- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.921
edolina kızın çok tatlı maaşallah... Çok güldüm videosuna çok güzel yakalamışsınız. Hala uykucu mu böyle??
Nazo aramıza hoşgeldin canım.
Kızlar biz de bugün aşımızı olduk. Üç aşımızı da yaptırdık. Pnömokok yapılınca çok ağladı oğlum kıyamam ben onaa... Sabah yarım ölçek tylol vermiştim yarım ölçek te saat 3 gibi verdim şimdilik ateş yok uyuyor kuzum. İnşallah geceyi de rahat atlatırız.
Öptük meleklerinizle sizleri...
hoşbulduk hym60
sizin pnömokok bu aymı yapıldı bizimki 3. ayda olcakmış
edolina bende izledim videoyu çok tatlıydı, benimde uyurken oğluma banyo yaptırmışlığım var keşke çekseymişim bende
bu arada kızlar ben pazartesi işe başlayacaktım fakat biraz önce müdürüm aradı ve yarın işe başlamamı ve cumartesi de çalışmam gerektiğini söyledi, elim ayağıma dolaştı birden, :çok üzgünüm:senağlama daha yeterince süt bile sağamadım, eğer süt iznimi kullanamazsam ne olacak bilmiyorum, kafayı yemek üzereyim, ben bu kafayla işte herşeyi birbirine karıştırmazsam iyidir valla
Doru cum kendini pazartesi işe başlamaya adapte etmişken yarın acele bir şekilde işe başlaman çok üzücü. müdürüne çok kızdım.klava: İnşallah süt iznini kullanabilirsin canım. Allah yardımcın olsun. :teselli:Herşey onlar için yoksa hiçbirimiz 5dk dahi ayrı kalmaya dayanamayız.senağlama Umarım minik baybora sensizliğe çabuk alışır. gamyoncuiremsuHergün küserse işin zor.
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederiz.
HYM bebeğin ateşlenmeden atlatır inşallah geceyi.
Doru'cum nasıl öyle birden bire gel diyebiliyor patronun hayret doğrusu.Daha kendini hazırlamadan paldır küldür elin ayağına dolanır elbette.Süt iznini kullanmak için ısrar etmelisin bence.Bu bebeğin için çok önemli biliyorsun.Bu günlerini bir daha yaşamayacak bebeklerimiz.
Doru çekseydin sen de keşke oğlanı.Nasıl yıkadın uyurken?Uyumaya devam mı etti yıkanırken yani?Baybora Anita'dan daha uykucu desene:)))
Sağol Çelik'cim.Utandırdınız kızımı vallahi:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?