2008 Aralık Anneleri

kızlar bizim bebek 4900-5000n kilo civarı... biberonla anne sütü veripte bir öğünde ne kadar yediğini takip eden kimse var mi aranızda? Bizim ki 2.5-3 saatte 90-100 cc yiyor en fazla normal mi?

benim oğlanda 100-110 cc içiyor genelde biberondan, sağıp bıraktığım zaman, zaten 23 de işe başlayacağım için sağmaya çalışıyorum ama oğlandan pek kaldığı söylenemez, o yüzden işe başlayınca ne olacak bilmiyorum, birde bu hafta müfettişler geliyormuş bizim kuruma , öyle olunca süt izni kullanmam çok zor olacak, çünkü en az 3 ay kalıyorlar ve normalde onlar varken akşam 8 kadar çalışıyorduk, o yüzden 3,5 çıkmam sanki imkansız gibi geliyor bana, hayırlısı artık, benimkinin açlığa hiç tahammülü yok, karnı acıkınca çığlık çığlığa ağlıyor, o yüzden son hafta bir öğün mama vermeyi deneyeceğim, birde mamayı beğenmezse başka başka markaları denerim en azından, aldığım mamanın üzerinde 150 cc yazıyor 3 aylık bebek için

hym canım çok sevindim ablana, yaşadıklarını okuyunca çok da üzüldüm.. inşallah hayırlısı ile kucağına alır meleklerini..
bizim de pazar günü 2. ayımız doluyor inşallah. kontrolümüz var yarın. bakalım kaç kilo olmuş miniğim çok merak ediyorum. ben biberon hiç vermediğim için kac cc süt emdiğini bilmiyorum minişimin. fazla sütümü de hiç sağmadım bugune kadar. akıp gitti, demek ki çok da aman aman sütüm olmuyordu belki de.. neyse yetsin de fazla olmasa da olur.. hafta sonu çok yoğun olucaz. doktor kontrolünden sonra babamızla gezicez biraz. akşama da misafirliğe gidicez. pazar günü de amcamızı ve yengemizi bir de ablamızı tabii:) ziyarete istanbula gidicez. muhtemelen erken çıkıp geç döneriz. bebek gelişimi tablomuzu güncelliyorum ben ama kimse bildirmiyor. hadi bakalım 2. ayını dolduran aralık bebikleri..

fascım okadar yoğun işinn arasında nasıl bu kadar ilgilenebiliyosun burayla bravo yani :)
kocaman öptük seni ve kızını a.s.
buarada iyi gezmeler mucuuuuuuuukkkkkkkkk

Kızımı kimseye bırakmak istemiyorum.Ben nereye kızım da oraya.Babamızın boş günü haftaiçine denk geliyor.Alışveriş merkezleri,kafeler falan boş oluyor.Artık çıkıyoruz haftada bir.Kızım da maşallah hep uyuyor dışarıda.Uyumasa da uslu duruyor.Acıktı mı arabada emziriyorum.Meme saklama konusunda uzmanlaştım sayılır:lepi:Gel gelelim bu bana yetmiyordelikafaduldenHergün gezesim var.Kızımı büyüsün de arabasına bindirip gezdirsin annesi onu
Bugün de pazar var burada.Mikrop yuvası diyorlar.Ben pazarda gezmeye bayılırım ama mikrop bulaşır eve taşırım gibi kaygılanarak her seferinde gitmekten vazgeçiyorum.Neyse hava da yağmurlu zaten.

edoluna sana bayılıyorum bacım nasıl tüm işleri halledip hergün yazabiliyorsun maşallah.
kocaman öptük oğlumla ben hepinizi a.s.

Emine'cim daha çok yapmıyorum desem daha doğru olur sanırımşakkıdıTembel anneyim ben
Sen nasılsın.Neler yapıyorsun.Bir kere de uzun uzun yazsana canım bize.Eren'in nasıl?Sağlığına kavuştun mu?

merhaba kizlar.kayinvalidemdeyim vakit bulupta giremedim.kizima asi cok agir geldi.gece sizlanmakdan uyuyamadi yavrum,agri kesici verdim gecmedi.fitil verdim biraz rahatladi.ama cok sizlandi yavrum kizlar.sabaha kadar uyuymadim atesini kontrol etttim hep,bugunde huysuz gibi,umarim atlatir .onu boyle gordukce icim kahroldu dungeceden beri aglamakdan bende helak oldum.neyse asevgililer gununu kutluyorum herkesin,

canım mahsuru yoksa neler yaptın doğum parası için hangi evraklarla başvurdun mesaj atabilirmisin ilgilenirsen ve beni bilgilendirirsen sevinirim çünkü bende başvurucam ama herkfadan ayrı ses çıkıyo :ecrin_bebek:

bende işe başlayalı 1 hafta oldu ama benim oğlanda stokları neredeyse bitirdi ders aralarında koşuyorum bi odaya ama çok sağlıklı olmuyo her an biri girebilir korkusu ve zaman çok kısıtlı 100 cc bile çıkaramadan koşuyorum derse ne kadar devam eder bu böyle bilmiyorum benim oğlanda 120 cc yi yemedi daha en fazla 100-110 ama dr normal dedi gelişimi iyi olduktan sonra kendiniz ayarlayın dedi bize bazen 60 cc bazen 100 yer dedi ondan içim rahatladı yani

