- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.661
merhaba lilyumcum
ah gece uykusuzlukları zor ya bide hiç 5dakika dahi uyumuyor bizimki
hergün tam 7saat uyanık duruyor ya ben şaşarıyorum bir bebk 7saat hiç uyumadan dururmu valla bizimki duruyor.he 7saatin sonundada aralıklarla uyuyor.oaralardada hemen hemen 1saate uyanık kalıyor.ama rutin geceleri 7saat uyanık.inşallah düzene girecekler.
sabırlı sakin olmalıyız.inanın böyle durumda insanın yanında bir kişi daha olmalı.
canım senden bi farkım yok sanki beni anlatmışsın
bşiizmkide sabah 8 uyanıyo akşam 8 buluyo
bu aylarda bu kadar uykusuzluk pek normal değil sanırım
ama benim yavrum gazdan dolayı yatamıyo
cok gaz sancısı cekiyooo mama yediğinden dolayı
anne sütü alsaydı sanırım bu kadar zorlanmazdım
Allah bizlerin yardımcısı olsun
canım öncelikle uyku konusu hakkında kolaylıklar diliyorum sana çünkü hakikaten uykusuz kalmak zor bi durum ama benim bünyem alıştı heralde ki hamileliğimin son ayı içerisinde daha fazla uykusuz kalıyodum ama benim kız senin oğluşun kadar değil çok şükür..gaz sıkıntısı varsa ben metsil verince geçiyor denemediysen tavsiye ederim ayrıca metsil uykuda yapıyor sanki:)yada gaz sıkıntısı gidince rahatlamanın belirtisi uyuyor meleğim..merhaba lilyumcum
ah gece uykusuzlukları zor ya bide hiç 5dakika dahi uyumuyor bizimki
hergün tam 7saat uyanık duruyor ya ben şaşarıyorum bir bebk 7saat hiç uyumadan dururmu valla bizimki duruyor.he 7saatin sonundada aralıklarla uyuyor.oaralardada hemen hemen 1saate uyanık kalıyor.ama rutin geceleri 7saat uyanık.inşallah düzene girecekler.
sabırlı sakin olmalıyız.inanın böyle durumda insanın yanında bir kişi daha olmalı.eşler bu konuda fazla anlayışlı değil.neyse sabır dicez.ama bebişlerin sevgisi herşeye değer.
ben bebişimi anne sütü ile besliyorum suda vereyorum.hatta su verdiğim halde dilinde pamucak bile old şaşırdım anne sütü içen çocuğa suda verildimi pamucak olmaz derlerdi ama yalanmış valla bizde oldu.neyseki onuda hallettik sayılırda.
kabızlımızıda halletsek onuda sanırım zeytin yağla çözüm bulcaz.
senin bebişin nasıl canım yanında yardımcı varmı
yanlız zor olur.
allahım hepimzin yardımcısı olsun..
görüşürüz bitanemŞeniz
Selam kızlar; Herkese hayırlı cumalar. Anneler ve bebişler nasıllar bakalım?
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
Adamelcim umarım oğluşun bugün daha iyidir.
Bhkcım ne kadar şanslısın biz de nisanda gidecez memlekete. O zaman görecekler akrabalar.
Aşı olan tüm bebeklere geçmiş olsun.
İşe başlayan annelere Allah kolaylık versin.
Bu arada kızlar dün benim kontrolüm vardı. Karaciğer enzimlerim normal değerlere düşmüş ameliyat tekrar sancılanıncaya kadar ertelendi. hihoyyytİnşallah bu sancılar tekrar etmez.
