2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar bizde cuma cmartesi pazar doya doya gezdik hatta abarttık:) ama dünden beri temizlik,yemek,ütü derken acısı çıktı gezmeleriminkafamçokkarıştı

geçmişi fazla okuyamadım ama rotavirüs aşısı hakkında bende çok tereddütte kaldım,kimisi yaptır iyi kimisi yaptırma diyor,doktorumuzda birşey demiyor,bilmiyorum napsak ki:sm_confused:

regl bende hala olmadım ama dün akşam 2 damla şeklinde kırmızılık geldi çok az,bir dahada gelmedi anlamadım bakalım sütümüz koruyacak mı..

çok tatlısın zeynep yaa. gülümsettin beni. inşallah belki görüşürüz bir gün yüzyüze.. yazın aydına gelirim sen ben edoşum buluşuruz belki orta biyerlerde.. neden olmasın. di mi kız edoş:)

:sm_cool:Ay buluşalım kızlaaarrhihoyyytİstemez miyim hiç?İsterim tabii ki buluşmak.
Fas bu arada biz az daha deşsek akraba çıkacağız.Benim annem ve babam Aydın'lı.Biz çok sık Aydın'a dedemleri,teyzemleri ziyarete gidiyoruz.
Kızlar siz gelin ben sizi Kuşadası'nda yazlığa götüreyim.Yüzdürürüz kızlarıkaydirigubbakcemile5
ADEMEL kıskanma canım gel sen de.

Zeynep'cim rüyana da pek güldümkaydirigubbakcemile3Ben de dün gece öyle uzun rüya görmüşüm ki bazı şeyleri gerçekte yaşamışım gibi bugün eşime sordum.Böyle böyle bişey yaşadık mı biz yoksa ben rüyamda mı gördüm diyedelikafadulden

canım ben yaptırdım damla şeklinde ağzından veriyorlar ben dışardan aldım 104 ytl ama hastanedesi eczanede 85 ytl düşmüş canım dışarıdaki eczanelerde 100 ytl altında değil

Çok paraymış o da şimdi birden yahu.Ben istiyorum yaptırmak.Doktorumuzu da arayıp sorayım bakiim yarın.Danışayım.

Ben daha regl olmadım kıslar.Emzirme süresince olmayabiliyormuş bazı kadınlar.Olmayayım daha iyi.Kendime ped alacağıma kızıma bez alırım ne güzel:jeyyar:

EMİNE'cim seni böyle neşeli görmek ne güzel canım.Hep böyle kal ve zayıflamak için hap kullanayım falan deme sakın.Sonra daha çok kilo alırsın.Yavaş yavaş vereceğiz elbet.

Benim kız da ağzını köpürtüyor birkaç gündür.Bir damla şeklinde su gelebiliyor da arasıra.Şu sakız olayı da pek komik geldi banakaydirigubbakcemile3Alemsiniz yani.

HYM canım ben de (küçüklüğümden beri) çok severim yalnız kalmayı ama artık eşimin bana bebek konusunda yardım etmesine öyle alıştım ki akşam uyutma aşamasında illa ki yanımda olsun istiyorum.Gündüz zaten yalnızım.Gerçi artık yalnız değiliz.Meleklerimiz yanımızda:ecrin_bebek:

MİHENK unutmadım canım yarın yapıyorum takvimini.Nasıl birşey istediğini de yaz.Altında ne yazsın?

İLKİM'cim rica ederim canım ne demek.Sen ne zaman istersen yenilerim takvimini.Bir de dışarısı bembeyaz demişsin.Burada o manzarayı göremiyoruz maalesef.Özledim kar yağarken izlemeyi.

kızlar bu akşam durup durup ağladım,çok sıkıldım inanın.eşimde memelkete zonguldağa git dedi.bana bırakdı,ne zaman istersen gel dedi.özlerim ama senin toparlanman lazım diyince çok sevindim.perş.gününe yer ayırtım hemen.ama otobüsde gierken ne yaparız bilmiyorum.inş.ümezz beni uslu uslu gideriz.çok ihtiyacım var kızlar,acaba gitsemmiki

MİHENK unutmadım canım yarın yapıyorum takvimini.Nasıl birşey istediğini de yaz.Altında ne yazsın?
canım çok sağol.kızım 16 arlık doğumlu.güzel kızım zeynebim büyüyor olabilir.ben aslında yaptım ama galiba kopyalamada sorun var.kopyalıyorum ekranda görünmüyor.

ilkimcim memlekete gitmeyi bende çok istiyordumj am havalardan cesaret edemiyorum.evimiz kaloriferli.kızım alıştı.şimdi annemlerin evi sobalı hasta ederim diye korkuyorum daha çok küçükler.bu kışı hasta etmeden atlatırsak bundan sonra çok fazla sorun yaşamayız diye düşünüyorum.ama sana iyi yolculuklar.bol bol özlem gider.minik ilkime de dikkat et.bol bol kokla benim için.

