- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.881
Ben geldiiiiiiiiim.Nasılsınız bakalım arkadaşlar sanırım aşılar çok tedirgin ediyor hepimizi bizimde haftaya salı aşılarımız inş. rahat geçer.
haklısın goldcum teşekkürler:1hug:
canım verem değil ama zaturre aşısı hafif ateş ve huzursuzluk yaparmış, doktorumuz bize öyle demişti ve dediğide oldu netekimbenneyaptımki
canım nasılsın bebişler nasıl
canım sen nasılsın kız nasıl biraz da olsa alışabildinmi işe canım
egeliler, ne güzel olur toplaşsak. ama biz yazın taaa ağustos gibi gideriz aydına.inşallah uyar hepimize.. kısmet bakalım şu havalar ısınsın da.. 23 nisanda ayarlayabilirsek 1 hafta izin alıp ayarlayamazsak da 3 günlüğüne gidelim diyoruz. anneannemiz özlemiştir diye. edoşum biz de kesin bir kan bağı vardır bak ben de söylüyom. kan çekiyo kan
bu arada benim annem denizlili. kale tavas dan. denizlililer yani sizinle de akraba çıkabiliriz.. hahaha
bu arada arkadaşlar gözüm aydın ben bugun regl oldum galiba. kanama demiyorum cünkü baya bayaa adet gibi.. bakalım kaç gün sürecek. ayy inşallah regl dir ve eskisi gibi düzenli bir şekilde devam eder. ben de acaba bu ay hamilemiyim değil miyim diye düşünüp durmam. pedler feda olsun edoşum yeterki içimi kemirmesin bu soru..
ben rota virüsü yaptırmıycam. doktor ben pek önermiyorum ama illa ki istersen yaparız dedi. yok ayol niye istiyim dedim ben de. cuma pnomokok ve çocuk felci difteri aşılarının oldugu karma aşımız var. bizimki tüm aşıları aynı gün yapmıyor. verem aşısını çarşamba günü yapacak. iki defa doktora git gel yapıcaz. aman ne yapalım, gezme olur bize deakşama misafirimiz var yine. kızım bi uyusa da ben de işlerimi yapsam. onu sallarken boş durmiyim bi bakiyim dedim.
iyiyiz canım siz nasılsınız akşamları eve gidince hiç neti açmıyorum kızımla oynuyorum gün içinde çok özlüyorum yavrumu alışmak zor ama ilk gün kadar ağlamaklı değilimsenağlama
canım nasılsın bebişler nasıl
fascım iistanbula da gel anacım sen de yakınsın nasıl olsa buraya, hızlı söförsün de valla ayarlayalım görüşelim.. ilkim, zea, zeren, lilyum, nurgun,byata baska kim var istanbullu bakayımm?? Egeliler sizlerin mutlaka vardır burda akrabaları yoksa gelin bizde kalın kızlarrrr.. Pericimle, Bhkcım da atlasın trene gelsin..delikafadulden delikafadulden sivaslılar, tokatlılar, balıkesirlilerr haydeee hepimis kardesizzz
Bu arada bize doktorumuz dedi ki verem aşısını artık sadece verem savas dernekleri yapiyor hastaneler yapmiyor burdan çıkıp oraya gideceksiniz sizler hastanede mi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?