2008 Ekim Anneleri

mutlu pazarlarr hepinize .
fılm ızledık bızde kahvemızı höpürdetirken..
("güneşin oğlu")
eğlenceli bır fılm hosuma gıttı gercekten..
ee naparsınız bakalımm.??
bızım minişe armut püresı yedırdım sımdı.armutu cok sevıuyor sıpa.
kahkahalar sacarak yedi.
nerdeyse bır buyuk armutu goturecektı versem.,cokacimcoook
düşündümde blendırım mutfakta sağ kolum olmuş bu aralar. o olmasa ne yapardım kiii???:roflol:
kızlar su muzlu rolo pasta varya cok merka ettım bı deneyım dedım.hamurunu pişirdim şimdi.dınlenıyor.
yalnız bişi dıcem benım fırınım "MİDİ" fırın yanı cok kucukte değil,buyukte değil..tarıfın olduğu sayfada resminı gormustum.orada buyuk fırın tepsısıne yapmıslar.
benımkı sımdı rulo yapmak ıcın kac kere sarılır bılmıyorum.2 kere olur heralde.ama sankı resımdekı kadar kalınca br pasta olmayacakmıs gıbı geldı nedense??bırde krem santım yok ben kakolu puding ıle yapıcam.bakalım nası olucak??beğenırsem hep yaparım artık.pratık olması gercekten guzel...
ee sız nasıl yaptınız anlatın bakalım sımdı olcak mı kı bemkı??

canım sen hamıleyken gelıodun zaten ya yanlıs hatırlamıyorsam??
herzaman gel,sohbet etmek ,paylaşmak gercekten guzel..:1hug:

pudıngı nıye sıcak dokmemız gerkıyo hayatım ya anlamadım.CADIARZU
tatlı kasığının yarısı..hihoyyyt

herkese günaydın kocacım ava gitti bizde kızımla fırsat buldukça temizlik yapcaz hadi kendinize iyi bakın

ne avı yavrum KEKLİK avı mı yoğğsamm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
accık kızdırayım senı de esın gelınce saldır ustune:roflol:

canım benım buyuk fırınım da var o mıdı fırndanda ama ben hep kucugun fırın tepsısıde yapıyom buyukte hiç denemedım ıncecık olmasın kekı dıye oluyo yanı o fırındada yanzız enıne sar bı ackere katlansın yayılmasın

ozamanda boyu cok kısa kalcakkkCADIARZU

çok teşekkür ederim canım saol gerçekten ekim anneleride bebişleride çok şeker ayrıca çok sıcak kanlılar.burda ortak sorunları ve güzel şeyleri paylaşmak çok hoş.:1hug:a.s.
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile

hadiii kolay gelsin sana yavruuu :lepi: bak bu kızdaa hemen girdii aramızaa sohbete katılıoo kaydirigubbakcemile5 eferum ulee gel öpim Şeniz

iklimcikle oynadık az once.kollarını tutup karnına ağzımla ham hammm yıycem senii yapıyorum allahımm gorsn bı kahkahalarr..cok hosuna gıdıyor.
oyun faslından sonra emdı ve uyudu şimdik:asigim:
tabı teyzesi buyor cadım,,değişiyor halıyle

benimö fıstığımı da hoppalaya koydum karşısınada aynayı getirdim allahım babıp bakıp aguuuuuuular kakkahalar arada bide aynadan beni görüyo bi bağırıyo canım benim çok tatlı oldu damlayı kesdim biraz kendine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…