2008 Ekim Anneleri

sevgililer gününüzü kutluor ve minik sevgilimi emzirmeye didiorum sonra da büyüğünü dermişimmm:asigim:
iyi geceler öptüm hepinizilülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: benimkiler sadece böcüge çalişi anam bu ara büyüğe ekmek yok bu ara
bu arada merana terkene bi de olcaya rep verebildim anam diğerlerinize veremimm sürenin dolması ilazım

Mesela benimki 21 mis bana kimin gonderdigini gorebiliyomuyuz sen bana gonresmis olsan kac puan olcak 1er 1er mi artiyobide bu puanlar ne ise yariyo

amma takıldın şu puanlara haaakaydirigubbakcemile3
en cok alana hedıye gonderolarmışş,,numunee:roflol::roflol::roflol:

ÇITIR' ım sağol gülüm puanım 19 olmuş nasıl veriliyo bende size verem sööleyin bakem bakıcıyla ilg.ne yazmıştın anacım bana okumamışım heç haberim yok ÖZLEMMMMMMMM bak anacım şimdi şööle oluyo benim herüfe ille gelin demişler yani çok ısrar etmişler benimküde demiş kalabalıkta şimdi baştan savarsınız ama madem bu kadar ısrar ediyosunuz o halde sırf şereflenin diye önünden geçeriz söz demiş hemide beleş biliyonmu ÇIRAĞAN' ın önünden arabayla geçiyosun beş kuruş ödemiyosun :roflol:Zaten dünde nişan yıldönümümüzdü gittim pasta aldım bira aldım mıller bira hani hafif olsun diye benim kibarım aaaa pastamı yicez dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Nasıl sinir oldum evet dedim canım pasta istedi de düdük ya yani uzun lafın kısası yarında bişey olceğini sanmıyorum kös kös otururuz hem bizler karı-kocayız kıslar sevgililik bitti haberiniz yok mu ne bekliyonus onlar sizin sefgilileriniz değül ki kocanız oldular:roflol:Geçmişe mazi derler MERAN hoşgeldin gı ama bak senin kocişin ekim babalarının içinde seçilmiş siz kutlarsınız kesin anlat kıs bize olar mı

kızım alıntı yapsana allahsen senın yazını okurken cebellesşıom valla.
ben dedım kı eger bakıcı tutcak olsam kesın camera bağlatırdım.bunuda bakıcıya soylerdım.derdım kı bak yanlış anlama ama evde camera var.taktırmasam bıle taktırmıs gıbı konusurdum.onu dedim..

eşimden bişe bekmiomda ben ona süpriz yapayım diorum çocukları babaneye bırakıp bıkakmamakta tereddüt edioom CADIARZU ama yarın bi şarap 2 kadeh alayım eşimin işten çıkma saatinde havaalanına gideyiim seni almaya geldim dieeyyiim sonra gidelim sahile azcık mazhar alonson dinleyelim dans edeliim die düşünüoruum :asigim: ama karar vermediim...ya biz bunları sevgililer günü olmasada yapıozz aslındaa yarına özel olmasıda şart değil die düşünüomm sengözlerimebaksanab bilmiyorum kararsızıım :sm_confused:

yap yap ımkan varsa.
benım bırakcak yer yok.annem burda değil..yasakkelime

Olcay bizim buurada da hilton var cok mohhüm yer olii arkadaslar onun onude randevulasmislar gorevliler uyarmis yaklasma uzak dur git baska yerde bekle burdan gecemek yasak diye uzaklastirmislar

Olcay bizim buurada da hilton var cok mohhüm yer olii arkadaslar onun onude randevulasmislar gorevliler uyarmis yaklasma uzak dur git baska yerde bekle burdan gecemek yasak diye uzaklastirmislar

bızm burdada bulusma yerı ykm nın onudurkaydirigubbakcemile3.celen bılırnaniknanik.alısverıs merkezı..

One len saraplar biralar ben bunlarin tatmadigim surda dursun gormedim bilee

yaaaaaaa demek normalde de yapıyonuz ha :çok üzgünüm: 2-3 yıl önce marmarise tatile gittiydik, otelimiz denize sıfırdı çok güzeldi, odamız da 4 . kattaydı, yattığın yerden bile deniz görünüyodu, zaten kapılar amerikan kapı baştan başa cam, pencereyi açtınmı deniz ayaklarının altınaydı, acayip güzel bi manzaraydı yani, tatile gitmeden önce hayalimi söylediydim kocama, gece yarısı sahilde senle öpüşmekistiyom dedim, bööle şezlongun üzerinde oturuyoz, arkamızda bar var, orda da duygusal bi müzik çalıyo, zaten gecenin bi yarısı olmuş herkes durgunlaşmış, ortalık sakindi yani, kimsecikler de görmezdi halbusem, ikimiz yan yana şezlognları getirdik uzanıyoz, denizin hışırtısını dinliyoz, mehtap turu yapan gemileri seyrediyoz, ben böle omzuna yattım hödüğümün, yanağından filen öpüyom, saçlarını bilem okşuyom, müzik zaten acayip romantikti, benim hödükte tık yok Çok üzgünüm çoook dedimki kocacım hani sana sölemiştim ya dedim, ne söylemiştin dedi, hani tatile gelmezden önce seninle gece yarısı sahilde öpüşmek istiorum demiştimya dedim, tık yok, ya daha ne diyim adama, sırnaştım olmadı, direkt söledim olmadı,herif kılnı bilem kıpırdatmadı, baa öle gülümsüyo saçımı okşuyo s onra dönüyo gözlerini kapatıyo, nasıl morelim bozulduydu yaaa, şöle kalk karını dansa kaldır dimi, hüfffffff morelim bozuldu bak gece gece :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…