2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

14 kilo wışşşşşşşşşş
benim cılız kuzu 9 kilocuk
en zayıf aralık bebeği kanımca
bugün ünvanlar bzim bacılar varmı 9 kiloya ortak :):):):):)

bu dişler çıkınca sırada ne var tecrübeli anneler.hani diyoruz ya dişler çıksa rahatlasak.emeklese yürüse koşsa ve hep bişi çıkıyorya.acaba dişlerden sonra ne var ki?

merheba bacılar bugün çarşamba dimi ben unutmuşum

herkese selam ve öpücük kızımla...

zynepcim geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun
senin kız zayıf değil bildiğim kadarıyla ne yapacaksınız 14 kiloyu kasaba et borcumu var bebeğinin zayıf olsun sağlıklı olsun dimi ama
işte büyükler bir dirhem et bin ayıp örter mantığındalar ya şişmanlığı sağlık zannederlerzy bakma sen annene canım

benim kız 14 kilo ve ben nasıl zayıflatsam diye uğraşıyorum taşınmıyor valla eve hapsoluyorum onu taşımak yüüzünden her yere arabasıylada gidilemiyo malesef bol bol yoruyorum onuböylece bu ay kilo almamasını sağladım

bizim 8 tane dişimiz var hala yenilerini çıkartırken biraz zayıflarız belki...

eylülde çok hareketli tusunami mübarek el atıp yıkıp geçmeden yürüyemiyor sanki geçen gün sen al kumandayı bulaşık makinasına koy saatlerce arattı bizi dağıtmakta üstüne yok valla ne bulursa artık çekmece raf sebzelik hiç farketmiyor her mutfağa girişinde soğan ve patateslerin hatırını sormazsa olmaz onları bir mıncıklar sonra damacanaya sıra gelir önce su akan yeri bir parmaklar sonrada o parçayı çıkarıp evin herhengi bir köşesine götürüp atar ara bakalımk,i bulasın...ve daha bir çok şey ...

kazeemcim senin oğlana maşallah yaaa geleceğin mühendisi olacak hayal gücüne bayıldım valla irmiği sofra bezine döküp arabayla taşımak inşaat hazırlıklar falan süper...

gökdenizcim işten ayrılıyormuşsun hayırlısı olsun canım en cok oğluşuna yarar bu ayrılık eminim...

elifcino sanada selam canım ve herkese ...
çok öptüm sizi...

zeynepcim çok geçmiş olsun..
bizimki 10,5 kiloydu en son 10 kiloya inmiştir.Kelebeğim kızımın yanakları toplu sadece,altı şişhane :roflol: şimdi Elifcinonun dediğini yugulayayım yoksa mümkün deel,3 günde 4 kilo.rejim olsaydı olurdu:jeyyar:

evet canım oğluşuma yarayacak.zaten her sabah çok zor ayrılmaya başlamıştık.bıraktığımın iyice farkında artık ve istemiyordu.

kg yu sorun etmeyin kızlar yaf sağlıklı olsunlar yeter.kglu olup napcaklar.bence tabi.ama insan yesin istiyor.şahsen umut çok zor yiyen bi çoçuk.imreniyorum şöyle hemencik yiyen bebeklere.

14 kilo wışşşşşşşşşş
benim cılız kuzu 9 kilocuk
en zayıf aralık bebeği kanımca
bugün ünvanlar bzim bacılar varmı 9 kiloya ortak :):):):):)

Merhaba kızlar

Gökdenizcim,benim bebeğimi unutmayın.Nihayet 9 kilo 300 gr.olmuştuk ki hasta olduk ve yine giysilerle 9 kg.olduk.Boyumuz da aynı yine 76 cm.Benim minik hamsim hem uykuda hem yemede de minik.

Artık bir huy geliştirdi.Uzun uğraşlarıma rağmen (2 veya 2.5 saatlik uğraşı)inatla benim kucağımda,kollarımda,yatağımda veya ayaklarımda uyuyor.Uyuduktan sonra 10-15 dakika da bekliyorum ki yatırmak için kaldırınca uyanmasın ama yine de yatağına bıraktığım an uyanıyor.Onca saat uğraşım sanki olmamış gibi ayağa kalkıyor ve öyle bir ağlıyor ki yatağından almaya mecbur bırakıyor.Gece gece komşuları da uyandırdığı oluyor.Laf olmasın diye biraz ağladıktan sonra alıp tekrar işleme devam ediyorum.

Kırılma noktasına ne kadar dikkat edersem edeyim ki saatlerce inatla mücadele ediyorum.Yine onca fizah fizah bağrışı ve kendini yırtarcasına ağlamasıyla herşey kopuyor.Benim uykum da yok oluyor ve sinirlerim de kopuyor iyice.Bu şekilde uyumayan kızım için gündüz de bundan ibaret.

Bir de yeme mücadelesi var ve inatlaşmaması ve kusmayı alışkanlık haline getirmemesi için kendi keyfine bırakıyorum.Bir iki kaşık aldık mı şanslı gün ilan ediyorum.

