- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.621
lilyumcum cok tesekkur ederim cnm cok sukur oglumda bende cok iyiyiz gezmelere bile cikiyoruz artik soylediklerinin cogunda haklisin cnm yalniz szeryan konusuna gelince sezeryanin sayisinin az olmasi bence insanlarin bilincine bagli almanlar genel olarak sagliklarina onem veren bir toplum ve o nedenle en saglikli yolu tercih ediyorlar ama tabiki mecbur kalinca sezeryana aliyorlar bak ben mesela normal dogum olsun diye neler yaptim dogum kursuna gittim kac ay ama kismet yokmus mecburi sezeryan oldum benim sezeryan oldugum gun 5 kisi daha sezeryan oldu yani burdada sezeryanli bayan cok ama hicbiri isteyerek degil tek fark bu cnm
canım kızım uykudan uyandı ve emdi arkadaşlar cok sağolun ya arkadaşlar ama emmicek diye cok korktum
zeynepcim geçmiş olsun canım.. Allah yavrularımızı nazardan korusun. bol bol emsinler inşallah
ademelcim valla bugunlerde ben de pek nostaljik oldum.. gecen sene söyleydi böyleydi diye çok düşünür oldum.. ben de gecen sene 29 şubatta son defa adet oldum. bugunlerde hala hapımı alıyordum. zaman neler gösteriyor insana.. yavrum kollarımda.. ha doğdu ha doğacak derken.. Allahım herkese yaşatsın inşallah
adamelcim
o tür insanlar cevremizde malesef ki cok
aslında en güzeli irtibatı mümkün olduğunca az yapmak kesmek diycem ama
komşu işte ne kadar konuşamıya bilirsinki
en güzeli muhabbetleri azaltmak....:teselli:
canım zaten merhaba merhaba
bayramda dan bayrama evine giderim
bana kızıyor bi de komşuluk ilişkimiz zayıf diye
hanfendi akıl verdi bi deklava:
uuff ufff sinirim geçmedi daha
arkadaşlar biz geçen sene bu zamanlar korunmayı bırakmıştık nisanda öğrendim hamile olduğumu:lepi:
şimdi baktım 2009 ekim anneleri gelmiş bile
yakında 2009 aralık anneleri gelecek
aayyy çok duygulandım yaasenağlama
geçen sene hiçbirşey mişim şimdi çok şükür anneyim
ALLAH hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle büyüdüklerini görelim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?