- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.641
ilkimcim eger ası olacaksanız su karma asıdan agrı kesıcı surup ıcırde oyle gıdın sonra cok acı cekıyor bebısler ben bılmıyordum oglum cok agladı eve gelınce surup ıcınce sustu bılseydım bende gıtmeden ıcırırıdım insallah ates olmaz ve hemen atlatırsınız insallah
merhaba arkadaşlar, bizde erkenden uyandık platesimisi yaptık ardından yemek,temizlik,çamaşır derken bu saati bulduk,şimdi yawrumu emziriyorum,biran önce cumartesi gelsede gezmeye gitsek diye bakıyorum..
ademelcim valla benimde öyle bir komşum vardı hatta sırf dedikodu yapmaya geliyordu birkaç kez çocuğum uyumuyor sabah yatıyoruz o yüzden zile basmasan sevinirim dedim,şimdi gelmiyor kapıda karşılaştığımızda merhaba deyip kaçıyorum hemen,eee..napalım başka türlü anlamıyorlar...sanada geçmiş olsun aman bebişlerimiz iyi olsun..
ahh..geçen sene bende bugünlerde çalışıyordum, çocuklarla oynarken benimde bir gün olacakmı diye düşünürken bebişimiz süpriiz yaparak geldibize:CüvCüv:
kzılar nasılsınız?
uğrayamadım bugün hiç...
inş hepiniz de bebeklerimiz de iyilerdir.
öpüyorum hepsini minicik burunlarından...
benim kız da bugün bi uyudu bi uyudu teyzeleri
gece beni nöbete dikecek galiba:bbo:
yarın akşam gidiyoruz biz kızlar anneannemize.
benim akrabalarım kızımı ilk kez görücekler.
cok heyecanlıyız..
düşünseniz,kızım 3 aylık olucak ama benim akrabalar daha kızımı görmedi.
hiç sevmiyorum bu durumu,uzakta olmayı..
neyse..
buna da şükür.
en azından gidebiliyoruz...
merhaba gülbeyza iyi olmaya çalışıyoum çünkü bizde de gece nöbeti durumları mevcut canım..şu gündüz uykusunu geceye çevirsem bende daha iyi olurum heralde:)merhabalar kızlar nasılsınız
bebişlerimiz nasıl.
kızlar bişey sorcam size
benim oğluşum 49günlük
3gündür kakasını yapmıyor
3gün öncesine kadar hergün yapıyordu
acaba kabızmı oldu diye düşünüyorum
sizlerin bebkleri nasıl.hergün kakasını yapıyormu
acaba bundan sonra bölemi olcak acaba diye düşünüyom
hergün bol bol gazını çıkarıyor yani ayıp olcak tam sölemesi ama osuruk.kaka olmuyor
sizinkiler ne durumda kızlar.
bide oğlumda dilinde pamucak oldu.önce karbanotlı su yap dediler onu yaptım geçmedi.sonra
eczaneye gittim bir ilaç verdi onu kullandım bugün geçer gibi oldu az kaldı.
ah ah bu arada benimde sol göğsümde bir ağrı oldu .bir ateş kızlar
doktora gitmedim ama arştırdım onuda kendim tedavi ettim kendi kendime evde
bizden böle arkadaşlar
hergece uyusun diye oğluşumu geceleri yıkıyom fakat oğlum inat ediyor uyumak istemiyor
çekicem var oğluşumdan
artık hergece ajdanın uykusuz hergecesini sylüyoz
öpüyorum hepinizi sevgiler canlarım..
aahh canım iyi olsalar komşuluktan güzeli yok aslında ama böyle oluncaklava:
canım senin adın aylin eşinin adı aykut mu:uhm:
slm endolına bende yenı uye sayılırm ve tıcker yapamıorm yardımcı olurmusunhttp://www.ticker.7910.org/as1cEPU0...1ZHxPZ2x1bSBZYWdpeiBDZW5rXCdpbSBi-Hn8eW9y.gif
Bak bakalım olmuş mu Lora'cım.
merhaba gülbeyza iyi olmaya çalışıyoum çünkü bizde de gece nöbeti durumları mevcut canım..şu gündüz uykusunu geceye çevirsem bende daha iyi olurum heralde:)
canım kabızlık sorunu nu bende bazen yaşıyorum bildiğim şu eğer mama ile besliyorsan oğluşunu bunun yanında mutlaka bol bol su vermelisin ben veriyorum ve sonuçta alıyorum şimdilik bunu tavsiye edebiliyorum umarım bir an önce sorununuz çözülür...
bak içim rahatladı şimdigülbyaz endişe etme benim oglum 6 gün yapmadı kakasını dr götürdüm normal dedi 6 gün sonra yaptı 6 günün acısını cıkardı ama 2 bez dolusu yaptı hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?