2008 Aralık Anneleri

sonunda bende takvimimi yapabildim hihi..
bu arada tv8 de ebru şallı nın sabah programını bazen izliyorum ..geçen sabah bir kaç hareket bende yapmak istedim mazallah dikişlerim açılıyodu nirdeyse:))
işin şaka tarafı bi tarafa ama vakit buldukça hafif hareketlere başladım ben ama ebru hanım eşliğinde değil tabiki ayrıca o hatunun albenisi güzelliği 10 numara ama şahsen vücudunu beyenmiyorum ben sopa gibi geliyor bana:)
yarın aşımız var bugün o gaz ile iyi bir temizlik yaptım hatta 1 kilo kesin atmışımdır..görülen o ki yarın gece 3 5 nöbeti bende.

Son düzenleme:
fas'cım canım hayır diyelimde kızım 5 yaşına girmiş onu kreşe yazdırcam kreşe gidiyoruz eşimle sonra orda birisine yetkili kim diye soruyorum içerideki odada fas hanım var diyorlar nebiçim isim be diyorum kendimce sonra içeriye giriyoruz yanında bir adam var eşinmiş onun elinde de cok tatlı bir erkek cocuk sapsarı saçlı masmavi gözlü oda 5 yaşlarında fas hanım sizmisiniz diyorum evet diyorsun gercek adınızmu diyorum evet diyorsun benimde internetten kk diye bir yer var ordada bir arkadaşımın adı fas diyorum sen işte o benim diyorsun böylr sarılıyoruz birbirimize sonra cocuklardan konuşuyoruz işte öyle bir rüya gördüm :uhm:

çok tatlısın zeynep yaa. gülümsettin beni. inşallah belki görüşürüz bir gün yüzyüze.. yazın aydına gelirim sen ben edoşum buluşuruz belki orta biyerlerde.. neden olmasın. di mi kız edoş:)

valla çok sevinirim canım dün baya bir uğraştım ama bir türlü olmadı.

neyse biz dr dan geldikten sonra kar başladı lapa lapa yağıyor.aslında karı severim ama bu ara hiç işim olmaz.ne güzel perşembe gnü aşımızı olduktan sonra haftasonu memlekete gidecektik ama bu gidişle gidemiycez.aslında ne kadarda özlemiştim memleketimi.enson kurban bayramında gittim o da 23 saatliğine.babamlar gelme diyor eşim gitme diyor yani ümütsiz vaka.....

fascım diğer arkadaşların fikirlerinide alsak da listeyi burda yayınlasak.hakikaten burdan başka yere bakmadan çıkıyorum kendi adıma.zor oluyor başka yerde konu aramak ikide bir taşınıp duruyor konular.hazır bu sayfayı açmışken bu işide hallediveririz he

ben eger isterseniz yayınlarım hayatım sorun diil yane.. ama eger kabul edilmezse sen de o konuya abone olarak kolayca takip edebilirsin..

edoş saol hayatım.teyzesi öpüyor seni ilkim.
dışarsı bembeyaz olmuş ne güsel.eşimde yok evde.çay içiyoruz kızımla.buyrun gelin kızlar

iyi geceler kızlar acil sorup çıkmam gerek lütfen cevapsız bırakmayın fisfisfis..kızlar bebeklerinizin ağzından su geliyormu Emirden baya baya su geliyor salya değil su böyle tükürükle karışık bişi köpük köpük-tatlicadiarzu-..birde Allah korusun bebeklerde ishal belirtileri nedir kakaları sulu olduğu için ishalmi değilmi anlamak çok zor yokmu bunu anlamanın kolay bir yolu.:sm_confused:.birde yeşil kaka yapıyo bir kaç gündür sizlerdede oluyormu..normalmi acaba içim hiç rahat değil..:uhm:

bizim babamız da yok akşamcı bu hafta. Gece 1 gibi geliyordu genelde ama bugüm çok kar yağoyormuş yolda problem çıkmasın diye bu gece gelmeyecek (ilçede çalışıyor da). Ancak yarın gece 1 de görebileceğiz babamızı... :-(

nurgüncüm benim oğlum da bu aralar elini çok emiyor ve aynen biraz su çıkarıyor. Ben elini emmesine bağlıyorum ama bilemeyecem. Geçen hafta bizim kakamız da yeşildi hatta afedersin maydonoz rengindeydi ama çok şükür geçti kendiliğinden. İnşallah sizinki de geçer.

teşekkürler ademelcim

gerekli bir aşı bencede

tabiki bende yaptırırım yavrularımız herşeyimiz bizim

çünkü çok duyuyoruz zehirli isaller.bunları yaşamayalım,yaptıralım aşılarımızı.

nurgüncüm bebek üşüttündede kaka yeşil oluyor.birde mama yiyen bebk ler sanırım yeşil kaka yapıyor.
çabuk atlatır inşallah..

ya kızlar bu yeşil kaka olayını sordum ben doktora c.tesi günü. üşütme ile alakası yok senin yediklerinle alakalı dedi. ben de bugune kadar üşütme ile ilgili diye biliyordum.

bizim kız yaklaşık 1 haftadır ağzı ile baloncuklar yapmayı ögrendiğinden arada su akıyor. ama sürekli bişey değil benim bahsettiğim. nurguncum bence kafana takma. önemli bişiy değil bence. bi de annem dişş çıkaracak olan bebegin ağzı akar derdi. bu kadar küçük diş çıkarmazlar herhalde

günaydın kızlar.sizi ve minnoşlarınızı öpüyoruz kızımla.
nurgüncüğüm benim kızımın kakası hep yeşil.üşütme alakası yok,ben nekadar üstüne düşünüyorum üşümesin üşütmesin diye.evde aynı zamanda ufo yakıyorum.ama hep yeşil anlamadım gitti zaten.bu ara benimkinin ağzından tükürük akıp duruyor,sanırım bu yaramazlar büyüdükçe bize gösteri showu yapıyorlar.şakkıdı

günaydın kızlar kızımı emzirip çıktım meleğim kıyamıyorum ona bugün iş yerinde eleman çıkartılacak beni çıkarın dedim bakalım

günaydııınnn

zeren hayırlısı olsun tazmınatını alabilecek msin
gülbeyza bende yaptıracağım canım bence de önemlia.s.
nurgün o yeşil kaka fas ın dediği gibi senin yediğinle alakalı anne sütü alan bebeklerde görülüyo
benim oğlumda köpük yapıyor ara ara bazen salya da akıyor

bu arada gece bir kez daha ilaç verdim ama çok şükür fazla yükselmedi ateşi
sabah ateşi yoktu şimdi sessiz sessiz duruyo yanımda
iğne huyunu değiştirdi
uslu durmazsan iğne vurururm da dememiştim ama iğneden sonra uslu duruyo:roflol:
sanırım calpol rahatlatıyo ondan sakin duruyoa.s

ademelciğim valla birini çıkartacagız dediler bende beni çıkarın dedim bu durumda alırım tazminatımı

canım geçmiş olsun artık ateşlenmez ALLAH tüm yavrulara sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…