2008 Aralık Anneleri

bayadir ugrayamadi arkadaslar nasilsiniz ?bebisler nasil ?

benim oglus 10 gun sonra 3 aylik olacak :asigim:
cok seker bir gormelisiniz ...
bana kahkaha bile atiyor : ) :asigim:

zepp cim maşallah canım hakikaten çok tatlı oluyorlar.gözümüzün önünde günden hüne değişimlerini farketmiyoruz ama çok hızlı büyüyorlar.biz de tam64 günlük olduk:teytey:

:1shok:anam kim nereye gidiyo.bende geleyim,gezmeye yer arıyom zaten.ben aydına da gittim denizliye de gittim.çok gosel yerler.siz bide zong.gelin denizimiz yeşilimiz süperdir he.

istanbullular bizde buluşak.şunlara bakın ya naniknanik

bacım zonguldak değil ama bartın amasra safranboluyu gördüm ne de olsa sizden kopma.sen egeye gel bir de buraları gör.
ama ben istanbulu görmedim.işallah bu yaz gelicez

kızlar ohh buluşma planları yapılmaya başlanmış valla geçen sene hamilelikten birşey anlamadım eşime dedim bu yaz gezicem diyeşakkıdı çok isterim hepinizle tanışmak

bacım zonguldak değil ama bartın amasra safranboluyu gördüm ne de olsa sizden kopma.sen egeye gel bir de buraları gör.
ama ben istanbulu görmedim.işallah bu yaz gelicez

canım bartını nerden biliyosun,benim eşimin ailesi bartınlıdır.güsel yerlerdir oralar.
bende nasipse yarın gitcem ailemin yanına,kızımı sarıp sarmılıcam.umarım arabada hep uyur.panik yaparım ağlarsa

eşim bartınlı benim.yaza yine gideriz işallah

ilkim sen zonguldaklı mısın benim eşim çaycumalı

sende karadeniz gelinisin hee az kocalarımı çekiştirsek ne ama ilkime ayıp olur neyse ama yinede iyilerdir demi ademelcim

izmir denizli manisa aydın muğla hepisini gördüm
izmir de teyzem de var gelirim valla oohh oohh:teytey:
nasılsa istifayı da basacam:roflol:bütün yaz benimdir benim

egeliler, ne güzel olur toplaşsak. ama biz yazın taaa ağustos gibi gideriz aydına.inşallah uyar hepimize.. kısmet bakalım şu havalar ısınsın da.. 23 nisanda ayarlayabilirsek 1 hafta izin alıp ayarlayamazsak da 3 günlüğüne gidelim diyoruz. anneannemiz özlemiştir diye. edoşum biz de kesin bir kan bağı vardır bak ben de söylüyom. kan çekiyo kan
bu arada benim annem denizlili. kale tavas dan. denizlililer yani sizinle de akraba çıkabiliriz.. hahaha

bu arada arkadaşlar gözüm aydın ben bugun regl oldum galiba. kanama demiyorum cünkü baya bayaa adet gibi.. bakalım kaç gün sürecek. ayy inşallah regl dir ve eskisi gibi düzenli bir şekilde devam eder. ben de acaba bu ay hamilemiyim değil miyim diye düşünüp durmam. pedler feda olsun edoşum yeterki içimi kemirmesin bu soru..
ben rota virüsü yaptırmıycam. doktor ben pek önermiyorum ama illa ki istersen yaparız dedi. yok ayol niye istiyim dedim ben de. cuma pnomokok ve çocuk felci difteri aşılarının oldugu karma aşımız var. bizimki tüm aşıları aynı gün yapmıyor. verem aşısını çarşamba günü yapacak. iki defa doktora git gel yapıcaz. aman ne yapalım, gezme olur bize de akşama misafirimiz var yine. kızım bi uyusa da ben de işlerimi yapsam. onu sallarken boş durmiyim bi bakiyim dedim.

eşim bartınlı benim.yaza yine gideriz işallah

sende karadeniz gelinisin hee az kocalarımı çekiştirsek ne ama ilkime ayıp olur neyse ama yinede iyilerdir demi ademelcim

iyilerdir iyiler
laf aramızda severim kocacığımı:roflol:
bartın inkumu bilirim oraları
bu yıl temmuzda amsraya gidecez plan öyle bakalım

bugün kzızm sabahtan beri uyudu kimsecikler yokdu.bakıyorum aşası kalabalıklaşmaya başladı ama benim küçük sıpada kıpraşmaya başladıdelikafadulden

Fascım hiç belli olmaz bu diş işi canım. Benim büyük oğlumun 2.5 aylıktan itibaren feci salyaları akmaya başlamıştı. 4 aylıkken ilk dişini çıkardı. 7 aylıkken 4 altta 4 üstte dişi vardı.

iyilerdir iyiler
laf aramızda severim kocacığımı:roflol:
bartın inkumu bilirim oraları
bu yıl temmuzda amsraya gidecez plan öyle bakalım

ciddimisin biz de temmuz 15 planlıyoruz işallah görüşürüz çok isterim tanışmayı:1hug:

yakamıza kırmızı bir gül takarız birbirimizi tanımal için de:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…