2008 Aralık Anneleri

aşı olduk geldik
tek aşı oldu verem aşısı ve karma aşı sadece cumaları yapılıyormuş
bugün pnömokok oldu
ateş yapan esas bu oluyor dedi
eve gelir gelmez calpol verdim
inşallah bişey olmaz bu gece nöbetçiyim
şimdilik huzursuzlanmadı çok şükür inşallah böyle gider:Saruboceq:

yoğun geçen bir haftasonu tatilinden sonra bizden de kocaman selamlar herkese...
geçmişe yönelik okuyamadım umarım herşey yolundadır çünkü hafta sonu gezmeler gelen giden derken ev aldı başını gidiyor yakalamam lazım bi köşeciğinden:)
yarın aşı günümüz o yüzden bugün biraz temizlik yapsam hiç fena olmuycak ama yinede Allah sağlık sıhhat versinde işimiz temizlik,yorgunluğumuz uykusuzluk olsun....

bizim doktorumuzda rotavirüsü mutlaka yapalım dedi kafam karıştı ama pekçok arkadaşım yaptırmıs bende korktuğmu söyledim 2007 den bu yana güvenle hiç problem olmadan yapılıyor sanırım yaptırıcam

merhaba herkese canlar.çok tembel olduk bugün kızımla.geç kalkdık,geç yattık ama herzamanki gibi.rotaviriüsünü ben yaptımak istemiyorum.korkuyorum ya.yaptır diyolar ama bilmiyorum ki

bende asi cadı kızımı uyuttum biraz takılayım dedim
goldcum gögüslerimi sagıyorum öyle veriyorum ama benim kız memeyi ağzına almadan bağırıyo hani emzirme pozizyonu alınca cıgırıyo annem kucagına aldı bende memeyi verdim öyle emdi 2 gündür o pozizyonda emiyor asi kızım
fas'cım rüyalarımın kadını kızım bugünlerde senden başkasını görmez oldum ya sürekli seninle uğraşıyorum nedendir anlam veremiyorum

merhaba herkese canlar.çok tembel olduk bugün kızımla.geç kalkdık,geç yattık ama herzamanki gibi.rotaviriüsünü ben yaptımak istemiyorum.korkuyorum ya.yaptır diyolar ama bilmiyorum ki

benim dr ısrarla yaptırmamı söyledi sağlık ocagındaki dr sordum oda yaptır deyince ben yaptırdım canım ama karar senin ileride olucak şeylere temkinli davranmam lazım diye düşünüyorum

rotavirüsü benim dr um da kesnlikle imkanınız varsa yaptırın dedi
ALLAHA emanet yavrularımız ben yaptıracağım

gülbeyza sağol canıma.s.

aayy canım yaa
şimdi düşününce marta bişeycik kalmadı
allah yardımcın olsun canım
orda sütünü sağma imkanın var mı canım:uhm:

sabah kızımı emzirip çıktım öğlende doktor odası var orada sağdım saat 5tede çıkıcam yarım saatte evde olurum
bende rotavirüsü yaptırıcam martın 5inde

ademel canıma.s.
ya kızlar geçmşi okuyamadım ama
rotavirüsü nedemek anllamadım
aydınlatın beni ademel.

canım ishal aşısı diye biliniyo
aşı takviminde şu anda yok özel alıp yaptırıyorsun
2. ve 4. ayda yada 3. ve 5. ayda yapıyo
6. aydan önce yapılması gerekiyo

özellikle 6. ayla 4 yaş arası sık ishal görülür
bir çoğu kolay tedavi edilir
ama bu rotavirüs oldukça ağır ishale neden oluyor
görülme olasılığı nadir ama bir kez bulaşınca 1 haftada çocuk kendini anca toparlıyor
hastanede 1 hafta kadar yatmaları gerekiyo
bebek zaten bi hastalansa hemen gül misali solar bu bebeklerde böyle oluyo
ben bir tane görmüştüm çocuğu zor kurtardık çok fazla su kaybına neden oluyor
nadir görülüyo ama çok ağır seyrediyo

bende her ihtimali göz önünde bulundurmak taraftarıyımdır

haaa ilk aşılarda sorun yaşanmış ama 25 yıl kadar önceymiş amerikada
yurtdışında vuruluyo dediler bana tam bilmiyorum
son 5 yıldır güvenle vuruluyormuş

anaa kız neden ki acaba.. nasıl görüyon bari hayır mı şer mi ?

gene neler çektii canın canımın içi

Zeynep'cim Allah kolaylık versin canım.İnşallah en kısa zamanda asi kızın kucağında emmeye başlar.

Çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Çaışmaya başlamışsın.Alla sabır versin canım.Yakında alışırsın herhalde.

Kızlar rotavirüs yaptırmamayı düşünüyordum ama kuzenimle konuştuktan sonra yaptırmaya karar verdim.Onun kızları doğduğu senelerde bu aşı yokmuş.Büyük kızı evde,küçük kızı üç gün hastanede yatmış ishalden.Özellikle hastanede yatan kızı için çok zor olduğunu söyledi.Serum bağlamışlar,kızı serumu çıkarmak istiyormuş,sürekli ağlıyormuş.ay Allah kimseye göstermesin.Mutlaka yaptır dedi bana.Bunları duyduktan sonra yaptırmaz mıyım?Hastalanırsa bir de kendimi suçlamak istemiyorum.En azından gerekeni yapayım.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun benim de fıtığım var ama dr a gitmedim.sıcak su torbası ile idare ediyorum.ama senin için iyimi kötümü karar veremedim.CADIARZUçünkü işe başladıktan sonra bari tutulsaydı belim diye çok hayflandım ama neyse rapor alman iyi olmuş
herkese iyi akşamla arkadaşlar.
canım geçmiş olsun bizim aşılarımız perşembe günü.işallah ateşiniz çıkmaz.

bugün biz de kontrolden geldik.kızım 6300gr olmuş boyu da 63 cm.dr umuz sanırım kızıma aşık oldu.175 olucanı garantiliyebilirim size dedi.bir de benim hemşire olduğumu bilmiyorum söylemedim.hani abuk sabuk sorular sorup duruyorum adam ayıplamasın diye.kaçıncı bebek diye sordu il deyince başarılı bir annesiniz tebrik ederi dedi ben de teşekkür ettim.çaktırmayın.yalnız ağşı için ateş düşürücüyü sormayı unttum artk sağlık ocağında sorarım.
ben şimdi kaçıyorum kızlar hem dizilerim başlıycak :içelim:hemde ben yazarken kızım altını doldurdu.onu temizliyeyim ki popişimiz pişik olmasın demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…