- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.801
niyetine girdim kız bakalım kısmet valla süper olur kızlarda büyümüş olur biraz:ecrin_bebek:
nurgülcüm gelin kız beklerim hatta benim anne tarafım yalovalı gölcüklü kiraz zamanı ilk önce kısmetse oraya gideceğim ve emineye ugrayıp tanışmayı düşünüyorum sonrada bir hafta sonu güzel havalarda ankara 2-3 yıl önce gitmiştim gelip nurcumu ve güzel yeğenimi görmek isterim en sonda marmarise gitme fikrim var yaz tatilinde o zamanda zeynebimin yanına ugramak istiyorum valla yandınız kızlar :)))
biz kızımla kolbastı oynuyoz haydi aralık anneleri sizide davet ediyoz hobdeeeeeeeesositososito:teytey:
sağol emoşum haydi kızlar :dance:kaydirigubbakcemile2
nurgün hakkaten arada yokoluyom nerde bi halay bulsam hemen çıkıveriyom halay çekmeye.oynak havalara dayanamıyorum napiyimmm a.s.
emineciğim nasılsın kuzum iyimisin.anam coşmuşsunuz sizdelikafadulden
nurgun ben dun gece 5 kez ustunu değiştim oğlumun kafasını yana çevirip resmen su kusuyor...
valla bana bir arkadasim sütün yararlı kısmını alıp suyunu atıyor dedi... yani peynir peynir kusmasından iyiymiş... İki gundur kusma hususunda iyice azıttı bizim ki valla bende çıldıracagım artık kafama takmayayım doktor onemli degil dedi diyorum ama malesef olmuyor zaten sabahtan beri doğru durust meme emmedi, aç mı tokmu anlamadım ufffff
Hym60 sen evde bebekle yalnız mı kaldın valla buyuk cesarett
Rotavirüs aşısı yaptıran arkadaşlar bu aşı damla şeklinde değil mi? Peki ücreti ne kadar acaba? Ben farklı duyumlar aldım da yaptıranlardan net rakam öğrenmek istedim. Ben hala kararsızım.
Kızlar bu arada ben kırkımız çıktıktan bir hafta sonra regl oldum. Duyanlar şaşırdı çok erken olmuşun diye... Sizlerde durum nedir? Acaba ikinci regl bir ay sürer mi yoksa rayına oturması uzun zaman alır mı? Afedersiniz benim doktorum döğumdan sonra iki ay ilişki yk demişti biz de onu bekliyoruz. Araya bir regl daha girerse bilemiyorum durum ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?