2008 Aralık Anneleri

zeynepcim geçmiş olsun canım.. Allah yavrularımızı nazardan korusun. bol bol emsinler inşallah

ademelcim valla bugunlerde ben de pek nostaljik oldum.. gecen sene söyleydi böyleydi diye çok düşünür oldum.. ben de gecen sene 29 şubatta son defa adet oldum. bugunlerde hala hapımı alıyordum. zaman neler gösteriyor insana.. yavrum kollarımda.. ha doğdu ha doğacak derken.. Allahım herkese yaşatsın inşallah

loracım aslında ne demek istediğimi sanırım pek anlatamadım ben şöyle ki,bana öyle geliyorki (forumlardan çevremden vs vs)sezeryan sanki çok zararlı doğa üstü birşeymiş gibi algılanıyor oysa sezeryan sadece bir doğum şekli hatta normal doğumun alternatifi bile değil bence bir doğum şekli ..kaldıki ben ilk çocuğumuda şimdi de sezeryan ile doğurdum ve çok memnun kaldım çevremdeki herkesede şiddetle tavsiye ediyorum hala...dezavantajları ise her ameliyatta olduğu kadar ki ona kalırsa diğer doğum şekillerininde hayli dezavantajları var hatta bazıları ameliyat bile gerektirebiliyor...bu derin bir konu yüzeysel anlatmaya çalışıyorum demek istediğim normal doğum en sağlıklı doğum şekli olduğuna ben inanmıyorum canım avrupada çok ender olmasının sebebinide kesinlikle sigortaya çok yansıyıp ülke ekonomisini etkilememesi için diye düşünüyorum kaldıki türkiyede de sağlık özel hastanelerde yürürlüğe girdiğinden beri nedense sağlık bakanımız ısrarla hastanelere talimat niteliğinde sezeryan kısıtlaması getirmiş durumda...bilimsel bir gerçekte sezeryan ile doğan bebeklerin daha zeki olduğu ve daha pek çok sebep
ben bugün bile iyiki sezeryan ile doğurmuşum diyorum herkese...
ayrıca loracım sen normal doğum sancısı çekip apar topar sezeryana alınmıştın sanırım ...işte bu sezeryanın en kötü şekli tabiki çünkü hem psikolojik olarak hemde sancı ile ameliyatı aynı anda yaşamış olduğun için belkide sana kabus gibi geliyor ki ben bunu aylar öncede cesaretiniz yoksa yada doğum şekli normale uygun değilse bence kesinlikle sezeryan olmakta fayda var demiştim..eğer termin alıp sancısız ve psikolojik olarak hazır durumda hastaneye gitseydin eminim sende sezeryanın hiçte anlatıldığı kadar kötü olmadığını anlayacaktın canımmm
ana oğul gezin bakalım :)ama bana kalırsa anneni kırma canım sonuçta her zaman yanınıza gelecek konumda değil...

Son düzenleme:
günaydıın arkadaşlar
umarım herkes iyidir ben birazz sinirliyim
dün komşum geldi bebek görmeye neyse biraz oturduk
mutfağa gittim bişeyler hazırlamaya bi geldim ki çocuğu doruk un başında öksürüyo
çektim hemen kucağıma aldım çok öksüüyo dedim
evet ablası bronşit olmuşta dediklava:sinirlerim tepeme geldi
getirmeseydiniz dedim abisi okul dönüşü alacak dedi
bekle o zaman sonra gel di mi ne kadar düşüncesiz yaaa:mymeka:
aldım çocuğu başka odaya götürdüm uyanık olduğundan durmadı ağladı
artık kucağımda dolaştırdım oğlumu
bi de yüzsüz o kadar laftan sonra 3 saat oturdu
o gittikten sonra bütün evi havalandırdım
oğlumun üstünü değiştirdim elini yüzünü yıkadım

hala çok sinirliyim düşündükçe bağırasım geliyo
bugünde çok huzursuz
çok korkuyorum yaa inşallah bişey olmaz:Saruboceq:

Son düzenleme:

evet canım yaa neler değişti 1 yılda
onlar bizim herşeyimiz artık
rabbim korusun evlatlarımızı tüm isteyenlere versin inşallah

