2008 Aralık Anneleri

maşallah zeppcim oğluna.
biz bugün sabahçıyız anlaşılandelikafaduldenkızım sabahtan beri uyuyor.sadece ammek için 2 kez uyandı onu da gözü kapalı geri uyudu gecede güzel uyumuştu oysa akşam 9 da uyudu gece uyur uyanık 3 de emdi abah 6 da uyandı.saat sabah 9 gibi geri uyudu ve haaala uyuyor:1closedeyes:

:lepi:
fascım ya bende tavastanım hatta kayınvalıdem kale tavastan bak buralara gelırsen mutlaka goruselım olurmu

iyiyiz canım siz nasılsınız akşamları eve gidince hiç neti açmıyorum kızımla oynuyorum gün içinde çok özlüyorum yavrumu alışmak zor ama ilk gün kadar ağlamaklı değilimsenağlama

ah canım benim ya inan hergecen gün daha iyi olacaksın sonra alışıpgidersin ama sakın işten ayrılma canım gercekten brlki brnim içinde zor oluca ama inan kızıma bakıcak güvenir bir insan bulursam bugün işe başlarım canım çünkü herşey onlar için

canım nasılsın bebişler nasıl

iyiyiz canım sağol, kızlarda iyiler, kusura bakma biraz geç oldu cevap ama izin vermiyor bu afacanlar şimdi bile beni izliyorlar ve ağlamaklılari çıkmam gerek,
senin melek nasıl, herşey yolundadır umarım, eve gidince benim yerimede kokla bebişini,
öpüyorum ikinizide.

bugün sizden sonra koşturmalı geçti günüm.kızımın çamaşırlarını yıkamışdım topla ütüle.yemek yap,bide komşu geldi.2tane çocuğu var çok yaramaz evimi dağıttılar ay deli oldum.neyse bahane vermiyim.onlar gitti ardından evi toparla yine,derken vakit geçdi.şimdi yemeğimi yedim bakim dedim.-tatlicadiarzu-
goldcuğum canım benim saol,gitcem yarın 5arabasıyla nasipse.gideyimde hava alayım biraz.
ben veremi verem savaşda yaptırdım.zaature aşısı vurulurken ebe yakar dedi.biraz ağır bir aşıymış o.
ademelciğim umarım hafif atlatır tosunun.rabbim şifasını versin.hemen calpol verirsin emi
bugün edoşşş yok nerde bu kız,geziyo kimbilirşakkıdı

canım iyiki gördün ben çok iyiym çççok şükür sen ve meleklerin nasıl?
hiç msn i açmıyorsun neden__?
bende çok sık yazamıyorum daha çok aşşağıda oturuyorum kayonvalidemde.a.s.
seni ve meleklerini kocaman öptümm canım

canım çok giremiyorumki nete? fırsatım olduğundada buraya bakıveriyorum msn yi açınca çıkamam birdaha :)))) bir kaç gündür kızlar bayaa sakinler (aman maşallah diyeyim) gündüzleride bir kaç saat uyuyorlarda giriyorum nete. İşe başlayınca daha sık görüşürüz artık

iyi olmana sevindim canım. Eren'de büyümüştür dimi. Öp benim yerimedeŞeniz

ben ve kızlarımda sizi kocaman öpüyoruz. iyi geceler. Kızlar uyumuşken bende hemen yatayımda dinleneyim biraz

goldcum bizim doktorun hastanesi yapıyor verem aşısını.. yalnız ayda 1 gün yapılıyormuş. 25 şubatta olacak bizim aşımız. yani bizim verem aşmızı doktorumuz yapacak..

bana gezmek de anacım. istanbula da gelirim. ama kocamı ikna etmem gerek bebekle istanbul trafiğine çıkmak için kandırırık bi şekilde herhalde..

zeppcim. emre deniz beyin fotografları şahane.. bitiyorum gözlerine kuzunun. Allah nazardan korusun..

anaaa bissürü kale tavaslı çıktı kız. fatyus canım ben ömrü hayatımda 5 defa ance gitmişimdir tavasa. anneannem eski kaleden. orada bir ceviz bahçeleri var. aman altında pikniik yapması süper oluyo. eşimin de civrilde akrabaları var. bu yaz eger ucekle gitmeyip arabayla gidersek uğramak istiyoruz civrile. ama kale de artık hiç tanıdık kalmadı. yani benim tanıdıgım kalmadı. zeynepcim tevekkeli kanım sındı sana. edoşla akraba çıkcaz derken senle çıkmayalım ayol. pek sevdim ben bu hemşehrilik işini..

