2008 Aralık Anneleri

canım daha fazlam var 40-42 beden arasıyım hayla ama bu gidişle yaz başı olmasada sonuna doğru hiç kendimi sıkmadan eski halime gelicemdelikafadulden

günaydın kızlar ben dogumdan sonra 9kilo verdim ama hala fazla kilom var şişkoyum hala

verirsin canım kalmaz kilo falan dilerim valla ben şuanda zaten kiloları sorun yapmıyorum kızım emiyor çünkü rejim falan yapmam zaten işe başladım bu tempoda kendilinden gider çoğu kilom

günaydın herkese.zilli kızım bana ne kahaltı yaptırddı nede evimi toplayabildim.uyandı dikti gözlerini.çok işim var,akşama yetiştirmem lazım.
zerenciğim nasıl gidiyor iş.kızın alışdı dimi biberonla beslenmeye

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım inşallah bir sorun yoktur ..bizde iyiyiz çok şükür..dün gezmelere gittik oğlumla o kadar yorulmuşki sıpam gece çok güzel uyudu maşallah diyim..geçmişi çok okuyamadım okuduğum kadarıyla herkes gezentilik havasına girmiş..ilkimcim sanırım ş.dışına gidiceksin hayırlısı güzelim kendine güveniyosan hasta etmem yollarda diyosan git tabii..kaç saatlik yola gidiceksin..babamız evd ebugün izinli koyun koyuna yatıyorlar kahvaltıyı hazırladım ama kıyamadım uyandırmaya..adam günde 2 saat görüyo zaten oğlunu hasret gidersinler bol bol

nurgüncüğüm 6saatlik yolum var.3.satte mola veriyor ozaman altına bakarım,umaım uyur arabada dua edip duruyorum.sıkı sıkı giydircem kuzumu.otobüsler zaten sıcak oluyor şimdi.inş.sağ sağlim gideriz.ablamıda görcem inş.gideyimde biraz kendime geleyim.
bizimde babamız hüzünlüydü düngece,oynayp durdu kızıyla.
seninki uzun mu çalışıyor,yoksa ş.dışına mı çıkıyo iş gereği.yazık ya bırak hasret gidersinler baba oğul

fascım çiverile geldiğinde mutlaka beklerim ben çivildeyim ona göre.bak 2 tane kesin buluşma ayarladım bile bir seni bekliyorum bir de ademelle temmuz da amasrada işallah hadi hayırlısı

biz şimdi aşıdan geldik pek fazla kalamıycam arkadaşlar kzıma bakmam lazım kendinize iyi bakın tabi meleklerede.aşımızın 3 ünü birden yaptılar.yavrum çok ağlamadı ama arabada gelirken uyudu uykusunda içini çeke çeke gedi

edoşcum vidyona mutlaka bakıcam ama şimdi çıkıyorum aslında çok da merek ettim ama bir fırsatını mutlaka bulurum hadi kendinize iyi bakın

fascigim tsk ederim canim :asigim::1hug:
Allah hepimizi evladini esirgesin :Saruboceq:

Sağol Lilyum.Senin kızın videosunu da izlemek isterim.

MİHENK izlersin boş vaktinde canım.Video daha duracak orada.Saçma sapan yorum yaptıkları zaman silebilmem hoşuma gitti.Çok acayip insanlar var.Abuk sabuk yorum yapabiliyorlar.Neyse siliyoum gidiyor:)

herkese merhaba bende aralık annesiyim aslında ocak annesi olucaktım ama benim kelebek durmadı erkenden geldi

Hoşgeldin canım.Kelebek dediğin için kız herhalde dedim.Normal mi sezeryanla mı doğdu?

evet edolina kız 16 aralıkta doğdu normal doğum tarihimiz 8 ocaktı ama erken olabilir demişti doktor fakat bu kadar erken beklemiyoduk :)))
mecburi sezaryen oldu gece sancıyla gittim ama sabaha kadar açılma olmayınca bebeğin kalp atışı zayıflayınca suyumda fazla olunca sezaryanla alındı

Biraz zorlamış bu kız annesini demek ki.Benim kızım da 38+1'de gelmişti.Kızlar erken gelir derler ama Aralık annelerimizden Fas'ın kızı bu söylentiyi yalanladı.Sabır taşı yaptı annesini:))
Bundan sonra bol bol kızının gelişimindeki değişiklikleri,yaşadıklarını bizimle paylaşırsın artık.Sağlıkla büyüsün inşallah.

amin saol bizimkide 36+5te doğdu benimki ama bi arkadaşımında kız 40+3te doğurdu :))) bunlar ya istisna yada herkesinki farklı kızıman fırsat bulup girdikçe paylaşırım tabi

a.s.kızlar hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere,annemlerde pc var,kaçar mı benden kk.dua edinde kızım üzmesin beni,sağ sağlim gidelim

edoşcum kızına çok güldüm çok tatlı maşallah.allahım şimdiden öğrenmiş ayılıp bayılmayı istediğini elde etmenin yollarını arıyor kendince.yalnız uykumuz biraz ağır galiba benim kzızm gibi o kadar hırpalamaya tık yok:1closedeyes:

nazobülo sen de aramıza hoşgeldin arkadaşım.

kızımın çok şükür şimdiye kadar ateşi de huzursuzluğu da olmadı işallah bundan sonra da olmaz:Saruboceq:

ilkimcim sana da iyi yolculuklar annenler de pc olması ne güzel burdan ayrı kalmazsın hiç olmazsa.kendine ve minik ilkime dikkat et

Son düzenleme:
ilkimcim umarım bebişin tüm yol boyunca uyur, molada da emzirir ve altına bakarsın olur merak etme, bebekler arabada uyumasını çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…