2008 Ekim Anneleri

günaydıın sevgili ekim annişleri
geçmiş sevgililer gününüz ktlu olsun looo
bizim bu hafta misafir kabul haftamız herhald
bugün de misafir geliyoo birazdan gelirler üfffff hazırlık yapmaktan canım çıktı ne sevgililer günü anladık ne de haftasonu....

he hatırlıomkaydirigubbakcemile3 hatta destina pazara kesin doorursun dediydide bendelülülülülülü demiştim.salı günü ben doğurdum sen dha bekliodun.sandalyeden atlasam diyen senmiydin benmiydim lofisfisfis
demek sen asansörün ordasıııınnCADIARZU ben hep seni asker hastanesinin oralarda sanıodum:sm_confused: cok saol davetin için.inşalah gelebilirsem memleketime seni ve minicik iklimimi görmek isterimŞeniz

ahanda buldum muhahaa:roflol::roflol:

burdakiyle kıyaslıyınca biraz aşağıda sankjim çıtırım yaww doğurcan sen bu hafta pazara kalmaz..hihoyyyt

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

tamam leen azcık duygu sömürüsü yapalım dedik...:jeyyar:
istemiom şewkatinizi..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
istesenizde uzak duramam leeeennnnn:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben kacanzi..alışverişe cıkanzi.kartal real beklenzi:))
bende istanbuluu özlediim senağlama
ha ha ha kaydirigubbakcemile bu ekim bebesi değil ki

nisan temmuz bebeğii :jeyyar: tamerde ekimm bebegi değil beklenen 8 ekim olmasına rağmen 25 eylüldee doğduu kaydirigubbakcemile3 hamileyken ekime gelioduum doğunca eylüle mi geçeydiim yanii kaydirigubbakcemile3

ben kacanzi..alışverişe cıkanzi.kartal real beklenzi:))

maltepe carrefurda benim iki favori mağazam vardıı...birisi oxxo çok güzel kıyafetler var büyükler için eğer spor giyinmeyi seviorsanız...birde adını hatırlayamadım bi mağaza mardı üst katta alman ürünleri var çok güzel bebek kıyafetleri vardıı kaliteli ve fiyatları uygundu... a.s

canım ya bak sımdık benım ev askerı hast.de cok yakın..
sımdık askerı hastenın su cadde uzerınde değil de,yan taraftakı girişi var ya,işte o yolu dümmmdüzzzzzzzzzzz aşağıya doğru takıp edıyorsun.yol bıttığınde benım caddeye gelıyorsun.yakın yani.acık adres verdım len nerdeyseşakkıdı

naber kızlar.ben çok yorgunum ya.eylülün huyu değişti anlamaddım.sebepli sebepsiz ağlıyo.huysuzlaştı iyice.nedenini bilmiyorum.eskiden yattığı yerde uyurdu.şimdi illa kucağında geze geze uyuyum istiyo.bu da kol ama değil mi senağlama

Ayy bi markate gidip geliyim dedim yagmut yagiyomus bizi gorunce hizlandi kizim islanmadi ama ben islandim hacer olmasaydi yurumek isterdim yagmurda ama olunca kostur kostur gidecem diye bi giderken bide gelirken islak zeminde ayagim kaydi mötumun ustune az daha dusuyodum son anda torarladim kendimi markete sadece seker almaya girdim tasiyabilecegim kadar 2 poset doldurdum muhaha hepside cikolata gofret krim geliyo bazen yaww cok asiri derecede tatli canim istiyo o an evde bisey yoksa recele bala saldiriyom yada sute seker dolduruyom kizimin emzigi agzindan dusup duruyodu emzigini tutturmak icin maldal gibi olan emzik askisindan aldim bide 2 tane mama kasigi aldim ehh numuneler gelir deneme yapacaz sonucta armut aldim birazdan onun suyunu verecem puresini mi veriyim kii

milupadan mı gelecek numuneler?nerden nasıl istedin sen ben de istedim uzmanınız cevaplıyo var ya ordan numune gönderebilirmisiniz dedim tık yok.sen nerden istedin bana da söleee

hoşgeldin canım Şeniz özlettin kendini kısss demek eylülün huyu değişti haa fisfisfis bazen olabilio kucak manyaklığıı yakında geçer inş... :teselli:
kaynana napıoo len :jeyyar: geçen ben seninkine baya kızmıştım benim kayınvalidemde bizdeydii ona söyleniordum arkadaşın kayınvalidesi böyle böyle yapmış diee kötükedihüso geçenlerde tamere su vermeye çalışıodu bardaktan bende dedim aman o bardaktan verme lütfen kendi bardağından verelim diee :benimkidee diorr aman internete ne yazarsındaaa benimde kayınvalidem bardaktan su verdi diye ben vermioom bişee dioo kaydirigubbakcemile3 nasıl kızdıysam seninkine ,benimkinin gözüü korkmuşş kaydirigubbakcemile3

hacer kucağındayken miii düşüorduun yoksa :1shok:

iyi ya işte.kadın internetlere düşmek istemiyomuş.:roflol:valla bizimkinin o günden beri sesi çıkmıyo.bayağı korkmuş hatun.babanneyi merak ediyosanız resmini ekledim albüme..iyidir hoştur da bi de karışmasa ahh ah.valla eylül sabahın köründe açıveriyo gözleri.bugün saat 6 da dikti.ağlıyo.niye ağladığı da belli değil.anlamadım.uyumak istemiyo.büyüme sendromu geçiriyo bizim kız:roflol:

bakiim len kaynanana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…