2008 Aralık Anneleri

cok üzüldüm canım ya onca sene okuyorsun bir meslek sahibi oluyorsun ama bebeğine bakacak birini bulamayınca istifa etmek zorunda kalıyorsun bende senin gibiyim 10 sene çalıştığım işyerinde izin vermediler işten cıkmak zorunda kaldım ama kuzum için herşeye deger biraz büyüsünler tekrar başlarız işe inşallahfisfisfis

benim oglanda gündüzleri pek huysuz uyuyor yarım saat gecmiyor uyanıyor aceba gazı mı var ama gazını sürekli cıkarıyor

Herkese hayırlı Cuma'lar!!

slm endolına bende yenı uye sayılırm ve tıcker yapamıorm yardımcı olurmusun
aslında yapıorum ama dogum kılo cızelgesıne yapıstırıorum ama gozukmuo neden acaba

Yapmışsın sanırım.

İnşallah sancıların tekrarlamaz canım.Çok geçmiş olsun.
Ablan da sağlıkla bebeklerini kucağına alır inşallah.

başta tamam demişlerdi sonradan vazgeçtiler bende çıkışımı istedim verdiler canım

Zeynep'cim şu senin iş yerindekileri toptan bombalayıp imha etmek geçiyor zaten içimden.Hamileyken de az çektirmediler sana.Böylesi daha iyidir belki de.Bakarsın tam zamanında daha iyi bir yerde iş bulursun.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Ablamın ikinci tüp bebek denemesi ilki üçüzdü 4.ayında birini kaybetti sonra rahmine dikiş atıldı ve 2,5 ay boyunca hiç kalkmadan hastanede yattı. 6,5 aylıkken de erken doğum oldu. Kayseri'de doğum gerçekleşti bebekler 980gr doğdu. Bir tanesi ertesi gün diğeri de bir hafta sonra hayatını kaybetti. Çok büyük üzüntü yaşadık hepimiz.senağlama Ama ablamın ne yaşadığını oğlumu kucağıma alınca daha da iyi anladım. İnşallah Rabbim bu duyguyu ona da tattırır. İsteyen herkes yaşar inşallah.

İlkimcim geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmez meleğin. Şurubu kendi ölçeği ile mi verdin? Ne kadar veriliyor? Bizim aşımız da haftaya aşı öncesi vereyim diyorum ben ama ne kadar vereyim bilmiyorum canım. :uhm:

Öptük oğluşumla hepinizi....

ilkimcim geçmiş olsun canım.
zeynepcim gaz olayının hallolmasına çok sevindim a.s.
edoluna sana bayılıyorum bacım nasıl tüm işleri halledip hergün yazabiliyorsun maşallah.
bhk iyi tatiller canım kocaman öptük oğlumla ben hepinizi a.s.

canım bence bir araştır.bizim 4/b li arkadaşlardan bir tanesi ücretsiz izne ayrıldı.boşu boşuna istifa etmiş olma

canım sen süt sağıyorsun, bir sürü yedek sütün var istersen pekala Anita yı birine birkaç saat bırakıp kafe restoran gezebilirsin... Ben şahsen 2-3 kez çıktım o şekilde tek bebişsiz çokta iyi geldi sonuçta biz çalışmıyoruz ve biraz ortam değişikliğine ihtiyacımız var mutlu anne mutlu bebek :)))

kızlar merhaba bugün kızımdan ilk ayrı kalışımdı iş başladı öglen işten çıkıp ssk ya doğum parama başvurmaya gittim aman ne kalabalıktı ssk ama çok şükür hallettik haftaya çarşambadan sonra herhangi bir ptt şubesinden alırsınız dediler

iyi geceler kimse yok galiba yarın iş var ve güzel kızım uyumak istemiyor onun canı sağ olsun ben herşeye razıyım
ah

canım Allah işini rast getirsin yalnız anlamadım sen o sirkette bayagı eski degil misin?? pek vicdansız bir personel muduruymuş O... Bari pazartesi çağiraydilar seni.. O kadar aradan sonra bari Pazartesi çağirsalardı...

kızlar bizim bebek 4900-5000n kilo civarı... biberonla anne sütü veripte bir öğünde ne kadar yediğini takip eden kimse var mi aranızda? Bizim ki 2.5-3 saatte 90-100 cc yiyor en fazla normal mi?

goldgelbcim ben dönmem diye koktular sanırım aslında ben hamile kalmasaydım benim bölümden 1 elemanı çıkarcaklardı şimdi dönünce çıkarcaklarmış onada sıkılıyorum onun için bugün gel evraklarını al sskda işlerini hallet dediler çalışmadım yani sabah 9da gittim evrakları alıp sskya doğum parası için gittim sonrada eve geldim canım

canım bende bugün süt sagmıştım benim kızda mama yada sütü 90 yada 120 içiyor doktorda normali bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…