Ademelcim çok haklısın. İnsanlar çok düşüncesiz oluyorlar. Ben de ilk oğlumda aynı senin gibi deli oluyordum. Hele sokağa çıkınca herkes ellemiyor mu hala deli oluyorum. Erk'de biraz daha rahatım açıkçası. Rahat olmak zorundayım çünkü hergün okula gidip bin türü mikrobu eve getiren bir abimiz var. Yani yapabileceğim bişey yok. Zaten ilk hastalığımızı şimdiden geçirdik bile. 10 gün burnu aktı ve dolu dolu öksürdü. Büyük oğlum ilk ateşlendiğinde 9 aylıktı. Ama bu sefer o kadar beklermiyiz bilemiyorum.

merhaba kızlar nasılsınız ben kötüyüm yarın işe başlıyorum doğum iznim bitti dün personel şefi aradı işe cuma gelmeniz gerekiyor dedi sinir oldum sanki ben bilmiyorum neyse sinir oldum
zeynepcim geçmiş olsun canım ademelcim canım haklısın düşüncesiz insan çok malesef

sağolun arkadaşlar
çok huzursuz bugün yanından ayrılamıyorum
bütün işler kaldı
neyse o rahat olsun hiç bir şey umrumda değil

adamelcim
o tür insanlar cevremizde malesef ki cok
aslında en güzeli irtibatı mümkün olduğunca az yapmak kesmek diycem ama
komşu işte ne kadar konuşamıya bilirsinki
en güzeli muhabbetleri azaltmak....:teselli:

bu arada bir ıssızlık mevcut nerde bu millet
zeren canım inşallah sorunsuz olur ilk zamanlar zor olacak ama allah sabır versin
byata geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

adamelcim
o tür insanlar cevremizde malesef ki cok
aslında en güzeli irtibatı mümkün olduğunca az yapmak kesmek diycem ama
komşu işte ne kadar konuşamıya bilirsinki
en güzeli muhabbetleri azaltmak....:teselli:

canım zaten merhaba merhaba
bayramda dan bayrama evine giderim
bana kızıyor bi de komşuluk ilişkimiz zayıf diye
hanfendi akıl verdi bi deklava:
uuff ufff sinirim geçmedi daha

canım zaten merhaba merhaba
bayramda dan bayrama evine giderim
bana kızıyor bi de komşuluk ilişkimiz zayıf diye
hanfendi akıl verdi bi deklava:
uuff ufff sinirim geçmedi daha

klava: benimde ilk günler aklıma geldide bende sinir oldum şimdi,

densizler klava:

ilk günler banada çat kapı bir sürü insan geldi gitti, millete surat yapa yapa gelmez oldular :)) gelene hoşgeldin demeden önce hastalık varmı diye soruyordum, şüphelendiklerime maske taktımÇok üzgünüm çoook
şimdi geleni annem üst kata kendi evine alıyor, uyuduğumuzu söylüyor :jeyyar: rahatım ohhh ne güzelhihoyyyt

bizde 1 ay önce 1.evlilik yıldönümümüzü iki kızımızla birlikte kutladık

geçen sene bu zamanlar evliliğe alışmaya çalışan düzenini kurmaya çalışan biriydim şimdide çoluğa çocuğa karışmış, yıllardır evli bir kadın gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar, bizde erkenden uyandık platesimisi yaptık ardından yemek,temizlik,çamaşır derken bu saati bulduk,şimdi yawrumu emziriyorum,biran önce cumartesi gelsede gezmeye gitsek diye bakıyorum..
ademelcim valla benimde öyle bir komşum vardı hatta sırf dedikodu yapmaya geliyordu birkaç kez çocuğum uyumuyor sabah yatıyoruz o yüzden zile basmasan sevinirim dedim,şimdi gelmiyor kapıda karşılaştığımızda merhaba deyip kaçıyorum hemen,eee..napalım başka türlü anlamıyorlar...sanada geçmiş olsun aman bebişlerimiz iyi olsun..

ahh..geçen sene bende bugünlerde çalışıyordum, çocuklarla oynarken benimde bir gün olacakmı diye düşünürken bebişimiz süpriiz yaparak geldibize:CüvCüv:

ilkimcim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız aşınızı,bizim alerjimiz olmuştu ama ateş yapmıyormuş artık aşılar korkma bence,büyüyorlar annesi
bu arada bir arkadaşta yazmıştı ben kutaya doğumdan bu yana Nuk'un biberonunu kullanıyorum,anne memesi özelliğinde çektikce geliyor böylece memeden asla vazgeçmiyorve boğulma riskleride olmuyor,tawsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…