2008 Ekim Anneleri

teşekkür edrim canım o kadar çok alternatif varki kafam karıştı benim

hadi cemre neyse benim kız kardeşimin adı irem sena aynısını bir akrabamız koydu ne ilginç dimi

bende kaçanzimirmirmirmir akşam basım ağrıo diodum şimdi pc de oturunca bakii:1closedeyes: hepücünüze eei geceler..cook sevgili sevgililer günü gecirmeniz dileğiylen:a015:

bu isim olayı çok fena valla , koysan bi türlü koymasan bi türlü ,insanın önünün kesiyorlar valla,
bizim bi yenge hamileydi adını barış koyak dedik çocuğun yok bizim sülalecde varmış.yahu o sülalede olan barışı biz senede bir ya görüyozzzz ya da görmüyoz, genelde d egörmüyoz. iyi o dinledi koymadı.sonra eltisi gitti barış adını koydu. ben diğer barışı bilmiyom daha görmedim , görüşmüyoz ki zati diye. hadi şimdi kime ne dersin.

neyle taradın??ya bizde ööle sık dişli erkek tarağı yok.bayan fırcası var olurmu?

Simdi canim bebe taraklari yumusak oluyo cikarmiyo erkek taragi olmasi gerekiyodu oda kaybolmus bulamadim bende kullanilmayan dis fircasi vardi onunla denedim odan yumusak geldi firca tarakla taradim aninda cikti hafif hafif yaptim napiyim kizardi biraz ama bi kere gectim basina

Gece kusu geldìiii

Pu haha ha ha ne guldum yavv yavv bende gulmekten ölejiiiim
hadi cemre neyse benim kız kardeşimin adı irem sena aynısını bir akrabamız koydu ne ilginç dimi

Bizimki hic arastirma geregi olmadan direk babaanne ismi koyulduu anam bana sormadi bile hodugum ismi hacer olacak istedigin bi isim varsa yanina ekleyelim dedi bende 2 isimin zorlugunu kardesim cektigi icin 2 isim istemem dedim kaynanami sevmesem cingar cikarirdim ama o kadincaaz bu jesti coktan haketti bende yoksa defne ismini koymak istiyodum

mesaj sayılarımız aynı olms kuşum:ecrin_bebek:
beden cok sonra geldın ama bana yetıstı maşallhhhh:1shok:

Aksam hacere gulmekten bayilajeedik meyve yiyodum buda kucagimda
Oturuyodu elma dilimini agzina tuttum emmiyo boyle isirimaya calisiyo sonra cekiyim dedim gecen yusuf kucuk kucuk kopardi dediydi ibolya buda koparir felen gece gece is acmayim dedim agzindan cektim elmayi senmisin ceken nasil agliyo nasil bagiriyo geri tuttum aninda sustu basladi yine kemirmeye ama nerdeyse hepsini sokacak agzina nasil cabaliyo cekiyom basiyi cigligi babasi gulmekten kirildi hemen videoya aldi elmeyi yavas yavas cekiyom agzini acip onu takip ediyo ustune atliyi yanagina degdiriyom hemen kafasini cevip yakaliyo zor unutturdum yoksa agzimdan cikarma diyo zilli

oturuyor kerem ama devrilior kendi kendine biraz oturtup alıom tekrar yatırıorum ama yatınca da kalmak istior durduğu yerde durmuo zaten çok oynak çok hareketli gözler fıldır fıldır heryeri incelio en ufak sese bakıo tam bi afacan oldu

ya kızlarr bugün bır fılm ızledıkk kii sormayınn!!!! muhtesem bır ask fılmı....1 gun once oluysaa gunun anlam ve onemıne uygun oldu.
kesınlıkle bulun edın yarın kocişlerinizle izleyın bu filmi.:asigim:
adı "not:seni sevıyorum."
bırkez daha asık olacaksınız emınım esınıze,oda sıze tabi..:asigim:
fılmden sonra artıkın bılemem naparsınız o duygu yukuyle:jeyyar:[/COLOR]

Son düzenleme:
mesaj sayılarımız aynı olms kuşum:ecrin_bebek:
beden cok sonra geldın ama bana yetıstı maşallhhhh:1shok:

Valla cene calmak icin stres atmak icin boyle biyere ihtiyacim vardii ben duygularimi paylasmayi seven bi insanimdir biiseye uzulunce sevinince hemen birine anlatmak isterim insanin icini dokmesi cok iyi bisey buradada heop ayni sorunlar mutlulklar yasandiginda herkek birbirini anliyo destek oluyo cok seviyorum sizleri ama simdi ben telden girmesem buraya bukadar yazamam cunku pcden aksam hic giremem gunduzde is guc bitecek de 2 3 saat ancak telden olunca hem isi yparken hem hacerle ilgilenirken her zaman acik aninda yazz oku oyuzden cok takiliyorum

Ayy dur aldiriyim da izleyelim merak ettim duygusallik varmi ya ben encok duygusal flmleri seviyom

eyi eyi takıl sıte yonetımı para kazanncak olm:roflol:

Ayy dur aldiriyim da izleyelim merak ettim duygusallik varmi ya ben encok duygusal flmleri seviyom

var varr off super tam sana gore ozaman:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…