Bir de benim ablam tüp bebek yaptırdı. Bugün transfer işlemi gerçekleşti.:CüvCüv: ikiz transfer etmişler. Ne olur siz de dua edin de Rabbim bu defa tamamına erdirsin.:Saruboceq:Sonuçlar belli olunca haber veririm sizlere de
Oğluşumla öptük sizi ve bebişlerinizi...
selam arkadaşlar yeni üye oldum 1-2 hafta sonra bigisayar bozuldu. ama neyse artık halloldu.
arkadaşlar biz bir aydır her gece saat 4-4,5 gibi uyur oldu. uyumamasını geçtim. kucakta gezmek istiyor. oturduğum an ağlıyor. çok yoruluyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçi gaz sancı olunca ağlıyordu. ağlamaması çok iyi ama ne zaman düzene girecek bilemiyorum. oğlum 1 yaşında anca düzelmişti. sadece 2 gün çok geç banyo yaptırınca uyudu. ama üşüteceğim diye her zaman banyo yaptıramıyorum.
bebekleri gece düzenli uyuyanların bizden farklı yaptıkları birşey var mı acaba .
sabaha kadar isterse on kere kalksın ama uyusun kızımın o haline üzülüyorum da .o da perişan oluyor.
YARDIM
Selam kızlar; Herkese hayırlı cumalar. Anneler ve bebişler nasıllar bakalım?
Zeynepcim çok geçmiş olsun canım.
Adamelcim umarım oğluşun bugün daha iyidir.
Bhkcım ne kadar şanslısın biz de nisanda gidecez memlekete. O zaman görecekler akrabalar.
Aşı olan tüm bebeklere geçmiş olsun.
İşe başlayan annelere Allah kolaylık versin.
Bu arada kızlar dün benim kontrolüm vardı. Karaciğer enzimlerim normal değerlere düşmüş ameliyat tekrar sancılanıncaya kadar ertelendi. hihoyyytİnşallah bu sancılar tekrar etmez.
Bir de benim ablam tüp bebek yaptırdı. Bugün transfer işlemi gerçekleşti.:CüvCüv: ikiz transfer etmişler. Ne olur siz de dua edin de Rabbim bu defa tamamına erdirsin.:Saruboceq:Sonuçlar belli olunca haber veririm sizlere de
Oğluşumla öptük sizi ve bebişlerinizi...
hayırlı cumalar
bende kızımı dün sağlık ocagına götürdüm sürekli ağlıyo ve huysuz diye birazda öksürüyordu birgün öncede beni emmeyince korktum acaba bişeymi oldu diye dr baktı hafif soğuk algınlığı var dedi birde bağırsaklarında cok fazla gaz varmış nekadar cıkartasada o gazı cıkaramıyorumuş emdikcede sürekli artıyormuş birtane şurup verdi
eve geldim içirdim hemen şurubu aman benim kız bir gegirdi ama nasıl bir ses
sonrasında bir uyudu 3 saat deliksiz normalde 10 dk uyurdu ayagımda sallarken uyuturdum yatagına almadan uyanır 1 saat ağlardı dünden beri allah nazardan saklasın cok iyi sürekli gülüyo agucuklar atıyo ve kendiliğinden uyumaya başladı allahım inşallah böylede devam ederde bende biraz nefes alırım
canım şurubun adı neydi merak ettimCADIARZU
hayırlı cumalar
bende kızımı dün sağlık ocagına götürdüm sürekli ağlıyo ve huysuz diye birazda öksürüyordu birgün öncede beni emmeyince korktum acaba bişeymi oldu diye dr baktı hafif soğuk algınlığı var dedi birde bağırsaklarında cok fazla gaz varmış nekadar cıkartasada o gazı cıkaramıyorumuş emdikcede sürekli artıyormuş birtane şurup verdi
eve geldim içirdim hemen şurubu aman benim kız bir gegirdi ama nasıl bir ses
sonrasında bir uyudu 3 saat deliksiz normalde 10 dk uyurdu ayagımda sallarken uyuturdum yatagına almadan uyanır 1 saat ağlardı dünden beri allah nazardan saklasın cok iyi sürekli gülüyo agucuklar atıyo ve kendiliğinden uyumaya başladı allahım inşallah böylede devam ederde bende biraz nefes alırım
ademel sen nasılsın bebişin nasıl, ücretsiz izin mi aldın, istifamı ettin sen
canım debridat diye bir şurupcanım şurubun adı neydi merak ettimCADIARZU
geçmiş olsun tatlıma.s.
gazdan ağlamış demek melek
inşallah düzene girer canım
hepinizi öptüm tatlı anneler..
bir sonraki pazara kadar internet bulup da giremem heralde..
hepiniz bebişlerinizle Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?