2008 Aralık Anneleri

nazo canım hoşgeldin aramıza bende aralıkta doğurcaktım ama kızım kasım 28de geldi kızlar aceleci sanırım

hoşbulduk zeren evet arada istisnalar olsada geneli aceleci gerçi beni gören herkes sen erken doğurursun diyip durdu söyleye söyleye doğurttular

edolina kızın çok tatlı maaşallah... Çok güldüm videosuna çok güzel yakalamışsınız. Hala uykucu mu böyle??

Nazo aramıza hoşgeldin canım.

Kızlar biz de bugün aşımızı olduk. Üç aşımızı da yaptırdık. Pnömokok yapılınca çok ağladı oğlum kıyamam ben onaa... Sabah yarım ölçek tylol vermiştim yarım ölçek te saat 3 gibi verdim şimdilik ateş yok uyuyor kuzum. İnşallah geceyi de rahat atlatırız.

Öptük meleklerinizle sizleri...

haydi canım çok geçmiş olsun ateş yapmaz umarım

hoşbulduk hym60
sizin pnömokok bu aymı yapıldı bizimki 3. ayda olcakmış

2.4. ve 6. ay diye biliyorum nitekim de öye yapıldı.bugün 3 tane birde ateşdüşürücü falan vermedim işallah gerekmez de.rotavirüsü 3. ay ve 5. ay yapılacak canım.sağlık ocağının yani bakanlığın aşıpolitikasında 2.4. ve 6.ay da yapılıyor

edolina bende izledim videoyu çok tatlıydı, benimde uyurken oğluma banyo yaptırmışlığım var keşke çekseymişim bende

bu arada kızlar ben pazartesi işe başlayacaktım fakat biraz önce müdürüm aradı ve yarın işe başlamamı ve cumartesi de çalışmam gerektiğini söyledi, elim ayağıma dolaştı birden, :çok üzgünüm: senağlama daha yeterince süt bile sağamadım, eğer süt iznimi kullanamazsam ne olacak bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim, ben bu kafayla işte herşeyi birbirine karıştırmazsam iyidir valla

Doru cum kendini pazartesi işe başlamaya adapte etmişken yarın acele bir şekilde işe başlaman çok üzücü. müdürüne çok kızdım.klava: İnşallah süt iznini kullanabilirsin canım. Allah yardımcın olsun. :teselli:Herşey onlar için yoksa hiçbirimiz 5dk dahi ayrı kalmaya dayanamayız.senağlama Umarım minik baybora sensizliğe çabuk alışır. gamyoncuiremsuHergün küserse işin zor.

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederiz.

HYM bebeğin ateşlenmeden atlatır inşallah geceyi.

Doru'cum nasıl öyle birden bire gel diyebiliyor patronun hayret doğrusu.Daha kendini hazırlamadan paldır küldür elin ayağına dolanır elbette.Süt iznini kullanmak için ısrar etmelisin bence.Bu bebeğin için çok önemli biliyorsun.Bu günlerini bir daha yaşamayacak bebeklerimiz.

HYM bu arada kızım hala uykucu canım.Sadece gündüz hiç uyumadığı oluyor tabii ki ama akşam uyudu mu ertesi gün öğlene kadar gözü kapalı emip uyumasına devam ediyor.

Doru çekseydin sen de keşke oğlanı.Nasıl yıkadın uyurken?Uyumaya devam mı etti yıkanırken yani?Baybora Anita'dan daha uykucu desene:)))

Sağol Çelik'cim.Utandırdınız kızımı vallahi:)))))))))))

Son düzenleme:

aynen öyle elim ayağıma dolaştı, sabah doktor kontrolümüz de onu halledip öyle gideceğim, ama nasıl olacak hiç bilmiyorum, bizim dairenin işleri aşırı yoğun , müfettişlerde gelmek üzere olunca iyice yoğunlaşmış, ama benimki beni görmeyince küsüyor, daha önce anneme bırakıp çıktığımda dönüşte hep sorun yaşadık,

canım ben devlet memuruyum ama öyle bildiğin 8-5 çalışanlardan değil , hamileliğimden önce akşam 8 önce eve gelemezdim, ayrıca haftasonu ve bayramlardada çalışıyoruz, ona rağmen işler hep dağ gibidir, o yüzden süt izni ile ilgili endişelerim var, ama sağabileyim ona bile razıyım, süt sağmak için müsait bir yer yok ama artık kendimi bir yerlere kitleyip bir şeyler yapmaya çalışacağım artık

Bu aralık bebekleri genelde mi uykucu ne? Uykusuzluktan şikayet edenler de var ama bizimki de maaşallah gece çok güzel rahat uyuyor gündüz keyfine göre bazen uykucu bazen gün boyu cin gibi. Tüm bebeklere gece rahat uykular diliyorum. Bizim çok şükür hiç ateşimiz yok. Umarım gece de olmaz.

[canım ben devlet memuruyum ama öyle bildiğin 8-5 çalışanlardan değil , hamileliğimden önce akşam 8 önce eve gelemezdim, ayrıca haftasonu ve bayramlardada çalışıyoruz, ona rağmen işler hep dağ gibidir, o yüzden süt izni ile ilgili endişelerim var, ama sağabileyim ona bile razıyım, süt sağmak için müsait bir yer yok ama artık kendimi bir yerlere kitleyip bir şeyler yapmaya çalışacağım artık[/QUOTE]

canım bir devlet dairesinin bu kadar yoğun çalışması inanılır gibi değil. :uhm:Sakıncası yoksa hangi devlet dairesi burası çok merak ettim de

selam kızlar bende 2-3 tenefüste bir kapalı bi oda bulup süt sağanlardanım fedakarlık bu ola gerek herkesler kantinde çay kahve içerken olsun feda olsun ama gerçekten zor iş annelik babalara ne varki :)

Doru çekseydin sen de keşke oğlanı.Nasıl yıkadın uyurken?Uyumaya devam mı etti yıkanırken yani?Baybora Anita'dan daha uykucu desene:)))

Sağol Çelik'cim.Utandırdınız kızımı vallahi:)))))))))))

banyo için herşeyi hazırdı altını açarken uyanır dedim, uyanmadı, suyu görünce uyanır dedim, nerde benimki banyo işi bitti gözleri açtı o da karnı acıkmışta ondan, tabi bu ilk ayında böyleydi, şimdi en ufak sese gözleri açıyoruz:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…