- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.841
:1shok:anam kim nereye gidiyo.bende geleyim,gezmeye yer arıyom zaten.ben aydına da gittim denizliye de gittim.çok gosel yerler.siz bide zong.gelin denizimiz yeşilimiz süperdir he.
istanbullular bizde buluşak.şunlara bakın ya naniknanik
zepp cim maşallah canım hakikaten çok tatlı oluyorlar.gözümüzün önünde günden hüne değişimlerini farketmiyoruz ama çok hızlı büyüyorlar.biz de tam64 günlük olduk:teytey:
bacım zonguldak değil ama bartın amasra safranboluyu gördüm ne de olsa sizden kopma.sen egeye gel bir de buraları gör.
ama ben istanbulu görmedim.işallah bu yaz gelicez
canım bartını nerden biliyosun,benim eşimin ailesi bartınlıdır.güsel yerlerdir oralar.
bende nasipse yarın gitcem ailemin yanına,kızımı sarıp sarmılıcam.umarım arabada hep uyur.panik yaparım ağlarsa
ilkim sen zonguldaklı mısın benim eşim çaycumalı
eşim bartınlı benim.yaza yine gideriz işallah
sende karadeniz gelinisin hee az kocalarımı çekiştirsek ne ama ilkime ayıp olur neyse ama yinede iyilerdir demi ademelcim
ya kızlar bu yeşil kaka olayını sordum ben doktora c.tesi günü. üşütme ile alakası yok senin yediklerinle alakalı dedi. ben de bugune kadar üşütme ile ilgili diye biliyordum.
bizim kız yaklaşık 1 haftadır ağzı ile baloncuklar yapmayı ögrendiğinden arada su akıyor. ama sürekli bişey değil benim bahsettiğim. nurguncum bence kafana takma. önemli bişiy değil bence. bi de annem dişş çıkaracak olan bebegin ağzı akar derdi. bu kadar küçük diş çıkarmazlar herhalde
iyilerdir iyiler
laf aramızda severim kocacığımı:roflol:
bartın inkumu bilirim oraları
bu yıl temmuzda amsraya gidecez plan öyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?