2008 Aralık Anneleri

çok tatlısın zeynep yaa. gülümsettin beni. inşallah belki görüşürüz bir gün yüzyüze.. yazın aydına gelirim sen ben edoşum buluşuruz belki orta biyerlerde.. neden olmasın. di mi kız edoş:)

inşallah canım benim eşim izmirli kayınvalide orta 2 ayda bir gidiyoruz ama şu sıralar kız küçük diye cıkamıyoruz acıkcası ama yazın gideriz izmire bende edoş ve seninle tanışmak isterim ama bakalım edoş ne dicek

günaydın kızlar kızımı emzirip çıktım meleğim kıyamıyorum ona bugün iş yerinde eleman çıkartılacak beni çıkarın dedim bakalım

ahhhh canım benim ya kıyamam sana ve serra'ya kız nasıl dayanıyorsun ben uyudugu zaman bile özlüyorum valla bazen bunalıyorum annemi çağırıp kıza baktırıyorum alışveriş yapmak için inan 1 saatimi bile bulmuyo nasıl hemen alıp eve geliyom cok özlüyom kuzumu allah sana sabır versin canım :Saruboceq:

nurgüncüm canım dünürüm meraklanma her bebekte olur canım benim kızda agzından salyalar akıyor resmen dr olur dedi mendille sil sil başedemiyordum önlük bağladım rahatladım valla

canlarım cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkürler..adamelcim geçmiş olsun cnm inşallah ateşsiz atlatırsınız..rotavirüs aşısını bizde yaptırdık bencede çok önemli bir aşı..
zerencim sanırım hasretlik zor geldi bana kalırsa senin gibi deneyimli elemanı çıkartmazlar genede hakkında hayırlısı olsun ne diyim belin nasıl oldu fizik tedaviye başladınmı ihmal etme sakın emi..

zeynep kız senide dürtecem hayırdır rüyalarda kk nın elit hanımlarını görüp duruyon bir araya gelebilsek herkez süper olacak bebişlerle hihoyyyt

ilkimcim ablan nasıl cnm inşallah daha iyidir kolay değil yaşadığı acı..

aman çıkarsınlar işe saldırmıyorum anlasınlar diye iş arkadaşımın biride kız kriz var niye çıkartın dedin dedi valla kızım daha önemli olmayacak böyle dedim patron duydu:) belim için daha başlamadım evime yakın hastanelere bakıyom canım

evet canım insan çok özlüyor ama bakalım çıakrtın işten dedim çıkışlar var bekliyorum:))))

patron duyduysa büyük ihtimalle önce seninle konuşur kesin kararlı olduğunu görürsede mecbur çıkartır..biran önce düzel bak havalar ısınacak yakında yavruları gezmelere götürcez daha ..ilk durak zeren teyze ..

zeynepcim inşallah kızımız emmeye başlamıştır ve bir daha ağlamaz.
zerencim hakkında hayırlısı. İnşallah herşey istediğin gibi olur.
Nurgüncüm minik oğlun nasıl? Önemli birşey değildir sanırım.
Adamelcim geçmiş olsun ne güzel atlattın inşallah perşembe günü bizde sorunsuz atlatırız.

Tüm annelere bebekleriyle birlikte mutlu bir gün diliyorum.

oooooo edoş fas zeynep bütün kız anneleri buluşuyo
kızlar partisimi yapacaksınız :dilcikar: kıskandım valla

sağolun kızlar cuma günü de verem ve karma aşısı var inşallah onu da rahat atlatırız

nurgüncüğüm nasıl kızının kakası aynı mı.endişelenme canım dr.bana da normal dedi.ama sanırım bizde üşütüyoruz ondan oluyor.,
ablam iyi şimdi,toparlanmaya zamanı var.herşey zaman ve sabır.saol canım ilgin için

bu sabah aşılarımızı yaptırdık bizde..dışarı çıkmışken aylık rutin kontrolümüzüde yaptırdık boy ve kilo gelişimini çok iyi buldu doktorumuz hatta fazla bile dedi ama biz anneler maalesef doktor amcalarla fikir çatışması yaşıyoruz kilo konusunda hep:)bence bu dönem az kilo almasındansa normalin üzeri daha avantajlı çünkü biraz hareketlenmeye başlayınca zaten istesekte istemesekte kilo gelişimi nispeten azalacak dolayısı ile tabiri caisse stok yapmakta bence şu dönem fayda var...
eve gelir gelmez yarım ölçek calpol verdim şimdilik sorun yok umarım gün içinde de gecede böyle devam eder...
nurgüncüm bugün okudum kızımda bu tür sorun yok ama oğlumda aynen yaşamıştım canım sıkma canını ayrıca bi batıl inanç ama hamile iken sakız çiğneyen annelerin bebişlerinin sürekli salyası akar diye duymuştum ama duyda inanma batıl inanç sonuçta...
rotavirüsü açıkcası yaptırmak istemiyorum ama gitmişken sordum yinede doktorumuzda çok gerekli bir aşı olmadığını hatta rotavirüsü aşısı olan pek çok çocukta zehirli ishal vs vs rastladığını da anlatınca yaptırmaktan tamamen vazgeçtim.
onun yerine daha gerekli olan fakat devletimizin bütçe ayıramadığı daha önemli aşısını yaptırmak bana daha mantıklı geliyor...

Son düzenleme:
nurgülcüm gelin kız beklerim hatta benim anne tarafım yalovalı gölcüklü kiraz zamanı ilk önce kısmetse oraya gideceğim ve emineye ugrayıp tanışmayı düşünüyorum sonrada bir hafta sonu güzel havalarda ankara 2-3 yıl önce gitmiştim gelip nurcumu ve güzel yeğenimi görmek isterim en sonda marmarise gitme fikrim var yaz tatilinde o zamanda zeynebimin yanına ugramak istiyorum valla yandınız kızlar :)))

geçmiş olsun canım umarım rahatsız olmaz yavrun :Saruboceq:huzursuzlanmadan atlatır

ademelcim aşınızı güzel atlatmışsınız çok şükür.

linyumcum inşallah sizinde aşınız güzel geçer yavrumuz huzursuzlaşmaz.

benim oğluşumda bugün pek keyifli maşallah diyeyim

sanırım gün geçtikçe düzene giriyoruz.

zeren ben burdayım canım.nasıl gidiyor iş.
lilyumcuğum geçmiş olsun umarım kolay atlatır ilerleyen saatlerde.çok güldürdün beni,ben hamişken falım sakızlarını markette ben bitirdim inanki.çok çiğnedim.kızım artık tükürmeye başladı.su akıyo ağzından:roflol:batıl inanç gerçi

nurgun ben dun gece 5 kez ustunu değiştim oğlumun kafasını yana çevirip resmen su kusuyor...
valla bana bir arkadasim sütün yararlı kısmını alıp suyunu atıyor dedi... yani peynir peynir kusmasından iyiymiş... İki gundur kusma hususunda iyice azıttı bizim ki valla bende çıldıracagım artık kafama takmayayım doktor onemli degil dedi diyorum ama malesef olmuyor zaten sabahtan beri doğru durust meme emmedi, aç mı tokmu anlamadım ufffff
Hym60 sen evde bebekle yalnız mı kaldın valla buyuk cesarett

Hym60canım hala uyurken emziriyorum sıpa alıştı artık galiba uyanıkken emziremiyorum valla
adamelcim kıskanma canım sende buyur gel kk partisi yaparız izmirde sositososito
zerencim herzaman beklerim buyur gel kaydirigubbakcemile

niyetine girdim kız bakalım kısmet valla süper olur kızlarda büyümüş olur biraz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…