- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.761
İlkim'cim al değiştir canım takvimini.Nasıl olmuş da öyle hızlı gitmiş o takvim anlamadım.Başka istersen zamanım olunca yapayım canım.
http://www.ticker.7910.org/an1cCEX0...XxNaW5payBrdXN1bSBpbGtpbVwnaW0gYvx5-Hlvcg.gif
Mihenk sana da yapayım bi ara takvim.
goldcum verdiğin bilgiler için rota virus hakkında teşekkür ederiz. doktorumuz bize ben önermiyorum ama siz bilirsiniz diyince pimpirik yaptıydım. senden de duyunca daha bir kani oldum.. bizim kız geçen ay 4200 kilo idi. yaklaşık 1500 gr almış. maşallah. doktor 4500 olması yeterli bu ay dedi-doğum kilomuza nisbeten tabii- ama biraz tombalak mı olcak nedir:) gerçi boyumuz da aşağı kalır olmadığından çok tombalak görünmüyor kızım. sağlıklı sıhhatli olsun da ben tombik bebek pek sevmem. bu arada bebiklerin takibine bu linkten ulaşabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...oktor-kontrolleri-ve-aylik-gelisimleri-8.html
hoş kimseler yazmıyor. o kadar liste de güncelledik..
ilkim valla iyi çıkmışsın kızın olmadan. iyi gelmiştir inşallah. ben nedense yalnız çıkmak hiç istemiyorum. 1 kere alışverişe gittik eşimle. anneme bırakıp 1 saat sürmedi hepi topu. özledim kuzumu sanki günlerdir görmemişim gibi.. ben ya kızımla ya hiç diyenlerdenim. ama belki aşarım bu durumu bir süre sonra..
dorucum valla çalışmak zorunda olan arkadaşlar için gerçekten çok üzülüyorum. zira iş yerinde en yakın arkadaşlarım bebeklerini bırakıp işe geldikleri haftayı çok zor geçirmişlerdi. o kadar fedakarlık yapıp çalışmaya devam ettiler ama şimdi kriz sebebi ile çoğu işlerinden çıkarıldı. hepsinin yandığı tek şey keşke bebeğim kçükken ben istifa etseydim demeleri.. kısmet bu işler. her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef.hayat bize ne sunarsa onu yaşıyoruz. üzülme sen de arkadaşım. inşallah bu zorlugu da yeneceksiniz oğluşunla. o da alışacak sen de..
eminecim valla ben haplarla zayıflamak yerine doğal yollardan ve zamana yayarak zayıflamanı tavsiye ederim. bence bir diyetisyene görünmekte fayda var. o en iyisini tavsiye edecektir senin için.. üzülme canım. sen eminimki her halinle güzelsindir..
zerencim geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
canım ishal aşısı diye biliniyo
aşı takviminde şu anda yok özel alıp yaptırıyorsun
2. ve 4. ayda yada 3. ve 5. ayda yapıyo
6. aydan önce yapılması gerekiyo
özellikle 6. ayla 4 yaş arası sık ishal görülür
bir çoğu kolay tedavi edilir
ama bu rotavirüs oldukça ağır ishale neden oluyor
görülme olasılığı nadir ama bir kez bulaşınca 1 haftada çocuk kendini anca toparlıyor
hastanede 1 hafta kadar yatmaları gerekiyo
bebek zaten bi hastalansa hemen gül misali solar bu bebeklerde böyle oluyo
ben bir tane görmüştüm çocuğu zor kurtardık çok fazla su kaybına neden oluyor
nadir görülüyo ama çok ağır seyrediyo
bende her ihtimali göz önünde bulundurmak taraftarıyımdır
haaa ilk aşılarda sorun yaşanmış ama 25 yıl kadar önceymiş amerikada
yurtdışında vuruluyo dediler bana tam bilmiyorum
son 5 yıldır güvenle vuruluyormuş
günaydııınnn
zeren hayırlısı olsun tazmınatını alabilecek msin
gülbeyza bende yaptıracağım canım bence de önemlia.s.
nurgün o yeşil kaka fas ın dediği gibi senin yediğinle alakalı anne sütü alan bebeklerde görülüyo
benim oğlumda köpük yapıyor ara ara bazen salya da akıyor
bu arada gece bir kez daha ilaç verdim ama çok şükür fazla yükselmedi ateşi
sabah ateşi yoktu şimdi sessiz sessiz duruyo yanımda
iğne huyunu değiştirdi
uslu durmazsan iğne vurururm da dememiştim ama iğneden sonra uslu duruyo:roflol:
sanırım calpol rahatlatıyo ondan sakin duruyoa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?