2008 Aralık Anneleri

canımbenim yazını okuyunca öyle mutlu olsudmki anlatamam.
gel buyur başımın üstünde yerin var
bebişlerimizle kaynaşırlar nede güzel olur hihoyyythihoyyyt
yalnız burası çok güzel fazlasıyla izin al tadını çıkaralım kaydirigubbakcemile5

hym60 cım biraz daha düzeldi rengi normale dönüyor kzlarda sağolsunlar moral verdiler artık kontrolünde sorucam doktoruna..

ilkimcim haklısın bu aralar üstüne afiyet biraz üşüttüm bende sanırım benden geçti oğlana..ablanın iyi olmasına sevindim canım benim..

lilyumcum sağol canım sakız olayına çok güldüm düşündümde hamileliğimde hiç sakız çignemedim çignemeyide çok sevmem demek çigneseydim benim oğlan bu sefer ne renk kaka yapacaktı çok merak ettim ..ay güldürdün beni çok yaşa sen emi..

adamelcim kambersiz düğün olmaz şekerim bütün kk toplanıp eller havaya yapıcaz..ahhh ahh rüya giibiii..

zerencim canım başımın üstünde yerin var gelirseniz çoookk seviniriz canım arkadaşım..kız naptın çıkışını alırsan haber et bizee..

gold cum baya kusuyomuş seninki ya geçen gece bizimki bi kustu yorgandan ta çarşafa geçti düşün aldığımız gibi doktora gittik ciğer filmi gerekli dedi çok şükür ciğerine kaçmamış süt..kusmalarından dolayı doktor film istemedimi sizden bir avuçtan fazla kusuyorsa gerekli dedi doktor bize..canım aç olsa durmaz zaten canını sıkma..onlar alacağı besini alıyorlar..

dünürüm burdatım canım biz kolbastıyı gece oynuyoruz oğlumla sabaha kadar...sizde gündüz oynayı verin :)))))))))

eminecim nerdesin kız sen msn ye cevap vermiyon merak ediyodum seni kolbastı oynarken buldum aman iyi olda canım..amann isterse aralık 2010 anneleri gelsin bu topik bizimdir bizim kalacak dimi ammaaa en büyük KK

nurgün hakkaten arada yokoluyom nerde bi halay bulsam hemen çıkıveriyom halay çekmeye.oynak havalara dayanamıyorum napiyimmm a.s.

kız siz zeyneple nerden dinliyonuz oynak havaları bakim anlaşmalı oynaklar sizi bundan böyle düğün dernek yaparsak kk da halay başı siz olacaksınız hemii:teytey:

geçmiş olsun canım inşallah bu kusmalar uzun sürmez ve de önemli değildir. Biz kayınvalidemlerle aynı apartmandayız. Hoş olmasak da ben yalnız kalmaktan korkmam. Eşim askere gidince de evimde tek başıma kaldım 5.5 ay. Hiç de korkmadım.:lepi:

Nurgüncüm geçmiş olsun canım. Umarım daha da iyidir Emirhan bey. Bu toplantı planlarınızı kıskanıyorum ama been :dilcikar:

Ooo Eminecim siz de halay çekiyonuz demek. Oh ne güzel.

Ben de oğlum kanepede kendi kendine oyalanırken ütümü yaptım. şimdi de minik sıpam uyudu kucağımda yarına arkadaşım gelecek pasta yapmam lazım. Neyseki annem geldiğinde börek yapıp koymuştu dolaba.:sm_cool: ben tatlı yapıcam kolayından. Öptük hepinizi oğluşumla.

İnş. babamız bu gece gelir. Keşke biraz da erken kaçabilse iş yerinden kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada ben kırkımız çıktıktan bir hafta sonra regl oldum. Duyanlar şaşırdı çok erken olmuşun diye... Sizlerde durum nedir? Acaba ikinci regl bir ay sürer mi yoksa rayına oturması uzun zaman alır mı? Afedersiniz benim doktorum döğumdan sonra iki ay ilişki yk demişti biz de onu bekliyoruz. Araya bir regl daha girerse bilemiyorum durum ne olur

Rotavirüs aşısı yaptıran arkadaşlar bu aşı damla şeklinde değil mi? Peki ücreti ne kadar acaba? Ben farklı duyumlar aldım da yaptıranlardan net rakam öğrenmek istedim. Ben hala kararsızım.

ben hala regl olmadım, doktorum süt verdiğim sürece olmayabileceğimi söyledi, ama dikkat et hamile kalma dedi

rotavirüs konusunda ise ben çok kararsızım, herkes farklı bir şey söyledi, gerekli bir aşı olsa devlet mutlaka yaptırırdı dedi bazıları, ayrıca aşı rotavirüse karşı tam koruma sağlamıyormuş, ben yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik

Rotavirüs aşısı yaptıran arkadaşlar bu aşı damla şeklinde değil mi? Peki ücreti ne kadar acaba? Ben farklı duyumlar aldım da yaptıranlardan net rakam öğrenmek istedim. Ben hala kararsızım.

canım ben yaptırdım damla şeklinde ağzından veriyorlar ben dışardan aldım 104 ytl ama hastanedesi eczanede 85 ytl düşmüş canım dışarıdaki eczanelerde 100 ytl altında değil

canım ben de 14 aralıkta dogum yaptım kırkımdan sonra da hala regl olmadım yaa neden acaba sütüm mü koruyacak beni bazılarına öyle olurmuş ya uzun süre regl olmayan var mı aramızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…