14 kilo wışşşşşşşşşş
benim cılız kuzu 9 kilocuk
en zayıf aralık bebeği kanımca
bugün ünvanlar bzim bacılar varmı 9 kiloya ortak :):):):):)
herkeze günaydınlar
herkez iyidir umarım bebişler özellikle
bizde yürümeye başladık 10 adım atıyor artık tırtılım :teytey:
uzun zamandır giremedim siteye başımızdan küçük bir kaza geçti kızım sehpaya kafasını çarptı ve anlından geçen damarı patlattı 3 haftadır onunla uğraştı bu yetmezmiş gibi 2tane azı ve köpek dişlerini patlattı yavru kuşum 2 haftadır ateşini düşüremedik arkasından da grip olduk ailecek ama şükür hepsi geçti şimdi çok çok iyiyiz
ya napıyosunuz kursta çok merak ediyom, yemekleri yapıp yapıp yiyomusunuz, nasıl oluyo, haydı anlat anlat
ahhh eminem dediğine katılıyorum annemlere gidince öyle dinleniyorumki kuş gibi oluyorum valla
uykusuzluk huysuzluğu beni yedi bitirdi valla
canım hocamız var dünya tatlısı.
sonra kurs arkadaşlarım hepsi bekar gençkız çok tatlı hepsi.
hertürlü yemek yapıyoruz hamur işi sebze falanyaptığımız yemekleri işimiz bitince oturup bir güzel yiyoruzkaydirigubbakcemile5
illa yemek kursuna gitmek gerekmiyor bi kurs olsun yeter.
yeterki bir kaç saat evden uzaklaşıp kafa dinlemek olsun maksat.
inanın kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz aşşağı inince parise gitmiş kadar oluyoruz çoğumuz aynı durumdadır eminim.
3 yaşından sonra rahatlarsınız diyolar inş ogünleri görürüz.
bide bizim evin hali harapgecen annem geldide temzlik yaptım o torununa baktı yoksa asla yapamıyorum yanından ayrılmayayım ilgileneyim diye işigücüde bos verdik valla..anlicaginiz ev dandini:)))
temzilsekdedaginiklik bitmiyorki anacımm
he he :) esincim valla öyle topluyorum arkamı dönüyorum herşey yerde
başka işte yapamıyorum ona bakmaktan başka çünkü yeni yürüyor allah korusun
usta gibi davranıyor ama bırakınca sanki düşecekmiş gibi geliyor,
gözetimimde tutmak lazım iyice şu aşamada
maşallah kazemcim seninki erkenden yürmüşbenimki daha tay tay duryor bakalım nezaman yürüyecek..amaevet dengesini saglayana kadar hep arkasinda dolaşmak lazim daha dengelerini saglayamiyorlar..sagladıktan sonrada zaten işimiz daha kolaylaşacak eminim..bende boşverdim zaten işi baktım olacak gibidegil..uyudugugunda etrafı topluyom kalıkınca gene aynıkaydirigubbakcemile3amann onlardan önemliişmi var dimi canim?boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?