K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.901
ohh ohh maşallah zerencim şuan kaç kilosun peki ?bende şu sıralar verdim hatta sporada başladım yavaş yavaş yaza kadar bu göbişin yok olması lazım :) başka hiç bir fazlalık kalmadı bende hatta eski kıyafetlerime rahatça giriyorum ama düşük bel pantolonlarım göbiş sebebi ile nerdeyse kapanmıyo((sende son durum nasıl canım?
günaydın kızlar ben dogumdan sonra 9kilo verdim ama hala fazla kilom var şişkoyum hala
goldcum bizim doktorun hastanesi yapıyor verem aşısını.. yalnız ayda 1 gün yapılıyormuş. 25 şubatta olacak bizim aşımız. yani bizim verem aşmızı doktorumuz yapacak..
bana gezmek de anacım. istanbula da gelirim. ama kocamı ikna etmem gerek bebekle istanbul trafiğine çıkmak içinkandırırık bi şekilde herhalde..
zeppcim. emre deniz beyin fotografları şahane.. bitiyorum gözlerine kuzunun. Allah nazardan korusun..
anaaa bissürü kale tavaslı çıktı kız. fatyus canım ben ömrü hayatımda 5 defa ance gitmişimdir tavasa. anneannem eski kaleden. orada bir ceviz bahçeleri var. aman altında pikniik yapması süper oluyo. eşimin de civrilde akrabaları var. bu yaz eger ucekle gitmeyip arabayla gidersek uğramak istiyoruz civrile. ama kale de artık hiç tanıdık kalmadı. yani benim tanıdıgım kalmadı. zeynepcim tevekkeli kanım sındı sana. edoşla akraba çıkcaz derken senle çıkmayalım ayol. pek sevdim ben bu hemşehrilik işini..
Gezmelerde falan değilim İlkim'cim ne yazık ki.Evdeydim bütün gün ama kızım iki gündür gündüz uyumuyor.Uzun süre emiyor.Emerken ve gaz çıkarırken uyuyor.Yatırdığım anda uyanıp mızıldamaya başlıyor.Biraz ruh halim de garipleşti.Maddi durumumuzun da etkisi var sanırım.Bu ay hiçbir şeye para yetişmiyor.Hiçbir şey yapamamak,çıkıp hiçbir işimi kendim halledememem sinirlerimi bozuyor.Çıkıp dolmuşa ya da otobüse binsem diyorum.Kızım sonradan hastalanırsa kendimi suçlu hissedeceğimi düşünüp vazgeçiyorum.Patlamaya hazır bomba gibiyim sanki.
Kızlar akıllı tv'nin sitesinde edolina rumuzuyla kızımın videosunu kaydettim.Direk linki verirsem silerler diye yazamıyorum.İzleyen arkadaşlar çok güldüklerini yazmışlar.Kızım 12 günlüktü.Biliyorsunuz 2 saatte bir uyanıp süt içmesi gerekiyor.Uyandırmak bir işkence halini alıyordu çünkü uyanmak bilmiyordu kuzum.Vaktiniz olursa izleyin."Çok komik konuşan bebek" olarak kaydettim videoyu.O şekilde de arama yapabilirsiniz.
Öptüm hepinizi meleklerinizle birliktea.s.
goldcum bizim doktorun hastanesi yapıyor verem aşısını.. yalnız ayda 1 gün yapılıyormuş. 25 şubatta olacak bizim aşımız. yani bizim verem aşmızı doktorumuz yapacak..
bana gezmek de anacım. istanbula da gelirim. ama kocamı ikna etmem gerek bebekle istanbul trafiğine çıkmak içinkandırırık bi şekilde herhalde..
zeppcim. emre deniz beyin fotografları şahane.. bitiyorum gözlerine kuzunun. Allah nazardan korusun..
anaaa bissürü kale tavaslı çıktı kız. fatyus canım ben ömrü hayatımda 5 defa ance gitmişimdir tavasa. anneannem eski kaleden. orada bir ceviz bahçeleri var. aman altında pikniik yapması süper oluyo. eşimin de civrilde akrabaları var. bu yaz eger ucekle gitmeyip arabayla gidersek uğramak istiyoruz civrile. ama kale de artık hiç tanıdık kalmadı. yani benim tanıdıgım kalmadı. zeynepcim tevekkeli kanım sındı sana. edoşla akraba çıkcaz derken senle çıkmayalım ayol. pek sevdim ben bu hemşehrilik işini..
şu çok konuşan bebeğe çok güldüm hatta bunun bir değişik örneği eski türk filmlerini andıran dublajı ile benim kızımında var bi videosu "bacı kalfa süt istiyorum süt süt anne sütü getir bana" şeklinde oda oldukça komik bulunmuşş..eşim onaylarsa bende ortak paylaşım yapmayı düşünüyorum...
öpüyorum hepinizi...
herkese merhaba bende aralık annesiyim aslında ocak annesi olucaktım ama benim kelebek durmadı erkenden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?