Gün içinde uykusuzluk,işler,kız derken pilim resmen bitiyor.Şarjı da kolay olmuyor.:bbo:

Bizim de dişlerimiz 8 tane ve yine çıkmak için kızımı uğraştıran dişleri var.
8 aylıkken sıralayan kızım halen kendi başına 3-4 adım atabiliyor.
Zaten kızımı gören ''aaay ne kadar tatlı,çok hareketli kaç aylık? diyor.Ben de tahmin etmelerini isteyince'' 9 * 10 aylık'' diyorlar ya benim tellerim atıyor bağlantım o an kopuyor.
Aman yaa doktorlar ısrarla sorun yok,normal dese de aleme yeterli olmuyor işte.Ne garip bir durum bu.

alsanaalsanasmile

Çok geçmiş olsun.ALLAH(CC)tüm evlatları korusun inşallah(amin). :teselli:

guclubacismile ohaoldumsmile alsanaalsanasmile aklinialirimsmile olumunekankayizsmile bayanssulusmile bilmiyorumkismile boshayallersmile eyvahedigeldismile

Çok şirinler.guclubacismile

ya napıyosunuz kursta çok merak ediyom, yemekleri yapıp yapıp yiyomusunuz, nasıl oluyo, haydı anlat anlat

canım hocamız var dünya tatlısı.
sonra kurs arkadaşlarım hepsi bekar gençkız çok tatlı hepsi.
hertürlü yemek yapıyoruz hamur işi sebze falanyaptığımız yemekleri işimiz bitince oturup bir güzel yiyoruzkaydirigubbakcemile5
illa yemek kursuna gitmek gerekmiyor bi kurs olsun yeter.
yeterki bir kaç saat evden uzaklaşıp kafa dinlemek olsun maksat.
inanın kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz aşşağı inince parise gitmiş kadar oluyoruz çoğumuz aynı durumdadır eminim.
3 yaşından sonra rahatlarsınız diyolar inş ogünleri görürüz.

ahhh eminem dediğine katılıyorum annemlere gidince öyle dinleniyorumki kuş gibi oluyorum valla
uykusuzluk huysuzluğu beni yedi bitirdi valla

kizlar bebişlerin kilolarını asla sorun etmeyin en önemlisii saglik ve sıhatli olmalar bana göre kilo olcakda nolcakk..taşımasi kolay olsun demikaydirigubbakcemile5

maydonozcum senin bebişinde gene rahatsiz eden dişleri vargaliba çünkü eylülde bazen yerine yatırdigim an uyanırdisonrasinda diş....bu uykusuzluk hemen hemen hepimizde var canim inan gerçekten bazen diyroum çocuk büyütmek ne zormuş diye..ki benim kızımda maşallah çok uslu bi bebektir..sadece geceleri biraz uyku sorunu oluyor..sabirliolmak gerekiyor ama insaninda bazen sabir mabir kalmıyor..

bide bizim evin hali harapgecen annem geldide temzlik yaptım o torununa baktı yoksa asla yapamıyorum yanından ayrılmayayım ilgileneyim diye işigücüde bos verdik valla..anlicaginiz ev dandini:)))
temzilsekdedaginiklik bitmiyorki anacımm

zeynepcim çok çok geçmiş olsun canim üzüldüm bebeginin ateşlenmesine..allah sıhat versin tüm bebişlere(amin)

çok özendim cnm ya:):)

bende çok istiyorum kursa gitmeyi falan ama ailemle aynı şehirde değiliz egeyi bırakacak kimse yok yani annem dışında kimseye bırakamayacağım için böyle beklemedeyim:)

he he :) esincim valla öyle topluyorum arkamı dönüyorum herşey yerde
başka işte yapamıyorum ona bakmaktan başka çünkü yeni yürüyor allah korusun
usta gibi davranıyor ama bırakınca sanki düşecekmiş gibi geliyor,
gözetimimde tutmak lazım iyice şu aşamada

maşallah kazemcim seninki erkenden yürmüşbenimki daha tay tay duryor bakalım nezaman yürüyecek..amaevet dengesini saglayana kadar hep arkasinda dolaşmak lazim daha dengelerini saglayamiyorlar..sagladıktan sonrada zaten işimiz daha kolaylaşacak eminim..bende boşverdim zaten işi baktım olacak gibidegil..uyudugugunda etrafı topluyom kalıkınca gene aynıkaydirigubbakcemile3amann onlardan önemliişmi var dimi canim?boshayallersmile

kesinlikle yok cnm
onalrın sağlıkları ve keyifleri yerinde olsun da gerisi boş

Selam aralık anneleri ne güzel herkez burada biz bugün Elif hanımla misafirliğe gittik ancak geldik.Zeynep ciğim çoookk geçmiş olsun İnşaallah bir daha olmaz.Kilo olarak bizim kızda biraz fazla 13 kilocuk.Ama dişimiz 4 tane galiba bizde geri kaldık.Amann sağlıklı olsunlar varsın zayıf olsun dert etmeyin bizimkinin 3 kg fazlası varmış bende bunu dert ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…