- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.701
kızlar bizim bebek 4900-5000n kilo civarı... biberonla anne sütü veripte bir öğünde ne kadar yediğini takip eden kimse var mi aranızda? Bizim ki 2.5-3 saatte 90-100 cc yiyor en fazla normal mi?
canım sen süt sağıyorsun, bir sürü yedek sütün var istersen pekala Anita yı birine birkaç saat bırakıp kafe restoran gezebilirsin... Ben şahsen 2-3 kez çıktım o şekilde tek bebişsiz çokta iyi geldi sonuçta biz çalışmıyoruz ve biraz ortam değişikliğine ihtiyacımız var mutlu anne mutlu bebek :)))
edoluna sana bayılıyorum bacım nasıl tüm işleri halledip hergün yazabiliyorsun maşallah.
kocaman öptük oğlumla ben hepinizi a.s.
kızlar merhaba bugün kızımdan ilk ayrı kalışımdı iş başladıöglen işten çıkıp ssk ya doğum parama başvurmaya gittim aman ne kalabalıktı ssk ama çok şükür hallettik haftaya çarşambadan sonra herhangi bir ptt şubesinden alırsınız dediler
merhaba kizlar.kayinvalidemdeyim vakit bulupta giremedim.kizima asi cok agir geldi.gece sizlanmakdan uyuyamadi yavrum,agri kesici verdim gecmedi.fitil verdim biraz rahatladi.ama cok sizlandi yavrum kizlar.sabaha kadar uyuymadim atesini kontrol etttim hep,bugunde huysuz gibi,umarim atlatir .onu boyle gordukce icim kahroldu dungeceden beri aglamakdan bende helak oldum.neyse asevgililer gununu kutluyorum herkesin,
merhaba kızlar birşey soracağım beli ağrıyan varmı bende bir süredir bel agrısı başladı
merhaba kızlar
yazıları okuyorumda okudukça çalışn anneler için (benim gibi) dertleniyorum kızlar biz bu yawruları bırakıp nasıl işe gidicez her düşündüğümde içlerim ürperiyor işe gitmek deyince oturup ağlamak istiyorum ben.hiç bebişimden ayrılmak istemiyorum.işe başlayacağım gün gelmesin istiyorum zaman dursa.yada şu sayısal tutsada işe gitmem gerekmese diyorum.anne olmak çok güzelmiş.her anı onunla yaşamak çok güzelmiş.Allah acılarını göstermesin.ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?