok üzülmüyorum artık, çocuklarım için çalışacağım nede olsa. işyerinde benden önce doğum yapan arkadaşlar başlamışlar işe, hepside çok rahattı, benide rahatlattılar. ilk başlarda zor olmuş ama alışmışlar artık, bizde alışırız. şanslıyızki annelerimiz bakacak bebeklere. sengözlerimebaksanab

bence yanlış düşünüyorsun edoşcuuum, süslenki güzelliğine bakmaktan göbeğine bakamasınlar, dikkatleri başka yerlere çek yani, ha böyle diyorum ama ben yapıyormuyum? tabiki hayır, yapmak isterdim ama iki bebekle kendime zaman ayıramıyorum hiç. işe başlayayaımda bir tüm hayallerimi o zamana bırakıyorum, tüm işlerimi öğle yemeği saatlerinde hallederim artık, kuaför, alışveriş vs... yerimseniben

günaydınlar
çok şükür gece 01:00 gibi uyuyduk bugun.. hala daha uyuyor güzel prensesim. o kadar tatlı uyuyor ki bakmaya doyamıyorum. nazar degmesin diye bilgisayarın başına geçtim. büyükler uyurken çok bakmamak sevmemek gerek dediler. ne bilem..

loracım bende kızıma hipp veriyorum gerçekten çok hoş kokusu tadı var:) kızıma ortak çıkacam şaka bir yana ithal bir mama pahalı ama olsun kızıma herşeyin en iyisi haktır

zerencim begenmene sevindim sen ne kadar aliyorsun mamayi.bide nasil kullaniyorsun mamayi yani kac olcekl ve kac saatte bir veriyosun sen sanirim anne sutude veriyodun degilmi

lilyumcum cok tesekkur ederim cnm cok sukur oglumda bende cok iyiyiz gezmelere bile cikiyoruz artik soylediklerinin cogunda haklisin cnm yalniz szeryan konusuna gelince sezeryanin sayisinin az olmasi bence insanlarin bilincine bagli almanlar genel olarak sagliklarina onem veren bir toplum ve o nedenle en saglikli yolu tercih ediyorlar ama tabiki mecbur kalinca sezeryana aliyorlar bak ben mesela normal dogum olsun diye neler yaptim dogum kursuna gittim kac ay ama kismet yokmus mecburi sezeryan oldum benim sezeryan oldugum gun 5 kisi daha sezeryan oldu yani burdada sezeryanli bayan cok ama hicbiri isteyerek degil tek fark bu cnm

merhaba kızlar..
umarım herkes iyidir.
benim de bugün bir sürü işim var.
kızımın çamaşırları makinaya atılacak,çorba yapılacak,
ütü yığılı,temizlik beni bekliyor,
bir de cumadan önce bavul hazırlanması gere..
ama hala uyutamadım yaramazı...

saatlerce emmeye başladı benimki yine:bbo:

kızlar bu arada bişey söyliyim.
ben 3 gündür kahvaltıda sindirim sorunumdan dolayı sütle yulaf ezmasi yiyorum.
ve sütüm bayabi arttı.
ben ona yordum cünkü başka değişik hiç bişey yiyip içmiyorum..
aklınızda bulunsun.
hem sindirim için ideal,hem tok tutuyor,hem kilo yapmıyor,
bir de sütü artırıyorsa..
ohoo daha ne olsun :lepi:

Kutaylin geçmiş olsun.Zor olmuştur uyanmasını beklemek.Ben kızım uyurken bile arada gidip nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum.İğne vurulup uyusa çok korkardım kesin.

Fas'cım dedim sana gezme o kadar,çocuğun uyku düzeni bozulacak diye:))Şaka bir yana Allah kolaylık versin sana.

Bhk gözün aydın.Sonuçların iyi çıkamsına sevindim.

Gold'cum evin ısısını ayarlaman iyi olmuştur oğluşun için.Annem de sarıp duruyordu ilk zaman çocuğu.Ben kıza kıza alıştırdım onu çok örtmemeye.Bu sefer ben örtüyorum üşüyecek korkusuyla:)Arada bir boğazını temizlemek ister gibi öksürüyor.Korkuyorum hasta mı oldu diye.Genelde ince giydiriyorum.Yün kazağa falan gelemiyor zaten kuzum,hemen terliyor.

Zea'cım iyi olmuş dışarı çıkman.İşe başlamak da iyi gelir sana bence.Zamanla alışırsın herhalde.
Süslenmeye gelince hiç içimden gelmiyor.Çalışıyor olsam kesin makyajsız çıkmazdım ama böyle hiç süslenesim yok.

Lora'cım Almanya'da olduğun için çok şanslısın.Benim annemin dayısının kızları Almanya'da.4 kız hepsi de evli ve ikişer çocuklu.En küçük kızıyla yaşıtız.Geçen gün yazıştım 3. çocuğu düşündüğünü söyledi.Her zaman çok rahat olduklarını biliyorum.İnsan maddi yönden rahat oldu mu daha mutlu oluyor.

Ben kızımı anneme bile bırakmak istemiyorum kızlar.Annem sigara içiyor.Balkona çıkıp içip geliyor ama ya o balkondayken kızıma bişey olursa.Gerçi telsiz var ama..Sigara içip elini yıkamadan elliyor bir de öpüyor ya tiksiniyorum elimde değil.İlk günler kızıyorum diye hiç öpmedi,ellerini yıkadı falan ama artık nasıl olsa yıkanacak deyip öpüyor.İnsan kendi annesinden rahatsız olur mu ya?Ben mi cinsim?Bir de samsun sigarası içtiği için daha da tiksiniyorum kokusundan.Bebeğimin heryerine siniyor sanki.Belki de psikolojik olarak öyle zannediyorum.Off.Ne yapıcam ben kızlar ya?Darılacak diye söylemiyorum artık birşey.İlk zamanlar çok kızıyorum diye ağlıyordu bile.O kucağına her aldığında benim sinirlerim tepeme çıkıyor.Ne yapıcam böylee...Zaten kız kardeşim geçen gün makyajlı makyajlı kucağına alıp öpmüş,yüzü parlak parlak allık olmuştu kızımın.Eldiveninde de ruj lekesi vardı.Arkadaşı var yanımızda diye bişey demedim.Siz olsanız sinirlenmez miydiniz?Ben mi çok pimpirik oldum?

günaydın anneler
benim kızım bugün sabah 5'ten beri beni emmiyor meme ağzına değince etini koparmışcasına ağlıyo gözlerinden yaşlar geliyo
memeye pekmez sürdüm verdim gene ağlıyo emme pozuzyonunu alınca resmen cığırıyo cocuk mamada almıyo açlıktan kefledi kızım delircem ne yaptıysam olmadı sabahta dogru düzgün emmedi zaten hemen uyudu memede şimdi açlıktan basbas bağırıyo sol gögsüm davul gibi şişti ağrı yapmaya başladı neyapcam ben ya nasıl emzircem bu kızı

canım göğüsünü sağ
bebeğin kulağı ağrıyo olmasın gerçi bazen sebebsizde ağlıyorlar:uhm:

hangi marka yiyorsun bende deyecegim sütüm yeterli degilsenağlama

2 gündür maraton koşuyom resmen
öğlen bi misafir akşam bi misafir
biraz etrafı toplayım oğlanı uyutayım uğrarım inşallah
herkesi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…