2008 Aralk anneleri listemiz

merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz?

yaşım 31 sat 6 mart doktorumuz erkek dedi ama her gidişimde acaba değişir mi diyorum çünkü ultrasonda bakarken en son "hiç kız demiş miydim?" gibi bir ifade kullandı :)) dolayısıyla isim henüz belirlemedik doğum zamanı olarak da 5 aralık gözüküyor. umarım gereken bütün bilgileri vermişimdir.

rapunzel26 erkek
serpilla kız ismi ecrin sat 10mart
canım listeye baktım ama yalnış görmediysem eksikleri şimdi yazıyorum.
şen kız
ecem2003 erkek
ömer asaf erkek
gamur kız sat4mart
41mina41 kız
zehra81 ikiz 1i erkek diğeri belirsiz?
elifsevde erkek isim mustafa
inci79 erkek yaş 28
burcutemur kız şevval
bukadar bacım.şimdiden çok teşk edrim a.s.

Son düzenleme:
yeni eklemeleri de yaptım arkadaşlar...
yanlız listede çiçekler ve erkek smileylerini içerik olarak değil de resim olarak ekleyebildiğim için,
sanki arada bir kayma oluyormuş gibi oldu.
eğer karışıklık olduysa ben farketmeden,kusura bakmayın.
haber verirseniz düzeltirim...

canım benim oğluşum silinmiş:roflol::teselli:

sena öyle sanıyorum yabancı uyruklu bir arkadaşımız kaldıki türk bile olsaSAT'I bilemeyebilir aşağılar tarzda söylemek biraz ayıp oldu bana kalırsa belki senin bilmediğin pek çok şeyi de sena biliyordur.

ayrıca bilmediğimiz birşeyide heralde burada sormak için önceden kendimizi hazırlamamız gerekicek töbe töbe ya çok ayıp bi davranış yani sat saat değilmiş ee saol yani(

ama ama listeye nerden ve nasil girip yaza bilirim ki? satin ne demek? :uhm:

sena cım aramıza hoşgeldin canım son adet tarihinin ilk gününü kayıt ettiysen yazman yeterli ilgili arkadaş seni ekleyecektir mutlaka ayrıca Allah bebişini sağlık ve sıhhatle kucaklamanı nasip etsin inşallah takıldığın bi yer varsa sor canım mutlaka çünkü herkes herşeyi bilmek zorunda değildir ...tekrar hoşgeldin canım..

benim bilmediğim birşey olursada sena arkadaşımız biliyordur o öğretir artık bana lilyumcum.

eğer sen aşağılar gibi okuduysan o senin problemin canım.ben burda kimseyi aşağılamadım. belki o şeklide anlamış olabilr anlamında söyledim.

bırak arkadaş kendisi yazsın onun adına bişeyler yazmanın bir anlamı yok.

ayrıca bilmediğimiz birşeyide heralde burada sormak için önceden kendimizi hazırlamamız gerekicek töbe töbe ya çok ayıp bi davranış yani sat saat değilmiş ee saol yani(

ayrıca bilmediğin birşeyi tabiki sorabilrsin. bildiğim ve tanıdığım bir kaç arkadaş satın saat olduğunu sandıklarını biliyorum. ben buna dayanark söyledim.
ayıp yada değil senden öğrenecek değilim lilyumcum sen ayıp ettin şimdi.

sakin olalım..
kimsenin niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum ben.
perihan hem aşağlamak için yazmaz öle seyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…