2008 Aralık Anneleri

ya ben gaz yapacak diye süt içmiyorum.bende deneyim.geceden beri yunuşadı göğüslerim yine.humana çok işe yarıyor kızlar.ama bide yulaflı kelloksu deneyim

arkadaşlar biz geçen sene bu zamanlar korunmayı bırakmıştık nisanda öğrendim hamile olduğumu:lepi:

şimdi baktım 2009 ekim anneleri gelmiş bile

yakında 2009 aralık anneleri gelecek

aayyy çok duygulandım yaasenağlama

geçen sene hiçbirşey mişim şimdi çok şükür anneyim

ALLAH hepimizin evlatlarını bize bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle büyüdüklerini görelim:Saruboceq:

evet canım cok haklısın
duygulanmamak elde değil

Gold'cum sütümü saklamamla ilgili haklısın.Ben de dökme yanlısı değilim.Tarihi geçerse diye yazdım öyle.Kendi sütümle mama hazırlamak da iyi fikir.Bak hiç aklıma gelmemişti.Sağol önerin için.

Ademel'cim beni de duygulandırdın bak.İyi ki bebeklerimiz var.İyi ki anne olmuşuz.

edolinacigim evet almanyada olmak bazi yonden aventajli ama bazi yondende dezavantajli cnm ama yinede sukrediyorum tabi maddi yonden evet rahat oluyor cocuk buyutmek

annen konusuna gelince canim cins olan sen degilsin malesef bizdede ayni sorun var gecen esimin sorunlarindan bahsettigimde aslinda bizdede ayni konudan dolayi sorunlar vardi benimde annem sigara iciyor elini yuzunu yikiyor sigaradan sonra ama sonucta kliyafetine siniyor kokusunu.sonucta icecek biliyorum ama yinede kirmak istemiyorum ama yinede cok uyardigim gunler oldu sigara icerken ceket giy bittiginde o ceketi cikar cunku sigara kokuyor kazagin diye bir gun dikkat ediyor sonra yine ayni o yuzden elimden geldigince anneme vermek istemiyorum ama mecburen veriyorum esim bu konuda benden daha hassas zaten butun sorun da bu yuzden cikiyor aramizda en cok yinede idare etmesini soyluyorum cunku bizimki gidici 9gun sonra gidecek senin annen surekli yanindami bilmiyorum ama eger oyleyse bence uyar gerekirse her defasinda.cunku ne zamana kadar boyle olacak benimki gidecek diye susuyorum cnm hamilelik boyunca sigaradan hep kactim ama simdi cocugum maruz kaliyor cok uzuluyorum ama sabir ya sabirr

Lora'cım benim annem yan apartmanımda oturuyor.Hergün gelip gidiyor.Eşim de sigara içtiği için birşey demiyor.Problem eden benim yani,eşim değil.Sen annen gidecek diye biraz daha sabredebilirsin ama ben söylemek zorundayım.Off hasta olacağım nasıl söyleyeceğimi düşünmekten.

kizlar biri bana su bebek takvimini nasil yapacagimi soylesin yahu deniyorum deniyorum olmuyo-tatlicadiarzu-

cnm caktirmadan soyle bence mesela ay anne sigara ustune cok sinmis gibi ben oyle yapiyorum kirmadan ama bence ihmal etme sonucta annen hep yanindaymis allah yardimcin olsun edolinacim

su bebek takvimide hangi siteden olursa olsun cnm hic farketmezben gecen bir adresten denedim olmadi sanirim tickerschak gibi bi ismi vardi eger yapaliyosan bi parmak at da yapiver canim

edam_y , edolina canım bugünümü anılarla geçirdim
nasıl geçmiş zaman yaaa
allahım bundan sonra bebeklerimizle yıllar nasip etsin bize inşallah

adamelcim dr aradım ulaşamadım sağlık ocagındaki dr agrı kesici ver dedi verdim ama saat kaç oldu daha emmedi mamada almıyo alt komşumla birlikte maskot olduk ama hala kızımda tık yok gögüslerim patlıcak bomba gibi sağcam ama evdeki pombayla olmuyo yavrum aç aç uyudu kaldı

canım komşun yanındaymış madem hemen bir duşa gir yumuşar gögüslerin
kendiliğinden bile akar süt
allah korusun mastit olursun
biraz ymuşarsa pompada işe yarar belki

bi de okuyun canım nazar değmiştir belki meleğe

inşallah emer canım yaa olmazsa çay kaşığıyla ver o zaman alır belki

canım ateşi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…