2008 Ekim Anneleri

kız baa bak 10 dk deeel 1 saate yakın beklet, ben 45 dakka beklettiydim faydasını gördüm, bi de bebeyağı iyi oluyomuş diyolardı ben geçenlerde denedim baya bi konak temizledim böceemin kafasından

kız iboşşş hani uyumaya gitcektin hala burdasınnn ayrılamıon demikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ivet uyumaya çalıştım da sıpacan on dakkada bi vaaaa diye bağırdı :bbo:

bılgısayarı acık ırakmıstır bence..

hee icik öyle olmuştu

karbonatlı su zararlıymış dedilerdi len

ay ne gıcık kocan var len, hiç bıçak göstertmeyi denedinmi, :roflol::dance:

bizümkü geldi:asigim: ösledim bugunŞenizhayırdır innşallahCADIARZU:uhm:

evet hayırdır inşallah, mercimekle alakalı bidurummu var aacaba naniknanik

ay evet bi halttan anlamıyolar, bizimkiler de arka bıngıldağı kapanmak üzere filen dediydi, bi de bişeyler dediydi şimdik unuttum, geaçen ay doktora söylediğimde kızdı onlara, sonra baa döndü, ben neyim dedi, ben doktorum onları değil beni dinle dedi, kadın haklı, kendi branşına gre konuşuyo, sağlık ocakları çok da güvenli deel böyle konularda, ay bak yakında gidcez yine mıncıklıcak benim oğlanı kaydirigubbakcemile3

sakin ol anacım öyle her gönderecz diyen yer de göndermeyebilyo, sabırlı oluceksin sakin oluceksin, göndercez deyip de göndermeyene bi ton laf sayıceksin :roflol: yanlız napmiyceezz kendi aramızda konuşmiycezzz :roflol:

yaw bu numuneler mail attıktan kaç gün sonra geldi milupa bana cevap verdi 4 gün oldu göndericez diye ama hala tık yok

sözde baa da bu hafta içi gndercez diye mail attılar ama daha gelmedi, herhal öteki haftaya kaldı, eh hava da yağmurlu soğuk nasılolsa dışarı çıkamıcam, kargocu yolu gözlüyüm bari sırnaşık şey

yavrum ben ne edim bilinmi, böle oynaşıyom oynaşıyom iyice yoruyom sonra hali kalmıyo bayılıveriyo yatağa sositososito sen de dene baam bi belkim işe yarar

Bizde benim bocugu yikadik kafsini bebe yagiyla yagladim 10felan bekllettim bi taradim hrepsi kalkti yerinden sonra banyosunu yaptirdik bide krem surdum kaymak gibi olduu tepesinde 2 tel saci vardi oda dokuldu len benim kizin kafasinada iyice konaklanmis bu konaklar ne kadar cok muss tepesi ful konakti kurtulduk

neyle taradın??ya bizde ööle sık dişli erkek tarağı yok.bayan fırcası var olurmu?

demin benm koca anasıylan konustu.angaraylan.hala oğlunun kızı olmus ve kızın adını gelin cemre koymus en sinir olduum seydir bööle yaptıklarımın yapılması.yada pişti olmak.sen tut aynı ismi ver kıskanc seyÇok üzgünüm çoook:mymeka:

babaneyle dede geldiler keremi sevmeye şimdi gittiler...ben de kuaföre gittim kaş bıyık hallettirdim kocişe pant.kazak aldım defactodan 19.9tl bide kereme mamacıklar aldım geldim.şu milupanın sütlacı ne kadar pahalı yaw acicik bişey 2.35 sıpa da onu sevio gıcık evde yapılan muhallebileri öyle iştahlı yemio aman yesinde aç kalmasın da Şeniz

Dbest karusuda gelmedi bugun

anasına gidecekti yani bursaya gelmiştir şu sıralar...

Ben kacar gece gelirimm

gece kuşu leylaaaa

biz isim karar verirken hep elemiştik şu isim şunda var şu isim bunda var diye...ayıp etmiş yani bile bile gelin de Çok üzgünüm çoook

biz isim karar verirken hep elemiştik şu isim şunda var şu isim bunda var diye...ayıp etmiş yani bile bile gelin de Çok üzgünüm çoook

hemde ne ayıp bu 3. cocuu.25 yasında.ilk cocuu rüstem dedenin ismi.ikinciye yaren koydu.bu nie cemre btün isimler bittide bi cemre mi kaldı.kaynanam demiş bizim kızın ismini ne caldınız die.o da ben bastan beri cemre istiodum demiş o da

baştan beri istese bile siz koydunuz için değiştirmesi gerekirdi....aman boşver onun ayıbı siz önce koymuşunuz nasılsa...

bebe tarağı var ama nuk un fırcası.keci kılından yapılma.sert deil.

he eyi o zaman çocuğun kafasını acıtmasın da

aama sizinkisi fatma cemre yerimseniben

he eyi o zaman çocuğun kafasını acıtmasın da

aama sizinkisi fatma cemre yerimseniben

orası ööle ama cemre die seslenicez ikimizdekötükedihüso ben onları bi göriim laf skarım akıl ver len ne diimdelikafadulden

menekşee bak hipp

Markası: Hipp
Markanın ait Olduğu ülke :ALMANYA
Üretim Yeri : Macaristan
Kalite Belgeleri :
BIO Garanti sertifikası,
BCS ÖKO Garanti,
HACCP,
ISO 9001:2000,
IFS,
BRC Global Standard-Food,
ÖQS,
GVO (Genetik olarak değiştirilmiş hiçbir hammadde kullanılmadığına dair)

özlem keremi oturtmaya başladınmı ben çok heyecanlanıyorum çok tatlı oluyorlar otururken sabrısızlanıyorum...
sütüm var sütüm var diyodum meğer sütüm yokmuş:roflol:aşı kartımızda bu ay 430 gram aldığımızı gördüm doktor 600 gram aldı dedi yanlış çıkarmış mama ver demedi şincük ben napiim gerçi akşam aptamil2 veriyodum ama daha besleyici ne verebilirm kaşık mamasımı irmiklimi elmalımı ben bu konuda bilgisizim

ayyyy bayılejiiimmdelikafadulden mokun bitti maman basladı terken bayılıorum bööle arka arkaya soru sormalarınaŞeniz anam gece tahılları var.onlardan ver.hem doyurucu hem besleyici.yavrum pekmezi arastırdım 6 aydan önce hiç bir site önermediyasakkelime

evet az önce doktoru aradım o da vermeyin dedi ya benim aklım ermiyo napiyim bu mama olayına şimdi emziriyorum ne zaman çekse bakıyyorum süt geliyo var demekki doktor bundan sonra 400-500 gram alır dedi ama alt sınır şimdi bu gece tahıllarını haliylen gece verecez dimi gündüz veremiyoz yani bunların gece gündüz farketmeyeni yokmu açıkçası çocuktan fırsat bulup adam gibide bakamadım ne cins mamalar var diye aleleacele alacağımı alıp çıkıyyorum marketten ondan soruyom yani burda bir sürü anne varken sorayım dedim

sizin kız dolly de, yani kopya koyun :roflol:

celen valla bi kahkaha koparttım ki sorma allah cezanı vermesin len :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…