2008 Aralık Anneleri

Selam kızlar; Herkese hayırlı cumalar. Anneler ve bebişler nasıllar bakalım?
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
Adamelcim umarım oğluşun bugün daha iyidir.
Bhkcım ne kadar şanslısın biz de nisanda gidecez memlekete. O zaman görecekler akrabalar.
Aşı olan tüm bebeklere geçmiş olsun.
İşe başlayan annelere Allah kolaylık versin.

Bu arada kızlar dün benim kontrolüm vardı. Karaciğer enzimlerim normal değerlere düşmüş ameliyat tekrar sancılanıncaya kadar ertelendi. hihoyyytİnşallah bu sancılar tekrar etmez.

Bir de benim ablam tüp bebek yaptırdı. Bugün transfer işlemi gerçekleşti.:CüvCüv: ikiz transfer etmişler. Ne olur siz de dua edin de Rabbim bu defa tamamına erdirsin.:Saruboceq: Sonuçlar belli olunca haber veririm sizlere de

Oğluşumla öptük sizi ve bebişlerinizi...

canım öncelikle uyku konusu hakkında kolaylıklar diliyorum sana çünkü hakikaten uykusuz kalmak zor bi durum ama benim bünyem alıştı heralde ki hamileliğimin son ayı içerisinde daha fazla uykusuz kalıyodum ama benim kız senin oğluşun kadar değil çok şükür..gaz sıkıntısı varsa ben metsil verince geçiyor denemediysen tavsiye ederim ayrıca metsil uykuda yapıyor sanki:)yada gaz sıkıntısı gidince rahatlamanın belirtisi uyuyor meleğim..
yalnız büyütmek tabiki daha zor ama en azından karışan olmuyor ki buda bebeğin rutin hayata alışması bakımından kolaylık sağlıyor sağolsun oğlum eve gelince biraz biraz getir götür işlerime yardımcı oluyor oda yetiyor bana...birde şimdi aklıma geldi hoş sen mama vermiyosun ama oğlum da bebekken kabız olmuştu ilk 3 ay..yakın tanıdık bir ablam mamasının içine bir tatlı kaşığı yulaf unu katmamı tavsiye etmişti ama ben küçük diye cesaret edememiş kansuk fitil kullanmıştım...
umarım bir an önce sıkıntınız çözümlenir canım,kolaylıklar diliyorum

selam arkadaşlar yeni üye oldum 1-2 hafta sonra bigisayar bozuldu. ama neyse artık halloldu.
arkadaşlar biz bir aydır her gece saat 4-4,5 gibi uyur oldu. uyumamasını geçtim. kucakta gezmek istiyor. oturduğum an ağlıyor. çok yoruluyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçi gaz sancı olunca ağlıyordu. ağlamaması çok iyi ama ne zaman düzene girecek bilemiyorum. oğlum 1 yaşında anca düzelmişti. sadece 2 gün çok geç banyo yaptırınca uyudu. ama üşüteceğim diye her zaman banyo yaptıramıyorum.

bebekleri gece düzenli uyuyanların bizden farklı yaptıkları birşey var mı acaba .
sabaha kadar isterse on kere kalksın ama uyusun kızımın o haline üzülüyorum da .o da perişan oluyor.
YARDIM

hayırlı cumalar
hym allah ablana ve diğer bütün bebek isteynlere hayırlısıyla bebiş nasip etsin

İLKİMCİM, sizlere de allah sabırlar versin, bol bol dua edelim, hayırlısıysa ablanın da bi bebişi olsun inşallah

merhaba hoşgeldin. ben rezeneli kimyon çayı var humananın ondan içiyorum. ayrıca rezene papatya içiyorum, şu an iyi allaha şükür, bir ara daha çok gaz sıkıntımız vardı, bizimki de kucağa çok alıştı, bırakınca ağlıyo, ama oyunckla biraz oyalandığını keşfettim, değişik oyuncaklar alıcam

sağol canım iyi çok şükür
sanırım bulaşmadı hastalık
allah ablan için hayırlısını versin canım
sanırım ilk değil bu gönlüne göre olsun inşallah

selam arkadaşlar.kaç gündür foruma giremedim pc bozuldu.yeni format atıldı.geçmişi alelacele okudum.ademelcim senin komşunu bence hoşgör çünkü bunu benim kızım henüz 20 günlükken hemşire arkadaşım yaptı.ağzı yüzü uçuk içinde kızımı ben mutfaktayken kızımı kucağına almış ve öpüyordu.klava:
bu arada bel fıtığım nüks etti elimi bile oynatamazken sağolsun eşimin de yardımıyla ikram hazırladım şimdi misafir bekliyorum.
hym60 arkadaşım çok geçmiş olsun tahlillerinin iyi geldiğine sevindim ablan için de dua edicem:Saruboceq:

hayırlı cumalar
bende kızımı dün sağlık ocagına götürdüm sürekli ağlıyo ve huysuz diye birazda öksürüyordu birgün öncede beni emmeyince korktum acaba bişeymi oldu diye dr baktı hafif soğuk algınlığı var dedi birde bağırsaklarında cok fazla gaz varmış nekadar cıkartasada o gazı cıkaramıyorumuş emdikcede sürekli artıyormuş birtane şurup verdi
eve geldim içirdim hemen şurubu aman benim kız bir gegirdi ama nasıl bir ses
sonrasında bir uyudu 3 saat deliksiz normalde 10 dk uyurdu ayagımda sallarken uyuturdum yatagına almadan uyanır 1 saat ağlardı dünden beri allah nazardan saklasın cok iyi sürekli gülüyo agucuklar atıyo ve kendiliğinden uyumaya başladı allahım inşallah böylede devam ederde bende biraz nefes alırım

canım şurubun adı neydi merak ettimCADIARZU

geçmiş olsun tatlıma.s.
gazdan ağlamış demek melek
inşallah düzene girer canım

ademel sen nasılsın bebişin nasıl, ücretsiz izin mi aldın, istifamı ettin sen

yok canım hala doğum iznim bitmedi
10 martta bitiyo sonra 20 gün yıllık izin alacağım sonra istifa edeceğim
4/b de ücretsiz izin yok bekledim ama hak da vermediler daha:çok üzgünüm:
hak verirlerse onu alacağım ama yok dediler en son

hepinizi öptüm tatlı anneler..
bir sonraki pazara kadar internet bulup da giremem heralde..

hepiniz bebişlerinizle Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…