2008 Aralık Anneleri

yerimseniben benım komsularımla pek aram yok o yuzden rahatım yerınde bundan oncekı evımde ev sahıbım cat kapı gelırdı bende cok sınır olurdum o yuzden burdakılarle hıc samımı olmadım sınır oluyorum cat kapı gelene
a.s evet kızlar gecen yıl bu vakıtler oyle yanlız basıma otuyordum evımde sımdı ıse bır oglum var ne kadar sukretset az ınsanın kendı cocugu gıbısı yokmus valla
hep sunu dıyorum artık sımdıye kadar elde ettıgım en guzel varlıgım hayatımın anlamı bır tanecık oglum:1hug:

ilkimcim eger ası olacaksanız su karma asıdan agrı kesıcı surup ıcırde oyle gıdın sonra cok acı cekıyor bebısler ben bılmıyordum oglum cok agladı eve gelınce surup ıcınce sustu bılseydım bende gıtmeden ıcırırıdım insallah ates olmaz ve hemen atlatırsınız insallah

canım haklsın.bugün kontrolümüz vardı.eşim izin alamadı işyerinden gidemedik.yarın aşımızı olunca sağlık ocağındaki dr.verir inş.fitilimizde yok çünkü evde

aahh canım iyi olsalar komşuluktan güzeli yok aslında ama böyle oluncaklava:
canım senin adın aylin eşinin adı aykut mu:uhm:

kzılar nasılsınız?
uğrayamadım bugün hiç...

inş hepiniz de bebeklerimiz de iyilerdir.
öpüyorum hepsini minicik burunlarından...

benim kız da bugün bi uyudu bi uyudu teyzeleri
gece beni nöbete dikecek galiba:bbo:

yarın akşam gidiyoruz biz kızlar anneannemize.
benim akrabalarım kızımı ilk kez görücekler.
cok heyecanlıyız..
düşünseniz,kızım 3 aylık olucak ama benim akrabalar daha kızımı görmedi.
hiç sevmiyorum bu durumu,uzakta olmayı..
neyse..
buna da şükür.
en azından gidebiliyoruz...

aahh canım benimkilerde mayısta 5 aylık olduğunda görecek:çok üzgünüm:
mayıs gelse de ankaraya gitsem
gerçi eşimin aileside o zaman görecek
aman ne zor uzakta olmak yaadelikafadulden

merhabalar kızlar nasılsınız
bebişlerimiz nasıl.
kızlar bişey sorcam size
benim oğluşum 49günlük
3gündür kakasını yapmıyor
3gün öncesine kadar hergün yapıyordu
acaba kabızmı oldu diye düşünüyorum
sizlerin bebkleri nasıl.hergün kakasını yapıyormu
acaba bundan sonra bölemi olcak acaba diye düşünüyom
hergün bol bol gazını çıkarıyor yani ayıp olcak tam sölemesi ama osuruk.kaka olmuyor
sizinkiler ne durumda kızlar.
bide oğlumda dilinde pamucak oldu.önce karbanotlı su yap dediler onu yaptım geçmedi.sonra
eczaneye gittim bir ilaç verdi onu kullandım bugün geçer gibi oldu az kaldı.
ah ah bu arada benimde sol göğsümde bir ağrı oldu .bir ateş kızlar
doktora gitmedim ama arştırdım onuda kendim tedavi ettim kendi kendime evde
bizden böle arkadaşlar
hergece uyusun diye oğluşumu geceleri yıkıyom fakat oğlum inat ediyor uyumak istemiyor
çekicem var oğluşumdan
artık hergece ajdanın uykusuz hergecesini sylüyoz
öpüyorum hepinizi sevgiler canlarım..

