yarın doğum günümz ecrin nisa hanım yarın inş...saat 11 buçukla 12 arası dünyay gelmişti ve 1 yaşına girecek yada dolduracak mı oluyor.....
şimdide bizim telaşımız başladı yarında batuhanımın dsoğum gününü kutlucaz ayy çok heyecan lıyım ya... 8
İlk yaşınız ve gününüz kutlu olsun canım Batuhan nice mutlu seneler devirsin sevdikleriyle inşallah çok öpüyoruz!opuyorumnanaktan -Teoman Asrın ve annişi
çok teşekkür ederiz canım bizde sizi öpüyoruz muckkss
evi süsleme işini bitirdik sayılır geri kalanını sabah halledicez artık...
Ay ne güzel ya şimdi okuyunca çok duygulandım koskoca 1 sene geçti valla ha doğdu doğacaklar,sütüydü,gazıydı derken şimdi büyüdüler yaaaa.. Daha dün gibi hatırlıyorum senin hastaneye yatacağım dediğin günü..Kızlar şaka maka her günümüz beraber geçiyor sizlerle sanalda olsa kanka olduk iyimi..
Ecrinime nice güzel seneler diliyorum Yasemincim annesi,babası ve kardeşiyle daha nice d.günleri kutlasın inşallah..a.s.
kızlar bizimde doğum günümüz bitti sonunda çok güzel geçti herşey istediğim gibiydi
sabaha inşallah resimleri eklerim şuana çook yorgunummm...
Kızlar yaaa bişey sorcam Asrınıma doğumgünü için bir slayt hazırlıyorum da seçemedim sizce slaytın fonuna hangi şarkıyı koyayım?
canım inanaki ben pek anlama bu konuları ama hani bebek olarak düşününce belki bir çocuk şaarkılarından biri olabilir hareketli olanlardan yani daha eğlenceli olması açısından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?