5- hepsi:roflol:
teşekkür edrim canım o kadar çok alternatif varki kafam karıştı benimbenımde kuzen iki kardes azra koydular.bırısınınkı olucaktı.ısmını düşünmusler azra dıye,sonra düsürdü bebeğini.sonra diğeri hamıle kalmış.doğurdu,adını azra koyduÇok üzgünüm çoook
düsüren tekrar hamıle kaldı doğurdu. vazgecmedı ısımden oda azra koydu.
baklıdığında önce ısteyenin cocugu kucuk olduğu ıcın ısmı calmıs gıbı gozukuyor ama yam tersı bır drum var orata.ne ısımmişş be demiştimmmirmirmirmir
canım bu ayda ortalama 400-500 gr alınması normal zaten.
oyuzden mama onermemiştir.
sutun yoksa 4. aydan sonra doyurmalık başlayabılırısn ek gıdalara.
ama sen vermek ıstıyorsan tarıflerdekı sade muhallebıden yapabılrıısn gecelerı uyumaan once.
sabahları da sağabılırsen kendı sutune sagamazsan devam mamasına bebe bisküvisi ez ver.
meyve püreleri ve meyve suyu ver.
öğlen sevze corbası ver.
en son aksam tarıflerdekı sade muhallabıden yapablırısn.
hazır mama alacaksan herobabynin ve mılupanın organic urunlerını onerırım...
ustlerınde yazıyor zaten.4,aydan ıtıbaren olanlardan alıp kullanabılırsın
5- hepsi:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
benim bildiğim işbitiren ibolya bu lafın altında kalmaz
bizim yüzümüzden numune olayını kaldırcekler,batıracağız valla şirketleri,düşünsene tüm kadınlar klüüb üye olup istese batmak iin yeterli hemide bu krizde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
neyle taradın??ya bizde ööle sık dişli erkek tarağı yok.bayan fırcası var olurmu?
babaneyle dede geldiler keremi sevmeye şimdi gittiler...ben de kuaföre gittim kaş bıyık hallettirdim kocişe pant.kazak aldım defactodan 19.9tl bide kereme mamacıklar aldım geldim.şu milupanın sütlacı ne kadar pahalı yaw acicik bişey 2.35 sıpa da onu sevio gıcık evde yapılan muhallebileri öyle iştahlı yemio aman yesinde aç kalmasın da Şeniz
anasına gidecekti yani bursaya gelmiştir şu sıralar...
gece kuşu leylaaaa
ayyyy bayılejiiimmdelikafadulden mokun bitti maman basladı terken bayılıorum bööle arka arkaya soru sormalarınaŞeniz anam gece tahılları var.onlardan ver.hem doyurucu hem besleyici.yavrum pekmezi arastırdım 6 aydan önce hiç bir site önermediyasakkelime
hadi cemre neyse benim kız kardeşimin adı irem sena aynısını bir akrabamız koydu ne ilginç dimi
Meran garusuu hala gelmemis basimi agrii acaba yine
özlem keremi oturtmaya başladınmı ben çok heyecanlanıyorum çok tatlı oluyorlar otururken sabrısızlanıyorum...
sütüm var sütüm var diyodum meğer sütüm yokmuş:roflol:aşı kartımızda bu ay 430 gram aldığımızı gördüm doktor 600 gram aldı dedi yanlış çıkarmış mama ver demedi şincük ben napiim gerçi akşam aptamil2 veriyodum ama daha besleyici ne verebilirm kaşık mamasımı irmiklimi elmalımı ben bu konuda bilgisizim
mesaj sayılarımız aynı olms kuşum:ecrin_bebek:
beden cok sonra geldın ama bana yetıstı maşallhhhh:1shok:
ya kızlarr bugün bır fılm ızledıkk kii sormayınn!!!! muhtesem bır ask fılmı....1 gun once oluysaa gunun anlam ve onemıne uygun oldu.
kesınlıkle bulun edın yarın kocişlerinizle izleyın bu filmi.:asigim:
adı "not:seni sevıyorum."
bırkez daha asık olacaksınız emınım esınıze,oda sıze tabi..:asigim:
fılmden sonra artıkın bılemem naparsınız o duygu yukuyle:jeyyar:[/COLOR]
Valla cene calmak icin stres atmak icin boyle biyere ihtiyacim vardii ben duygularimi paylasmayi seven bi insanimdir biiseye uzulunce sevinince hemen birine anlatmak isterim insanin icini dokmesi cok iyi bisey buradada heop ayni sorunlar mutlulklar yasandiginda herkek birbirini anliyo destek oluyo cok seviyorum sizleri ama simdi ben telden girmesem buraya bukadar yazamam cunku pcden aksam hic giremem gunduzde is guc bitecek de 2 3 saat ancak telden olunca hem isi yparken hem hacerle ilgilenirken her zaman acik aninda yazz oku oyuzden cok takiliyorum
Ayy dur aldiriyim da izleyelim merak ettim duygusallik varmi ya ben encok duygusal flmleri seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?