rota virüsünü galiba yaptırıcam.ademelin yazdığından sonra bizim dr da yaptıralım dedi.ama 3. ve 5. ayda yapılacakmış yani bizimki öyle dedi ama 2. ve 4. aydada yapılıyormuş

haaa bir de buluşma konusunda beni niye aranıza almıyorsunuzküstüm işte...
ben de egedeyim izmir de benim için sorun olmz aydın da.denizli de yaşıyorum manisalıyım iki tarafa da uyarım tabi şaka bir tarafa hepinizle tanışmayı çok isterim.aranızda yenisayılırım ama hepinizi de çok sevdim.
bir de bende regl omadım ama yine de süt korumasına güvenmemek lazı.
bir de bakmışızki kiloları veremiyoruz hatta kilo alıyoruz aaa o ne karnımda birşey kıpırdıyor delikafadulden
hatta ben acilde çalışırken bir hasta gelmişti meapozda olduğunu zannede ama 6 aylık hamile kadın yazık neye uğradığını şaşırmıştı öğrendiğinde

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5 evet eminecim 1 ay sonra 2009 aralık anneleri başlar ayyyyyy zaman ne çabuk geçiyor

bende hepınızle tanısmayı cok ısterım artık kendıme hıc yanlız hıssetmıyorum cumku sızler varsınız ne guzel olurya bırgun tanıssak
bende daha regl olmadım aman daha bu dogumu unutamadım hergun ruyalarımda allah korusun ya
ılkımcım aman dıkkat et bebısı hasta etme bızım doktorumuz 4 ay hasta etmezsen sonra hasta olmaz kolay kolay demıstı benım aılem 1 saatlık yolda ama korkuyorum gıtmeye nısanda gıderım dıyorum hepınızı opuyorum

kızlar kolundan ası olanlar bızımkınde hıc ız kalmadı normalmı sızınkıler nasıl kafama cok takılıyor ya

günaydınlarrrrr...
nasılsınız bakalım bizim için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyoruz a.s.öncelikle kızımla(teşekkür butonlarımızıda yeri gelmişken geri istiyoruz)

çok şükür aşı sendromumuzu attattık bizde:Saruboceq:akşam 19:30 gibi biraz ateş dışında hiçbir sıkıntı yaşamadık onuda tekrar yarım ölçek calpol vererek geçiştirdik ve gece bekçisi olmadım ama iki defa saat kurup ateşine baktım yinede...

ilkimcim çok sıkıldıysan git tabii hem değişiklik olur senin içinde hemde ailen de prensesini görmüş olurlar hatta bu ruh halinde sana böylesi bir yolculuk çok iyi gelecektir eminim. ereğliyi çok iyi bilirim hem havası hem doğası oldukça güzeldir ..sakız konusuna gelince ben duyduklarımı söylüyorum valla canım ...hamilelikte sivri göbiş erkek yayık göbiş kız derlerle bence o ne derece doğru ise yada komikse buda onun bir örnek değişiği işte sırnaşık şey
hatta daha komik batıl inançlar biliyorum ara ara söylerim eğlenenler olmuş baksana ne mutlu bana:)))
bugün bizde biraz gezicez bakalım hava bozmassa tabii oğlumun doğum günü yaklaşıyor (23 şubat) ona çok istediği doğum günü hediyesinide bahane ederek oradan çok sevdiğim bir ablamı ziyarete gidicem ..
bizden şimdilik bu kadar ....

Son düzenleme:
selam kızlar oooofff ya geçmişi oku oku bitiremedim bugün benim tosunumda 2 aylık oldu yarın verm aşısı yapılacak ateş yapar mı evde fitil var gitmeden versem mi

bide benim ki kaka yaparken çooook zorlanıyo poposunu zeytinyağı ile uyarıyom ama korkuyom bi şekilde normal yapmaya alışması gerekiyo sizde durumlar nasıl

zerencim işe başlamışsın Allah sabır versin cnm ben şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum

emine kilolar çabucak gider eren in peşinde merak etma vakit bulursan spor yapmaya çalış

Şeniz

oh oh egeliler masallah buluşma programları yapilmişşş biz de istanbullular olarak buluşuruz bir orta yerde taksim olur maksim olur... Yalnız takdir ettim istanbulludan çok Denizlili var galiba forumumuzda :)))

gerçekten çok güzel buralar yem yeşil ben bursada doğdum büyüdüm yeşil bursa derler ya burayı görünce bursa mı yeşilmiş dedim

manisa ve denizliden sonra ben bartını bile yemyeşil bulmuşken doğu karadeniz de herhalde kendimi kaybederim.bartına bile bayılmıştım ormanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…