Son düzenleme:
slm kızlarfatyus haklı asıya gitmeden agrı kesici ates düşürücü içirin kızlar beni oğlumda ası yapıldı ve asıdan sonra huysuzlastı ateslendi

merhaba gülbeyza iyi olmaya çalışıyoum çünkü bizde de gece nöbeti durumları mevcut canım..şu gündüz uykusunu geceye çevirsem bende daha iyi olurum heralde:)
canım kabızlık sorunu nu bende bazen yaşıyorum bildiğim şu eğer mama ile besliyorsan oğluşunu bunun yanında mutlaka bol bol su vermelisin ben veriyorum ve sonuçta alıyorum şimdilik bunu tavsiye edebiliyorum umarım bir an önce sorununuz çözülür...

gülbyaz endişe etme benim oglum 6 gün yapmadı kakasını dr götürdüm normal dedi 6 gün sonra yaptı 6 günün acısını cıkardı ama 2 bez dolusu yaptı hehe

aynı sorun bizdede var kızlar
oğluşum 3 gündür kabız
üçgündür resmen anam ağlamış misaliyimmmsenağlama

aahh canım iyi olsalar komşuluktan güzeli yok aslında ama böyle oluncaklava:
canım senin adın aylin eşinin adı aykut mu:uhm:

ehh,haklısın valla ama komşunun yüssüzleride böyle çekilmiyor işte,Allah iyi niyetli komşular nasip etsin..

evet ademelcim Kutay'da bizim birleşimimiz:asigim:

iyi geceler kimse yok galiba yarın iş var ve güzel kızım uyumak istemiyor onun canı sağ olsun ben herşeye razıyım

merhaba lilyumcum
ah gece uykusuzlukları zor ya bide hiç 5dakika dahi uyumuyor bizimki
hergün tam 7saat uyanık duruyor ya ben şaşarıyorum bir bebk 7saat hiç uyumadan dururmu valla bizimki duruyor.he 7saatin sonundada aralıklarla uyuyor.oaralardada hemen hemen 1saate uyanık kalıyor.ama rutin geceleri 7saat uyanık.inşallah düzene girecekler.
sabırlı sakin olmalıyız.inanın böyle durumda insanın yanında bir kişi daha olmalı.eşler bu konuda fazla anlayışlı değil.neyse sabır dicez.ama bebişlerin sevgisi herşeye değer.
ben bebişimi anne sütü ile besliyorum suda vereyorum.hatta su verdiğim halde dilinde pamucak bile old şaşırdım anne sütü içen çocuğa suda verildimi pamucak olmaz derlerdi ama yalanmış valla bizde oldu.neyseki onuda hallettik sayılırda.
kabızlımızıda halletsek onuda sanırım zeytin yağla çözüm bulcaz.
senin bebişin nasıl canım yanında yardımcı varmı
yanlız zor olur.
allahım hepimzin yardımcısı olsun..
görüşürüz bitanemŞeniz

gülbyaz endişe etme benim oglum 6 gün yapmadı kakasını dr götürdüm normal dedi 6 gün sonra yaptı 6 günün acısını cıkardı ama 2 bez dolusu yaptı hehe
bak içim rahatladı şimdi
saol canım.ya
inan 2kız büyüttüm unutmuşum
aman kaksını yapsında bezler feda olsunsırnaşık şeysırnaşık şey
saolasın bitanemŞeniz

günaydın herkese bizde dün aşılarımızı olduk ama gitmeden ve gelince calpol verdim çok şükür bişicik olmadı..verem aşısı kaldı çünkü onu sadece sağlık ocakları yapıomus gün alıcam bakalım..bu arada rotavirüsüde yaıcak doktorumuz ama 3, ayda yapıcam dedi hayırlısı artık çıkmama gerek malum işe başladık hayırlı cumalar herkese

günaydın herkese
kutaylin ne kaa güzel olmuş ne kaa uyumlu olmuş öle:1hug:
ceyrem iyi işler
vee herkese hayırlı cumalara.s.

Şenizgunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar burası yagmurlu ve ruzgarlıoglumla gezmeye gıdecektık ama gıdemıcez heralde hepınızı opuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…