2008 Aralık Anneleri

ciddimisin biz de temmuz 15 planlıyoruz işallah görüşürüz çok isterim tanışmayı:1hug:

yakamıza kırmızı bir gül takarız birbirimizi tanımal için de:roflol:

canım bu işte var bişeyy
aynı gün doğurduk bebişleri bide beşik kertmesi yaptık
ikimizde hemşire
kocalar aynı coğrafya
tanışalım valla süper olur
ayyy oğlan uyanıyo

Kızlar Karadeniz gezisine biz de gelelim. 8 yıldır nüfusta Trabzon Ofluyum, 2 tane de Oflu çocuk yaptım ama Of ne yana düşer bihaberim. Bizi de götürün de bi memleketimizi görelim. Benim kocanın götüreceği yok...

ben kaçıyorum arkadaşlar kızım uyrken yemek yapayım yoksa yemek yerine akşama fırça yicem-tatlicadiarzu-.sabahtan beri babası saat başı arayıp kızını soruyor ben de uyuyor diyorum.eeee kız uyuyorda sen naptın diyecek kız uyanmada bir yemek çıkarmam lazımdelikafadulden hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın.

ilkimcim karart gözünü git valla senin mutlulugun bebişi de mutlu kılar.. bak bhk da kararttı gözünü gitti manisalara şimdi ne mutludur kimbilir... otobuste arabada acıkmıyor bile bebişler hep uyuyorlar.. Hem ablacığını da görürsün.. üşütmekten ziyade rüzgar yedirme ceyranda kalma yeter...

celik artvin hopa da yakin bir arkadasim var ....
bu yaz gidebilir ...
karadeniz turu yapmak istiyoruz ...
sana da gelirim kiz :jeyyar:

başımın üstüne canım ne kadar sevinirim bilsen sen hopadan ar beni gelir alırım seni kafiyeli oldu aama

bizde bu yaz uzaklara gidemiycez kocişle trabzon rize gezeriz buranın festivalleri var yaylalar çok güzeldir gezeriz diyoz bakalım

byata bende kokuyom benimkide salya akıtmaya başladı ağına habire bişey sokmaya çalışıyo geçen pamukçuk için karbonatlı suyla sileyim dedim korka korka bizimkinin pek hoşuna gitti sırnaşık şey

oğlunun şimdi dişleri nsl erken çürür derler doğrumu

fascım iistanbula da gel anacım sen de yakınsın nasıl olsa buraya, hızlı söförsün de valla ayarlayalım görüşelim.. ilkim, zea, zeren, lilyum, nurgun,byata baska kim var istanbullu bakayımm?? Egeliler sizlerin mutlaka vardır burda akrabaları yoksa gelin bizde kalın kızlarrrr.. Pericimle, Bhkcım da atlasın trene gelsin..delikafadulden delikafadulden sivaslılar, tokatlılar, balıkesirlilerr haydeee hepimis kardesizzz
Bu arada bize doktorumuz dedi ki verem aşısını artık sadece verem savas dernekleri yapiyor hastaneler yapmiyor burdan çıkıp oraya gideceksiniz sizler hastanede mi oldunuz?

Son düzenleme:
Bu arada bize doktorumuz dedi ki verem aşısını artık sadece verem savas dernekleri yapiyor hastaneler yapmiyor burdan çıkıp oraya gideceksiniz sizler hastanede mi oldunuz?[/QUOTE]

biz sağlık ocağında yarın yaptıracağız goldcum

hemşire arkadaşlar huu verem aşısı ateş yapar mı gitmeden fitil vereyim mi:uhm:

ben hemşire değilim çelikçim ama bence verme artık asılar o eski aşılar değil ates falan yapmıyor.. bak burda aşı yaptırmış bir suru arkadas var hiçbirinin bebişi de masallah ateşlenmedi

Ben geldiiiiiiiiim.Nasılsınız bakalım arkadaşlar sanırım aşılar çok tedirgin ediyor hepimizi bizimde haftaya salı aşılarımız inş. rahat geçer.

Bu arada bize doktorumuz dedi ki verem aşısını artık sadece verem savas dernekleri yapiyor hastaneler yapmiyor burdan çıkıp oraya gideceksiniz sizler hastanede mi oldunuz?

biz sağlık ocağında yarın yaptıracağız goldcum

hemşire arkadaşlar huu verem aşısı ateş yapar mı gitmeden fitil vereyim mi:uhm:[/QUOTE]

canım fitil ağır gelir verme
aşı sonrası ağrıları oluyor huzursuz oluyorlar
bi ağrı kesici şurup al dr a tanış
huzursuzlanınca verirsin gerçekten rahatlıyo o zaman çocukta sende

maşallah zepp saçları gülüşü çok tatlı
bende kıskandım oğlumun fotosunu koyacağım teyzeleri maşallah annesi yer onu
ImageShack - Image Hosting :: image853xz2.jpg

çok tatlıymış masallah canım benim oğluşumun adaşı abiyle pek benzemiyorlar biri anne biri baba herhalde :))

:) :1hug:

zepp maşallah 41 kere maşallah
gözleri hele aaayy nazarlardan korusun rabbim
:Saruboceq:amin canim hepimizin kini
maşallah zepp saçları gülüşü çok tatlı
bende kıskandım oğlumun fotosunu koyacağım teyzeleri maşallah annesi yer onu
ImageShack - Image Hosting :: image853xz2.jpg

oy oy Allah tum bebisleri esirgesin ;melek onlar :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…