- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.741
merhaba herkese canlar.çok tembel olduk bugün kızımla.geç kalkdık,geç yattık ama herzamanki gibi.rotaviriüsünü ben yaptımak istemiyorum.korkuyorum ya.yaptır diyolar ama bilmiyorum ki
merhaba bayanlar bugün ilk iş günüm kızımı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım öğle deme yaklaşık 10 -15 gün sonra bende başlayacam
dayanamıyorum bu sahnelere:teselli:
zerenciğim başladın mı işe sen.ay kıyamam kıs.az kaldı çıkmana dayan canım.
evet canım saat 5i bekliyorum sormayın çooooooookkk özledim kuzumu:a015:
evet canım saat 5i bekliyorum sormayın çooooooookkk özledim kuzumu:a015:
rotavirüsü benim dr um da kesnlikle imkanınız varsa yaptırın dedi
ALLAHA emanet yavrularımız ben yaptıracağım
gülbeyza sağol canıma.s.
aayy canım yaa
şimdi düşününce marta bişeycik kalmadı
allah yardımcın olsun canım
orda sütünü sağma imkanın var mı canım:uhm:
ademel canıma.s.
ya kızlar geçmşi okuyamadım ama
rotavirüsü nedemek anllamadım
aydınlatın beni ademel.
bende asi cadı kızımı uyuttum biraz takılayım dedim
goldcum gögüslerimi sagıyorum öyle veriyorum ama benim kız memeyi ağzına almadan bağırıyo hani emzirme pozizyonu alınca cıgırıyo annem kucagına aldı bende memeyi verdim öyle emdi 2 gündür o pozizyonda emiyor asi kızım
fas'cım rüyalarımın kadını kızım bugünlerde senden başkasını görmez oldum ya sürekli seninle uğraşıyorum nedendir anlam veremiyorum
iyi akşamlar kızlar bugün acil ahstaneye gittim bel agrım dolayısıyla dayanamadım ve doktor bel fıtıgı olma riskim olduğunu söyledi inciltmişim bir şekilde fizik tedavi olmalısın dedi yarın için rapor yazdı fizik tedavidede rapor yazarlar dedi bakalım yarın bir işe gideyimde duruma göre tekrar rapor alabilirim ama belim çok agrıyor
canım çok geçmiş olsun benim de fıtığım var ama dr a gitmedim.sıcak su torbası ile idare ediyorum.ama senin için iyimi kötümü karar veremedim.CADIARZUçünkü işe başladıktan sonra bari tutulsaydı belim diye çok hayflandım ama neyse rapor alman iyi olmuşiyi akşamlar kızlar bugün acil ahstaneye gittim bel agrım dolayısıyla dayanamadım ve doktor bel fıtıgı olma riskim olduğunu söyledi inciltmişim bir şekilde fizik tedavi olmalısın dedi yarın için rapor yazdı fizik tedavidede rapor yazarlar dedi bakalım yarın bir işe gideyimde duruma göre tekrar rapor alabilirim ama belim çok agrıyor
canım geçmiş olsun bizim aşılarımız perşembe günü.işallah ateşiniz çıkmaz.aşı olduk geldik
tek aşı oldu verem aşısı ve karma aşı sadece cumaları yapılıyormuş
bugün pnömokok oldu
ateş yapan esas bu oluyor dedi
eve gelir gelmez calpol verdim
inşallah bişey olmaz bu gece nöbetçiyim
şimdilik huzursuzlanmadı çok şükür inşallah böyle gider:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?