2008 Ekim Anneleri

gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile

hadiii kolay gelsin sana yavruuu :lepi: bak bu kızdaa hemen girdii aramızaa sohbete katılıoo kaydirigubbakcemile5 eferum ulee gel öpim Şeniz

e bende bazen kendimi yanlız hissediom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..uzak kalıom sizden..senağlamasenağlama bana şewkat gösterin azcıkk:a015::a015:naniknaniknaniknaniknaniknanik

kızlar ben bugün anneme gıdıcem.
kalıcam yine.
çrs. gunu zaten asıları ıcın sağlık ocağına goturucem.anneme yakın s.ocağı.aşısını yaptırıp sonra hastaneye götrücem kalca ve bas cevresı kontrollerı var.ordan da eve gecerım artık..
ama sımdı gıtmıyorum aksam ustu gıdıcem.
haber vrıım dedım smdıden.

e bende bazen kendimi yanlız hissediom.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..uzak kalıom sizden..senağlamasenağlama bana şewkat gösterin azcıkk:a015::a015:naniknaniknaniknaniknaniknanik

şefkat mii:roflol::roflol:
nası gosterecez burdan??:roflol:
bız bırbırımıze safkat gostermıyoz da daha cok dalga gecıoz desek?*:jeyyar:
sende gec dalganı..hihoyyyt
bak mesela zamnbağın esı ava gıtmıs hemide KEKLIK avına..
gel de dalga gecmekaydirigubbakcemile3

senn hoppalada dbestinkinden mi?koy bakem hoppaladayken resmini

3 güüüünnn:1shok::a015: annenin evi nerde?o da hataydamı?senn ev pazara yakınmıydı len?:dilcikar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

oldumu laelaelaelaelae

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, beyazzzambak+, celen35+, çıtır-pıtır+, eFFeKaaN+, meran07+, papatya0606, İBİARU

ooooooo pazar gunleri bu kadar kalabalık olmazdııı

hoppala deyınce aklıma geldı bızım dbest nerelerde yav..
memlekekete mı gıdecektı ne?
özlem de gitti..
bende gdıyorum..:sm_cool:
benımkı yarım saatlık yer nerdeyse gercı ama

napalım yani bizde yılda 1 gidiyoz annemize hıh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

beni de öp delikafadulden beni de delikafadulden
öperiim gel len burayaaa Şeniz

kikirdekkk kaydirigubbakcemile3 tamerde öyle yaa kahkaha felakett dün beni görüncee ayy ni neşelendii yavruum özlemişş hihoyyyt
maşallah yaa
canım takvimine kızının resmini koysana
koyayım mııı bebeklik fotmu koysam yeni mii CADIARZU
hadii beee baak leyla örneğii mesela maşallah herrrrşeyee vercek lafı vardır hiiç yabancılık çekmedii kaydirigubbakcemile3 sizde öyle oluunnn yalnız hissediom demek çoook ayıpp kaç kişiyiz baakksengözlerimebaksanab hem bazen yazdıklarımız gümdürtüye gidelioo bıkma sen yine yaz yine yazzz sadece sitem etmeee emii :içelim:

tamam gelince mutlaka yazz hihoyyyt

hoppala deyınce aklıma geldı bızım dbest nerelerde yav..
memlekekete mı gıdecektı ne?
özlem de gitti..
bende gdıyorum..:sm_cool:
benımkı yarım saatlık yer nerdeyse gercı ama

dbest bursaya gitmişti hafta sonu için :lepi: cuma günü aramıştım konuştuk bugün gelir herhaldee özledim karuyuu :çok üzgünüm:

leyluuuuuş hacer coook tatlı cıkmıs kııızzŞeniz

senn hoppalada dbestinkinden mi?koy bakem hoppaladayken resmini

3 güüüünnn:1shok::a015: annenin evi nerde?o da hataydamı?senn ev pazara yakınmıydı len?:dilcikar:

hee 3 gun napıyım yakın ama kalmak guzel oluyor.
değişiklik oluyor bana esımde problemcıkarmaz sağolsun.
annemın evı noktada.
benım evvv
asönsörü bılıyorsun değil mi?orda.:ecrin_bebek:
marta gelcen ya beklerım canım.
istersen kalırsın yavrum kocişi sepetlerım arkadasında kalır.yerimseniben
pazara yakın oluyor burdan yokuşş emme..yakın.
o yokuşları hamıleliğimin son gunune kadar cıktım..şakkıdı
iyide oldu.doğumum cok zor olmadı bol harektten.:teytey:
hele bacaklarımı ayırıp ayırıp yer sılmelerımkaydirigubbakcemile3
kız celen sen doğum yap arkandan ben gelcem hısseıdıyorum diyodum .sen yaptın hakket 3 gun sonra falan ben doğurdum.
smdık beklıom ıkıncıyı yap bende yapcam ulekaydirigubbakcemile3

biz pazara bağlı değilizz anacım :1closedeyes: bazen pazar günleri çalışıor benimki hafta içi evde oluyoo belli olmuyoo yanii sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…