mılupadan mail geldii adresinize teslım edecez dıyeee
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile
hadiii kolay gelsin sana yavruuu :lepi: bak bu kızdaa hemen girdii aramızaa sohbete katılıoo kaydirigubbakcemile5 eferum ulee gel öpim Şeniz
canım takvimine kızının resmini koysana
bende koymak istiyorumda bilmiyorum canım nerden yapıldığını sen yardım edermisin
e bende bazen kendimi yanlız hissediom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..uzak kalıom sizden..senağlamasenağlama bana şewkat gösterin azcıkk:a015::a015:naniknaniknaniknaniknaniknanik
senn hoppalada dbestinkinden mi?koy bakem hoppaladayken resminibenimö fıstığımı da hoppalaya koydum karşısınada aynayı getirdim allahım babıp bakıp aguuuuuuular kakkahalar arada bide aynadan beni görüyo bi bağırıyo canım benim çok tatlı oldu damlayı kesdim biraz kendine geldi
kızlar ben bugün anneme gıdıcem.
kalıcam yine.
çrs. gunu zaten asıları ıcın sağlık ocağına goturucem.anneme yakın s.ocağı.aşısını yaptırıp sonra hastaneye götrücem kalca ve bas cevresı kontrollerı var.ordan da eve gecerım artık..
ama sımdı gıtmıyorum aksam ustu gıdıcem.
haber vrıım dedım smdıden.
e bende bazen kendimi yanlız hissediom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..uzak kalıom sizden..senağlamasenağlama bana şewkat gösterin azcıkk:a015::a015:naniknaniknaniknaniknaniknanik
kalıcam yine.
çrs. gunu zaten asıları ıcın sağlık ocağına goturucem.anneme yakın s.ocağı.aşısını yaptırıp sonra hastaneye götrücem kalca ve bas cevresı kontrollerı var.ordan da eve gecerım artık..
öperiim gel len burayaaa Şenizbeni de öp delikafadulden beni de delikafadulden
kikirdekkk kaydirigubbakcemile3 tamerde öyle yaa kahkaha felakett dün beni görüncee ayy ni neşelendii yavruum özlemişş hihoyyytiklimcikle oynadık az once.kollarını tutup karnına ağzımla ham hammm yıycem senii yapıyorum allahımm gorsn bı kahkahalarr..cok hosuna gıdıyor.
oyun faslından sonra emdı ve uyudu şimdik:asigim:
tabı teyzesi buyor cadım,,değişiyor halıyle
maşallah yaabenimö fıstığımı da hoppalaya koydum karşısınada aynayı getirdim allahım babıp bakıp aguuuuuuular kakkahalar arada bide aynadan beni görüyo bi bağırıyo canım benim çok tatlı oldu damlayı kesdim biraz kendine geldi
koyayım mııı bebeklik fotmu koysam yeni mii CADIARZUcanım takvimine kızının resmini koysana
hadii beee baak leyla örneğii mesela maşallah herrrrşeyee vercek lafı vardır hiiç yabancılık çekmedii kaydirigubbakcemile3 sizde öyle oluunnn yalnız hissediom demek çoook ayıpp kaç kişiyiz baakksengözlerimebaksanab hem bazen yazdıklarımız gümdürtüye gidelioo bıkma sen yine yaz yine yazzz sadece sitem etmeee emii :içelim:e bende bazen kendimi yanlız hissediom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..uzak kalıom sizden..senağlamasenağlama bana şewkat gösterin azcıkk:a015::a015:naniknaniknaniknaniknaniknanik
kalıcam yine.
hoppala deyınce aklıma geldı bızım dbest nerelerde yav..
memlekekete mı gıdecektı ne?
özlem de gitti..
bende gdıyorum..:sm_cool:
benımkı yarım saatlık yer nerdeyse gercı ama
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, beyazzzambak+, celen35+, çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, meran07+, papatya0606, İBİARU
ooooooo pazar gunleri bu kadar kalabalık olmazdııı
bende koymak istiyorumda bilmiyorum canım nerden yapıldığını sen yardım edermisin
dur şimdi özelden yazıyom tamammı özel mesajlarına bak anlatcam
önce burayı tıklaRemembrance Ticker Baby Memorial Ticker Miscarriage Ticker - Customize with a Photo
senn hoppalada dbestinkinden mi?koy bakem hoppaladayken resmini
3 güüüünnn:1shok::a015: annenin evi nerde?o da hataydamı?senn ev pazara yakınmıydı len?:dilcikar:
senn hoppalada dbestinkinden mi?koy bakem hoppaladayken resmini
3 güüüünnn:1shok::a015: annenin evi nerde?o da hataydamı?senn ev pazara yakınmıydı len?:dilcikar:
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, beyazzzambak+, celen35+, çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, meran07+, papatya0606, İBİARU
ooooooo pazar gunleri bu kadar kalabalık olmazdııı
meranım foto koy diye ibiaruya dedim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?