Gezmelerde falan değilim İlkim'cim ne yazık ki.Evdeydim bütün gün ama kızım iki gündür gündüz uyumuyor.Uzun süre emiyor.Emerken ve gaz çıkarırken uyuyor.Yatırdığım anda uyanıp mızıldamaya başlıyor.Biraz ruh halim de garipleşti.Maddi durumumuzun da etkisi var sanırım.Bu ay hiçbir şeye para yetişmiyor.Hiçbir şey yapamamak,çıkıp hiçbir işimi kendim halledememem sinirlerimi bozuyor.Çıkıp dolmuşa ya da otobüse binsem diyorum.Kızım sonradan hastalanırsa kendimi suçlu hissedeceğimi düşünüp vazgeçiyorum.Patlamaya hazır bomba gibiyim sanki.

Kızlar akıllı tv'nin sitesinde edolina rumuzuyla kızımın videosunu kaydettim.Direk linki verirsem silerler diye yazamıyorum.İzleyen arkadaşlar çok güldüklerini yazmışlar.Kızım 12 günlüktü.Biliyorsunuz 2 saatte bir uyanıp süt içmesi gerekiyor.Uyandırmak bir işkence halini alıyordu çünkü uyanmak bilmiyordu kuzum.Vaktiniz olursa izleyin."Çok komik konuşan bebek" olarak kaydettim videoyu.O şekilde de arama yapabilirsiniz.

Öptüm hepinizi meleklerinizle birliktea.s.

günaydın kızlar artık akşamları pek giremiyorum meleğimle ilgilenmekten özlüyoruz birbirimizi gündüzde sizler yoksunuz akşam kızım bizimle uyudu ana kucagını yatagın ortasına koyduk orada uyuya kalmıştı uyandırmadım bende ama güzel uyudu bizide uyuttu kızım:)

günaydın kızlar...nasılsınız yaramaz bi durum yoktur inş...bizde iyiz çok şükür Allah a...
dün havayıda güzel bulunca gezdik biraz güzel kızımla ..bu arada calpol uyku yapar derlerdide inanmazdım hakikaten dün kızım leyla gibiydi arkadaşlar hatta gittiğimiz evde gelene kadar uyudu benide uyumuyo diyenlere mahçup etti ilacın etkisidir diyorum ama herkes nazar olmasın diye söylediğimi sandı ki beni pek ciddiye almadılar:)))aman uyusunda varsın ben mahçup olayım hiç önemli değil..
zerencim iş hayatına alışmaya başladın sanırım canım bana sorarsan zamanla dahada alışacaksındır mutlaka işini bırakma derim ama son söz senin tabiki hayırlısı diyelim...
şu çok konuşan bebeğe çok güldüm hatta bunun bir değişik örneği eski türk filmlerini andıran dublajı ile benim kızımında var bi videosu "bacı kalfa süt istiyorum süt süt anne sütü getir bana" şeklinde oda oldukça komik bulunmuşş..eşim onaylarsa bende ortak paylaşım yapmayı düşünüyorum...
öpüyorum hepinizi...

canım evet şurup uyku yapıyor serra'da uyumuştu iş hayatına alışacagım başka yolu yok ama iyi bir yanı 4 günde 2 kilom gitmiş:)

ohh ohh maşallah zerencim şuan kaç kilosun peki ?bende şu sıralar verdim hatta sporada başladım yavaş yavaş yaza kadar bu göbişin yok olması lazım :) başka hiç bir fazlalık kalmadı bende hatta eski kıyafetlerime rahatça giriyorum ama düşük bel pantolonlarım göbiş sebebi ile nerdeyse kapanmıyo((sende son durum nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…