yok cıkmadı leylacım yaa:çok üzgünüm: zeytinyağını direk sürdüm.saf yağ.marketten alma deel.10 dk beklettim.yıkadık taradım yok.kalkıo ama ayrılmıo deriden.tamda bıngıuldaan üstü olunca zorlayamıorum.konak tarağı varmıs onu alıcam.pteside doktoruna sorucam:çok üzgünüm:
kız baa bak 10 dk deeel 1 saate yakın beklet, ben 45 dakka beklettiydim faydasını gördüm, bi de bebeyağı iyi oluyomuş diyolardı ben geçenlerde denedim baya bi konak temizledim böceemin kafasından
kız iboşşş hani uyumaya gitcektin hala burdasınnn ayrılamıon demikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ivet uyumaya çalıştım da sıpacan on dakkada bi vaaaa diye bağırdı :bbo:
bılgısayarı acık ırakmıstır bence..
hee icik öyle olmuştu
Ben 2 aylikken anlinin hemen ustunde cikmisti karbonatlin su surdum taradim hemen cikmisti simdi orda degilde tepesinde cok var karbonatli su kizartmisti o yuzden zeytinyagi denemek istiyorum bebek yagi da oluyomuss oyle okudum bi yerde cemrenin bingaldak ne oldu erken kapanma felan denmisti bi ara
karbonatlı su zararlıymış dedilerdi len
Kizlar ben bu numune icin dukkanin adrsini versem olurmu yavv benim hoduk bu konuda cok hoduk her sabah siki siki tembih eder kapiyi yabanci kimseye acma diye simdi bana hayir isteme ben alirim dedigi halde isteyip yte kargocuya kapiyo actigima cok kizar durduk yere aramiz acilmasin aman ben istemiyom kendii alsin her cesidinde denerim hepsini zamani gelincee napiim
ay ne gıcık kocan var len, hiç bıçak göstertmeyi denedinmi, :roflol::dance:
bizümkü geldi:asigim: ösledim bugunŞenizhayırdır innşallahCADIARZU:uhm:
evet hayırdır inşallah, mercimekle alakalı bidurummu var aacaba naniknanik
benımle aynı durum olmuş senınkı.saglık ocagında bır telas bır velvele.kapanıyormusta damlayı kesıcekmişim.....
hemen gıttım cocuk doktoruna ordan cıkıp.bıde tek basıma ıklım daha da kucuk kucagımda,hava soğuk..
doktor kntrl etti,gayet ıyı dedi.
s.ocagındakıler bıseydn anlamıyorlar dedi.ayne bu ıfadeyı kullandı.
d wite devam dedi.ama her ay gelıceksın bas cevresıbnı ölçücez dedi.
eger buyume olmazsa ozaman sorun oluyormuş.
ben 2 aydır goturuyorum işte kontrolre.haftaya gııdicem yıne, 3. olucak.
doktor her seferınde sakın kesme dıyor.sadece kafasındakı kemıkler ıcın degılkı bu damla tum vucudundakı keıkler ıcın gerkli.kıs bebeklerı bızıımkıler,gunes gormuyorlar,ihtıyacları var.
ıyıkıde kesmemişim bak gecen ay kalca fılmı cektırınce kalca gelişim geriliği ortaya cıktı.bırakmak degıl,aksıne 5 damlaya cıktı damla.bırakaymışım daha da kotu olacakmış.
doktorunuz onermedıkce bırakmayın kızlar dwiti.dzenlı verın lutfen.saglık ocagındakılerın agzına bakıpta iş yapmayı sakın..
ay evet bi halttan anlamıyolar, bizimkiler de arka bıngıldağı kapanmak üzere filen dediydi, bi de bişeyler dediydi şimdik unuttum, geaçen ay doktora söylediğimde kızdı onlara, sonra baa döndü, ben neyim dedi, ben doktorum onları değil beni dinle dedi, kadın haklı, kendi branşına gre konuşuyo, sağlık ocakları çok da güvenli deel böyle konularda, ay bak yakında gidcez yine mıncıklıcak benim oğlanı kaydirigubbakcemile3
ne kadar site varsa abone oldumlülülülülülü.oğluşuma numune istedimsositosositosositososito.bakim yollıcaklarmı.:dance:.kim çıkardı len bu numune işini.klava: klava::uhm:kudurttu bizi...delikafaduldendelikafadulden:lepi:
yeni benikaydirigubbakcemile3
sakin ol anacım öyle her gönderecz diyen yer de göndermeyebilyo, sabırlı oluceksin sakin oluceksin, göndercez deyip de göndermeyene bi ton laf sayıceksin :roflol: yanlız napmiyceezz kendi aramızda konuşmiycezzz :roflol:
yaw bu numuneler mail attıktan kaç gün sonra geldi milupa bana cevap verdi 4 gün oldu göndericez diye ama hala tık yok
sözde baa da bu hafta içi gndercez diye mail attılar ama daha gelmedi, herhal öteki haftaya kaldı, eh hava da yağmurlu soğuk nasılolsa dışarı çıkamıcam, kargocu yolu gözlüyüm bari sırnaşık şey
Herkesler gitmiş.ben kalmışım.canım çok sıkılıyto.hava soğuk,fırtına var burda.sokağı bırak balkona bile çıkamıyorum.canım burnuma geldi sıkıntıdan.eylül de bugün 15 dakika uyuyo en çok.sabahtan beri kafayı yiyecemm
yavrum ben ne edim bilinmi, böle oynaşıyom oynaşıyom iyice yoruyom sonra hali kalmıyo bayılıveriyo yatağa sositososito sen de dene baam bi belkim işe yarar