günaydın arkadaşlarr hepinize iyi pazarlar.
iyi gecelr arkadaşlar bende ekim annesiyim ama fazla girmiyorum nete ama yazılarınızı sürekli takip ediyorum baya kaynaşmışsınız sizleri böyle görünce ben çok uzagım diyorum sohbetlerinize katılamıyorum ama çok isterim o samimi grubun içine girmeyi kabul ederseniz tabi.şimdi ne alaka yazdın bunları diceksiniz ne bilim içimden geldi birden çünkü sıkıldığım zamanlarda bende sizlerle sohbet etmek istiyorum.:teselli:
ivet yafrim benim sıpa da yapiii
vaaayy pasta süpermiş ha, allah mutluluğunuzu daim etsin yafrim
şu anda kapalı göünüyon, geceyi mi başlattınız ne :jeyyar:
yafrim bence olmaz, pudingi sıcak dökmen lazım e sıcak dökünce üzerine muzları nasıl döşücen, ya belkim şöle olabilir, pudingi sıcak döküp yayıp soğuduktan sonra muzları içine döşeyip sonra da rulo yaparsan belkim olabilir, bi dene de bana da haber et oluyosa öyle yapim, yada şöyle yapabilirsin yafri, bu muzlu rulo pastanın malzemelerinin iki katı malzemeyi kek gibi pişir sonra yanlamasına ikiye böl, katlara ılık şekerli su gezdir sonra üzerine sıcak pudingi gezdir, 2. katı 1. katın üstüne kapat üzerine de pudink dök sonra da süsle, ben ikinci tarifi bi deneyecem müsait bi zamanda
hmmm pasta güzelmiş anacım, dmek 100. gün pastasıydı ha hç aklıma gelmei keşkem bende böle bişi yapsaydım hatıra kalardı böcüğüme, bak kivili yapmak hiç aklıma gelmediydi, acaba bu muzlu rulo pastanın kivilisi nasıl olar :uhm:
valla anne sütünde su var diiiler de ben yine de veriyom, suyla o birmi yav
tarifi anında kapmışım, müsait bi ara onu da deniyim, sağol anacım Şeniz bişiy sorcam bu yarım kaşık ne kaşığıyla yarım kaşık:uhm:
demekki kızın oynayası varmış anam arada götür böle düğünlere sositososito
noldi yafrim niye dil çıkardın baam sen bize :teselli:
1 ayda 4 defa adet gördüydüm ben geçen sefer len normeldir takma kafana
güle güle anaıcım hayırlı yolculuklar :a015:
yafrim allah gecinden versin dime öle, bi doktora görün baam, ben de şüphelendim de doktora gittiydim, rahim normel yumurtalıklar normel diye diye kontorl etti doktorceyzim, bi sorun yok hormonlarla alakalı dediydi, iişi garantiye al bi muayene ol baam, bişiy yoktur ama korkma
benim oğlan doğdu doğalı hiç deliksiz uyumadı daha, ne zaman deliksiz uyuycek allah bilir, gece en aşşa 2 defa kalkıyoz, deliksiz uykulaırı çok özledim :çok üzgünüm:
kocanı tebrikettiğimi söyle anacım az bileme demiş ben olsam o kaynanayı orda benzetirdim kötükedihüso
gel yavrum gel aaaa aşkolsun aramızda teklif mi var şunun şurasında hepimiz ekim anasıyız yane Şeniz
herkese günaydın kocacım ava gitti bizde kızımla fırsat buldukça temizlik yapcaz hadi kendinize iyi bakın
mutlu pazarlarr hepinize .
fılm ızledık bızde kahvemızı höpürdetirken..
("güneşin oğlu")
eğlenceli bır fılm hosuma gıttı gercekten..
ee naparsınız bakalımm.??
bızım minişe armut püresı yedırdım sımdı.armutu cok sevıuyor sıpa.
kahkahalar sacarak yedi.
nerdeyse bır buyuk armutu goturecektı versem.,cokacimcoook
düşündümde blendırım mutfakta sağ kolum olmuş bu aralar. o olmasa ne yapardım kiii???:roflol:
kızlar su muzlu rolo pasta varya cok merka ettım bı deneyım dedım.hamurunu pişirdim şimdi.dınlenıyor.
yalnız bişi dıcem benım fırınım "MİDİ" fırın yanı cok kucukte değil,buyukte değil..tarıfın olduğu sayfada resminı gormustum.orada buyuk fırın tepsısıne yapmıslar.
benımkı sımdı rulo yapmak ıcın kac kere sarılır bılmıyorum.2 kere olur heralde.ama sankı resımdekı kadar kalınca br pasta olmayacakmıs gıbı geldı nedense??bırde krem santım yok ben kakolu puding ıle yapıcam.bakalım nası olucak??beğenırsem hep yaparım artık.pratık olması gercekten guzel...
ee sız nasıl yaptınız anlatın bakalım sımdı olcak mı kı bemkı??
canım benım buyuk fırınım da var o mıdı fırndanda ama ben hep kucugun fırın tepsısıde yapıyom buyukte hiç denemedım ıncecık olmasın kekı dıye oluyo yanı o fırındada yanzız enıne sar bı ackere katlansın yayılmasın
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemileçok teşekkür ederim canım saol gerçekten ekim anneleride bebişleride çok şeker ayrıca çok sıcak kanlılar.burda ortak sorunları ve güzel şeyleri paylaşmak çok hoş.:1hug:a.s.
leeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....ekim uykucuları.............mirmirmirmirmirmirmirmir....................
uyanmadınızmı daha..klava:.....tabi pazar keyfi yapıonuz dime kocalarınızla...sengözlerimebaksanab..benimki çalışıo.... ......bugün büyük gün :lepi:temizlik yapcam hazırlık yapcam..naniknanik..yarın misafirim gelio..........eehh hadi uyuyun bakalımsositosositosositososito
ses verdim yavruuss burdayıım hihoyyyt nettün yavruu ceylan napıoo düğünü sevmişş haa kaydirigubbakcemile3meran ses ver bacuuumm gunaydınn
:1hug:
meancım bana msnden su takvımı yapmayı ögretırmısın
gunaydınn canın n:teytey:aberr
ne avı yavrum KEKLİK avı mı yoğğsamm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
accık kızdırayım senı de esın gelınce saldır ustune:roflol:
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile
hadiii kolay gelsin sana yavruuu :lepi: bak bu kızdaa hemen girdii aramızaa sohbete katılıoo kaydirigubbakcemile5 eferum ulee gel öpim Şeniz
ses verdim yavruuss burdayıım hihoyyyt nettün yavruu ceylan napıoo düğünü sevmişş haa kaydirigubbakcemile3
iklimm napıooo aşagıdaki fotoğrafta çok değişik çıkmışş yawwgittikçe güzelleşioo cadıı :jeyyar:
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile saol canım geldim artık uzak durmuyorum
kaydirigubbakcemile2
gel len geel muhabbet ederizz gir hemen uzak durmaa.... kaydirigubbakcemile saol canım geldim artık uzak durmuyorum
kaydirigubbakcemile2
canım takvimine kızının resmini koysana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?