2008 Aralk anneleri listemiz

:roflol:sen yazdığın cevabı bi tekrar oku istersen hakikaten çatmaya yer arıyosmuşsun
kaldıki ben cevap yazarım yada yazman unutma bu forum sayfası herkese açık biraz mütevazi olmayı denesen...çünkü arkadaş azeri kökenli bilmeyebilir yanii sat demek saat demek değil şeklinde bir cevabı valla afedersin ama oldukça amiyane bi tabir gibi geldi bana... sen bunu istersen başka birilerine yada sena yada sor eminim bu tarz bi cevabı herkes kınayacaktır...
bende resim yüklemesini bilmiyordum kaldıki bilmek zorunda da değilim ama saolsun goldcum memnunuyetle öğretti allahtan sana sormak gibi bir hata yapmamışım..
..ayrıca hiçbir doktor sat'ın son adet tarihi olduğunu söylemek zorunluluğu yoktur perihancım..

en güzeli....
kapatalım konuyu ..
kimse de hiç bir şeyi yanlış anlamasın lütfen!

hosbulduk! yardimci oldugunuz icin tesekkür ederim... gercekten sat.in anlamini bilemedim yurtdisinda dogup büyüdügüm icin ve o kelimeyi hic duymadigim icin

tekrar Allah razi olsun a.s.

Ben ve bebeğim de listeye girebilir miyiz acaba?Sat 10mart ,yaşım 28.Cinsiyeti hala belli değil.

liste cok güzel olmus beni de renklendir ya 15 mart son adet erkek bebek efe olucak kısmetse ismı allah bize kucagımıza almayı nasıp etsin

canım bu konudan sorumlu arkadşımız bhk ve oda yoğun oluyor sık sık yenileyemiyor.
yenilendiğinde yazar zaten buraya yenilendi die merak etme.
sayglar a.s.

QUOTE=bhk;3674252]kusura bakmayın...
çok sık güncelleyemiyorum..

en son eklemeler ve değişiklikler yapıldı annelerim
[/QUOTE]

gunaydın bhk Şeniz Şeniz
benim açtığım baslığı gördün mü? seninkiler gibi afili olamasa da nacizane bişiler yaptım

gunaydın bhk Şeniz Şeniz
benim açtığım baslığı gördün mü? seninkiler gibi afili olamasa da nacizane bişiler yaptım

günaydın goldgelbcim....

evet gördüm başlığı ama benim işime gelmiyor hiç mirmirmirmir

malum ben aldım coktan kilolarıhihoyyyt
Allaha şükür durdurabildim şimdi..
sen gel ben senin kulağına söyliyimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benim kızım olacakmış.Bize bir çiçek kondurursan sevinirizkaydirigubbakcemile2
İsim daha tam belli olmadı.

kaydirigubbakcemile5bhk canım benim oğlanın yanına bir çiçek koyarmın diğer bebekde beli oldu bir kızım bire oğlum olacak isim daha beli diğil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…