2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

nasil oldu zeynepcim hiçdüzelme yokmu bebişinde

nerde canım ya ne oyuncak oynuyo nede başka bişey dikkatini çekiyor sürekli benim peşimde sürekli emmek istiyor sütaş ineği gibiyim memeler hep dışarda geceleri artık hiç uyumuyor desem yeridir yani sağlıkları yerinde olsunda ben razıyım herşeye canım

Canım yaa bizde aynı durumdayız her an göğüsler dışarıda işin zor Allah kolaylık versin hepimize
Bizim kızda bu ara hasta boğaz enfeksiyonu ve bronşit olduk evde hava veriyoruz bugün ilk defa arkadaş ısrarlarıyla dışarı çıktık ya ne bunalmışım

ya zeynepcim valla ilahi sana şu durumdada beni güldürdün sütaş inegi gibidedinya:))

canim demek senin bıcırık bunuhuy edindi..yoksa başka açıklaması kalmıyor hayatım..yavaş yavaş herşey düzene girecek zeynepcim ama sana biraz daha sabır düşüyor..ki zaten sen bu sabırı gerçekten çok gösteren annelerden bitanesisin..herşeyin başı saglik canim..mesala benimkide geceleri uyumadigizaman,bi hastalandiginda dr gittik dua ediyordum allahım kötü bişey çıkmasin yeterki ben sabahlara kadar uykusuz kalıyım diye.yani onlarin sagligi bukadar önemli..benim kızımda 3 ay önce bi ateşlenmiştide bu hislerimi ozzaman yaşamştim..bu hallerinide ilerde anlatıp anlatıp gülecegiz..guclubacismile

günaydın millet;

çoooook yorgunum, uykusuzum vesselam,
benden başka herkes iyidir inşşallah

a.s.

günaydınnnnn
bende çok yorgunum kızlar
göz kapaklarıma dışarı çıkarken kamuflaj makyajı yapmak durumunda kalacak kadar hemde...
şu günler bizimde gece uyanma sendromlarımız var
acaba dişmi geliyor biz bu konuda oldukça tembelizde o yüzden tereddütlerim varr
hoş uyanıp memeyi emer emmez uyuyor tekrar ama benim uyku düzeni güme gidiyor iştee
neyse bugünlerde geçer elbet
rabbim sağlık ve sıhhat ten ayırmasın inşalallah

selammmmmmmmmmmmmmmm
nasılız kızlar çarşamba çarşamba
görüyorum kahve yok bu hafta benden kahvelerrrrrrrr

selam,nasılsınız,moraller yüksek tutalım,pozitif düşünüp pozitif olalım.zemuszemus
ben de türk kahvesi alayım,çay ve necafe içemiyorum,alerjim var...

selam,nasılsınız,moraller yüksek tutalım,pozitif düşünüp pozitif olalım.zemuszemus
ben de türk kahvesi alayım,çay ve necafe içemiyorum,alerjim var...

ben uykusuzluktan bir düşünebilsem
pozifide ayarlarımda düşünemiyorum inanki :)
bende sadece nescafe içebilirim şekersiz ve sütlü:):)

Selam kızlar bir haftanın daha ortasına geldik.Bütün anneler uykusuzluk,diş problemleri uğraşıyor.Allah hepimize yardım etsin.Ben galiba kahve saatini kaçırdım.Ama çay yaptım buyurun beraber içelim.Hepinizin bebişlerini kokluyorum

selam anneler
bugün çarşamba, bu saatte aklıma gleebildi şükür:)
umarım hepiniz iyisinizdir

bugünkü çarşamba yoklamasında çok kaçak vardı
bakalım haftaya durum ne olurr

mrb kızlar bugün carşamba oldugunu unutmuşum
bilmiyorumkismilecocukla ugraşmaktan
artık sabrımın son noktasına geldim
inş memlekete gittiyimde biraz rahatlarım
herşeye bidokunmadan gecmiyo dökmek dagıtmak
kırmak bi sinirlenince eşyaları yere attıp sonra üstüne basıp zıplıyor
neyse herkez kendine iyi baksın by byopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bir çarşamba toplaşması daha dimiii
unutmuşum topiğe yazdıklarımı özet geçeyimm
dün kızımla karlı havada yürüyüş yaptık
gece çokkk güzel uyudu maşaallahhh
bugün yine yürüyüşe çıkıcaz
karlı hava ile tanışsın hemde temiz oksijenli hava ile ciğerlerimiz dolsun

veeeeeee karne heyecanımız başladı!!!

herkes nerede yahuuuuuuuuuuuu
çarşamba bugün toplaaşamamışız kimseden kahvede yok
kızlar bendensinizzzzzzzzzzzz
:içelim:

selam anneler, çarşambalar bi başka üzel oluyor,sohbet muhabbet ve kahveler
kızımın saçını yazın kestirecektim ama konak vardı saçında ve incecik,tel tel olmuştu.dün sıfıra vurdurduk.alnının genişliği ortaya çıktı:roflol: bi daha sıfıra vurdurmam artık çok uzadıkça kestiririm.çok bağırıp,çağırdı.kuaförü inletti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…