çok geçmiş olsun canım atlatıcak inşallah her çocuk ayrı tepki veriyo işte benimkide biraz ateşlendi gibi oldu ama hemen geçti çok şükür haftayada verem aşısı var dr da yapılmadı onun için sağlık ocağna gidicez sonrada rotavirüs sağlıklı olsunlarda hepi geçicek inşallah :Saruboceq:

merhaba kızlar birşey soracağım beli ağrıyan varmı bende bir süredir bel agrısı başladı

ben varımdelikafadulden2 gündür doğrulamıyorum eşimin tabiriyle notrdamın kamburu gibi geziyorum.enkötüsü kızımı yattığı yerden kucağıma alamıyorum.birlikte yatmamıza rağmen çok zorlanıyorum .canım sana da geçmiş olsun ne demek olduğunu gayet iyi bilirimsenağlama

[Emine'cim daha çok yapmıyorum desem daha doğru olur sanırımşakkıdıTembel anneyim ben
Sen nasılsın.Neler yapıyorsun.Bir kere de uzun uzun yazsana canım bize.Eren'in nasıl?Sağlığına kavuştun mu?[/QUOTE]

canım benim sağlığım çok şükür yerinde ama ilaç kullandığım için emziremiyorum.:1no2:
günün çoğu saati aşşağıda kayınvalidemde oluyorum.bu nedenle çok sık nete giremiyorum.mirmirmirmir
zaten vaktim olsada zor olurdu malum erenim var artık.hihoyyyt
bu arada burda teşkkür butonunu kaldırılması kötü olmuş:mymeka:
inş enkısa sürede geri gelira.s

merhaba kızlar
yazıları okuyorumda okudukça çalışn anneler için (benim gibi) dertleniyorum kızlar biz bu yawruları bırakıp nasıl işe gidicez her düşündüğümde içlerim ürperiyor işe gitmek deyince oturup ağlamak istiyorum ben.hiç bebişimden ayrılmak istemiyorum.işe başlayacağım gün gelmesin istiyorum zaman dursa.yada şu sayısal tutsada işe gitmem gerekmese diyorum.anne olmak çok güzelmiş.her anı onunla yaşamak çok güzelmiş.Allah acılarını göstermesin.ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.

çok haklısın canım onlardan ayrılmak çok zor

canlar merhabalar herkeslere
gezmeden geldik. gittiğimiz yerde bizden 15 gün büyük bir bebek daha vardı. kadıncağız bi rahat oturamadı. çok gazlı bir bebekmiş. bi de bizim kız o bebege göre biraz daha abla tavırlıydı.. sadece boy kilo olarak değil, her yönden daha ilerdeydi sanki. gerçi o yavrucak gaz sancısı çekmekten belki de harap düşüp pek etrafına gülücükler saçamadı. neyse annesi bize bayaa bi imrendi. kızımında misafir yanında hiç edepsizlik yapmayacağı tuttu. nitekim nazar değdi herhalde yavru kuşuma. eve gelince bas bas bağırdı. ne oldugunu anlayamadık. şimdi zar zor uyuttum bi bakınayım dedim. uyku tutmadı nedense. bugun kontrolümüz vardı 2. ay itibariyle kızımız 5800 kilo ve 61 cm olmuş. doktor maşallah annesi güzel bakmış kızına dedi. ay pek sevindim. cuma günü aşımız olacak. inşallah herşey yolunda gider.
ben de bel ağrısı değil ama fazla oturdugum zamanlarda hele ki ser bir zeminde oturmuşsam kuyruk sokumu ağrısı başlıyor. böyle bir ara kalkmakta zorlanıyorum. eşim kaç kere doktora gidelim dedi. ama ben hep erteliyorum. inşallah sonunda bişiy çıkmaz
eminecim çok özledik seni. inşallah havalar düzelsin biraz daha günlük güneşlik olsun seni ve eren paşamı ziyarete gelmek istiyorum. kk buluşması yaparız inşallah. öptüm sizi

valla nazara ben de inanıyorum.. hep okuuyorum. şimdi de okuya okuya uyuttum yavrumu. içini çeke çeke ağlıyodu meleğim.. kötü niyette olduklarını sanmıyorum. ama sonuçta nazar iyi niyet kötü niyete bakmıyor işte. Allah tüm bebişleri nazarlardan ve kötülüklerden korusun. her bebeğe koruması için melekler yollasın inş..

ben de ona inanıyorum ki akşam eve dönerken eşim aman o çocuk ne çok ağladı öyle ben doğdugundan berş kızımı öyle ağlarken görmedim dedi. ben aman maşallah de desem de kalptekiler değişmiyor.

herkeze iyi günler:)günün ilk saatleri ve kızım uyumuyorneyse alıştım sayılır uyku düzeni kur diyenlerede şaşıyorum kızım uykusu geldimi her şekilde uyuyor yoksada ne yapsam uyumuyortüm söz hakkı onda şuanda:)aman onunkeyfi iyi olsunda ben razıyım herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…