- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.721
hym canım çok sevindim ablana, yaşadıklarını okuyunca çok da üzüldüm.. inşallah hayırlısı ile kucağına alır meleklerini..
bizim de pazar günü 2. ayımız doluyor inşallah. kontrolümüz var yarın. bakalım kaç kilo olmuş miniğim çok merak ediyorum. ben biberon hiç vermediğim için kac cc süt emdiğini bilmiyorum minişimin. fazla sütümü de hiç sağmadım bugune kadar. akıp gitti, demek ki çok da aman aman sütüm olmuyordu belki de.. neyse yetsin de fazla olmasa da olur.. hafta sonu çok yoğun olucaz. doktor kontrolünden sonra babamızla gezicez biraz. akşama da misafirliğe gidicez. pazar günü de amcamızı ve yengemizi bir de ablamızı tabii:) ziyarete istanbula gidicez. muhtemelen erken çıkıp geç döneriz. bebek gelişimi tablomuzu güncelliyorum ben ama kimse bildirmiyor. hadi bakalım 2. ayını dolduran aralık bebikleri..
canım (ilkim) senin takvim basımı dondurdu doluya koydum olmadı boşa koydum dolmadı senin kız 42 haftalık nasıl oldu? nerdeyse 1 yasına az kaldı,kafamçokkarıştı
iyi akşamlar kızlar bugün acil ahstaneye gittim bel agrım dolayısıyla dayanamadım ve doktor bel fıtıgı olma riskim olduğunu söyledi inciltmişim bir şekilde fizik tedavi olmalısın dedi yarın için rapor yazdı fizik tedavidede rapor yazarlar dedi bakalım yarın bir işe gideyimde duruma göre tekrar rapor alabilirim ama belim çok agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?