eyi eyi takıl sıte yonetımı para kazanncak olm:roflol:
var varr off super tam sana gore ozaman:1hug:
iboş siz napıyosunuz sevgililer gününde bakiim:jeyyar::jeyyar:
1-cicek sulayabilirler
2-cicek budayabilirler:icecream:
3-mercimek yemeğini fırına verebilirler
4-ibolya kocasını bıcaklan kovalayabilirkaydirigubbakcemile
bende kasıkla veriyorum.maalesef biberon veremişorum:çok üzgünüm: almiiÇok üzgünüm çoook
ortalıkta yokta ondan kaliikaydirigubbakcemile3 bırak hazır yokken kalsın biraz dahakaydirigubbakcemile3
mesaj sayılarımız aynı olms kuşum:ecrin_bebek:
beden cok sonra geldın ama bana yetıstı maşallhhhh:1shok:
Aksam hacere gulmekten bayilajeedik meyve yiyodum buda kucagimda
Oturuyodu elma dilimini agzina tuttum emmiyo boyle isirimaya calisiyo sonra cekiyim dedim gecen yusuf kucuk kucuk kopardi dediydi ibolya buda koparir felen gece gece is acmayim dedim agzindan cektim elmayi senmisin ceken nasil agliyo nasil bagiriyo geri tuttum aninda sustu basladi yine kemirmeye ama nerdeyse hepsini sokacak agzina nasil cabaliyo cekiyom basiyi cigligi babasi gulmekten kirildi hemen videoya aldi elmeyi yavas yavas cekiyom agzini acip onu takip ediyo ustune atliyi yanagina degdiriyom hemen kafasini cevip yakaliyo zor unutturdum yoksa agzimdan cikarma diyo zilli
ya kızlarr bugün bır fılm ızledıkk kii sormayınn!!!! muhtesem bır ask fılmı....1 gun once oluysaa gunun anlam ve onemıne uygun oldu.
kesınlıkle bulun edın yarın kocişlerinizle izleyın bu filmi.:asigim:
adı "not:seni sevıyorum."
bırkez daha asık olacaksınız emınım esınıze,oda sıze tabi..:asigim:
fılmden sonra artıkın bılemem naparsınız o duygu yukuyle:jeyyar:[/COLOR]
Ehehehe kazansin tabii ya bide puanlar yaziyoya benimki 21 bu neye gore oluyo
saa verilen replere göre oliy anam, sana rep vereceydim puanın artsın die ama rep sürem dolmamış veremimm kusura kalma:çok üzgünüm:,
rep ne oliii yaw bana göndermişsin iboş ama anlamadı bennnnn:uhm:
kavga etcez inşallah :roflol::roflol::roflol:
cevap veriorum 4 numero :roflol::roflol:
yok anam dorğu diyon ortalıkta yoktum, yarına özel bi mönü hazırliycem kocacığıma, du netten bi bakim bakim el değmemiş kavgalar varmı :roflol::roflol:
hiç durmuyo ki akşama kadar cek cek cek cek çene :roflol:naniknanik
vayyy zilliye bak len uyanık olcek herhal, elmayı takip ediyo baksana :1ninca:
filmin adı not seni seviyorum mu. ahhh ahh ben en son titanikte takılı kaldım, ah yavrum yakıışıklı leonardom sevdiği için buz gibi suda bekliiisonra doniii, aah ah aşk işte böle bişiy, benim herife soruyom ben ölürsem naparsın diye, hepimiz bi gün ölcez dio :mymeka:
Ben geldim misafirleri yolladım kaptk bi çeyrek daha ama bugün çok yoruldum kızlar akşama yemek misafrlere kurabiye,kek,börek ev temizliği oğlanın ütüleri saat 5.40 da oturdum ya geberdim a nasını satıyım pzt bakıcı başlıyor inşallah son 15 gün dinleneceğim biraz ortadan çekilicem oğlum alışssın diye nolur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:edin kızlar oğlum alışssın bakıcıya sevsin onu işte bööle ya hepinizin bebişleri bu sütlacı pek sevdi sorcam bende dr bakayım verecekmi onu yiyince ne kadar idare ediyor kızlar ara öğün olarak verebilirmiyim acaba süt içtim diye kabul eder mi karnını doyurur mu ya
itibar puanı oliiii anacım, hani sağ tarafta yeşil kutucuklar var ya işte onlar çoğaliy puan aldıkça
saa verilen replere göre oliy anam, sana rep vereceydim puanın artsın die ama rep sürem dolmamış veremimm kusura kalma:çok üzgünüm:,
hıh konu tamda bununla ilgili işte...
bende dedım askım ne kotu ınsanın esını kaybetmesı demi dedim.
nebiliimm kı ben dedi:roflol:
adı 1not senı sevıyorum" evet.
ohoo bnımkı brnı bı takıp edıyor gırcen.odanın ıcınde gezınırken .kapıdan cıkıcam koltukta yatıyor mesela kafasını geıye doğru kaldırıyo gorsun dıe uyanık zılli,,uyuyor sımdık:asigim:
ulenn mannak karıı kocanla ızlıcennnnnkaydirigubbakcemile3ahan da filmi buldum du ben bi izliyim çıtır
Ben geldim misafirleri yolladım kaptk bi çeyrek daha ama bugün çok yoruldum kızlar akşama yemek misafrlere kurabiye,kek,börek ev temizliği oğlanın ütüleri saat 5.40 da oturdum ya geberdim a nasını satıyım pzt bakıcı başlıyor inşallah son 15 gün dinleneceğim biraz ortadan çekilicem oğlum alışssın diye nolur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:edin kızlar oğlum alışssın bakıcıya sevsin onu işte bööle ya hepinizin bebişleri bu sütlacı pek sevdi sorcam bende dr bakayım verecekmi onu yiyince ne kadar idare ediyor kızlar ara öğün olarak verebilirmiyim acaba süt içtim diye kabul eder mi karnını doyurur mu ya
hanı mesajlarımızın ustunde terazı butonu varya,oaradan puan verebılıyoruz bırbırımıze.adı rep.
gne bes tane falan verme hakkı var sanırım
verelım arada bırbırımıze.
LEYLA-ÇITIR PITIR geli öpecem sizi gece kuşunuz öpecek siziŞenizBen bu beyazı pek sefiyom ya nasıl da R' leri söyleyemiyor yakışıyo ama ya ne yapceksiniz yav sefgililer gününde biz çırağana gidiyos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?