2008 Aralk anneleri listemiz

merhaba canım.benim yaş 30.ilk bebeğimi bekliyorum.biz 21.haftamızdayız çok şükür.kızım zeynep meleğim olucak inş.sat tarihim 5 mart.burdaki bütün güzel anne adaylarının bu mübarek kandil gününde ne diliyorlarsa olmasını temenni ediyorum.hepinizi çok öpüyorummm:)

süper bir liste olmuş:lepi:
ellerine sağlık emeğine sağlık canıma.s.

benim kide cok şükür belli oldu bugün oğluşum olacakmış Allahın izniyle tabi.
nihayet öğrenmek nasip oldu .cok mutluyum.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm beni de eklermisinizz sat 18 Mart Doğum tarihi usg ye göre 20 Aralık Yaşım 34 Bebeğim KIZZZZZZZZZ Adı da Bahar olacak inşallah

fenerbacemine84 ,burada bilgilerimi vermiştim.Çok teşekkür ederim.İsim olarak da yine forumlardan birinde yazmıştım,sorun değil tekrar yazayım canım.Sağolasın.
Hayırlısıyla adı Hacer Melek olacak.

Yaşlarımıza baktım da yaşı 32 olan 3 arkadaş varız.hihoyyyt

Şu an 21+3 günümüzdeyiz.Sat olarak bilmiyorum.O yüzden de bizim takvimimiz yok senağlama :çok üzgünüm:Hayırlısıyla doğum tarhimiz de 2 aralık-22 aralık arası olacak.

Herkese hayırlı evlatlar,hamilelik,doğum ve sonrasını dilerim.

Ellerinize,emekleriniz,yüreklerinize sağlık.Teşekkürler.Sevgiler.a.s.

canım benim nacizane fikrim acaba SAT olan yere doğum zamanınımı yazsak acaba?nedersin?

siz bilirsiniz tabi ama bence doğum tarihi pek de kesin olmayan bir bilgi..
şimdi herkes kendi SATını bildiğinden diğerlerini deona göre kıyaslayabilier bence..

hatta yakında ben uğraşabilirsem listeyi satlara göre sıralarım.
daha net olur o zaman..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…